Når Fruen kan lide sorte mandfolk

SPAR MANGE PENGE

Drømmer stadig om hans pik. Den var så lang og tyk og kraftfuld og han kunne blive ved at kneppe mig. Ikke så snart havde han strintet mig fuld af sæd, så var han klar igen…

Da jeg mødte min kone for tyve år siden, var hun det, vi kalder en bly viol. Hun havde været gift med en fyr, der havde en vane med at smække hende nogen på hovedet, bare en eller anden fyr kiggede på hende. Klask sagde det og hun var heldig, hvis ikke hun fik et blåt øje. Hun behøvede ikke engang at vise interesse for sin beundrer.

Hun vidste godt, at hun var tiltrækkende, men vovede ikke at træde ved siden af den lige vej. Da jeg mødte hende efter at hun var blevet enke, faldt jeg pladask for hendes søde smil og hendes pigede optræden. Jeg kendte hende ikke, ikke engang af omtale, så sig ikke, jeg var tiltrukket af hendes fortid som offer.

Efter vi først mødtes, blev vi gode venner. Vi gik tit ud at spise og hun fik hele  repertoiret med blomster ved bordet og komplimenter en masse. Alt gik godt til hun sendte mig en SMS, at hun syntes, vi skulle stoppe mens legen var god. Jeg havde så vidt i mit liv fået, hvad jeg pegede på, så det tør siges, jeg blev slået ud. En solar plexus og een til kæben kunne ikke have smertet halvt så grimt.

Da jeg fik mig selv samlet og mere eller mindre rekonstrueret, tog jeg mig sammen og ringede til hende. Jo, hun kunne så vældig godt lide mig, men hun mente ikke, hun var klar til et varigt forhold. Hun var bange for at det skulle løbe af sporet. Jeg foreslog, at vi skulle mødes igen, bare for at snakke det igennem, ingen løfter eller forpligtigelser.

Fredag aften oprandt og jeg tør sige sandfærdigt, at vi var glade for at se hinanden. Vi snakkede over bordet om alt muligt indtil jeg spurgte, hvad der var i vejen. Hun var bange. Bange for at jeg skulle vise mig at være ligesom hendes tidligere mand. Og, kom det lavmælt: Hun havde lige gjort en ende på et andet forhold, som også endte i vold og rå dominans. Hvem, hvad, hvor? Jo, han var så flot og sort! Så efter at have været alene i nogle år havde hun givet efter for hans tilnærmelser.

Den aften fik vi lidt mere vin end ellers og jeg var uegnet til at køre bil. Så hun sagde, jeg kunne sove i hendes gæsteværelse. Jeg var lige ved at sove ind, da jeg hørte noget pusle ved døren. Døren gik op og hun kiggede ind om jeg sov. Jeg rejste mig op på albuen og løftde dynen til side så hun kunne smutte ind i varmen. Aldrig har et kys ramt mig så hurtigt og effektfuldt. Hvordan vi fik luft aner jeg ikke men pludselig kunne jeg mærke, hun begyndte at tage nattrøjen af og så trusserne. Jeg havde ikke noget på, så fornemmelsen af hendes hud mod min gav hurtigt resultat: Stiv pik sa det dunkede i hele understellet.

Hun tog mig uden videre på pikken, jeg ragede hende i revnen og hun sagde uden omsvøb at hun ville have pik, nu. Jeg havde ikke ventet et så direkte udspil, men jeg kravlede på hende og pegede på hendes lille fisse med den stive og ind gled den i een bevægelse, lige til testiklerne. Hun stønnede og vrikkede med måsen så jeg måtte tag hendes balder i mine hænder for at holde hende i stilling. Vi fandt hurtigt en rytme, der passede os begge. God gammeldags ind og ud i missionærstillingen. Jeg vidste, hun var midt i halvtredserne og at jeg selv var OK mht. helbred osv. så spørgsmålet om at bruge kondom blev aldrig nævnt. Det var det bedste samleje, jeg nogensinde havde haft og da jeg mærkede, at kontrollen var ved at gå fløjten, begyndte hun at klynke og bide og spjætte med benene, så meget at jeg fyldte hendes kusse med frisk sperm. Hun fik sig også en orgasme, hun ikke skull glemme, da hun mærkede sæden strinte ind i hendes køn.

Resten af natten lå vi og kælede og småsnakkede og kyssede og kom hinanden nær i en grad jeg aldrig havde kendt.

Vi flyttede sammen og alt var ganske normalt i adskillige år. indtil en dag hun blev chatted up af en ung mand. I årevis havde hun undgået situationer, der kunne føre til ballade. Men nu for der en djævel i hende. Hun ville vide om alle mænd var ens. Jaloux, usikre, voldelige og selviske. Så selv om det blev ved en lille flirt, kunne hun ikke lade være med at kommentere i den følgende uge om hvor flot og charmerende han var. Hun provokerede på livet løs for at se om jeg ville smække hende et blåt øje.

SEX I DAG?

Det gjorde jeg ikke. Tro ikke, jeg var uberørt af situationen. Slet ikke, tvært imod, jeg havde sommerfugle i maven. Jeg elsker hende mere end jeg kan bringe til udtryk. Så meget at jeg under hende det bedst i alle henseender. En aften , da hun rigtig spillede op til at bringe mig ud af fatning, spugte jeg hende så om hun kunne tænke sig noget fremmed. Hvad jeg mente med det?

Noget fremmed pik i din lille fisse. En ung fyr  med godt med sperm i ynglekæppen? Hvor kan du sige sådan noget? Du elsker mig jo ikke, du er bare pervers på en anden måde. Sådan gik der nogle måneder indtil en aften, hvor jeg bragte emnet om hendes sorte ven op til overvejelse. Om hun kunne lide ham, hvis vi så bort fra volden? Hun så længe på mig og sagde så: Jeg elskede ham ikke. Jeg kunne ikke tale med ham, som med dig. Men jeg drømmer stadig om hans pik. Den var så lang og tyk og kraftfuld og han kunne blive ved at kneppe mig. Ikke så snart havde han strintet mig fuld af sæd, så var han klar igen. Han var så stærk, at han somme tider løftede mig op fra gulvet, holdt min røv i sine store hænder, mens jeg holdt ham om halsen. Så sænkede han mig ned så spidsen af hans lem ramte min revne og på den måde pulede han mig til vi kom begge to.

Det blev åbenbart i løbet af de næste par måneder, at hun længtes efter fremmed pik. Så jeg gik i gang med at undersøge, hvilke natklubber var kendt for at tiltrække sorte fyre og kvinder med smag for samme. Det første sted vi besøgte var ikke for os. Lugten af armsved er ikke noget, vi nyder og pigerne var dårligt klædt og hvad vi kalder 5$ trappeludere. På den positive side lærte vi at modne kvinder er i høj kurs og at fyrene kan lide dybe nedringninger, nul BHer og fyldige numser. Det kunne vi måske have gættet os til, men bekræftelse støtter selvtilliden.

Et par uger senere besluttede vi at besøge en klub, kun for medlemmer. Klubben har ikke faste lokaler, men flytter rundt på egnede hoteller, hvilket har den fordel at der er saunaer, spa-bade og værelser til overnatning. Vi ankom og blev modtaget med en velkomst, der var rent i top. Inde på værelset klædte vi os nu om. Min kone i en stram sort kjole, der var for kort enten foroven eller forneden. Ingen ærmer, bare som en slange eller et rør. Sorte netstrømper og sort strømpeholder, sorte stilettos og det var det. Ingen trusser. Det var mit forslag, i al beskedenhed.

Klokken 10 gik vi ned. Musikken i danselokalet var begyndt at lokke folk på dansegulvet. Vi satte os først ved et bord og bestilte drinks. Fruen havde sit hyr med at skjule strømpekanterne, hvis hun trak for hårdt ned i kjolen, hoppede brysterne ud. Det var en af de situationer, hvor man til sidst må sige: Skidt pyt, vi tager det som det kommer. I øvrigt var adskillige andre kvinder i samme dilemma. Vi tog en dans og en til og jeg lagde mærke til en ung mand, tilsyneladende fra Jamaica, som blev ved med at kigge på os. Jeg tog et lidt fastere greb om fruens liv og da vi dansede tæt forbi den unge mand, løftede jeg hurtigt hendes kjole, så han kunne se hendes bare mås. Hun hoppede noget op og ned og han kunne ikke få øjnene fra hende. Hun ville nu sidde ned og fik en drink til at dulme nerverne.

Kort efter kom den unge mand, hvis navn senere viste sig at være Andrew, over og bad mig om lov til at danse med den dejlige Lady. Jeg sagde, han skulle spørge hende selv, men hun sagde nej tak, måske senere. Jeg spurgte om hun ikke kunne lide ham, men hun sagde: Jo, han er pragtfuld, men jeg er stadig lidt usikker. Elsker du mig rigtigt? Vi sad på en lille bænk lige ved dansegulvet, og da jeg sagde: Ja min skat, du er mit livs drøm, drejede hun sig for at give mig et langt kys. Hendes kjole gled lidt længere op og da hun begyndte at stikke sin tunge ind i min mund i et kys, der kunne give enhver mand stiv pik, stak jeg hånden op mellem hendes lår og kælede for hendes glatbarberede fisse. Den unge mand stirrede på hende i ekstase og da jeg trak hendes kjole ned så hendes fyldige bryster hoppede ud over kjolekanten, kom han over igen og sagde: Please, please lad mig danse med hende.

Jeg gav hende et kys på kinden og sagde: Han er helt vild med dig min skat. Dans med ham og nyd det. De dansede tæt omslynget alt imens hun forsøgte at rette på kjolen. Da jeg så det gik jeg ud på gulvet og lagde mine arme rundt om hendes liv bagfra mens jeg nikkede til fyren som for at sige, at der var fri bane. Derefter trak jeg hendes kjole ned til livet så hendes patter var aldeles udækkede, hvilket fik hende til at trykke sig ind mod ham. Jeg tog nu hans højre hånd og førte den op mellem hendes ben, så han kunne lege med hendes glatte kusse. Så trak jeg kjolen op over hendes hofter så hun praktisk talt dansede nøgen rundt med to mænd.

Da der nu kom en “sjæler” på, langsom og sensuel, gav jeg hende et kys bag øret og sagde jeg trængte til at sidde ned. Hvor jeg dog nød synet af min elskede, praktisk talt nøgen, dansende og kyssende med en ung sort mand. Det tog hende ikke lang tid at indse, at hvis han kunne lege med hendes kønsdele, så kunne hun vel også kramme hans. Da de kom tilbage til vores bord satte han sig ved siden af hende, så hun nu sad mellem os. Han tog sig af fissen mens jeg bearbejdede hendes brystvorter.

Skal vi ikke gå op på værelset? sagde hun til mig. Jeg går ud fra, du vil have din beundrers selskab, sagde jeg. Hun så mig dybt i øjnene og jeg nikkede til hende og derefter til ham som for at sige: hun er klar nu. Han smilede som for at sige at han ikke kunne vente med at tage hende i seng. Allerede i liften gik han ned på knæ og gav hendes revne et godt slik. Hun kiggede spørgende på mig og igen lod jeg hende forstå at hun bare skulle nyde det.

Inde på værelset trak hun kjolen af og smed sig på sengen med skrævende ben. Han var ude af sit jakkesæt, underbukser osv. som et lyn og lagde sig halvt på hende mens han genoptog kysseriet med fornyet energi. Hun fik nu en gang fingerfuck så hun stønnede og snart fik hun fat i hans pik. Den var stor, stiv og kulsort. Da det gik op for hende, hvor stor den var, bøjede hun sig ned for at se hvor stor den faktisk var. Hun kiggede på den, strøg den med sin lille hånd (den med ringen) og tog den i munden. Hun tog den ud igen, så nærmere på den og trak denne gang forhuden tilbage før hun tog den i munden igen.

Jeg rystede i ophidselse mens jeg tog tøjet af. Med dunkende pik lagde jeg mig ned mellem hendes spredte lår, tog fyrens hånd væk og gav mig til at slikke fisse på min elskede. Jeg havde dårligt nok fået smag for det før hun skubbede mig væk og sagde til hendes bejler: Jeg vil have at du knepper mig, men du skal love mig ikke at komme i min kusse i nat. Det lovede han og nu kravlede han på hende og stak pikken lige op i kussen på hende. Normalt når jeg boller hende tager hun fat i mit lem og fører det hen til hendes våde hul. Jeg indså da, at hans pik var meget længere og hårdere end min og at han kunne ramme hul uden mindste besvær. Han begyndte nu at give hende, hvad hendes lille kusse fortjener, ud og ind med lange kraftige stød i et tempo, der syntes at stige ubegrænset.

Min elskede skreg og stønnede da den gik på hende og han trak pikken ud af hendes plaskvåde revne for at strinte sin sæd op ad hendes mave, ja helt op på hendes dejlige patter. Jeg gik ned på hende igen for at slikke fissen ren. Den smagte anderledes end ellers selv om han havde holdt ord om ikke at bedække hende. Jeg på min side havde ikke lovet noget i den retning så jeg lagde mig hen over hende og vanen tro styrede hun min pik ind i hullet, hvor jeg mistede kontrollen næsten omgående. Tanken om at køre den ind i hendes fisse, der lige var blevet pulet af en anden mand, gjorde det umuligt at styre.

Den nat sov han under min elskedes dyne sammen med hende. Dvs. vi fik ikke sovet så meget for snart begyndte sengetøjet at rasle, de begyndte at ånde tungt og snart var han på hende igen, denne gang uden at have lovet at trække den ud. Hun fik en ordentlig skylle sperm lige op i kussen og så snart han trak sig tilbage var jeg der med det samme for at slikke hende ren. Det var så liderligt og kærligt på samme tid, at jeg kravlede på hende igen, kun for at konstatere at hendes køn var godt udblokket og så vådt af to mands sperm, at jeg følte min pik glide uden modstand. Den følelse er det mest ophidsende nogen sinde.

Siden har Andrew sovet med min kone mere end halvtreds gange på det år, der er gået, siden han var der første gang. Hvor mange gange han har sprøjtet hende med det store kønsorgan, ved jeg ikke, men jeg vil gætte på min. 150 gange. Dertil kommer at hun har været sammen med fire andre sorte mænd inden for det samme tidsrum. Hun er vild efter pik, men hun siger kun til mig og Andrew at hun elsker os.

Vi har fundet lykken.

 

porno med danske piger