Modne til Sexfest

SPAR MANGE PENGE

De fleste af de tjenere og var mellem atten og nitten år gammel, og de kvinder elskede følelsen af glatte unge kød, det mindede dem om, hvordan det plejede at være. Drengene blev udvalgt…

Vi havde møde som dette, for omkring tre år, femten kvinder i alt er over halvtreds år gammel, enke eller skilt, og mellem relationer. Gruppen var blevet organiseret af mig, Mrs Wanker og min gode ven Sarah Henderson. Når vi havde mistet vores ægtemænd kun to måneders mellemrum, vi begge følte, som om vores sex liv var blevet afsluttet for god, så efter måneders sorg vores tab, vi tepidly forsøgt at komme ind på det lokale senior sociale scene, med ikke meget for at vise for det. Stigende grad blev vi frustrerede over vores situation, og besluttede at gøre noget ved det! Det, vi kom op med, var en semi formel klub at kun tilladt medlemskab til mine damer med ovenstående kriterier. Vi fandt ud af var, at der var en masse kvinder derude i samme båd vi var i, at det at være alene for formentlig første gang i deres liv, og også med en meget stærk og vedvarende køn drev.

“Jeg tror, at alle er her,” sagde jeg til Sarah, som jeg tælles hoveder forsøger at sikre alle var til stede, og tegnede sig for. “Alle men Jane,” sagde Sarah, “sagde hun kaldte med beklager, men hendes datter er i byen for weekenden, og hun kan ikke gøre det.” Nikker i enighed, jeg låst foran døren og gik rundt på ryggen og gjorde det samme. Alle de nuancer og gardiner var trukket, og trediveottende møde i Gray enker var ved at begynde! Sarah gik til midt i stuen og clinked et glas med en ske og bad om alles opmærksomhed. “Mine damer, dørene er låst, og den part, kan begynde, naturligvis deres er mad og drikkevarer i køkkenet, så du må gerne hjælpe jer. Som sædvanlig vores tjenere og tjenere vil være at bistå dig og se, at alle dine behov! Jeg sagde tjenere, fordi de sidste tre eller fire møder, vi har haft nogle kalder for kvindelige hjælp. Ved at udnytte denne mulighed er helt op til dit eget skøn! Mrs Wanker er op trapper kontrol for at se, om de alle er klar til at komme ned og tjene du! Husk, vi er alle her for at få en god tid, så du får mest ud af det! Tak! “

SEX I DAG?

Lige derefter ti nøgne unge mænd og to kvinder kom ned ad trappen og ind i dagligstuen. Da de var blandt de ældre kvinder, spurgte de om nogen af dem vil gerne have mad eller drikke, der skal forkyndes. Nogle af mine damer gav drikkevarer og mad ordrer, og de unge nøgne drenge og piger forhastet ud i køkkenet for at afhente deres ordrer. Andre damer blot talte med de unge, mens andre nåede ud og fondled den nøgne unge organer foran dem. De kan se, denne klub var designet til at tilfredsstille de seksuelle behov, er det medlemmerne, og alle børnene var helt nøgen, og ville gøre noget for, at et af medlemmerne ønskede dem til. De eneste regler var, at ingen ville gøre noget ondt til andre, og at det nogensinde du gjorde, var at være i fuld visning af alle i klubben. Det betød, at det ikke kun var du opfylder dine egne seksuelle begær, men at du var også at sætte på et show for dine medmennesker klubbens medlemmer! Mange part var ophørt med nogen siger, at det mest tilfredsstillende øjeblik for dem var at se et andet medlem, der har en orgasme! Denne regel syntes at danne en obligation blandt alle til stede på de parter, som alle havde set alle andre i forskellige seksuelle situationer, og det gjorde det meget nemt at empathize med en person, som du vidste, havde netop været i stand til at satiate et seksuelt behov.

De fleste af de tjenere og tjenere var mellem atten og nitten år gammel, og de kvinder elskede følelsen af glatte unge kød, det mindede dem om, hvordan det plejede at være. Drengene blev udvalgt for deres unge udseende samt genitalierne størrelse. De kunne lide at have en bred vifte af penis størrelser på parterne, fordi nogle af de kvinder lide at have en dreng med en meget lille penis, mens andre elskede kontrasten af en dreng, der var meget slank og ung leder med en enorm penis hængende mellem hans ben. Curt blev en meget populær dreng med gruppen, fordi han lignede han var meget yngre, men han havde og elleve tommer penis, der var omkring otte inches lang når bløde. I dag for eksempel, en tres-årig kvinde ved navn Ruth havde først dibs på ham. Da han spurgte Ruth hvis hun ville noget, Ruth aldrig sagt et ord, hun bare lænede over og lægge hovedet af det enorme medlem i hendes mund og suget det rigtige dengang, og der, mens Curt stod stille og roligt ser da hans penis vokse til det fulde elleve tommer længde. Ruth havde begge hendes små hænder gribende akslen, at holde den som var det en kostbar juvel! Ruth fortsatte med at sutte, og Curt spurgte hende, om det ville være okay at cum nu. Ruth kiggede op på den unge stud, og uden at tage hendes mund ned af hans hoved, nikkede til at gå videre! Curt smilede ned på hende og derefter udgivet en torrent af sperm i hendes venter hals, som hun forsøgte at sluge alle, men at han var så ung, og han udarbejdede en så stor mængde af det, nogle cum dribbled ned foran hendes hage . Endelig slippe monster, hun brugte fingrene til at øse op de manglende cum og slikke de sidste dråber op. Flere af de andre kvinder klappede efter hun var færdig, og Ruth blot sagde: “Gud, jeg savner at få at sutte en pik hver dag”, og andre damer nikkede med hovedet efter aftale!

Over på den anden side af det rum, Edith Olinski var ved at gøre, hvad hun gjorde ved enhver part, nemlig at få sin store brystkasse suttet af en ung mand. Mødet med sin gode ven Anna, Edith har afgivet udtalelse, at de ting, hun glemte den mest fik hendes bryster suget mindst en gang om dagen. Da hun blev gift, var det ikke usædvanligt, at hendes mand til at gå i dvale Beliggende op mod hende 44d brystet med en brystvorte i munden. Lige siden hun var en ung pige, Edith konstateret, at hun skulle være med en god TIT sugekop, og hun har sørget for, at hendes mand at være blevet afhængig af hendes dejlige bryst! Mange et formiddags gjorde hun vågne op til fornemmelsen af hendes brystvorter vokser oprejst i hans mund. Efter et stykke tid begyndte hun at have climaxes af brystvorten sugende alene, så nu var hun på udkig efter nogen til at tage sig af hendes smerte nipler. Hvis man ser rundt i lokalet, hun begyndte unbuttoning forsiden af hendes bluse, samtidig med at fange øjet af en dreng navn Randy.

Hun nu havde udsat hende bra, og de to enorme Mounds fiskekød at spildt fra toppen. Randy kom over og spurgte: “Alt, hvad jeg kan gøre for dig ma’am?” Unclasping forsiden fangst på hendes bh, hun trukket det fra hinanden, forårsager hendes bryster til at falde i hendes skød. “Vil du venligst tage sig af disse for mig,” spurgte hun sagte!?! “Sure,” svarede han, om på ryggen hele lår af Anna, med sit hoved på Edith’s brystet. Randy’s penis var rigtigt i Annas skød, og hun tog den i hendes hånd og begyndte at langsomt spjætte det. Edith gav et langt suk som Randy tog en brystvorte i munden og suget det som en baby, mens du holder hans hoved blidt, caressing hans ansigt, som om han var en nyfødt. “Gud, det var så dejligt,” tænkte hun, “jeg havde brug for det så meget!” Anna nåede over og klappede hende vens arm, som om at sige, “Jeg er glad for, at du får det bedre!” Edith rullede hendes hoved og eyed Randy’s erektion og spurgte Anna, “Er du vil sutte at storslåede erektion eller ej?!?” Anna lo og sænkede hendes munden på hovedet af den hårde penis stirre op på hende med det ene øje. Randy gav en akustisk stønne som Anna suges op og ned på hans hardon! Edith trukket de store nippel fra Randy’s mund, erstatte det med hendes andre massive TIT. Det var en scene, en dame ammende den unge dreng, mens den anden suget hans hårde pecker! Edith’s kusse var nu nærmer en orgasme fra vedholdende sutter på hendes bryst fik, og se hendes ven med den unge hane i hendes mund sendt hende ud over kanten, da hun klemt benene sammen forsøger at lægge pres på hende hamrede lidt Clit mens hendes hele krop rystede som hendes orgasme spredes fra hendes skridtgjord op til hendes bryst! Anna havde trukket sig ud for den hårde penis og nu jerked det fast i hendes hånd. Hans bolde bliver stramme, Randy’s penis shot cum hele hans mave og bryst i store spurts som både kvinder smurte cum i hans hud, lejlighedsvis slikke nogle ud af deres fingre.

Sarah fandt igen center fase, da hun stod op til en meddelelse. “Mine damer, i dag skal vi have en særlig behandling. Curt og Mindy vil sætte på en lille vise for vores billedoplevelser! Så alle får en god plads, fordi de viser, er ved at begynde!” Enhver scurried rundt forsøger at få et godt udsigtspunkt så de kunne se den unge stud Curt, stick hans store pik i Mindy’s lille kusse! Mindy var vært for hendes første parti, og var bare sød som en knap! Kun omkring fem meter høje, hun var meget slank med blot en antydning af kvindelig hofter. Hendes offentlige område haft en lav vækst i blonde hår vokser langs hendes puffy læber. De to af dem står over for hinanden i midten af rummet og bare kigget hinanden over for et par sekunder. Curt gjort det første skridt ved at optrappe til Mindy og give hende en blød kys på læberne, mens Mindy reagerede ved at sætte sine arme omkring Curt ryg og returnere en mere lidenskabelige kys, som hun knust hendes krop i hans. Da de brød væk fra hinanden, Curt’s penis var nu ved at blive meget rejse! Det var så stille i de store rum som du kunne have hørt en knappenål falde, men flere af mine damer havde trukket deres kjoler eller nederdele og var begyndt at brazenly masturbate da de iagttog showet. Ingen virkelig betalt nogen opmærksomhed på dem, da de blev naglet ved synet af Curt’s kæmpe erektion! Mindy, ser endda yngre ud for den tykke penis foran hende, tog den i hendes hånd og caressed det store hoved forsigtigt. Curt kiggede ned, ser som de små hænder legede med hans hårde penis, og efter at lægge sine hænder på hendes skuldre, han blidt skubbet Mindy at hendes knæ, så hendes mund var inches fra kæmpen hovedet. “Suge mig,” sagde han sagte, kaster hovedet tilbage, så hendes mund ned over hans glatte fløjlsagtig hovedet. Kun at kunne få hende munden over hovedet, hun brugt sine hænder til at rykke op og ned for den enorme akslen. Hendes mund, nu meget træt af at forsøge at strække sig over ægget størrelsessorteret hovedet, så Mindy lå tilbage på gulvet med benene spredt vidt åben, og med dråber dug blev klamrer sig til hår langs hendes spalteformede, og det var helt tydeligt, at Mindy var i en tilstand af ekstrem seksuel ophidselse! Hun stirrede op på den store hest hane at towered over hende, bange for endnu helt under det magi.

På dette tidspunkt var hun ligesom enhver kvinde i rummet, en slave til at kæmpe akslen af hanen, der sidder fast obscenely i luften for dem alle at se! Hvis man ser rundt i lokalet, Curt gav alle en chance for at se hans erektion, fordi han vidste, at for resten af hans liv kvinder ville gøre hans bud for kun en chance for at bare holde sin massive medlem! Hvad hans opmærksomhed tilbage til Mindy, spurgte han, “Hvad vil du?” Raising hendes arme mod hans lyske, sagde hun, “Giv det til mig, please!” Dråbepunkt mellem hendes ben, Curt tog fat i hans akslen og gned hans hoved op og ned Mindy’s våde labia, groaning højt, når han børstet hele hendes lille Clit. Under hvad syntes gerne evigt, han udredes hende med kun meget spids af hans store pecker mens Mindy begyndte at vride sig rundt forsøger at få hans penis indeni hende. Følelse lidt ondt af hende, Curt endeligt stoppet sit hoved over hendes hul og langsomt skubbes indersiden af hende, mens følelsen hendes utrolige Vandtætheden! Når kun cirka tre inches af hans stangfiskerfartøjer var inde i hende, Mindy havde en thunderous orgasme, som hun thrashed rundt, fanget på enden af gigantisk penis at knyttet hende på plads. Curt nu stadig mere ophidset at se den lille pige cum, kørte hans pik i længere, og igen Mindy kunne ikke hjælpe sig selv, at blive strakt til den grænse, hun kom igen, mens mange af kvinderne var nu også at have cums af deres egne! Det var fantastisk at se denne lille pige bliver skewered med den største pik nogen af dem havde nogensinde har set! Curt’s skalfrugt sæk strammes op, og hans pik voksede endnu hårdere, da hans egen orgasme begyndte at bygge, som nu er ude af stand til at kontrollere sig selv, han kastet hans pik hele vejen hjem og begyndte at pound den defenseless kusse. Det var et totalt angreb på hendes fisse, og Mindy var nu midt i en lang jorden ryster orgasme! Hendes stramme læber og kusse muskler prøvet deres bedste for at greb den enorme akslen, men alle, der gjorde, var det en strammere fit, som kørte dem begge til klimaks! Curt udlejer en lav nedenuden som hans pik bortvist belastning efter belastning i den nydelige lille kusse! Nu helt ud, han kollapsede oven på hende, at kysse hendes hals og kinder sagte indtil hans pik voksede blød og smuttede ud af hendes nu gabende vagina. Kvinderne gav dem begge et stående bifald!

I dag tog ordet og takkede alle for at komme. “Drive hjem omhyggeligt, vi ønsker at se alle her i næste måned!”

porno med danske piger