Hun elskede mænd i uniform

SPAR MANGE PENGE

Døren bliver åbnet af en ca. 25-årig pige med langt blondt hår, hun er kun iført en lille hvid satin natkjole som ikke efterlader meget til fantasien. Jeg kan svagt skimte…

Kl. er ca. 0330, det er en varm sommeraften og det er lørdag. Min makker Louise og jeg er på patrulje i det indre København. Aftenen har ikke haft meget at byde på, så Louise og jeg har snakket om kærester og sex det meste af vagten, og jeg kan mærke på mig selv og Louise, at vi begge er ved at være godt tændte! Da kl. nærmer sig 0400 siger Louise pludselig, ” er du med på at lave noget sjovt ? ” Jeg kigger forundret på hende, og kan straks mærke en mærkelig fornemmelse i mit underliv, i det jeg er ved at være smaskliderlig.
Jeg ser på Louise, og hun kan straks se, at jeg selvfølgelig er med på den værste.
Så siger hun at hun har en veninde som bor på Østerbro, og at denne veninde tit har spurgt om Louise ikke har nogen søde kolleger som hun kunne blive præsenteret for. Veninden skulle i byen i aften, men skulle være hjemme nu. Louises ide er derfor at vi sætter kursen til Strandboulevarden på Østerbro, hvor hendes veninde bor, og at vi der skal lave “lidt sjov”

Efter 10 minutter i patruljevognen er vi ud for adressen på Østerbro. Louise siger at vi er fremme, og hun kommer med et forslag til hvordan vi griber situationen an.

Jeg ringer på dørtelefonen, og efter ca. 2 minutter svarer en søvndrukken stemme ” ja det er Sanne, hvem er det ? ” Jeg svarer at det er fra Københavns politi, og om jeg lige må komme op og stille nogen spørgsmål.

Døren bliver åbnet, og jeg går op på 3 sal. mens Louise bliver på 2 sal og afventer.

Da jeg kommer op til 3 sal bliver døren åbnet af en ca. 25-årig pige med langt blondt hår, hun er kun iført en lille hvid satin natkjole som ikke efterlader meget til fantasien. Jeg kan svagt skimte nogen store fyldige bryster under natkjolen, og da hun går ind i lejligheden og beder mig komme ind, kan jeg se at hun ikke har nogen trusser på.

Da jeg går ind ad døren slår jeg forsigtigt låsen fra hoveddøren og lukker den efter mig.

SEX I DAG?

Jeg bliver inviteret ind i stuen, hvor jeg sætter mig i en stor lænestol ved stuebordet, Sanne sætter sig overfor mig på sofaen bag et stort glasbord. Hun krydser til min store ærgelse sine ben, så det ikke er muligt at se noget.
Hun spørger mig hvad det drejer sig om, og hvorfor hun skal vækkes her midt om natten. Jeg kan mærke at hun er beruset, men at hun virker interesseret. Hun kigger søgende på mig, og jeg kan mærke en klump i halsen.

Jeg forklarer at jeg er blevet sendt til hendes adresse, i forbindelse med noget dankortsvindel som er foregået tidligere samme aften på et diskotek i købehavn, hvor jeg ved hun har været.

Hun kigger undrende på mig og siger at det kender hun ikke noget til. I hendes forvirring over min anklage løfter hun sit venstre ben væk fra det højre, og sidder nu med let spredte ben foran mig.
Jeg lader som om jeg tager notater, men kan gennem glasbordpladen skimte hendes fisse som jeg ser er glatbarberet. Jeg rømmer mig og kan mærke bulen vokse i mine bukser. Jeg har svært ved at koncentrere mig men prøver at bevare den professionelle facade.
Jeg siger til hende at kl. er 0420 og at hun er anholdt. Hun bliver meget chokeret og begynder at undskylde sig selv, og siger at det må være en fejltagelse. Jeg fejer hendes undskyldninger af, og siger at hun skal tage noget tøj på, i det jeg bliver nødt til at tage hende med på stationen.
Hun kigger på mig og siger et øjeblik. Hun rejser sig og sætter kurs mod sit klædeskab som er placeret i soveværelset. Hun begynder og rode i sit skab, og jeg sætter mig på sengen og venter.

Pludselig springer hun væk fra skabet, og sætter kurs mod bagtrappen i køkkenet. Jeg springer op fra sengen og griber fat i hendes arme, hun stritter kraftigt imod, og jeg bliver nødt til at lægge hende i armlås på sengen, hvorefter jeg giver hende håndjern på.

Hun ligger nu på maven i sin seng iført håndjern. Hun vrider sig, og hun er begyndt at græde. Hun klynker at hun ikke har gjort noget, og hvorfor alt skal gå ud over hende. Jeg bemærker at hendes søde numse løfter sig fra madrassen flere gange i løbet af det næste minut.
Jeg sætter ved siden af hende og siger at hun ikke skal tage det så tungt, jeg lægger min hånd på hendes skulder, og i det samme kan jeg mærke at det giver et sæt i hendes krop. Hun begynder at trække vejret meget tungt, og det lyder som om, at hendes klynken har ændret karakter.

Jeg lader langsomt min hånd glide ned ad hendes ryg indtil jeg kommer ned til underkanten af hendes natkjole. Hun løfter sit underliv og siger at jeg ikke må gøre hende fortræd. Jeg svarer ikke, men løfter hendes kjole op til midt på ryggen så hendes numse er blottet. Hun begynder at trække vejret tungere og mere hurtigt. Jeg tager min stav op af stavlommen og begynder at kærtegne hendes numse med den. Hun klynker endnu mere nu, og jeg siger hun skal slappe af hvis hun ikke vil straffes mere. Hun holder vejret, og jeg spreder hendes skamlæber mens jeg fugter staven med mit eget spyt.

Hun giver et lille skrig fra sig da jeg putter staven op i hende, men det bliver hurtigt afløst af en tilfreds stønnen da jeg begynder at køre staven ind og ud af hendes stramme fisse.

Jeg rejser mig og tager uniformen af, jeg smider tøjet på gulvet og jeg kan se at Sanne vrider sig af bare forventning. Jeg tager mit slips, og binder det forsigtigt om hendes øjne så hun ikke kan se hvad der foregår. Jeg tager min stive pik i hånden, og begynder at kærtegne hendes krop med en. Hun spreder benene og beder mig om at stikke min pik op i hende. Jeg svarer ikke, men begynder at kærtegne hendes krop med min tunge. Jeg starter med hendes ansigt og bevæger mig ned i området omkring hendes bryster, hun stønner og vrider sig kraftigt da jeg lader tungespidsen vandre omkring hendes brystvorter, og hun giver et klynk af nydelse fra sig da jeg tager dem i munden og begynder at sutte. Langsomt bevæger jeg mig ned af hendes mave, cirkler omkring navlen, hvorefter jeg arbejder aktivt på hendes inderlår. Jeg kan se lige op i hende, og bemærker at hun er smaskvåd, der løber safter ned af hendes baller og roligt nærmer jeg mig hendes clit. Da jeg når målet giver det et voldsomt ryk i hendes underliv og hun bønfalder mig om at tage hende med det samme. Jeg reagerer ved at tage fat i hende, jeg spreder hendes ben så langt som det er muligt, hvorefter jeg banker min pik op i hende, hun skriger højlydt mens jeg kører mit lem ud og ind af hendes våde grotte.

Efter ca. 5 minutters hed sex mærker jeg en finger som begynder at bearbejde mit anus, det giver et sæt i mig, for jeg ved jo at Sanne ligger med håndjern på. Efter hurtig forvirring går det op for mig at Louise må have blandet sig i legen. Jeg stønner af nydelse da jeg ser Louise smide uniformen foran mig, dette har jeg fantaseret om mange gange, men havde aldrig troet at jeg skule opleve det live, og slet ikke mens jeg ordnede hendes veninde.
Sanne ved stadig ikke noget, og Louise beder mig med håndtegn om at trække mig ud af Sanne. Jeg trækker mig ud, men kan mærke jeg er ved at eksplodere over den spændende situation. Jeg stiller mig ved siden af sengen, og ser på at Louise begynder at slikke sin veninde mellem benene, efter kort overvejelse går jeg om bag ved Louise som står på alle fire med ansigtet begravet i Sannes skød. Jeg slikker Louise på ballerne, og hun reagerer ved at stritte endnu mere med numsen end hun gjorde før.
Jeg sutter grådigt på hendes skamlæber, og hun bliver mere og mere våd. Efterhånden nærmer jeg mig hendes andet hul, hun vrider sig, men jeg kan mærke at hun vil have den i numsen, jeg stiller mig bag hende, og begynder at køre min pik frem og tilbage mellem hendes baller.
Sanne ligger stadig og stønner, og tror stadig at jeg er den eneste i lejligheden ud over hende, men da jeg penetrerer Louises bagerste hul, kan Sanne tydeligt høre at Louise stønner højlydt. Sanne nærmest råber hvad fanden der foregår, men jeg siger hun skal holde kæft hvis hun ikke vil straffes mere. Sanne tier stille, og jeg fortsætter min tur med Louise mens hun stadig slikker Sanne.

Efter lidt tid stopper Louise med sit forehavende, og jeg trækker mig ud af hende. Jeg betragter Louise mens hun sætter sig overskrævs på Sannes ansigt, og pludselig flår hun slipset af Sannes ansigt og siger, ” nå min pige… var det det hele værd? ” Sanne kigger forskrækket først på Louise og derefter på mig. ” Hvad pokker Louise.. er det dig ” Sanne begynder at grine, og Louise ligeså, jeg kan heller ikke holde latteren tilbage, og efter lidt grin griber jeg Louises arme. ” Nå partner, så er det din tur til at blive lænket ” Jeg fastholder Louise i et greb, mens jeg tager håndjernene fra hendes bælte, og lænker hende til hovedgærdet. Hun stritter lidt imod, men jeg kan mærke at hun kan lide det. Efter at hun er blevet fastspændt, løfter jeg Sanne op fra sengen, jeg tager fat i hendes hår, og fører hendes ansigt hen til Louises bagdel. ” slik hende så ” beordrer jeg, og hun begynder med det samme at slikke det bedste hun har lært. Jeg spreder Sannes baller, og trænger dybt ind i hendes fisse som er smaskvåd. Jeg boller det bedste jeg kan, og efter kort tid mærker jeg Sannes fisse begynder at klemme i trækninger omkring min pik. Jeg stønner højt og kan høre både Sanne og Louise er ved at komme. Jeg trækker min pik ud lige da jeg kan høre tøserne komme, jeg trækker forhuden tilbage og sprøjter voldsomt ud over dem begge to. De synker begge om på madrassen, og jeg løsner forsigtigt deres håndjern. Jeg lægger mig imellem de to dejlige tøser og siger tak for turen. De smiler begge og begynder at grine. ‘

Efter en kop kaffe ved køkkenbordet er kl. ved at være mange. Og Louise og jeg aftaler at spise middag med Sanne på fredag, hvorefter vi kører til stationen for vi har jo snart fri.

porno med danske piger