Tilbud fra eks om sex uden min kærestes viden

SPAR MANGE PENGE

Kl. 3 lørdag nat tikkede SMS’en ind på Miks telefon. Han vågnede og læste beskeden, der var fra han ex-kæreste Lone. “Vil du komme og ta’ mig nu…? Ved godt at det er egoistisk og at du har en kæreste, men det er no strings attached – bare sex…”.

Mik var nu i sit syv sind. Sex med Lone var noget af det fedeste – i hvert fald som han huskede det. Lone var en tøs der nød at blive taget hårdt, vådt og frækt, og det stod i stor kontrast til hans nuværende kæreste, der mere var meget traditionel vanilje sex – og desværre sjældnere og sjældnere. Kort efter var han ude af døren og på vej ud imod Lone, der i den anden ende frydede sig over, hvad der ventede hende. Hun havde været til fødselsdag og fået en del at drikke, og sprutten var gået lige i hendes underliv og brystvorterne på de runde DD-bryster. Faktisk havde hun allerede under sit bad tidligere opbygget en stor lyst, mens hun glatbarberede sin fisse, men den frække leg med bruseren havde hun sprunget over på grund af tidspres.

Da det ringede på dørtelefonen havde Lone allerede nået at tænde stearinlys i stuen. De var den eneste lyskilde i rummet. Hun åbnede og lod lejlighedsdøren stå på klem, mens hun satte sig op på hjørnet af spisebordet og spredte benene så meget, som slidsen i kjolen tillod.

De smilte begge da de så hinanden i øjnene. En blanding af fryd, forventning og liderlighed var at aflæse i deres begges øjne. “Hejsa… Kom her, jeg har savnet din pik” sagde Lone, og snart legede deres tunger med hinanden i et vådt og heftigt kys. Lone nød hvordan Mik samtidig udforskede hendes krop med hans nysgerrige hænder, selvom han udmærket vidste, hvordan den føltes. Måske netop derfor tændte det hende endnu mere, for han vidste nøjagtigt, hvordan brysterne skulle behandles og i løbet af nul komma fem stod brystvorterne hårdere og stivere end meget længe. Mik tog hans ene hånd om bag nakken på Lone og lod fingrene glide gennem håret helt ind til hårbunden. Herefter trak han hende let i håret, så hovedet blev trukket bagud, brysterne skudt frem og et “Åhh… JA!” undslap Lones læber.

De kyssede, men kyssene gik nu ned langs den strakte hals, hvor han bed led inden næste stop – udskæringen ved hendes kjole. Behandlingen fik gjort Lone helt elektrisk, og hun tændte vildt på tanken om at have bestilt hendes ex-fyr – som var det en pizza – til at give hende en ordentlig omgang midt på spisebordet!

Mik begyndte at trække kjolen af hende, mens hun stadig var på bordet. Kjolen røg på gulvet, og Lone sad nu bare i små frække trusser, selvsiddende strømper, høje stiletter og med en BH der i den grad passede til hendes bryster. Det syn var Mik ret så kraftigt påvirket af, hvilket tydeligt kunne ses i hans løse hørbukser, som han var hoppet i i farten. Lone begyndte at knappe Miks bukser op, mens han selv rev sin t-shirt af… Lone huskede godt, hvor meget Mik elskede, når hun slikkede hans pik. Hun gik derfor mod Miks stive pik, der dog stadig var lukket inde i hans tights. Uden på tightsene nappede hun med munden om pikken og lod hendes varme ånde mærkes, da hun tog pikken ind i munden, men uden på stoffet.

SEX I DAG?

Hun smilte frækt og så Mik i direkte i øjnene med det skønneste ’Fuck-me’-øjne. Hun vidste, at denne lille drilleleg tændte ham. Hun gjorde ham fri af hans tights og begyndte at lade hendes tunge og læber slikke på den stive pik. Efter lidt leg på denne vis, tog hun ham helt i munden, og mærkede hvordan den voksede yderligere i munden på hende. Samtidig nød Mik de frække lyde, der undslap hendes mund. Det lød jo nærmest som om hun spiste sin yndlingschokolade!

Selvom behandlingen var himmelsk trak Mik sig væk og skubbede i stedet Lone ned og ligge på spisebordet med benene spredt. “Så er det din tur din frække tøs” sagde han, mens han trak de drivvåde trusser til side, og gik ned for at smage på hendes skød. Lone kunne slet ikke ligge stille, da Mik begyndte at slikke hende. Han havde altid elsket at gå i kødet på hende, og nyde hendes støn når tungen leger med klitten, skamlæber og forsvinder om på mellemkødet på vej til det forbudte hul – eller så langt op i fissen den kan komme. Lones støn blev højere og højere, efterhånden som hun nærmede sig klimaks, men Mik stoppede slikkeriet, tog hendes trusserne af hende og lod hende komme ned af bordet.

Vellysten var dog straks tilbage hos Lone, da hun stod lænet ind over bordet, og kunne mærke Miks stive pik glide op i hende bagfra. Denne position elskede hun. Her kunne hun rigtig blive taget. I lange seje træk kørte Miks pik ind og ud af hende, og snart greb han også hendes lange hår, og trak hende frem og tilbage i håret. Følelsen af at blive taget på denne måde, var lige det Lone ville have, og da de første smæk ramte hendes uskyldige røv, stønnede hun “Ja… Smæk mig… Du er så fræk… Tag mig!”.

Mik nød seancen mindst lige så meget som Lone. Hendes fisse var drivvåd, og klemte skønt om den stive pik. Han blev mere og mere tændt af at høre Lones støn blive højere og højere – ikke mindst påvirket af de smæk hun fik på balderne, der efterhånden begge var ved at være lidt røde… Som Lone stod der ind over bordet, med rød numse, en stiv pik i sit skød og hovedet bagud via Miks greb i hendes hår, var hun i sit es og benene begyndte så småt at vakle under hende i de høje stiletter.

Mik bemærkede de urolige ben hos Lone og løftede hende op på spisebordet, så hun lå på ryggen med ben og numse ud over kanten. Numsen trængte vist også til lidt hvile, og i stedet kunne Mik nu glide hele vejen op i Lone, mens han nød synet af hele hendes forside. For hvert dybt stød i hende gyngede brysterne, hvilket virkeligt ophidsede Mik yderligere. Stødene fik brysterne til at hoppe ud af BH’en og da brystvorterne var frie, lænede han sig ind over hende – stadig med pikken stødende mellem benene på hende – og begyndte at lege med tungen på brystvorterne. “Jaaa… Jaaa…” reaktionen udeblev ikke fra Lone, der var tæt på orgasmen. Mik førte 2 fingrene op til Lones mund og lod dem glide hen over læberne på hende. Lone stak frækt tungen ud, og begyndte at slikke og sutte på fingrene som var de en ny pik, der var med i legen.

Nu kom orgasmen rullende på Lone, der begyndte at prøve at holde fast i bordet. Et par smæk på hver balle satte prikken over i’et. “Jeg kommer… Bli’ ved…!” tiggede hun, mens orgasmen bredte sig i hele hendes krop, startende fra hendes vådes skød. Mik var også ved at være der, og oplevelsen af Lones orgasme fik ham det sidste stykke. Han trak sig ud, og sprøjtede i lange sprøjt ud over maven, brysterne, halsen, hovedet og håret på Lone… Der kom så meget, at hun var godt klistret ind, men udmattelsen gjorde, at hun bare lå og nød det. Det samme gjorde Mik, der gik i køleskabet og fandt noget at drikke til dem begge. Da han kom tilbage, lå Lone stadig frækt midt på spisebordet – gennemkneppet og taget som ville hun havde bestilt det!

De drak en tår sammen, og grinte af hvordan spermen på Lone størknede. Da Mik stak af igen, gik hun i bad inden hun lagde sig i seng – veltilfreds over at natten alligevel var endt med en fræk omgang.

Forfatter: Kim

porno med danske piger