Hvad solcreme kan gøre

SPAR MANGE PENGE

Ville trække trusserne af hende, men hun måtte selv hjælpe. Laila have været inde og smide trusserne, kom tilbage med fotografiapparat og spurgte om hun måtte tage et par billeder…

Mit navn er Lars, min kones Linda, vi er begge 41 år og elsker masser af glad sjov sex, specielt når vi er under varmere solstrøj.

Her i september var vi taget på ferie på Kreta. Vores lejlighed lå øverst med en kæmpe altan, som var sammenhængende med naboernes tilsvarende altan. Altanerne lå med udsigt ud mod en appelsinlund og ellers totalt ugenert.

SEX I DAG?

Efter at have indlogeret os fandt vi ud på den kæmpealtan, udenfor lå et par damer i den sidste halvdel af 50´erne. De lå bare i bikinnitrusser og tog solbad. De bød os velkommen, præsenterede sig som Laila og Jane, de havde lejligheden ved siden af, de var taget på ferie uden mænd og havde allerede boet der en uge. De undskyldte de ikke havde mere tøj på, men det med tøjet var OK for os sagde vi, vi smider også bare vores. Det bliver rart også se en mand heroppe sagde Laila og grinte.

Vi var ankommet lørdag middag, havde besluttet os for bare dase om lørdagen og ellers bare købe nogle drikkevare og lign at have. Vi have dog besluttet os for at være nede ved poolen, der var også en hyggelig poolbar.

Om søndagen skete jo ikke mange ting, vi havde været ved poolen men ville op og have lidt let at spise og drikke og ellers pare slappe af. Vi lagde os ud på altanen, Laila og Jane lå også derude. Både Linda og jeg valgte kun have trusser på. Linda smurte sig ind i solcreme, og Lene sagde til mig at jeg også skulle sørge for at blive smurt ind, da jeg allerede var ved at være godt rød.

Da Linda var færdig, sagde hun jeg skulle lægge mig på solsengen, så ville hun smøre mig ind. Jeg på på maven med benene over mod nabodamerne, og Linda begyndte smøre mig ind, hun mente ikke jeg skulle have creme på trusserne så den trak hun af, så jeg lå der med bar røv. Gør det nu ordentlig råbte Laila, kan du ikke hjælpe svarede Linda. Et øjeblik efter havde jeg fire hænder på skuldre røv og lår.

Vend dig om sagde Linda så og klappede mig i røven, ok tænkte jeg mit problem var bare jeg allerede var halvstiv. Whau udbrød de i kor, skal jeg ikke også hjælpe spurgte Jane, jo vær så god svarede Linda og rejste sig. Laila havde taget en stor klat solcreme i hånden cirklede noget omkring pik og inderlår. Tag bare ved sagde Linda, han kan li det. Laila tog nu et godt tag i pikken med den ene hånd og omkring nosserne med den anden, lækker pik synes du ikke Jane sagde hun, og jeg var nu stenhård. Jane lå på knæ på min højre side med sin brede røv mod mig. Jeg ville altså også være aktiv, så jeg lod hånden glide op mellem lårene på Jane, hun spredte den villigt. Jeg ville trække trusserne af hende, men hun måtte selv hjælpe. Laila have også været inde og smide trusserne, kom tilbage med fotografiapparat og spurgte om hun måtte tage et par billeder. Det var OK. Laila begyndte nu masere og kysse pikken kraftigt og pludselig kom jeg i en ordentlig eksplosion. Jane skrævede ned over mit ansigt med sin store kusse, nu skal du smage kvinde, sagde hun. Laila var godt smurt ind efter min udløsning og syntes det skulle Jane også være, tørrede derfor noget sæd op med fingeren, smurte det ud omkring munden på Jane.

Linda havde skænket nogle glas Whisky og Gin og Tonic, og mente at Laila selvfølgelig skulle være ligeså nøgne som os andre. Linda hjalp derfor trusserne af Laila havde sin ene hånd og tungen oppe omkring den sjaskvåde store kusse. De lagde sig på den anden solbriks, jeg hørte, kan han klare os alle tre?

Det så I så vente til fortsættelsen at høre.

porno med danske piger