Husven på besøg

SPAR MANGE PENGE

Får lov at sunde mig lidt, men kun 2 minutter, så er de over mig igen. Nu er det M´s pik, der presser sig ind i min mund. Jeg har John´s i hånden, den er stor og stiv…

Havde jo besøg i går. Og som enhver kvinde, der selv har prøvet at være centrum for 2 mænds begær ved det. Så har jeg det vidunderligt i dag.
Havde forberedt en masse i går. Kold hvidvin. Tempereret rødvin – grillen klar og bøfferne tøet op.
Jeg selv var nybadet, nybarberet og – synes jeg selv – ret lækker.
Vores husven, M, plejer altid at komme ved 15-16 tiden.
Så er der god tid til hyggesnak, en kop kaffe osv inden vi spiser dejlig mad og bagefter hygger os.

I går kom han som han plejer. Min mand var ikke kommet hjem endnu, så vi var for en sjælden gangs skyld alene.
Blev mødt med et stort knus og et kys i entreen.
Jeg fortalte ham at John ikke var kommet endnu, men at han nok var lige på trapperne.
Fik et par ekstra kys, og blev mærket på hist og her. Men ellers drak vi bare kaffe og hyggede os.
John kom. Og vi fik dejlig mad og sluttede med en kaffe og en lille en til.
Under middagen var det mest de 2 herrer, som hentede og bragte den mad jeg havde lavet. De skænkede vi og hyggede og nussede i det hele taget om mig, så jeg følte mig som en dronning.
Og servering blev ofte fulgt op af et kys eller et kælent kærtegn. Som jeg lige så rigeligt returnerede.
Da maden var spist kaffen og cognac´en drukket og herrerne have ryddet de væste af vejen, gik vi ind i vores “hobbyrum”.
En længe på gården bygget om til alt-muligt-rum.
Jeg har studie der. Der er mulighed for at male, som John gør nu og da. Og ellers alt muligt andet.
Når M kommer på besøg ligger der en stor madras midt på gulvet.

Vi kyssede alle 3 – dvs M og jeg og John og jeg. Klædte hinanden af. Lidt på skift.
Vi har jo prøvet det nogen gange efterhånden, så det foregår stille og roligt med masser af kæleri og kys ind imellem.
Da herrerne var befriet for det mest lagde jeg mig på knæ og suttede dem – hver for sig og det ultimativt dejlige dem begge på en gang.
Ikke så let, men det gik.
M lagde sig også på knæ foran mig, og kyssede mig på skødet.
Vi krammede alle 3 og lagde os ind på den store madras.
Mændene lagde sig på hver sin side af mig.
Følelsen af at ligge i smørhullet er fantastisk. Forventningens glæde er enorm. Og jeg lå jo sådan set med en dejlig halvfed i hver hånd.
De kastede sig over hvert sit bryst. De kyssede og nussede og småbed, som de ved jeg elsker.
Samtidig var der hænder overalt. Sådan føltes det i hvert fald.
En hånd på min mave. En hånd på det ene lår. En hånd aer min kind.
Jeg sprede næsten ubevidst mine ben, og der bliver plads til en hånd på hvert inderlår.
Brysterne bearbejdes stadig, og de 2 halvstive i mine hænder vokser.
Sådan lå vi længe og lirede op. Fantastisk fornemmelse, når 2 uafhængige hænder med ivrige fingre når frem til mit skød.
Om der er vådt spørger de – MON ikke.
Og det opdager de snart, når den ene af dem åbner blomsten. Den er vandet – så rigeligt.

M lægger jeg ned mellem mine lår.
Jeg ved han elsker at slikke mig, og jeg ved han er så eminent dygtig.
John sætter sig, og presser sin pik ind i min mund.
Jeg er allerede begyndt at bevæge underlivet helt ukontrollabelt, og John holder mit hoved fast, og nærmest mundknepper mig, mens M slikker løs.
Jeg griber hans hænder og knuger dem, mens jeg løfter og sænker fissen – og han følger med, som er han suget fast. Fantastisk fornemmelse af samtidig at blive fyldt i munden og svælget af John stive pik, som trænger længere og længere ind i min mund.
Pludselig kan jeg mærke orgasmen komme rullende. jeg drejer ansigtet hårdt og Johns pik svupper ud. Jeg skriger halvkvalt og gennemrystes af aftenens første orgasme. Fanden til evne han har – lige fra første gang. Han kan får mig helt op bare med den tunge og i løbet af 3 minutter.

SEX I DAG?

Jeg får lige lov at sunde mig lidt, men kun 2 minutter, så er de over mig igen. Nu er det M´s pik, der presser sig ind i min mund. Jeg har John´s i hånden og gnider den. Den er stor og stiv og dejlig.
Atter bliver jeg mundkneppet, og atter nyder jeg det. Jon lægger sig mellem mine ben, løfter dem højt op på sine skuldre, og borer pikken op i mig. Jeg sukker dybt, da den går i bund i den smaskende våde fisse. Han knepper mig i en stille rytme, som de begge finder, i hver sin ende.
Fantastisk følelse. M kæler for mine bryster samtidig. Jeg er i himmerige. Intet mindre.
De bytter plads. Atter finde de ind i samme rolige rytme, som de tilsyneladende kan holde længe. Borer sig ind i mig i begge ender og jeg er HELT væk.

Jeg bliver beordret om på alle 4. John lægger sig ind under mig, og begynder at slikke min fisse. Han slikker dybt, og han slikker på klitoris, og da M placerer sig bag mig, og lige over M´s hoved forstår jeg meningen. John borer pikken dybt op i min fisse, lige over M´s ansigt, og hans tunge kører stadig på min klitoris.
Igen den der langsomme og dybe behandling, nu krydret med den pirrende og levende tunge på min klirotis. lystfølelsen stiger vildt, naturligvis med en kraftig orgasme til følge.
Jeg fornemmer selv at jeg brøler højt og ryster.
Dennegang får jeg ikke mulighed for at restituere mig. De fortsætter ufortrødent. M knepper mig dybt, og John´s tunge bliver ved og ved. Med det resultat, at jeg vrider mig, eller forsøger at vride mig, men må atter og atter overgive mig og brøler igen og igen mine orgasmer ud i rummet og ryster ukontrollabelt, mens mine 2 pragtfulde elskere holder mig fast.

John er ikke upåvirket af mine reaktioner, og jeg mærker, da orgasmerne begynder at klinge af, at jhan sæætetr farten op. M slikekr stadig og har nok hele tiden taget mig på brysterne, som jo hænger frit og “dingler”.
Hastigheden øges umiskendeligt, og pludselig banker han pikken ind med vild kraft, holder den helt stille og nu er det ham, der gennemrystes af en vild orgasme. Samtidig fornemmer jeg klart, at hans sæd pumpes ud dybt inde i mig, og Johns tunge stadig kører løs på min klit og mine skamlæber. Fornemmer klart, at også M´s pik må få et slik i ny og næ.
Da de sidste ryk har tømt den pik der sidder dybt anbragt i min fisse, begynder M igen at knepper løs. Jeg forsøger at holde den fast med mine skemuskler, men uvikårligt kenpepr han videre.
Jeg fornemmer klart, at der hvor der før var vådt af mine safter og John´s spyt, er der nu sejlende af de 2 tidligere ingrediense og nu blandet med M´sperm.
Men M slikker ufortrødent videre. Sikker på, at han nu også får del i de rester der flyder ud af mig.

Men John kører løs, og M slikker og sutter, og da John´s pik ikke længere opretholder fuldt stivhed dropper den ud ind imellem. Og jeg er ikke helt sikker, men fornemmer helt klart at den så dropper ned i Johns mund.
De har før suttet hinanden, og begge nydt det, men dette var ret grænseoverskridende for os alle. Men ikke aftalt eller drøftet, det skete bare, og det var så vildt og fantastisk.
Da John endelig måtte opgive at trænge ind tog M rigtig fat. Han både slikkede og sugede og suttede på os begge. Og der gik faktisk meget lang tid for vi alle 3 nærmest væltede om på madrassen og bare lå og kom til klar bevidsthed igen.

Vi kælede – mest nok egentlig de kælede begge for især mine bryster. M kyssede mig og smagte af en vild og alsidig blanding af førnævnte. Jeg nærmest slikkede ham i ansigtet. Lagde mig ned på hans lår og slikkede og suttede ham. Han stod stiv og strunk, og havde endnu en udløsning til gode.
Så han fik en suttetur. En af de rigtig gode, men i hans vildt ophidsede tilstand holdt han ikke længe. Jeg sluge hele ladningen og suttede hans pik ren og fin.

I mellemtiden havde M hentet 3 kolde øl. Det var temmelig tiltrængt.
Vi satte os nærmest i den trekant vi nu er og skålede for et god aften. Snakken gik. Om alt mulig andet en times tid. jeg nussede lidt her og der, fornemmede en hånd på et bryst eller et lår. intimt og kærligt.

Da øllen var tømt, gik John på toilettet. M og jeg sad og kyssede og væltede om og krammede og nussede. Han var godt på vej igen kunne jeg mærke.
Jeg lagde mig og han lagde sig ovenpå. Bemærkede at John kom tilbage. han satte sig og betragtede os mens vi kneppede.
Dejligt og med benene slynget omkring M´s krop kneppede vi løs. Hurtigt tempo og stigende. Jeg borede neglene ind i hans ryg, og nærmest løftede kroppen op mod hans.
Vi kom begge igen. og lå længe ham oven på mig og bare nød nærheden og følelsen af at hans pik gled stille ud.

Dennegang gik jeg på toilettet og blev tørret. Lavede en kop kaffe på vejen, og vi var alle  3 rimelig påklædte, da vi drak den ved spisebordet.
Mellem 3 og 4 timer havde vores elskov varet. Tror ikke der var nogen af os der havde trang til mere, sådan lige nu. Vi skiltes og meget forelskede og glade stod John og jeg og vinkede farvel til M.
Vi nusede da lidt mens vi snakkede om aftenens forløb. John havde nydt at slikke os begge. Bare fundet det helt naturligt – også at slikke mig ren efter John og var da klar på at gøre det igen.

porno med danske piger