En forsmag på de villige chokoladestænger del.2

SPAR MANGE PENGE

Smilede og glædede mig allerede til at mærke hans store pik i mig. Præsten kom hen til mig, er du klar til at blive syndet min pige? Åh! Jah! Det er lang tid siden…

Et kort resumé. 3 sexet neger havde fyldt min fisse op med sperm om aften/natten før mit bryllup, og som havde givet mig et frækt stripshow på min polterabend. Og nu står jeg ved alter forsat liderlig med fyldt fisse. Og min mand har noget at glæde sig til når vi kommer hjem fra kirken.

Præsten som utroligt nok var også sort (glemte jeg nok at skrive i del 1), trak tiden ud efter vi havde sagt ja og havde kysset. Jeg kunne mærke begge inderlår var godt våde fra spermen. Så hvis præsten kunne trække tiden ud så skulle han få en lille gave fra mig, så jeg spredte mine ben lidt og lod det meste af spermen danne en sø under min korte brudekjole. Da han skulle til at vende sig om kom han til at kikke ned på gulvet mellem mine ben. Jeg lagde ikke skjul på noget og smilede frækt til ham. Han smilede tilbage og gemte hans frække smil i øjnene. Og nikkede anerkendt godt gået.

Da vi skulle til at forlade kirken kom han hen til os, han gav mig et kindkys og viskede: Næste gang så vil jeg være med til at fylde din fisse. Jeg viskede tilbage du er mere end velkommen, du har min mands tilladelse. Han smilede og kikkede på Claus, et stort tillykke med jeres bryllup. Tak sagde vi begge to. Vi fik hurtigt de obligatoriske bryllups billeder taget, og forsvandt ind i limousinen overdækket af masser af ris. Da vi kom ind i limousinen sad en af de 3 neger og ventede på os, Claus kikkede forbavsende på ham og videre på mig. Jeg smilede bare og spredte mine ben mens jeg sagde hej til ham. Han smilede igen og sagde hej.

Hør her din lille hanrej sagde han. Nu går du i gang med at slikke din kones fisse ren, for alt det sperm vi har sprøjtet op i hende. Den skal være helt ren inden vi kommer hjem til jer. For der skal hun igen fyldes op af os, hendes fisse er vores nu og ikke andres. Har du forstået det? Claus kikkede lettere forbavset på ham og nikkede. Jeg sad med et stort smil på læben, og havde rykket helt ud til kanten af sædet. Jeg knipsede med fingrene og pegede ned på gulvet til Claus. Claus kravlede ned og lagde hovedet tilbage mod sædet. Jeg løftede mig op og lod resten af spermen løbe ned i munden på ham. Da jeg ikke kunne presse mere ud, stak jeg en finger op og gravede resten ud.

Ja! Sådan giv ham det hele, han skal vide hvor hans plads er. Slik hendes finger ren samtidig med du slikke fissen ren, sagde negeren. Claus slikkede min finger samt fissen ren. Han skulle lige til at sætte sig op til mig, men han blev beordret ned på sin plads igen på gulvet. Det var først da vi kom hjem til os, han fik love til rejse sig og kom ud som den sidste. Jeg lagde mærke til en ukendt bil som parkeret lige foran limousinen. Det var først da personen i bilen trådte ud, da jeg så hvem det var. Det var vores præst fra kirken. Jeg smilede og glædede mig allerede til at mærke hans store pik i mig. Præsten kom hen til mig, er du klar til at blive syndet min pige? Åh! Jah! Det er lang tid siden jeg har syndet fader.

Claus blev placeret på en stol i hjørnet af vores soveværelse, med benene og hænderne forsvarligt bundet til stolen. Mens jeg og de 4 neger stod tæt ved vores seng. Fader det er lang tid jeg har syndet, jeg har været en slem pige. Fortæl mit barn, hvad er din synd? Jeg har haft sex med de her 3 sexet neger som står her ved min side og alle har fyldt mig op med deres sperm. Mmmm! Ja det er slemt mit barn, er du klar til at blive frelst af din præst? Jah! Fader jeg er helt klar til at blive frelst. Så sæt dig på knæ min pige, og gør dig klar til at tag imod hvad jeg giver dig. Knap mine bukser op og tag imod min synd. Jeg knappede hans bukser op.

SEX I DAG?

Det gibbede i mig da min hånd tog om hans tykke pik inde under hans åbning. Nok har jeg haft min hånd været om en stor tyk pik før, men den her slår alle de tykke pikke jeg har haft i hånden. Jeg glæde mig som et lille barn, der ikke kunne vente på sin julegave. Præsten løsnede sit bælte og lod bukserne falde. Mine øjne blev store som tekopper, og min underkæbe ramte gulvet med et brag… åhhh! My god! Det var det eneste der kom ud af min mund da jeg så den. Og tænkte for mig selv stakkels lille fisse den bliver splittet i to.

Den var på størrelse med en stor salami i tykkelse og mindst 25cm lang i halv slap tilstand. Jeg kunne ikke lade vær med at tænke på hvor står den ville være i fuld længde. Jeg kunne ikke lade vær med at kikke op præsten, han stod kun og smilede ned på mig. Tag den i munden og se hvad du kan gøre ved den min pige. Jeg kikkede op på ham og nikkede med et smil.

Jeg havde store besværligheder med at tag det store hoved i munden. Så jeg slikkede om hovedet helt ned til den lille streng bag på. Forsatte ned af det lange skaft til jeg kom til hans kæmpe store kugler. Mens jeg havde hånden om pikken og lod den kører op og ned. Præsten stønnede. Ja sådan mit barn, slik mine store kugler. Før jeg sugede dem ind i munden. Kikkede jeg over på min ynkelig mand og sagde. Se det her en rigtig mandepik i forhold til din lille stump. Se hans kugler de er lige så store som en golfbolde, og de er helt fyldt op med sædceller. Som kun venter på at svømme op i min livmoder.

Ja det er rigtigt, svarede alle 3 neger i kor… Jeg sugede skiftevis den ene kugle ind i munden efter den anden. Jeg kunne hører han kunne lide det, for han stønnede lidt højre end før. Pikken var blevet hårdere og godt 5cm længere. Nå min pige er du klar til at mærke guds negerpik i din fisse? Ja fader! Det er jeg, kan ikke vente til at mærke guds negerpik langt op i mig. Så gør dig klar til at tag imod den. Jeg lagde mig op på sengen og spredte mine ben med begge hænder. Kom fader jeg er helt klar til at tag imod din gave. Inden præsten lod mig få den, lagde han pikken op på mit skamben. Så jeg kunne se hvor lang den ville komme op i mig, den var næsten helt op at ramme min navle.

Claus kikkede en ekstra gang på os… NEJ!…NEJ!… Du ødelægger min kones kusse med den pik, sig til ham han ikke skal stikke den op i dig skat, skreg han… HOLD KÆFT din lille lort, du kan lige så godt vende dig til, at din kones fisse tilhører os nu, sagde den ene neger og grinede… Der er ikke noget du kan gøre, den tilhører dem nu og det må du affinde dig med. Kan en af jer ikke få ham til at tie stille mens jeg får pik. Hurtigt var hans slips bundet for hans mund… Kom fader hvis mig hvad guds negerpik kan bruges til… Så tag imod hans gave hvorefter han lod pikhovedet glide ind i mig… Heldigvis var min fisse stadigvæk våd så millimeter for millimeter gled pikken længere ind i mig.

Åhhh! Hvor et himmerige har åbnet sig for guds negerpik, den er våd, varm og dejlig stram, stønnede han… Jahhhh! Stønnede jeg. Hans pik fylder herrens himmeriget helt ud, den er dejlig stor og hård… Kør den helt i bund, jeg vil mærke pikken helt op i maven… Knep mig, straf mig for at have været en slem pige… Præsten begyndte med lange seje stød at kneppe mig dybere og hårdere. Man kunne se på mit maveskin hvor langt han kom op i mig. Hans pik måtte ha vokset yderlig et par cm, for jeg kunne mærke min livmoderhals udvidet sig for ham… Jeg stønnede, og skreg FUCK!… FUCK!… FUCK!… FUCK!… Når han arbejde sig igennem indgangen.

Jeg havde slet ikke styr på min krop, alle sanser og fibre kørte på højtryk… Da han kom helt igennem med det store pikhovedet, kom jeg i min største orgasme til dagens dato. Hele min krop rystede og jeg fik gåsehud hele vejen ned mine arme… Mens jeg skreg min orgasme ud, strammede mine skedemuskler om pikken som den aldrig havde gjort før… Præsten prøvede at rykkede sig tilbage men uden held… Arghhh! Åhhhh! Gud! Jeg kan ikke trække min pik tilbage, hun holder min pik i en skrustik… Det er første gang jeg har mærket så mange kræfter der holder min pik tilbage. Præsten kikkede over på Claus og stønnede. Nu er pikken helt oppe i hendes mave, kan du se det på hendes maveskin…

Det så helt uvirkeligt at se en så stor lang bule på mit maveskin… Jeg var lidt bange for min fisse var ødelagt, men nej. Og nu var jeg sådan set næsten ligeglad for nu havde han overtaget min krop. Uden jeg havde nogen form for chancer til at bryde den. Langsomt slap jeg grebet om pikken, og lod ham hammer pikken hele vejen igennem hver gang… Åhhhh! Min pige vil du tag imod guds nadver og negersperm helt op i dine æggestokke og undslippe mit barn? Jahhh! Fader jeg vil undslippe din dejlig opsparede neger nadver og føde guds barn.

Knep mig fader til jeg besvimer, fyld mig op med din sperm… Han pressede mine ben helt op imod mine bryster. Og begyndte at kører pikken hårdt op i mig, jeg stønnede højt bad ham om at trænge længere op. Han brummede højt hver gang han trængte igennem, og kørte pikken helt op som et ukontrolleret stempel. Jeg kunne mærke igennem mine sanser, hans pik var hård som en baseball kølle. Og det var bare et spørgsmål hvor mange sekunder der ville gå før han ville komme. Den ene orgasme efter den anden kom rullende hele tiden.

Jeg kunne slet ikke fortælle om de var en eller det var en stor orgasme. For igen havde jeg ikke styr over min krop… Da mine øjne rullede bag over kunne jeg mærke jeg var på vej til at besvime… Så da jeg kunne mærke det første sprøjt, der føltes som det hårdere vandtryk på en brandslange spids. Besvimede jeg. Mærkede slet ikke de andre lange hårdere sprøjt fylde min livmoder op, og hørte heller ikke deres ord. Jeg lå der i flere minutter total væk for omverden med ham oven på mig… Da jeg kom til mig selv, kikkede jeg op i præstens forbavsede øjne.

Er du ok min pige, sagde han? Jeg stønnede et svagt ja, og smilede… Puha! Det havde jeg aldrig prøvet før. Nej du er den første der har besvimet for mig, sagde præsten… Jeg er helt sikker på du har gjort mig gravid nu, med de hårde sprøjt du leveret oppe i mig… Det håber jeg, for det er min pligt at kvinden tager imod guds børn… Det er jeg helst sikker det er gjort her. Hvorefter jeg rejste mig langsomt op til en siddende stilling, og kikkede smilede over på min mand… Og sagde. Jeg elsker dig min elskede mand… Elsker også dig min skat, sagde han smilende tilbage… Jeg vil til en hver tid overvære dig blive gennemkneppet af dem igen… Tak! Tak! Du er så sød…

Puha, jeg trænger til et bad før vi tager hen og møder familien… Godt 3 uger efter jeg blev gennemkneppet, tog jeg en gravitets prøve den var positiv, og helt sikkert vores præst sperm der har gjort det… Nu går vi bare og venter på vores lille brune krølletop kommer til verden… Og det er ikke sidste gang jeg ligger underliv til de 3 virile neger.

porno med danske piger