Michael, og den ukendte

SPAR MANGE PENGE

Giver mig til at lege med hans kedelige ordinære pik, med hånden og munden. Kort efter står den anden mand bag mig og trænger op i mig, jeg tager Michaels helt i munden…

Jeg er en ung kvinde på 24, jeg er lidt af en punkrocker, og ærligt talt, lidt vild.

35 sex partnere, mindst. Jeg er fuldkommen ligeglad, jeg har kort sort hår, en meget tynd spinkel krop, små bryster. Jeg arbejder i en punk butik i København, i min fritid dyrker jeg cybersex, og masser af det, flere gange i løbet af en aften. Jeg har 4 skuffer, med legetøj.

Der var den her fyr, Michael, vi har gjort det, 36 gange nu, cybersex altså.

Han ville have mig hen til ham denne weekend, jeg skal ikke arbejde, så det gør intet.

Og han betaler. ” Med bring Ikke legetøj, jeg har selv. ” Skrev han i en sms. Jeg smiler, ” Dejligt, det fylder også (; ” Jeg stod af toget, i mine sorte stramme bukser, en stort tshirt ” two shorts, and I’m all yours ” Stod der, mine lange sorte støvler, og så min næse piercing. Jeg kender ham straks, samme stil som mig, sådan nogenlunde.

SEX I DAG?

Michael er skide lækker, syntes jeg. Jeg når hen til ham, og han tager mig omgående på røven, og kysser mig, jeg kysser ikke tilbage.

Vi går hen til hans lejlighed inde i byen, den er ikke så stor, rodet. Jeg tænder en smøg og ser på ham, ” Nå? Hvad havde du så tænkt dig at vi skulle lave?” jeg sætter min taske på gulvet og ser rundt. ” Jeg håber ikke du har noget i mod at jeg har inviteret en ven?” Smiler han bare, kort efter kommer en mand gående ud fra toilettet, nøgen, sort håret piercing i brystvorten, og underlæben, og bedst af alt, en gigantisk pik.

Michaels er ikke så stor, den fanger ikke min interesse, ” Jeg tænkte, at vi 3, kunne få en hyggelig weekend. ” Jeg nikker, Michael er bi, det ved jeg godt, det er jeg også.

Jeg slukker min smøg, og tager jakken og støvlerne af, ” Så vis mig soveværelset.. ” Vi går der ind, og de piller tøjet af mig, Michael begynder at sutte på mine brystvorter, den anden mand, stryger hænderne ind mellem mine ben, og ind i revnen, jeg har en intim piercing som han leger med, ivrigt. Men det keder mig lidt, Michael sætter sig på sine knæ i sengen, “Kom her? ” Jeg sætter mig hen, på alle fire. Giver mig til at lege med hans kedelige, ordinære pik, hånden, munden. Kort efter står den anden bag mig, bukker sig ned over, og trænger op i mig, jeg tager Michaels helt i munden, og går til den, ligeledes gør den anden mand, langt op, næsten helt ud, og så hurtigt op igen. Vi stønner indbyrdes alle sammen, højt.

Michael kommer først, og jeg spytter det ud over ham, jeg nægter at sluge det.

Ham bagved trækker sig ud inden han kommer, og nu bytter de plads, Michael er bare ikke kar til at fortsætte endnu, så han spreder mine ben, og slikker mig. ” Mhmm.. “Stønner jeg højtlydt, og sutter ivrigt på den andens pik, næsten helt ned i halsen med den.

Nu kommer han også, lægger sig ned på sengen, udmattet. Jeg nyder bare Michaels slikken, indtil jeg kort efter kommer. ” Er i allerede færdige?” Smiler jeg og hæver et øjenbryn, det skulle jeg ikke have sagt.

Den anden ender bag mig igen et par minutter efter, han trækker et kondom på, og smører sig godt i glidecrem, Michael overvejer hvordan han skal trænge op i mig samtidig, han ligger mig ned, så skal jeg ride ham, mens den anden, sidder på Michaels ben og gør det på mig bagfra. Det var besværligt, og det gjorde skide ondt i min røv, da de begge gjorde det hurtigt og hårdt, jeg skreg og stønnede, bordede mine negle i Michaels bryst,” jeg vil også lege..” Smiler jeg og trækker mig væk fra dem begge to, jeg leder i hans skuffer efter han lege tøj, finder en stor, hudfarvet dildo, smører den ind, og vender Michael, han har jo gjort det før, så jeg skubber den op i ham, han er ret løs, eftersom det er sket tit, pirrende lader jeg det røre hans G-punkt ret ofte, jeg spiller den af på den anden.,

Michael kommer, pre-orgasme.

Egentligt gider jeg slet ikke mere, men det gør de åbenbart. De ligger mig på maven, og lægger en vibrator mod min klit, sådan en med fjernbetjening, som de sidder og leger med, jeg er helt væk. De sætter mig op på alle fire igen, den ukendte holder på vibratoren, og Michael begynder at tage mig bagfra, hårdt, rigtigt hårdt. Det er nydelse, og smerte på sammen tid, og jeg kan næsten ikke holde til det, Da jeg er lige ved at komme, stopper de vibratoren, og Michael kommer lidt efter. Nu ligger vi der bare igen.

En hel weekend, med legetøj, og sindssyge stillinger blev det til. Og en tur på skadestuen.

porno med danske piger