Pigetur til Hawaii

SPAR MANGE PENGE

Der stod vi så alle tre og kiggede på hinanden, jeg smilte til hende og hun forstod hvad der skulle ske. Jeg begyndte at kysse hendes bryster og jeg kunne se det var noget han kunne li…

SEX I DAG?

Mig og min veninde havde planlagt denne ferie i lang tid, og endelig kom dagen hvor vi skulle af sted til Hawaii. Vi stod inde i lufthavnen og ventede på at checke ind da jeg så den mest charmerende mand. Jeg kunne ikke få mine øjne fra ham, det var som om jeg var fanget af hans net. Vi fik øjenkontakt, og hele min krop forsvandt under mig.
Så blev det min tur til at checke ind, og da jeg var færdig var han væk, jeg kiggede alle steder men han var ikke at se. Da vi så sad i flyet fortalte jeg min veninde om ham, hun grinede og sagde “ja ham ser du nok aldrig igen”, så jeg prøvede at få ham ud af mit hoved og nyde ferien som nu var startet. Da vi landede var det ekstremt varm, og vi glædede os til vi var på hotellet så vi kunne få lidt mindre tøj på.
Endelig stod vi på vores hotel værelse, og vi bestemte os for at gå ned til poolen og få en drinks. Jeg havde stadigt et billede i mit hoved af manden fra lufthavnen, jeg kunne ikke glemme ham.
Der var noget ved ham der gjorde ham spændene. I mens jeg stod i mine egen tanker havde min veninde set at der skulle afholdes en fest på strande samme aften, hun ruskede i mig så jeg kom tilbage til virkeligheden. Hun grinede og spurte om det stadig var ham jeg tænkte på, jeg nikkede og sagde at jeg nok skulle prøve at undgå det igen, det var jo heller ikke meningen at jeg skulle stå og dagdrømme når vi nu endelig var kommet på ferie.
Hun fortalte mig om festen og vi bestemte os for at tage med. Festen startede kl. 20 om aften så vi havde et par timer at gøre godt med, så vi ville se os lidt omkring. Vores hotel lå ikke særlig langt fra en lille landsby så den ville vi gå ind og se på, vi var meget tørstige så vi fandt hurtigt en lille bar hvor vi kunne slukke tørsten med en skøn drinks, jeg stod og kiggede mig lidt omkring da mit hjerte pludselig begyndte at slå hurtigere, der stod han, “manden fra lufthavnen”, men nej det kunne ikke være ham og dog jo.
Jeg tog mig selv i at stirre på ham, men jeg måtte være sikker, jo det var ham. Jeg prikkede til min veninde og pegede hen og sagde det er ham jeg så i lufthavnen, og da hun så ham kunne hun godt forstå at jeg tænkte så meget på ham.
Jeg tog mig sammen til at gå hen og presenterne mig selv, men da jeg kom rundt om baren var han væk. Ikke igen tænkte jeg, min veninde kom hen til mig. På det tidspunkt tænkte jeg, det var ikke meningen at vi skulle mødes.
Festen var i gang da vi ankom, der var mange mennesker, og alle var mere eller mindre halv stive så vi måtte jo hellere følge med. På et tidspunkt fik jeg det lidt skidt og sagde til min veninde at jeg ville gå ned til vandet og sætte mig lidt, hun havde på det tidspunkt allerede scoret bartenderen. Jeg satte mig ned i strand kanten og kiggede ud over vandet det var et smukt syn, vandet var helt roligt og månens lys lå stille på overfladen.
Men jeg var ikke alene, der sad en mand lidt fra mig, jeg kunne ikke se hans ansigt men kunne se på hans krop at det var en mand. Pludselig rejste han sig og kom hen imod mig, jeg gispede svagt da lyset ramte hans ansigt, det var ham. Han satte sig ned ved siden af mig og uden et ord tog han min hånd og kyssede den, jeg følte at jeg skulle smelte, så varmt havde jeg det.
Dig har jeg da set før, sagde han, jeg kunne ikke få et ord ud af min mund så jeg nikkede bare. Han kiggede dybt ind i mine øjne, så dybt så jeg følte at han kiggede ind i min sjæl, han var dejlig solbrun og havde de skønneste brune øjne og et smil der fik mig til at smile. Vi sad længe og kiggede på hinanden uden at sige noget, så kyssede han mig, og jeg kunne mærke hvordan min krop bare sagde tag mig.
Men jeg kendte ham jo ikke, og alligevel havde jeg bare sådan en lyst til at han skulle tage mig lige der på stranden, og jeg tror at han kunne mærke det, for han spurte om vi ikke skulle gå en tur længere ned af stranden, væk fra festen, og uden at sige noget rejste jeg mig og vi gik.
Vi kom til et sted hvor der ikke var nogen der kunne forstyrre os. Og der stod vi så, jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre men det gjorde han.
Han tog fat i mit ansigt og kyssede mig inderligt, jeg følte at mine knæ blev svage og jeg havde ingen kontrol over min krop, jeg kunne mærke at jeg var meget våd og mine tanke var ikke på at vi bare skulle snakke. Jeg havde en tynd sommer kjole på og på grund af varmen havde jeg intet under og det tror jeg også han havde bemærket.
For lige pludseligt kunne jeg mærke hans pik begyndte at vokse, jeg var ikke den eneste der var tændt. Vi stod længe bare og kælede og jeg kunne ikke tænke på andet end hvornår han fik sin hånd op under min kjole.
Jeg begyndte at knappe hans skjorte op, åh hvilke krop han havde jeg var helt væk af bare længsel på at han skulle tag mig. Og med et mærkede jeg hans hånd der langsomt gled op at mit inderlår, jeg begyndte at dirre over hele kroppen og kunne ikke vente til han kom til min nu dejlige våde misse som bare ventede på at komme under hans behandling. Men nej sådan skulle det ikke være, han gik uden om den og jeg følte at det måtte da snart ske. Jeg var så liderlig jeg havde aldrig før haft det sådan, jeg ville bare ha ham og jo før jo bedre, jeg følte jeg var ved at sprænge af lidenskab.
Han knappede min kjole op og tog den langsomt af mig, og der stod jeg som gud nu havde skabt mig, han stod og betragtede mig et stykke tid, for til sidst at ligge mig ned i sandet hvor jeg så kunne ligge og kigge på at han tog sine bukser af, det var som en drøm der stod han så, vel skabt og veludrustet.
Han lage sig ned mellem mine ben, og jeg kunne mærke i min krop hvordan det hele dirrede af lyster, han kyssede mine inderlår, og med et mærkede jeg en tunge ramme min driv våde misse, jeg gispede, det var skønt, jeg nærmest forsvandt hen af bare nydelse.
Det var lige det jeg havde ventede på, og da den første orgasme rullede hen over min krop, følte jeg det som om jeg var et helt andet sted, og før jeg var kommet til mig selv igen, mærkede jeg hans store lem inden i mig og jeg ga efter for endnu en orgasme. Vi gik begge ud i vandet for at skylle os, og der efter lage vi os op på stranden igen.
Vi lå ikke længe før vi hørte en komme, det var min veninde som var ude og lede efter mig. Da hun kom nærmere kaldte jeg på hende, hun kom hen men da hun så jeg ikke var alene ville hun gå igen, men han kaldte på hende og sagde at det var okay at hun kom hen.
Der stod vi så alle tre og kiggede på hinanden, jeg smilte til hende og hun forstod hvad der skulle ske. Jeg begyndte at kysse hendes bryster og jeg kunne se det var noget han kunne li, for han var bestemt klar igen, men vi fik lov til at fortsætte mens han kiggede på.
Vi lage os ned i sandet og jeg masserede hendes bryster mens jeg fortsat med at kysse hende ned af maven, hun var spændt i hele kroppen, og da jeg ramte hendes klitoris gav hun et skrig. Jeg slikkede hende mens jeg havde en finger oppe i hendes driv våde misse, og i et stort skrig kom hun, udmatte lå hun så der, og jeg havde genvundet min styrke, så nu var det min tur. Jeg satte mig oven på ham med ryggen til hans ansigt for på denne måde kunne jeg få hans dejlige lem samtidigt med at hun slikkede mig, og der gik ikke længe før at den ene orgasme efter den anden rullede hen over min krop.
Og mens jeg lå og sundede mig, kunne jeg se hvordan min veninde fik den bag fra, og synet alene fik mig op og kører igen. Jeg legede med mig selv til vi alle tre kom i en stor lidenskabelig orgasme, og der lå vi så, tre mennesker som havde haft den skønneste aften og ville helst ikke ha at denne aften skulle ende. Vi gik tilbage til festen som stadig var godt i gang, og fik lidt at drikke. Min veninde og jeg skulle lige ud på toilettet og ordne os lidt, da vi så kom tilbage var han væk.
Vi gik tilbage til vores værelse satte os ned på sengen og snakkede om hvad der lige var sket, vi var begge to stadige drive våde, og havde en meget stor lyst så vi lage os i en 69’er og der lå vi så og slikkede hinanden til vi begge kom i en stor orgasme, vi lage os på ryggen og tændte en smøg og snakkede resten af natten om vores oplevelse.
Resten af ferien så jeg ikke noget til “manden fra lufthavnen” og jeg må indrømme jeg ønskede da at se ham igen, men den sidste dag kom og vi skulle hjem. Vi gik ned for at aflevere vores nøgle og checke ud af hotellet da receptionisten kaldte på mig og sagde at hun havde et brev til mig. Jeg stivnede i hele kroppen og tænkte kun på at det måtte være fra ham, men hvor skulle han kende mit navn fra og vide hvor vi boede?
Men jo det var fra ham, han skrev tak for en god sommer oplevelse og havde vedlagt hans adresse og tlf. nr. og håbede da på at jeg ville ringe så vi kunne mødes igen, men denne gang alene.

porno med danske piger