Bowling aftenen

 

Jeg fik ellers masser af fremmed pik en aften. Denne fortælling foregik for nogle år siden. Efter en anstrengende uge med masser af arbejde, besluttede min mand og jeg, at vi ville ud og spise med kniv og gaffel. Jeg er en moden pige – Mona - på 48, og min mand 53. Begge ser vi ud som de fleste andre, nogle siger vi ser yngre ud, men ... *S* Vi er et frisindet par, og har oplevet lidt af hvert i vores ægteskab. Har haft forskellige husvenner gennem årene, og jeg har haft elskere, og min mand elskerinder. Hvilket kun har øget vores omsorg for hinanden, samt givet os et endnu sexliv sammen.

Efter at vi begge havde været i bad, gik min mand ind i soveværelset og klædte sig på, medens jeg barberede fissen. Gned mig selv ind i noget lækker creme, og fik lagt en spændende make-up, som jeg ved, min mand tænder meget på. Jeg klædte mig derefter på. Fandt en kort, let kjole, selvsiddende strømper, og dertil et par meget små blonde G-streng trusser, som intet overlod til fantasien, hvis man kunne komme til, at kikke op under kjolen, samt et par smarte højhælede sko, som matchede til tøjet.

Vel ankommet til restauranten, hvor der var en del ventetid, da der var en hel del gæster, blev vi stående i døråbningen. Solen skinnede stadig, så vi stod der og nød det. Endelig blev det vores tur, og vi blev anvist et bord til to af tjeneren, og fik overrakt menukortet. Ved nabobordet sad syv unge flotte muskuløse fyre mellem ca. 28 - 35 år. De sad og spiste en god bøf, med rødvin til. Vi kikkede i menukortet, og en af fyrene henvendte sig til os, og foreslog, at hvis vi ville have noget rigtigt godt at spise, skulle vælge samme ret, som de havde gjort. De andre fyre roste deres bøffer, som de mente var meget mørt og lækre. Efter en del snak frem og tilbage, imellem os og dem, besluttede vi at følge deres råd, og bestilte en bøf magen til deres.

En af fyrene foreslog os, at vi satte os over til deres bord, i stedet for at vi hele tiden skulle vende os om, for at vi kunne tale sammen med dem. Tjeneren arrangerede det således, at vores bord kom i forlængelse af deres. Fyrene mente, at vi skulle sidde midt mellem dem. Jeg på den ene side af bordet, og min mand på den anden, så der blev flyttet lidt rundt mellem fyrene for at gøre plads til os. Samtalerne gik glimrende imellem os alle, selvom vi aldrig havde mødt dem før.

Vi skålede alle indimellem, og hyggede os i selskabet. De fortalte, at de boede i et nærliggende sommerhus, som de havde lejet i påskeferien. På et tidspunkt, lod fyren til venstre for mig," tilfældigt" sin hånd strejfe mit lår. Den vendte dog hurtig tilbage, da jeg ikke reagerede på berøringen. Efter et stykke tid med kærtegn på låret, bevægede hånden sig op under min korte kjole, og da han nåede til det bare hud over strømpekanten, gik der ligesom et elektrisk stød gennem hans hånd, og ned til min fisse.

Pludseligt havde fyren til højre for mig, fået den samme ide. Også han fandt strømpens overkant, og det bare stykke lår. De to fyre kærtegnede nu begge mine lår meget diskrete under bordet, og da jeg ikke gjorde modstand, bliv de dristigere. Hver især havde de ikke opdaget, at den anden også var i gang med at forføre mig, men da deres hænder mødtes omkring ben-udskæringen i den lille blonde G-streng, gav det et lille sæt i dem begge, og deres hænder forsvandt lynhurtigt.

Min fisse, som er meget let at ophidse, var ikke upåvirket af episoden, og jeg kunne mærke, at mine fissesafter, nu begyndte at pible frem, mellem mine nu blodfyldte skamlæber. Jeg så mig hurtigt omkring. Havde de andre ved bordet bemærket noget? Det så det ikke ud til, alle talte sammen, som intet var hændt, så heldigvis anede de ikke noget om, hvad der var foregået under bordet, og oppe under min kjole for et øjeblik siden.

Vi var efterhånden blevet færdige med bøfferne alle sammen. Fyrene fortalte, at de ville videre til bowlinghallen, hvor de havde bestilt 3 baner. De spurgte om vi ikke ville med, så var vi jo til 3 hold, med 3 på hver. Vi tøvede lidt, og fortalte, at vi ikke var meget bevendt til bowling. Havde kun spillet det ca. 3 gange. Men fyrene lovede, at de nok skulle lære os det, og særligt de fyre, der havde haft deres hænder nede ved min blonde G-streng og fisse, pressede på. Ok sagde vi, vi tager med. Vi drak alle ud, og bad tjeneren komme med regningen. Til vores store forbløffelse, ville fyrene også betale vores menu, hvilket de da naturligvis gerne måtte gøre, selvom vi ikke kunne se, hvorfor de ville det, men det fandt vi ud af senere på aftenen.

Bowling aften kap. 2

Vi ankom til bowlinghallen, og fik inddelt holdene. Jeg kom tilfældigvis på hold med de to fyre, der lagde op til mig under spisningen - eller var det tilfældigt? Efter et par spil, gik min mand op i baren for at købe øl til os alle. Fyrene havde jo betalt for bowlingbanerne og maden.

Jeg havde undervejs til bowlinghallen, fortalt min mand om episoden ved bordet, medens vi kørte til bowlinghallen. Min mand havde altid fantaseret om, at jeg blev "brugt" af en hel del fyre samtidigt. Han havde derfor spurgt mig: "Tør du videreføre det, fyrene er i gang med? Du må gerne, for mig ingen alarm. Du ved jo, at jeg altid har tændt på, at du lader dig bruge af mange fyre samtidigt i et lille mini gang-bang"

Jeg vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle svare, da der jo var syv fyre og min mand. Turde jeg, og kunne jeg betjene otte fyre samtidigt? Men jeg måtte da indrøm-me, at liderligheden brændte i mig, og at jeg kunne mærke brystvorterne og klitten blive stive, og min fisse dryppede stadigvæk af fyrenes berøring under spisningen. Medens vi ventede på, at min mand skulle komme retur med øllene, stod vi og talte sammen.

De to fyre, jeg spillede på hold sammen med, sagde pludseligt: "Du har en dejlig velformet fræk røv, og blonde G-strengen du har på, overlader da ikke ret meget til fantasien". Hertil svarede jeg småleende: "Hvad mener I med fantasi-en"? "Nu har vi jo spillet i en ½ times tid, og hver gang du smider kuglen af sted, har vi jo frit udsyn, til en skøn velformet røv, og en blonde G-streng, der er på størrelse med et frimærke, under din skønne korte kjole" svarede de nærmest i kor.

De blev nu mere frigjorte, og spurgte om jeg var til noget fremmed pik. De fortalte endvidere, at de alle syv var godt trængende efter fisse, efter at have været i sommerhus hele påsken - og helt uden fisse - som de alle havde sat næsen op efter. Ved disse ord, kunne jeg mærke at safterne løb endnu hurtigere ud af fissen, og den lille blonde G-streng blev meget våd. De fortalte nu, at da de havde set min mand og jeg, komme ind på restauranten, hvor jeg var iført den korte kjole, kunne de i døråbningen se - ved hjælp af lyset udefra - at jeg havde selvsiddende strømper, og en lille mini G-streng på.

De havde så lynhurtigt aftalt, at de skulle prøve, om der kunne være en gevinst i form af fisse til dem alle syv. At det var de to, der havde sat sig ved siden af mig, var ikke en tilfældighed. De var nok - mente de - de frækkeste af dem alle, og derfor var det blevet aftalt, at de to skulle prøve at lægge op til mig. Det var også derfor, vi skulle sidder iblandt dem, og ikke bare ved enden af bordet. jeg fortalte, at jeg lige skulle konferere med min mand først, for ligefrem have sex med syv ekstra fyre, havde jeg aldrig prøvet før, men kun med to andre fyre og min mand samtidigt.

De smilede og sagde, at de nok skulle spørge ham, hvis de måtte for mig, hvilket jeg lynhurtig indvillige i. Jeg var efterhånden blevet mere og mere liderlig, efter at have hørt på dem, og kunne efter at bedømme på deres buler i bukserne var jeg sikker på, at de gemte på nogle store og kampklare pikke, til min nu drivvåde fisse.. Efter at min mand var kommet tilbage med øllene, gik spillet i gang igen.

Min mand spillede, ved banen lige ved siden af vores. nu var min tur til at skyde kuglen af sted igen, og de to frække fyre kommenterede nu mine lår og røv, samt den lille blonde G-streng som jeg havde på, over for min mand. De sagde bla. at de da gerne ville se hvad G-strengen dækkede over. Min mand svarede, at de da gerne selv, både måtte og kunne prøve at mærke og kikke efter det, når spillet var slut. De to var hurtig i replikken, og sagde: "Det er en aftale, som vi ikke siger nej til, men vel det sige, at vi alle syv må være med?" Selvfølgelig må I da det" - svarede min mand - "men på den betingelse, at jeg må tage nogle frække fotos, når I leger med tøsen" De var alle hurtige til at sige ja til min mands krav..

Efter 1½ time ved bowlingbanerne, var vores tid forbi, så vi måtte overlade banerne til nogle andre, der kom for at spille. Jeg sagde, at jeg lige skulle på toilettet først, så de måtte lige vente lidt på mig. Jeg havde aftalt med min mand, at jeg skulle gå på toilettet og trække min G-streng af, og give ham den, inden vi forlod bowlinghallen. I stedet for at køre til sommerhuset, besluttede vi alle at gå, der var kun ca. 1 km. så både de 7 fyre samt min mand og jeg, begyndte at bevæge os derud af.

Fyrene skiftedes til at gå ved siden af mig - to og to. De lod deres hænder berørte min røv, kneb let i røvballerne, og lod af og til en hånd glide ind under den korte kjole. Den første der bemærkede min trusseløse røv og barberede skød, kommenterede det selvfølgelig straks, over for de andre fyre med ordene: "Tøsen har squ smidt G-strengen - jeg troede ellers, at jeg skulle have været den, der skulle fjerne den - og så er hun squ barberet og allerede drivende våd i fissen".

Dette fortalte han lidt højlydt, medens han sendte de andre fyre et smørret grin, og straks blev jeg omringet af de 7 fyre. De ville alle mærke efter, om det nu også var sandt, hvad kammeraten havde fortalt dem. Resultatet blev, at jeg blev endnu mere våd i fissen. Safterne drypløb efterhånden ned af mine lår, medens gåturen hjem fortsatte, og fyrene skiftevis borede en finger op i fissen på mig. Heldigvis gik vi på en grusvej, hvor vi var de eneste mennesker.

Min mand standsede os, og spurgte fyrene: "Synes I ikke tæven skal fiske jeres pikke frem her og nu, og slikke jeres pikke ekstra stive på skift, inden vi når hjem?" Dette vakte straks vild jubel blandt fyrene. Jeg satte mig ned på hug, her midt på grusvejen, og fandt pikkene frem på de to fyre der stod nærmest, og lukkede læberne sammen over den første fyr, medens jeg lod hånden bearbejde den andens pik.

Snart havde jeg munden over den anden pik, medens jeg lynede bukserne op på den tredje, og fandt hans pik frem, for at gøre klar til den også. Sådan fortsatte det, indtil jeg nåede frem til den syvende og sidste fyr. Samtidigt bearbejdede fyrene skiftevis mine nu meget opsvulmede skamlæber, og pludselig udbrød fyren der nu var i gang med min klitoris: "Har I set? Sikker en mega stor klitoris tøsen har, jeg har aldrig set noget lignende". Fyren jeg var i gang med at slikke, skubbede mig væk fra hans pik, og fyrene tog fat i mine arme og ben, og løftede mig op, så jeg nærmest sad på deres arme. Alle ville se min store klitoris.

"Hold da helt kæft mand, så stor en klit hav vi aldrig set før", nærmest råbte de i munden på hinanden. "Lad os smage den på skift" udbrød en anden. Straks blev et par læber sat hen foran mine skamlæber. De blev nærmest suget ind i munden på fyren, hvorefter min stenhårde klitoris fik en lignende tur. Straks kom en af de andre og skubbede ham væk, og satte læberne og tungen til min elskovsgrotte. Jeg nærmest hylede og skreg, så godt var det. "Uhhh Århhh bliv ved, bliv ved, bid i den, sug den ind i jeres munde, ja det der skønt, lad mig få en orgasme" skreg jeg ud i luften.

"Nej nej, så let går det ikke din lille tævetøs, du får først lov til at få orgasme senere i aften. En tøs som dig må lære, at holde orgasmens rus tilbage, indtil vi mener du har fortjent at få det" sagde en af fyrene. jeg blev igen sat ned på jorden, og fyren der endnu ikke havde nået at få pikken slikket, stillede sig foran mig. Jeg fik med stort besvær trukket lynlåsen ned, og efter noget fumleri fandt jeg endelig pikken, og fik den fri af boxer shortsene.

Denne pik der nu var foran mit ansigt, var enorm stor. Ca.29 cm i længden, og måske 18cm i tyk. Ja! Så stor som en hegnspæl, jeg lyver ikke. Havde aldrig set, eller berørt så stor en pik før. Det var lige før, jeg ikke kunne gabe over den, da jeg prøvede at få den ind imellem mine læber, men glædede mig allerede til, at mærke denne tyrepik i min fisse senere på aftenen. Da min mand altid har fotoapparatet med, blev der hurtigt taget nogle fotos af min optræden, her midt på vejen, og ikke mindst da jeg fandt tyrepikken frem af dens gemmer, og tog den i munden.

Vi fortsatte igen gåturen til deres sommerhus, og efter kort tid var vi fremme. Fyrene fandt koldt hvidvin frem fra køleskabet. Smurte franskbrød, og kom ind med en stor skål rejer, majonæse mv. og jeg blev pladseret midt imellem dem ved bordet. Fyrene kom med en opfordring til min mand: "Var det ikke en ide, at hver gang vi skal have glassene fyldt op, er det tæven der sørger for det?" Min mand syntes, at det lød som en god ide, og straks måtte jeg tage hvidvinsflasken i hånden, for at gå rundt om bordet, og skænke op i glassene.

Straks jeg skænkede op i det første glas, var der to hænder der berørte mine nøgne røvbalder. Ved næste opskænkning gentog det sig. Dog gik den ene fyr straks i gang med, at bearbejde min glohede fisse, og jeg begyndte at stønne vildt af ophidselse. De to fyre jagede mig straks videre, for at fylde næste glas op - dog ikke uden protester fra min side - da jeg var lige på nippet til at få en orgasme, men med et hårdt rap i røven af min mand, skyndte jeg mig videre, indtil jeg var kommet hele vejen rundt, med masser af berøringer, og fik skænket op til mig selv også.

Inden jeg nåede at sætte mig, spurgte fyren med tyrepikken min mand: "Synes du ikke, at tæven skal side nøgen ved bordet, således at hun kun beholder strømper og de højhælede sko på, så har vi alle lettere med, at komme til at lege med hende, når hun skænker op?" Min mand svarede hurtigt - og med et frækt smil på læben, medens han så på mig: "Jo, det er da en rigtig god ide, gør som fyren siger min tøs" Jeg tog hurtigt den lårkorte kjole over hovedet, og en af fyrene tog den, og hængte den op på en stumtjener, som var i stuen. Jeg satte mig ned, og medens der blev skålet, sagde en af dem: "Lad os skåle på en fortsat hamrende fræk aften, som det da helt sikkert bliver, nu vi har sådan en fræk fissetæve imellem os"

Bowling aften kap. 3

Stemningen var meget løssluppen, og om jeg sad og drak vin og spiste rejemadder, eller gik rundt imellem fyrene, for at skænkede hvidvin op, blev jeg befølt på røven, på fissen, op imellem skamlæberne, eller taget på mine bryster, af en eller flere af fyrene samtidigt, medens min mand flittig tog fotos af det. Dette gjorde, at mine fissesafter nærmest drev ud af mig, og det eneste jeg efterhånden tænkte på, var at få en tiltrængt orgasme. da fyren overfor mig - ham med tyrepikken - havde forlangt mere vin, og jeg var på vej over til ham med vinflasken i hånden, råbte fyren der sad til venstre for mig: "Hvad pokker er det tøs, har du siddet og svinet stolen til med dine fissesafter. Stolen sejler jo nærmest i dine slimede safter"

Inden jeg kunne nå at sige noget, havde alle fyrene rejst sig op, for at kunne se stolen, jeg lige havde forladt. Da de så stolesædet, som så ud til, at havde fået en halv liter vand hældt over sig, grinede de alle, og jeg blev kokrød i ansigtet. Efter en kort tænkepause svarede jeg: "Jeg er bare så frygtelig liderlig, så jeg kan jo ikke gøre for det" Fyrene svarede straks: "Så må vi have gjort noget ved dig, men først kravler du under bordet, og slikker vore stive pikke endnu stivere, så vil vi imedens aftale, hvad vi vil gøre ved dig, Skal jo lige aftale med din mand, hvordan og hvad vi må bruge sådan en fræk, uartig fissetæve til"

Jeg krøb straks ned under bordet, og begyndte nu med min bedste fritids beskæftigelse: nemlig at slikke de otte skønne stive pikke, som jeg fandt klare til min mund, og senere skulle kneppe min frække slimede fisse godt og grundigt igennem. jeg prøvede at lytte med på, hvad fyrene talte om, men blev afbrudt midt i det, da en af fyrene pludselig kom med et tørklæde, og sammen med en af de andre, bandt de tørklædet omkring min ansigt, så både øjne og ører blev berøvet deres evner til at se og høre.

Jeg syntes efterhånden, at jeg havde slikket pik i timevis, uden der skete noget, så jeg begyndte at trygle fyrene om, at blive kneppet af deres nu enorme store kampklare stive pikke, eller om de ikke nok ville slikke mig til en efterhånden tiltrængt orgasme. "Mener du da, at du har gjort dig fortjent til det" spurgte en af fyrene med et frækt grin. "Ååhrrr jaaa, jeg har aldrig været så våd og gejl før, som jeg er nu, og jeres dejlige slikkepinde med de skønne store hoveder er bare så stive og kneppeklare nu, så giv mig en af dem i min liderlige fisse nu, og lad mig få lov til at slikke tyrepikken imedens", stønnede jeg stakåndet, medens jeg krøb ud fra bordet under dugen.

Straks tog fyrene fat i mig, og lagde mig op på det runde bord mellem vinglasse-ne - alt andet var ryddet væk. Jeg blev lagt på bordet, med røvballerne helt ude ved bordkanten. Mine ben og arme blev spændt fast til bordbenene med div. livremme, og fyren med tyrepikken kom hen til mit hoved. "Hvis det er mening-en at du vil have pik nu tøs, så må du gøre dig fortjent til det. Slik min pik ordentligt, hele skaftet, pikhovedet, og ikke mindst mine nosser. Jeg skal mærke din frække tunge og læber. Slik tæve" beordrede han meget skarpt. Jeg greb straks omkring denne dejlige tyrepikhoved med mine læber.

Mine hænder var jo bundet fast, så jeg havde lidt besvær med at få denne store skønne pik i munden, men endelig lykkedes det. Han tog hårdt fast i mit hår, og trak mit hoved frem og tilbage, medens jeg mundkneppede ham, med læberne stramt om jernet. Pludseligt trak han pikken ud, og lod skaftet køre frem og tilbage på mine våde læber nogle gange, inden pungen og nosserne skulle have en tur. De tunge tyrenosser lod han klaske mod min læber, medens han roste mit pikslikkeri: "Du er den bedste pikslikkeske jeg endnu har mødt. Hvis du slikker og sutter min store spermfyldte nosser ligeså godt, skal du få så meget pik af os alle, så du aldrig glemmer det" - hvilket jeg heller ikke har gjort. *SF*

Jeg lod tungen køre rundt og rundt om de store barberede nosser. Åbnede munden og sugede den ene tyrenosse ind i min imellem mine læber. Skiftede til den anden, som fik samme tur. Fyren trak den spermfyldte pung til sig, og tog fat om pikskaftet, som jeg igen fik i munden. "Slik pikhovedet tøs, brug kun tungen, lad den spille hen over mit pikhovedet, så hurtigt du kan, og gør du det ligeså godt som før - din lille tæve - så skal du straks få pik" nærmest råbte han med liderlighed i stemmen. Jeg lod tungen køre i cirkler, op og ned, fra side til side, med en voldsom fart, indtil han med et hurtigt ryk trak sig tilbage.

"Det gjorde du godt din lille pikslikkeske, nu har du fortjent at blive betjent omkring dine liderlige skamlæber og din store klitoris" råbte han stønnende til mig. Fyrene stille sig nu i en omkreds omkring mig. En af fyrene begyndte at slikke min stive klitoris, og jeg stønnede og stønnede. Var helt op og køre nu, og kunne høre orgasmens vingesus for mine ører. To af de andre fyre stille sig således, at jeg kunne nå deres stive pikke med mine to hænder, som var blevet løst op, og jeg begyndte at onanere dem, og tog dem på deres nosser. Et par af de andre frække tyre begyndte at tage mig hårdt på brysterne. Krammede dem, nev i brystvorterne, og pludselig blev der sat nogle tøjklemmer i vorterne. Jeg ænsede det ikke, kom samtidigt i en orgasme, som sendte mig helt væk i omkring ½ minut.

Jeg skreg og skreg: Åhrrrr, Åhrr, uhhh uhhh, blev ved med at slikke mig. Tag hårdere på mine bryster, tag hårdere ved. Slikkeriet blev afløst af en anden tunge, medens jeg fik et par fingre stukket op i fissen. "Du kan garanteret tage hele hånden, så våd som du er tæve", råbte en af fyrene, og pludseligt kunne jeg mærke fissen blive udvidet. Min mand tog en mængde fotos af hele seancen, og ikke mindst da jeg fik hele hånden stukket op. Jeg var mere end drivende våd. Safterne flød og flød ud af mig, medens jeg vred mig i orgasmens vold. Jeg kom og kom.

Fyrene skiftedes til at håndkneppe mig indtil jeg råbte: " Jeg vil ha' tyrepikken i min fisse, jeg vil mærke tyrepikken i min fisse, giv mig den, giv mig den, udblok mig". Jeg kunne mærke da hånden forsvandt ud af fissen - Det gav et ordentlig svup, og straks blev hånden afløst af den største gigantiske pik, jeg indtil dato har oplevet. Tyrepikken strøg i bund i et eneste stød. Jeg blev spirret igen og igen af denne gigantiske store monsterpik. Orgasmen ville ingen ende tage, og fyren begyndte at smække begge mine røvballer - med hårde slag - medens de andre frække fyre bearbejdede mine bryster og brystvorter hårdt.

Jeg kunne se, at de onanerede på livet løs alle sammen, medens gigant pikken for ind og ud af min endnu mere slimede våde fissekanal. Fyren fik orgasme med et brøl. Han kom og kom, spermen sjaskede hårdt ind i min fisse. Så hårdt at jeg kunne mærke det imod livmoderen. Min egen orgasme var ikke ovre endnu, og at mærke hans varme sperm sprøjte inden i mig, forøgede min ekstase endnu mere. Pludseligt mærkede jeg noget sprøjte mod min krop. Det var de andre seks fyre der nu spermede ud over mig. De kunne ikke holde deres orgasme tilbage ved synet af min krops vriden, mine skrig og deres kammerats skrigen, da orgasmen overvandt os.

Den eneste der endnu ikke havde fået orgasme var min mand, som under hele sceneriet havde været optaget af at tage fotos. Han kom hen til mit hoved, bøjede sig ned og sagde: " Det er dog det frækkeste, jeg endnu har oplevet sammen med dig min TØS, og nu vil jeg have slikket pik, og jeg vil sperme i din mund" Han satte straks hans store pik ind imellem mine læber. Jeg grev om hans tunge nossekugler, og begyndte at slikke hans pikhoved, som bestemt heller ikke er en af mindste, når den er kampklar.

Jeg slikkede og suttede både pikhovedet, pikskaftet og de store tunge lækre stramme nosser. Han kom med et brøl og råbte: " Bliv ved TØS, jeg vil fylde din mund med mit varme slimede sperm. Drik det hele, du elsker det jo. Åhrrr hvor godt, du er en rigtig spermsluger, Åhrr, hvor er det godt". Han bare kom og kom, medens jeg sank og sank spermen, som flød i stride strømme fra hans pik, og ned i min hals. Da han var helt tømt, rejste min mand mig op, kyssede mig og sagde: " Så liderlig og fræk, har jeg aldrig set dig før min tøs, men det var squ et skønt frækt syn at skue, at se dig ligge der og blive forløst i den ene orgasme efter den anden.

Det må vi gentage mange gange endnu". Han rejste mig op, gav mig et knus og sagde: "Hvad mener i andre tyre?" Hans udbrud blev afløst af høje klapsalver, som ingen ende ville tage. En af fyrene mente nu, at tiden var inde til at vi alle skulle skåle i hvidvin og råbe HURRA for den frækkeste tøs de endnu havde mødt i deres liv. Både enkeltvis eller sammen. Jeg blev helt rød i ansigtet af disse dejlige ord og gode tilkendegivelse af mit arbejde. Men aftenen var jo ikke omme endnu, de havde jo ikke kneppet mig alle sammen - var jo kun blevet kneppet af fyren med tyrepikken.

Bowling aften kap. 3

Det blev til nogle skønne svalende glas hvidvin, og sammen med det, jeg havde drukket aftenen igennem, var mine hæmninger efterhånden helt væk. Det eneste jeg tænkte på, var at få pik, og masser af pik, gennem resten af natten. Jeg vidste, at de andre 6 frække fyre meget gerne ville have deres pikke op i min slimede våde fisse, som nærmest skreg efter at blive brugt godt og grundigt.

Min clitoris begyndte igen at stritte ret kraftigt, kunne jeg mærke. Mine fingre gled stille ned på den, og jeg begyndte at bearbejde den stille og roligt, med tommelfingeren og pegefingeren. Lod af og til mine fingre glide ind i min våde spalte, gled videre ned til skamlæberne, og jeg begyndte at hive lidt ned i skamlæberne, der stadig stod meget adskilte og blodfyldte. Fyrene der sad og fortalte frække vittigheder, opdagede ikke straks, hvad jeg var i gang med, men pludselig fik den ene af fyrene øje på mine fingre, der nu spillede hurtigt over clitten

"Hold da helt kæft" udbrød han, " Se fissen! Hun sidder squ og tager en spiller, medens vi bare sidder her og snakker, lad os da hjælpe tæven i stedet for" Der blev helt stille i nogle sekunder. Fyrene rejste sig alle op, og kikkede nysgerrigt på mine fingre, der stadig var i gang med at spille henover fissen. "Lad os da hjælpe hinanden med, at lægge tæven op på bordet" udbrød en anden af holdet. Fire af dem, tog fat i mine arme og ben, samtidigt med, at de andre hurtigt fik ryddet af bordet. De fik mig nu lagt mig på ryggen, således at mine røvballer lige kunne hvile på kanten af bordet.

To af fyrene begyndte med at bearbejde mine bryster. Tog hårdt om hele brystet, og slikkede brystvorterne. Uhm hvor var det skønt og lækkert. En af fyrene, begyndte straks at slikke min fisse. Lod tungen glide hurtig frem og tilbage omkring clitten. Jeg sukkede dybt af velvære, indtil min mand bøjede sig ned og kyssede mig, med tungen dybt begravet i min mund. Samtidigt fik jeg en stor stiv pik i hver hånd, og da min mand trådte tilbage, blev jeg beordret til at tage de to dejlige stive pikke i munden. Jeg gik straks lystigt i gang med at sutte på deres store pikke, det bedste jeg havde lært.

Jeg elsker jo at slikke en god stor stiv pik. Det var svært at koncentrere sig, da en orgasme samtidigt for igennem min krop, på grund af fisseslikningen. Pludseligt holdt fyren op med at slikke min fisse, og jeg skreg: "Nej nej, mere, mere, men i stedet for at fortsætte, kaldte han på en af dem, der havde stået og set på. "Så er fissen klar til brug, bare skamrid tæven" nærmest råbte han. Straks mærkede jeg fisselæberne blive spredt af en stiv pik. Den blev jaget dybt ind mellem kusselæberne i et kraftigt hug. Endnu en orgasme var på vej, og jeg skreg og skreg: Åhr ja, ååhr ja, knep mig, giv mig pik, hårdere hårdere, åhr det er godt, bliv ved, bliv ved, knep mig helt i bund"

Pludselig blev pikken hevet ud af min fisse, og jeg troede det var slut, men straks var en af de andre frække tyre henne ved min fisse, og en ny pik blev hård og brutalt jaget i bund i fissekanalen. Sådan fortsatte seancen, indtil alle 7 havde kneppet mig, samtidigt med, at blitsen på min mands kamera blinkede igen og igen. En af fyrene kom med et koldt glas hvidvin, som jeg kunne ligge og nippe til, medens han gik om bag mine endnu spredte ben. Jeg var drivvåd i fissen, hvilket fyren kommenterede overfor de andre.

Han bøjede sig frem over min krop, og begyndte at tage hårdt fat i begge mine brystvorter. Efterhånden strittede de som to små fingre, og han begyndte at bide i dem. Samtidigt mærkede jeg, at mine skamlæber blev spredt, og et eller andet meget stort, blev stukket op i min fisse. Kort tid efter, kunne jeg høre, at det var en dildo, da den begyndte og summe. Det gjorde en smule ondt, men jeg nød både smerten og ikke mindst ophidselsen der blev størrer og størrer, meden dildoen snurrede i fissen, og blev trukket ind og ud af fissen, i højere og højere tempo. Endnu engang overvandt orgasmen mig. Jeg jamrede og skreg: " Åhr Åååhr, det er bare godt det her, bliv ved, brug mig som den tøs jeg er, knep mig med jeres stive pikke på skift, brug mig, som den ludertæve jeg er"

En af fyrene udbrød:" Vi vil gerne kneppe en tæve som dig alle sammen, men kunne du tænke dig at blive vores lille amatørluder, både når vi er alle samlet, eller bare en gruppe af os på to, tre eller flere samtidigt fremover? det er en betingelse for, at vi vil kneppe dig mere i nat?" Jeg så over på min mand, der tog fotos af seancen, og da han nikkede ja sigende, råbte jeg: " Ja! Bare I vil bruge mig som jeres fælles tøs, og som den lille ludertæve jeg er, fremover, må I gøre alt ved mig.

Nu kom der gang i fyrene. Jeg blev flyttet fra bordet, og lagt på en dyne på gulvet. Blev vendt om på ryggen, og medens to af fyrene spredte mine ben, som blev bøjet langt op over mit hovet, og fissen nu lagde helt blottet for dem, og fyren med kæmpepikken besteg nu min fisse. Da han bankede pikken i bund, var det lige før jeg kunne mærke den helt op i halsen, så stor var den nu vokset. Aldrig før, var jeg blevet kneppet med så stor en vildskab. Han øgede farten i uanede højder, aldrig før var jeg blevet kneppet i et så ophidsende tempo.

Endnu en orgasme var på vej gennem min krop, men pludselig skreg fyren op, medens han trak sig ud af min fisse. "Overtag fissen på vores lille frække liderlige amatørludertæve en af jer nu - for jeg kommer nu. Åbn munden tøs, nu skal du have min sperm. Aldrig har jeg set så meget sperm komme ud af en pik. Ikke engang på pornofilm, det var helt vildt så meget sperm han kunne sprøjte. Imedens han sprøjtede sit spermen ind i min mund, havde en af de andre fyre besteget min liderlige fissekanal. Og atter brølede jeg en orgasme ud i rummet. Fyren vendte mig om på alle fire, så jeg lagde i doggystil.

Hurtig fik han pikken indenbords i min fisse igen, og kneppede mig hurtigt og brutalt igennem. Også han var ved at komme, og beordrede nu en anden til at kneppe mig, medens han sagde: "Din liderlige tæve, du skal have spermen af os alle i din mund på skift" hvorefter han nærmest løb over til hovedet af mig, og onanerede, så spermen fossede ud af åbningen af pikken og ind i min åbne mund. En ny pik fyldte nu min fisse, og jeg blev kneppet igen. Samtidigt var fyren med kæmpepikken kravlet ind under mig, og jeg mærkede hans tunge og læber lege med min stadig store clit, og mine skamlæber.

Orgasmerne rullede nu ind over mig i stride strømme. Jeg kom igen og igen. Må nok erkende, at det er de voldsomste orgasmer jeg indtil dato har fået. Hver gang en af fyrene var lige ved at sperme, blev han afløst af en anden, indtil alle havde spermet tykke fede ladninger langt ned i min hals. Jeg følte mig bagefter denne omgang så mørbanket i min fisse, som til trods for det, stadig var liderlig. Jeg bad og tikkede derfor fyren med kæmpepikke kneppe mig en sidste gang for denne aften. "Ok" sagde han, "Jeg vil kneppe dig så hårdt, som du aldrig har drømt om at blive kneppet. Jeg vil kneppe til luderfisse i laser, men ikke mere end du bagefter vil tigge mig, og de andre om, om vi ikke nok vil kneppe dig igen en hel nat"

Han jog pikken ind i min kusse igen, brutalt men skønt. Jeg blev igen kneppet hårdt og brutalt - stadig i doggystil - jeg råbte og skreg i orgasmens favntag, som gennemrystede mig i lang tid. Jo mere jeg råbte, jo vildere kneppede han mig, og de andre fyre stod samtidigt omkring os og klappede, medens de råbte: " Brug vores nye amatørluder, brug hende, knep hende helt igennem, så hun ved hvad der venter hende, næste gang vi skal bruge den fisseamatørtæve".

Orgasmen gennemrystede os samtidigt, vi skreg begge vore orgasmer ud i rummet, medens min mand knipsede løs med fotografiapparatet. Jeg tror, at jeg besvimede i nogle sekunder, så godt var det. Efter denne kneppetur, satte vi os i sofaerne, og drak endnu et glas hvidvin. Vi talte om aftenens forløb, og blev enige om, at dette ikke var sidste gang, fyrene skulle have lov til at bruge mig. Både når jeg var sammen med min mand, og til tider alene.

Fyrene ringede efter en taxa, og betalte den ved ankomsten. Udmattet faldt jeg i søvn ved min mands side, efter at jeg havde slikket hans pik og tømt hans nu stenhårde nosser og deres indestængte sperm i min mund. Også han havde meget af det. Han var jo blevet enormt liderlig ved at se mig, blive brugt det meste af aftenen og natten, af de 7 frække tyre. Jeg vågnede dagen efter, med et smil om munden, og lod tankerne fare tilbage om den fantastiske oplevelse jeg havde været udsat for aftenen før. Godt nok var min fisse øm, men det var oplevelsen værd.