Hanrej

SPAR MANGE PENGE

Efter den første omgang sort pik går hun nu tre fire gange om ugen til hans hus for at blive bedækket. Som regel bestiger han hende flere gange om dagen…

Hej, lige en lille beretning, som måske kan tjene som inspiration. For nogen tid siden skete der noget, jeg synes , jeg vil dele med Jer. I løbet af nogle uger havde min kone fået en del Sms’er mere end hun plejer. Selvfølgelig spionerer jeg ikke, men hun smilede af og til på en særlig made når hendes mobil gav signal.

Da jeg spurgte hvad det drejede sig om sagde hun rent ud , at det var fra en ung mand hun havde mødt en aften da hun var i byen med veninderne. Han blev ved med at tekste, at han gerne ville møde hende igen, at hun er sådan en dejlig kvinde, at hun ser brand godt ud og har en pragtfuld figur osv.

Da jeg spurgte hvorfor hun havde givet ham sit telefonnummer, sagde hun at han var en sød og flot fyr og at en lille flirt gjorde hende godt. Da jeg så gik hende lidt på klingen indrømmede hun at de havde danset og kysset lidt. Hun havde fået et par glas vin så hun blev revet med, så at sige.

Jeg spurgte nu om hun havde svaret på hans Sms’er. Jo, men bare, at hun også godt kunne lide ham, men hun var gift og glad for sin mand, så hun ville ikke involveres i noget, der kunne give problemer. Vi snakkede om det nogle dage og jeg sagde til hende, at jeg fandt det ophidsende at en ung fyr, tredive år yngre end os, var varm på hende. Hvis hun syntes hun kunne håndtere det skulle hun svare ham, at hun gerne ville møde ham igen. Hun sendte ham så en tekst at hun gerne ville være lidt sammen med ham , om de kunne mødes hjemme hos ham næste eftermiddag?

Det var jo en besked man ikke kunne tage fejl af. Hun kunne ligeså godt have skrevet, at hun var syg efter at blive kneppet.

Svaret kom omgående at han ikke kunne vente. Hun viste mig teksten, hvor han også skrev at han ville kæle for hende og kysse hende overalt. Hun spurgte mig om jeg troede, han mente det bogstaveligt. Der var ikke megen tvivl om den sag, mente jeg og tilføjede, at det krillede I min pik bare ved tanken. Også hun følte hendes køn reagere, for selvom det ikke var blevet sagt lige ud vidste vi jo godt begge to (eller skulle jeg sige alle tre) at næste dag ville hun sprede benene for sin bejler.

Selv om min pik nu var stiv og parat til at udføre den ægteskabelige pligt, sagde jeg  til hende at hun skulle vente til hun havde været hos ham, for vi gjorde det igen.

Jamen hun trængte sedan, om jeg ikke bare kunne give hende et hurtigt knald? Nej, jeg syntes hun skulle være rigtig liderlig, når de mødtes, og at hun skulle gå ind på badeværelset og tjekke at fissen var totalt glatbarberet. Det ville være en lækker overraskelse for ham første gang kan stak hånden ned I hendes trusser. Hun sagde at jeg var en "slem fyr", men gjorde som foreslået.

Resten af dagen gik vi rundt og snakkede om hvad den næste dag ville bringe. Skulle hun tage en gennemsigtig hvid bluse på, med eller uden BH og en stram sort nederdel til lige over knæet, eller den kjole eller jeans eller hvad? Jeg sagde, at hun I alle tilfælde skulle tage strømper og strømpebånd på og ikke tage dem af for han havde fået nok. Skulle hun tage de sorte netstrømper eller de glatte sorte eller måske de hudfarvede med hvid hofteholder. Hun prøvede alle mulige kombinationer og viste mig alle detaljer I hendes overvejelser: Med de strømpebånd ser jeg da ikke ud til at have tykke lår eller ser min numse ikke for fyldig ud? Hvis jeg ikke tager en BH på vil mine brystvorter være nemme at se gennem blusestoffet, men ser det ikke billigt ud? Se lige efter at min fisse er helt glatbarberet! Selv om jeg I årevis har set hende nøgen hver dag er det alligevel eller måske derfor ophidsende at se hende roere ved sig selv og vise sine kønsorganer frem mens hun diskuterer hvordan hun bedst kan gejle en anden mand op. Det var som et stripshow, men det var min kone og hun viste mig alt, hvad hun næste dag ville tilbyde sin tyr.

Til sidst besluttede hun at klæde sig "Damet". Hudfarvede strømper, hvidt undertøj, bluse og nederdel til under knæet eller skulle hun hellere klæde sig som en luder med kraftig makeup, korte skørter osv. Hvad tror du han helst vil have?

Moden Dame med stort D, glatbarberet fisse og store patter.  Det skulle kunne dække ethvert behov, særlig når hun kunne gå til sagen uden skyldfølelse.

Den nat sov jeg ikke meget. Gang på gang følte jeg en lille han tage mig på pikken. Hun var liderlig som bare pokker. Det var jeg også, men jeg syntes det ville øge spændingen, hvis vi ventede.

Næste morgen besluttede vi at sove længe. Vi lå og småskov mens jeg ragede hende på patterne, kælede for hendes mave og lår, strøg hende over ryggen og ind imellem rørte jeg ved hendes revne. Den var plaskvåd og hendes klitoris var hård

Det var mit lem også.

Tid til at stå op. Om jeg havde fortrudt? Har du? Er du tosset? Jeg kan ikke vente til du kommer hjem igen, min skat? Jeg elsker dig og under dig en smule fremmed og hvis jeg skal være ærlig, det gør mig så liderlig som aldrig for!

SEX I DAG?

Hun gik nu I brusebad, gned sig ind med crème og lotion, satte håret rigtigt og sagde så at hun var smadder nervøs. Et glas rødvin ved frokosttid kunne vel ikke gøre nogen skade. Iført sin house coat og ikke andet lagde hun sig på sengen for lige at slappe lidt af. Pludselig faldt det mig ind at spille hende et lille pus.

Vis mig din revne sagde jeg uden videre. Hun slog house coate til siden og blottede sig. Spred benene. Det gjorde hun. Er det sådan du vil tage imod din elskers stive pik? I missionærstillingen som en god hustru men bare med den forkerte mand.

Uden kondom så din kusse kan blive fyldt med dejlig sæd? Jeg skal sige dig noget min skat. Nu skal jeg slikke din fisse så du er rigtig klar til at tage imod Andys tissemand. Det var første gang vi brugte hans navn. Og jeg slikkede hende så hun vred sig på sengen, men holdt inde lige for hun var ved at komme. Hun ville masturbere, men jeg tog hendes hænder væk fra hendes modne kusse.

Se at blive klædt på! Andy venter på sit livs kneppetur og om lidt skal jeg køre dig  til hans hus. Aldrig er hun blevet klædt på så hurtigt. I bilen sagde hun pludselig: Lad mig give dig mine trusser. Jeg skal alligevel ikke bruge dem I dag. Hurtigt trak hun skørtet op, trak trusserne ned til knagene, spredte benene let, så jeg kunne se hendes glatte mis og medens hun kørte en finger gennem revnen, sagde hun: Når jeg kommer hjem vil den ikke være så stram som den plejer. Jeg tror han har en ordentlig en og at han vil bruge den godt og længe. Og hvis du fortryder kan jeg godt sige dig, at det er for sent. Jeg har besluttet at I dag vil jeg være dig utro, jeg vil gennembolles I alle tre huller  så det løber ned ad mine lår og jeg vil have orgasmer på løbende band. Ja han skal få lov at pule mig I numsen bag fra mens jeg kriller mig selv I fissen til jeg besvimer.

Trusserne kom helt af , og da vi ankom til adressen gav hun mig et kys, steg ud af bilen og gik op til hoveddøren. Senere fortalte hun mig at hun rystede af nervøsitet, da hun ringede på døren. Da han åbnede døren så jeg at han var stor og sort! Sort og meget større end hende. Det havde hun ikke sagt noget om! Inden jeg kunne fatte mig tog han om hende og hun stod på tæer for at modtage hans kys. Hun lukkede døren, men gennem glasset så jeg at hun trak hurtigt op I nederdelen og viste mig sin bare ende for hun trippede efter ham ind I huset. Han så det ikke men det var en lille hilsen til mig som om hun ville sige: Snart min skat er du hanrej og du vil være nødt til at bruge det bagerste hul for at føle noget, for når han er færdig med mig vil min kusse være blokket ud som på en erfaren luder.

Jeg blev siddende I bilen for lige at sunde mig, men da jeg kiggede op på første sals vinduer så jeg dem igen. De skulle til at trække for, men havde for travlt med hinanden. Min lille, buttede kone hang om halsen på denne store, sorte tyr medens de kyssede som vilde. Jeg tror han må have raget hende I fissen allerede da og pludselig røg hendes bluse af. Han stod bøjet over hende mens han krængede hendes store hængepatter ud over Bh’en med en hånd (den anden var I fuld gang med at  lege mellem hendes ben) og det var det sidste jeg så af min kone for hun trak gardinerne for.

Hjemme igen led jeg nu under fantasier om hvordan hans sorte pik røg ind og ud af hendes lille skaldede fisse, mens hans store nosser klaskede mod hendes bagdel for hvert stød. Hvordan hun gned hans lem så forhuden skiftevis blottede og skjulte hans alt for store pikhovede indtil hun tog det I sin kønne lille mund.. Hvordan hun stønnede og gispede når han gentagne gange strintede frisk sæd op I fitten på hende for så at slikke hende til vanvid. Spredte lår, spredte fisse læber, gyngende patter, strittende brystvorter, sort pik, lyserød fisse og sort pik.

Da hun kom hjem sagde hun bare at hun var glad jeg ikke havde bollet hende for hun gik til sin elsker. Aldrig havde hun haft så megen fornøjelse af et samleje. Hvis jeg ville kunne jeg slikke hende ren og give hende lidt mere sæd I revnen, men kun hvis jeg trængte, for hun havde fået nok. Jeg behøver vel ikke at sige at jeg kom så snart jeg mærkede hendes varme, våde fisse omkring min pik.

Efter den første omgang sort pik går hun nu tre fire gange om ugen til hans hus for at blive bedækket. Som regel bestiger han hende flere gange om dagen, hver gang med en ordentlig skylle sperm lige op I sprækken. På den måde behøver jeg ikke at bekymre mig meget om forspil for hun er altid våd og åben. Jeg tror også, hun nyder at drille mig ved at vise mig hendes klistrede fisse og sige: Hop bare på men skynd dig at blive færdig for jeg har lovet at komme over til Andy så han kan ride mig I eftermiddag..

Det værste ved det hele er, at hun ikke holder det hemmeligt. En af hendes veninder fortalte mig en dag, at hun havde set hende på Strøget hånd I hånd med en stor sort mand. Om jeg vidste besked? Jeg lod som om at det gjorde jeg ikke. Om hun var sikker på at det var hende? Uden tvivl! Og hun så ud som om de kendte hinanden

Indgående! Det toer siges veninden havde ret, men jeg kunne ikke indrømme, at jeg ligefrem opmuntrede min kone til at bolle udenom og at det er til fælles glæde, når hun kommer hjem og fortæller om hvor stort og stærkt hans lem er og hvor meget det spiler hende ud når han glider ind. (Faktisk er hans pik 22cm. lang og 5 cm. tyk,

Første gang hun så den blev hun helt forskrækket. Den sprang ud af hans underbukser som en fjeder, fuldt parat til at tage hende. Hun havde heller ikke brug for forspil så den første gang lagde hun sig bare ned på sengen, trak nederdelen op og lod ham trænge ind mellem hendes fisselæber. Hun kom med det samme og det fik ham til at ejakulere inden han kunne nå at støde mere end et par gange. At de kom samtidig første gang de havde kønslig omgang viser bare hvor godt de passer sammen. Faktisk er den vel for stor, for han kan ikke få den helt ind, der er altid fire fem cm. der ikke kan skubbes ind. Hun har set store pikke på film, men I virkeligheden er det langt den største hun har haft. Alt for tyk for det bagerste hul. De har prøvet men hun kunne ikke tage ham. Måske med Vaseline! Når han står op med stiv pik peger den lige op mod loftet. Den er krum som en sabel og hård som om den er skåret af træ. Hans nosser er store og tunge. En dag gav hun ham et håndjob for at se hvor langt han sprøjtede. Lidt over to meter!! Til belønning slikkede hun ham ren. På en made, sagde hun, var det spild af dejlig sperm, men nu hvor hun ved hvor kraftfuld hans ejakulation er, øger det hendes orgasme, når han kommer I hende.)

Af og til beder hun ham om at trække pikken ud når hun kan mærke, han er ved at komme. Så styrer hun hans pik med hånden så strintene rammer hendes klitoris. Det er så dejligt, siger hun, at mærke den varme sæd der hvor hun er mest følsom.

Ved en bestemt sådan lejlighed var han så ivrig, at hun ikke nåede at styre ham inden den gik på ham. Spermen røg op ad hendes mave, helt op I hendes hår og ansigt. Hendes sorte undertøj inkl.. hendes sorte strømpeholder blev slemt plettet som om der var blevet dryppet fløde på stoffet. Da hun kom hjem klædte hun sig af og bad mig lægge undertøjet til vask. Det har hun ellers aldrig gjort, så da jeg foldede det ud blev jeg noget overrasket ved synet. Hvide pletter af indtørret sperm hele vejen op fra strømpeholderen til halsudskæringen var alt for tydelige beviser for hendes udenomsægteskabelige kønsliv. Selv om jeg godt vidste, hun havde gjort det, så jeg kunne "afsløre" hende konfronterede jeg hende og forlangte en forklaring.

Hun lod som om hun var knust over at blive opdaget. Først nægtede hun og sagde, hun havde spildt dessert ned ad sig. Men da jeg sagde at hun vel ikke spiste dessert kun iført undertøj, når hun gik på Café’ tilstod hun. Hun havde haft samleje med en fremmed på et hotelværelse, men bedt ham om at trække sig ud, da han skulle til at komme. På det tidspunkt førte legen til at hun også måtte efterkomme  sine ægteskabelige pligter.

Vi er nu nået dertil, at jeg undersøger hende hver gang hun har været I byen for at handle ind eller hvad hun nu har lavet. Så snart hun kommer ind og har hængt frakken op, beder jeg hende om at komme ind I stuen og læne sig hen over ryggen på sofaen med ansigtet nedad. Træk skørtet op og trusserne ned siger jeg så. Derefter beder jeg hende skille balderne med begge hænder så jeg kan se hendes skridt. Så stikker jeg prøvende en finger ind I hendes revne for at føle om hun er våd. Somme tider er der lidt hvidt skum Imellem skamlæberne. Det er signal til et par kraftige dask I røven med flad han. Hurtigt åbner jeg så bukserne, tager lemmet ud og kører det op og ned I revnen på hende indtil det smutter ind lige til kuglerne.  I den situation, hvor hun allerede har fået en eller flere omgange sæd vil der snart dannes en hvid ring omkring roden på mit lem. Det er hanrejens vielsesring og når jeg ser den og mærker hvor glat og åben hendes hul er, er det praktisk umuligt at holde igen. Inden hun ser sig til vil hendes kusse være fyldt op med spermen fra mand nr. to. Så føler hun sig som en rigtig kvinde. Elsket, begæret og forkælet. Så tager hun et håndspejl og ser på hvordan det løber ud ad sprækken på hende, mens hun gnubber sig til en orgasme med fingrene.

Vi tror begge to, at vi er kommet hinanden nærmere ved at være åbne og ærlige og ved at veksle roller og lege forskellige julelege så som: Luderen og dirktøeren,.den utro hustru får smæk, pigen der ikke kan betale til tiden, stuepigen der spiller op, konen der ikke vil lade manden komme til, manden der lurer ved nøglehullet mens konen gør sig klar til at gå I byen og kvinden der har to mænd I ægtesengen. Den sidste variant har vi endnu til gode, men vi glæder os allerede.

Selvfølgelig er det flovt at blive kendt som ham hanrejen, hvis kone boller udenom med en ung, sort mand. På den anden side giver det folk noget snakke om og på den made fører det måske til at ægtefolk kommer tættere ind på hinanden. Måske finder et eller andet par ud af, at det kunne være til fælles glæde med lidt fremmed eller måske med en trekant.

I hvert fald har min kone og jeg aldrig fået så mange invitationer til middage, eftermiddagste osv. Folk bliver nysgerrige og helt sikkert også liderlige når de taler med en kvinde, der er kendt for at sprede benene for fremmed pik. Også selv om emnet sex overhovedet ikke berøres. Mændene klæder hende af med øjnene og kvinderne drager sammenligninger og spekulerer på om de mon selv ville have en chance.

Og lad mig lige tilføje at vi har aldrig haft så megen  sex og glæde med hinanden som nu, hvor der er konkurrence.

Billedet viser min kone på sengen lige inden jeg gjorde hende klar til hendes elsker.

 

PS. I går indrømmede hun at de nu har anal sex en gang imellem. Til at begynde med gik det ikke, men nu gør de det når de allerede har haft fuldbyrdet samleje et par gange den pågældende dag. Så er hans lem ikke helt så stort og når han smører hende I hullet med en bedøvende crème går det. Hun lægger sig på ryggen og spreder benene og trækker knæene helt op til armhulerne så han kan trykke salven ud på hendes rosetten for derefter at køre en finger op I hendes bagerste hul. Når der er gået ca. 10 minutter er hun helt afslappet og han kan trykke pikken helt I bund og pule hende mens hun selv kæler med fissen. Hun siger det er skønt at blive bollet I alle tre huller på skift, det får hende til at indse hvor krævende han er og hvor ivrig hun selv er for at tilfredsstille ham.

Det er utrolig dejligt at have sådan en kone, der fortæller om sine oplevelser og følelser, mens hun viser sig frem og ægger mig til at tage hende.

I øvrigt har han bedt hende om at sige til mig, at hvis jeg vil have sex med hende så skal jeg bruge et kondom. Hun har sagt det men siger selv at det vil hun ikke. Når alt kommer til alt er vi mand og kone og derved bliver det.

porno med danske piger