To dejlige piger

SPAR MANGE PENGE

Mine hænder lå mellem deres lår og jeg smuttede et par fingre ind i deres dejlige kusser og fingerkneppede dem. Hannes tunge forlod min mund og i stedet dykkede…

SEX I DAG?

Vi skal en hel del år tilbage, og ikke så længe efter min skilsmisse. – Skulle på skiferie til Østrig med et vennepar (Hans og Lene).- Lige inden vi tog af sted inviterede de en vores andre venner med (Hanne, som er gift med en mine bedste venner). Og ikke nok med det, så meldte en veninde til Hanne sig også (Bodil), så pludselig var vi 5 i bilen.
Vi tog af sted i højt humør, – Hans kørte, så vi andre kunne godt tage “en lille en”, og det gjorde vi! Der var først bestilt hotel i Østrig til dagen efter, så derfor overnattede vi undervejs på et eller andet gasthaus. – For at spare penge, foreslog Hanne at jeg kunne sove på samme værelse som hende og Bodil, – det var OK for mig. Efter en god middag gik vi til værelset og jeg blev placeret i dobbelt-sengen, mellem de to piger. Der gik ikke lang tid, før Hannes højre hånd lå over min pik. Hun begyndte at massere den (det skal siges at vi tidligere havde været sammen seksuelt, – også med hendes mand) og så lå jeg pludselig med en ordentlig stivert. – Min vejrtrækning blev mere højlydt og Hanne hviskede: Shhh, Bodil kan høre os! – Og så fyldte hendes tunge en hel masse i min mund, – det er skønt at kysse medens ens pik bliver håndkneppet! – Hendes mund forsatte nedover brystkassen og maven, for så at ende over pikken. Hendes mund gled op og ned, medens tungen arbejdede ihærdigt langs skaftet og pikhovedet. Min ene hånd havde i mellemtiden fundet vej til hendes dejlige hårede kusse og et par fingre kom hurtigt ind i varmen. Nu kneb det for os begge med at holde vejrtrækningen i moderat leje men det lykkedes os begge at komme, uden den helt vilde stønnen.
Dagen efter forsatte vi turen frem til skisportsstedet og hotellet. Historien gentog sig, – Hanne mente at vi lige så godt kunne bo på samme værelse – for at spare penge? (Værelset var pænt stort og der var en dobbeltseng til pigerne, samt en enkeltseng til mig) – Vi havde en dejlig dag på bjerget og efter en hyggelig aften sammen med Hans og Lene var det tid til at komme i seng. På vej op til værelset trak Hanne i mig og hviskede: Bodil hørte os i nat, – hun sagde, at hvis det gentager sig vil hun også være med! – Hun smilede frækt og forsatte: Kunne du ikke tænke dig at få slikket pik af to piger samtidig? – Jeg kunne næppe tro mine egne ører, og formåede kun at mumle, at det ”kunne da være rart”. – Vi fik en drink på værelset og herefter gik jeg i bad, derefter, iført T-shirt og under-bukser, lagde jeg mig på min seng. Pigerne klædte sig ugenert af og gik ud i badet sammen. ( Lidt om dem, – Hanne var en ret spinkel pige med små faste bryster, dejlige ben som endte i dejlige hof-ter og en fast røv. – Bodil var mere rund i det og havde temmelig store bryster, men også dejlige lår og fast røv og også hun havde hår på fissen). – Jeg kunne høre pigerne rumstere ude i badet og lidt efter kom de ind og lagde sig i dobbeltsengen. Lyset blev slukket og jeg begyndte så småt at slumre hen. – Så blev lyset tændt og pigerne siger i kor: Kommer du ikke over til os? – Må indrømme at jeg havde taget godt fra mig, af de våde varer i løbet af aftenen, så jeg var lidt i tvivl om hvad jeg kunne stille op med to piger. – Men alligevel!
Jeg gik over til dem og placerede mig mellem dem, – de begyndte at kærtegne min brystkasse og Hannes mund lagde sig over min og hendes tunge roterede dejligt i min mund, – Bodils hånd var nået ned til pikken og hun masserede den hurtigt til fuld rejsning. Mine hænder lå mellem deres lår og jeg smuttede et par fingre ind i deres dejlige kusser og fingerkneppede dem. Hannes tunge forlod min mund og i stedet dykkede hun ned over pikken, som Bodil stadig gned, – hun suttede den, og kun Bodils hånd forhindrede at hun ikke kunne få den helt ned i halsen, – hun trak så munden væk, løftede hovedet og så på mig med sine dejlige øjne, smilede og sagde: Nu skal du slikkes af to piger, og derefter skal du kneppes som du aldrig er blevet kneppet før! – Og der lå jeg så, medens to tunger gled op og ned af pikken og blev mundkneppet af henholdsvis den ene og den anden. – Ind imellem så jeg deres tunger lege med hinanden, henover pikhovedet, – lækkert!
Bodil trak hånden til sig og Hannes mund fik frit spil, – for pokker, hvor det svært, ikke at komme! Men så lod hun den glide ud af munden og i stedet rejste hun sig op på knæ og sagde: Hvem vil du kneppe først? – Der lå jeg med stiv pik og skulle vælge hvem af de to skønne fisser, den først skulle op i! – Hvilket dilemma!
Heldigvis tog Bodil over, og med et fast greb om pikken satte hun sig overskrævs på mig og førte den ind i sin dejlige fisse, – Hanne satte sig over mit ansigt, lænede sig bagover og sagde: Slik min kusse! – Pikken i en kusse og tungen i en anden, – det var dælme skønt!
Bodils røv vippede op og ned over pikken og kussen var stram og dejlig, – hun bøjede sig frem, så brysterne slog mod min brystkasse hver gang hun red pikken.
Jeg prøvede at bevare koncentrationen og bearbejdede Hannes fisse med tungen, hendes clit var opsvulmet og jeg lod munden lukke sig over den og masserede den med tungespidsen, – hun støn-nede højlydt og kom så med et ordentligt hyl, – Bodil løftede overkroppen, så på hende og sagde: For pokker, du vækker jo hele huset! – Hanne grinte og svarede: Jeg er da ligeglad, og nu er det min tur til at få pik, – så kan du få hans dejlige tunge. – Bodil lod en hånd glide ned til kussen, løftede røven og greb pikken som nu smuttede ud af fissen. – Kom og tag den, sagde hun, og Hanne var ikke sen til komme på plads, – med ryggen til, satte hun sig på hug over mig, og mellem hendes baller kunne jeg se Bodil føre pikken op i hendes fisse, – hun lod sig synke ned over den og da den var helt inde, begyndte hun at rotere hofterne. – For pokker, hvor blev jeg kneppet! – Hun lænede sig frem og satte hænderne på mine knæ så jeg nu kunne se hvordan røven og fissen gled op og ned over pikken. – Hvad jeg også kunne se, for ikke at sige føle, var Bodils tunge som slikkede mine nosser.
Jeg prikkede Bodil på skulderen og fremstammede: Kom så op til min tunge. – Hurtigt sad hun over min mund og min tunge fandt hendes clit som så fik samme behandling som Hannes lige havde fået. – Hanne trak pikken ud af fissen, bøjede sig, tog den i munden og gav den nogle hurtige sut, – så vendte hun sig og førte den ind i fissen igen. Pigerne sad nu med front til hinanden og de begyndte at kæle for hinandens bryster medens de kyssede. – Bodil lod en hånd glide ned til Hannes kusse og jeg fornemmede hvordan hun gned hendes clit, medens min pik stadig blev kneppet af hendes dejlige stramme fisse. – Modsat fik jeg et øjeblik en finger i munden, inden den begyndte at gnide Bodils clit. – Nu stønnende pigerne lige højlydt og der gik ikke lang tid før de begge kom med et brag (hørte dagen efter, at Hans og Lene havde hørt det). – Jeg fremstammede, – at jeg var tæt på, og de dykkede begge ned over pikken og onanerede og suttede mig til jeg kom ud over deres smukke ansigter. – Hanne, som stadig holdt om pikken, placerede den mod sit ene bryst og gned de sidste dråber af med brystvorten, – så på mig og sagde: Håber du snart er klar igen!

Tja, hvordan resten af ugen forløb kan i jo gætte jer til!

porno med danske piger