Min kone fik kæmpe pik af fremmede mand!!!

SPAR MANGE PENGE

Haven i vores rækkehus lå næsten helt afsides. Min kone jeg lå i haven og slikkede de sidste solstråler, på en fantastisk septemberdag. Min kone Christina ligger i bikini, som kun lige dækker det den skal. Hendes dejlige bryster ligner nogen der gerne vil slippes ud af stoffet, og trusserne viser tydeligt den lille reven. Vi ligger på et tæppe på græsset, og Christina rækker over og kærtegner min pik udenpå mine shorts. Den vokser hurtigt, og hun smiler til mig. Jeg gengælder ved at lade en hånd finde ned til hendes trusser, som hurtigt bliver fugtige af safter. Vi ligger lidt og kærtegner hinanden, indtil en stemme pludseligt afbryder.

“Må jeg være med?” siger en mandestemme fra hjørnet af hækken. Vi sættes os op med et sæt af forskrækkelse. Christina kigger på manden. En høj fyr på små 2 meter, midt i 30’erne, almindelig af bygning, skaldet og fyldt med tattoos. Jeg skal måske her fortælle at Christina og jeg ligeledes er midt i 30’erne. Jeg er 186 cm, helt almindelig dansker. Christina er 174 cm, store d-skåls bryster og verdens bedste røv. Christina kigger på fyren, og til min store overraskelse, siger hun “det kommer an på om du har noget ordentligt at byde på” og smiler. Fyren svare “Du bliver ikke skuffet, smukke”. Fyren træder ind i haven, og præsentere sig selv som Rene, han bor ikke i området, men er på besøg hos sin mor, som var på arbejde.

Rene komplimentere Christinas ypperlige former, og hun kvittere ved at tage bikinitoppen a f og lade brysterne stå lige ud imod ham. Han griber straks om dem, og kærtegner dem lidt voldsomt. Rene kigger på mig, som står helt paf, og totalt lammet af det der sker. Han siger “Det er fame en lækker kone du har, har du noget imod jeg giver hende en kneppetur hun aldrig vil glemme?” Jeg har muligvist helt tabt underkæben her, og Christina svare for, at det vil være dejligt med en ordentlig kneppetur. Jeg for ikke rigtigt fremstammet noget som helst. Christina tager trøjen af Rene, og kærtegner hans overkrop. Hun kigger på mig, og siger “Du bør nok sidde dig ned lidt”. Det gør jeg så.

Renes hænder er overalt på min kones krop. Og han tager godt fat, især hendes bryster og røv står for tur. Hans ene hånd finder hurtigt ned til hendes nu drivvåde trusser, og det giver et saligt støn fra hende, da en finger trænger op i hende. Min kone har dog samtidig travlt med at udforske den store fremmede. Helt paralyseret sidder jeg bare og kigger på.

Christina løsner bukserne på Rene, og imens hans hænder arbejder rundt på hendes krop, trækker hun hans bukser ned. Hun stopper op, og udbryder et “Hold da op”. Idet hun flytter sig lidt, kan jeg se hvorfor. Rene er udstyret med en enorm pik. 26 cm, og rigtig tyk – den vildeste pik jeg har set. Christina kigger på mg, og smiler. “Se det er en rigtig pik” siger hun, og smiler til mig. Rene griner og siger “Jeg sagde jo at du ikke ville blive skuffet. Nu får din kone altså en ordentlig piktur”. Christina sidder sig ned foran pikken, og lader den glide ind i hendes mund. Med pikhovedet i munden, begynder hun at spille pikken med den ene hånd, imens den anden hånd har taget fat om de store glatbarberede nosser. Pikke vokser, og står nu lige ud i luften. Min kone sutter og slikker løs, kun afbrudt af hendes kommentarer til hans flotte store pik, hvis lige hun aldrig før har set. Rene nyder tydeligvist behandlingen, og siger til min kone “Er det første gang du skal have en rigtig mandepik? Sådan en har din mand måske ikke?” Christina tager pikke ud af munden, og siger “Jeg har aldrig set så stor en pik før, og jeg kan slet ikke vente på at få den op i mig. Min mands pik er ingenting i forholdet til den her. Faktisk tror jeg slet ikke at man kan kalde den en pik, efter at have set din kæmpepik”. Hun kigger på mig “Det er jo ikke andet end en lille tissemand, at du har”. Hun kigger på Renes store stenhårde pik og siger “Det her er en rigtig pik, og nu skal du altså kneppe mig, og min mand kan jo kigge på. Eller kan du gå ind og tage dig en spiller, det må du slev om” siger hun til mig. Jeg var helt paf, og de hårde ord gjorde både ondt samtidig med at det var ret ophidsende. Ydermere må jeg indrømme at jeg var lidt bange for Rene, som lignede en rocker, mere end noget andet.

SEX I DAG?

Rene rejser min kone op, og stiller sig bag ved hende. Han tager fat om hendes bryster, og klemmer dem hårdt. Christina gisper let, og finder hurtigt hans pik med hendes hænder. Rene står lige bag hende, og siger “Vil du har pik nu, altså sådan en rigtig pik? For så skal du bare smide trusserne og ligge dig på alle fire”. Det tager Christina 10 sekunder at smide de drivvåde trusser og hun ligger sig til rette på alle fire, med ansigtet direkte imod mig. Hendes bryster hænger og små gynger idet Rene knæler ned bag ved hende. Christina smiler til mig, så siger hun “Giv mig så den kæmpepik, lad mig føle dig helt oppe i mig”. Rene fører pikken ind, og meget stille og roligt trænger han ind. Min kones ansigt viser tydeligt at den store pik gør ondt at få op, men liderligheden og nydelsen har for længst taget over. “Åhhh hvor er det godt, knep mig med din store pik, knep mig hårdere, og dybere. Jeg skal bare have din dejlige pik, jeg kan slet ikke få nok”. De store bryster gynger i takt med Renes knepperi. Pludselig stopper han, han kigger op på mig og siger “Nu har din kone hele min pik oppe i hendes ellers så stramme fisse. Eller skulle jeg sige hendes tidligere så stramme fisse. Det er sku helt godt gået, 26,5 cm pik, og så tager hun den i bund. Du bør være stolt af din lille kneppekone”. “Du må ikke stoppe, knep mig nu, KNEP MIG!” nærmest skriger Christina.

Rene ligger sig ned på ryggen, og min konen sidder sig hen over ham. Hun sidder med ryggen til mig, og det er et helt vildt syn, at se min kones dejlige røv køre op og ned, og samtidig se den store pik forsvinde helt når hun køre ned over den. Efter lidt, vender Rene min kone om, så hun nu ligger på ryggen på tæppet. Han ligger sig ind over hende, og trænger igen i bund, til hendes store glæde. Efter nogle minutter, trækker han sig ud, og sprøjter sin sperm ud over hendes bryster. Christina hjælper med tømme pikken, ved at massere han nosser hårdt.

De sidder begge på tæppet. Lettere udmattede, men stadig godt opstemte. Christina læner sig hen over Rene, og sutter på hans halvslappe pik. Det virker åbenbart, for stille og roligt begynder den at vokse. Hun sutter og spiller lidt mere, ind til hun rejser sig, og kommer over til mig. Men hendes bryster, som stadig er sat godt til i sperm, helt oppe i mit ansigt, kører hun den ene hånd ned i mine bukser. Min stenhårde pik får et klem, og hun kører op og ned på den nogle gange. Jeg er lige ved at komme. Hun køre hånden videre ned og griber fat om min nosser. Hun klemmer dem let, og holder dem begge i hendes hånd, imens de får en massagetur. Hun læner sig ind til mig, og siger “Det er ikke så meget jeg har i hånden, hvor er den anden kugle? Eller det er måske dem begge to”. Hun smiler, og fortsætter “bare rolig skat, jeg kan stadig godt lide din tissemand og dine drengenosser, men det er altså også bare rigtig rigtig lækkert at bliver gennemkneppet af en ordentlig mandepik. Nu vil jeg tage Rene med ind i vores seng, og så boller vi ind til en af os ikke kan mere. Imens syntes jeg du skal tage dig en spiller, for din tissemand er da helt stiv, men jeg har altså større og vigtigere ting at tage mig til lige nu”. Lidt kækt for jeg endelig fremstammet noget. “Du har da ellers flere huller, måske jeg bare skal være med?” Det skal her nævnes at til trods for mange tilnærmelser, har jeg aldrig haft analsex med min kone. Christina svare “Jeg er sikker på at Renes store pik, er pik nok til alle mine huller”.

Christina trækker min pik ud af mine shorts. Den er stivere end nogensinde, og står med sine 15 cm lige ud i luften. Hun køre frem og tilbage på den et par gange, hvorefter hun rejser sig og siger til Rene “Er du frisk på at kneppe mig med din dejlige pik”. Det kan du fame tro” siger Rene og rejser sig fra tæppet. Hans pik står halvstiv, og virker som en kæmpe da han kommer hen til min kone. Han kigger på min pik, og siger “Der kommer nok til at gå noget tid, inden din liderlige kone kan mærke den der igen. Men frygt ikke, for nu skal jeg give hende pik hun aldrig glemmer”. Herefter går de ind i huset, og ind i vores soveværelse. Døren bliver lukket  halvt, og den næste godt halve timer, kan jeg høre min kone tigge og beder om at få hans pik. Små tre kvarter senere kommer Rene ud fra soveværelset. Hans pik hænger slap ned langs hans ben – den er stadig større end min. “Hun ligger lige og er ved at komme sig. Jeg har givet hende mit nummer, for hun er sku et godt knald. Og skulle hun få lyst til en mandepik igen, skal hun bare ringe, hun skal endelig bare ringe”.

Efter Rene har taget sig tøj på, og gået ud samme vej han kom ind, går jeg ind i vores soveværelse. Min kone ligger på sengen med et kæmpe smil. “Hold kæft en lækker pik han havde” siger hun. “Jeg har aldrig prøvet noget lignende”. Jeg sidder mig på sengekanten og ved ikke helt hvad jeg skal sig. Så det bliver til et “Var det godt?”. “Det bedste nogensinde. Jeg er aldrig kommet så voldsomt og så mange gange før. Jeg fik hans dejlige pik bagfra, og så kom der en orgasme. Det næste jeg husker er at jeg ligger på ryggen med benene over hans skuldre, og jeg får stadig pik. Det var så vildt”. Christinas forsætte med at fortælle om den fantastiske sex, og den store pik. Hun køre en hånd ned over mine shorts, og opdager min stive pik. Hun smiler og siger “Åhh hvor er du sød skat, men jeg kan simpelthen ikke klare mere pik eller tissemand i dag. Mine huller er så ømme efter Renes monster pik har kneppe mig”. “Alle dine huller” udbryder jeg overrasket. “Ja” smiler min kone til mig, “Hørte du mig ikke jamre på et tidspunkt?”. Jeg havde jo faktisk ikke hørt på andet den sidste time. “Lige pludselig vendte Rene mig om, og satte sin dejlige pik mod mit røvhul. Jeg troede til en start at det var en fejl, men han trængte nemt ind og det var så fedt”. “Så ikke nok med at han har kneppet min kone i over en time, han har også fået lov til at kneppe dig i røven – og så med den pik?”. Jeg var sku lidt sur og såret nu. Christinas eneste kommentar var “Når først han er i gang med den pik, bliver jeg så liderlig at han ville kunne få lov til alt. Jeg elsker dig skat, men den her mand, med den der pik, han kan bolle mig hvor som helst, når som helst og lige i det hul han har lyst til”.

Christina tog herefter min pik ud af bukserne. “Nu skal du få en hurtig spiller, jeg kan ikke tage imod mere, og sandheden er jo nok også, at jeg slet ikke vil kunne mærke din tissemand lige nu”. Hun tog fat om min pik med den ene hånd og mine nosser med den anden. Med en saligt smil på læben begynde hun at spille den af på mig. “Ja det er sku godt nok noget andet. Jeg kan godt lide den her. Men fra tid til anden er jeg altså nød til at ringe til Rene, og få en ordentlig omgang mandepik. Det forstår du godt, ik?” Jeg kom i en kæmpe orgasme, ud over min kones dejlige og lettere misbrugte bryster. “Nu må jeg vidst heller komme i bad, der er snart ikke plads til mere sperm på de her bryster”. Jeg sad på sengen, og vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre med mig selv.

En uge senere fortæller min kone mig, at hun har aftalt at mødes med Rene igen til en kneppe aften. Gad vide og jeg nogensinde får fisse igen???

porno med danske piger