Da min kone tog kontrollen

SPAR MANGE PENGE

Hun havde fundet de 3 fyre på scor, hvor hun søgte efter ekstra store, og specielt tykke pikke, der skulle tage hende mens hendes mand sad bundet og så på…

Jeg er den mandlige del af et par hvor vi har været sammen i ca. 4 år og gift i lidt over 1. Min kone Sille er 28 og jeg selv er 32 og vi holder os vidst begge to ganske godt, og kan begge gå for at være et par år yngre. Vi bor i København, har ingen børn, men er helt sikre på, at det er med hinanden vi skal have dem.

Lige fra starten hvor vi mødtes, har vores sexliv fungeret fantastisk. Alt fra diverse sexlegetøj til os begge til rollespil og frække fotos er blevet prøvet og nydt, men specielt det at ligge og hviske frække fantasier til hinanden mens vi har sex har vi taget til os, og er noget vi tit gør, da det virker meget intimt, samtidig med, at de lidt mere kinky fantasier kan få en ekstra tand sådan.
Nogen af fantasierne har vi udlevet, men den historie jeg her har beskrevet, var en af de gange hvor jeg absolut ikke troede det var noget jeg skulle prøve, og til at starte med ikke helt med min gode vilje.

Blandt andet var der fra min side, sneget sig en enkelt historie ud mens vi lå og var rigtig liderlige, at hun jo mens jeg lå ved siden af hende og kneppede hende, kunne forestille sig hvordan det var, hvis hun kunne få lov at lade en anden kneppe hende mens hun havde min pik enten i hånden eller munden.

Da min pik er ca. middel, måske lidt under, fik jeg også hvisket til hende, at ham hun fik lov at kneppe, kunne være en der havde en rigtig tyk pik, da jeg kunne huske hun i starten af vores forhold havde fortalt, at tykkelsen var meget vigtigere end længden. Som med så mange andre af de frække historier jeg havde hvisket i øret på hende mens vi havde sex, fik denne hende også til at komme lige da den blev allermest fræk.
Vi plejer ikke at tale så meget om hvad de historier og fantasier vi taler om mens vi har sex betyder for os, det er mere noget der bliver holdt frækt og kinky af, at det kun er når vi er rigtig liderlige vi gør det, men med denne historie spurgte hun alligevel et par timer efter vi var færdige, om ikke føltes som lidt for grænseoverskridende for mig at have fået hende til at fantasere om sex hvor en anden mand også var med, nu hvor blodet var kommet lidt tilbage til det rigtige hoved?

Vi talte lidt frem og tilbage da jeg ikke helt selv vidste hvorfor jeg også havde syntes det var en fræk historie, og vi blev enige om, at det nok er fordi jeg til daglig har et meget maskulint job hvor jeg er nødt til at være meget i kontrol, og fordi jeg af natur nok er meget en alfa, og derfor også havde syntes det var sjovt at finde på en fræk historie hvor det var helt modsat, hvor jeg ikke var i kontrol og havde magten som alfa-han, men var nødt til at slippe styringen og lade hende nyde uden det var mig der var årsagen. Og det var jo trods alt bare en historie så det var jo uskyldigt nok.

Vi "arbejdede" dog lidt videre med det med at jeg ikke havde kontrollen i månederne efter, ved at hun bl.a. bandt mig og gav mig et blowjob i det tempo hun havde lyst til, og vi prøvede med stor succes også, at hun spillede pik på mig mens hun brugte en dildo i røven på mig.  
Den eneste gang det med en anden fyr i sengen kom op, var en enkelt gang hvor jeg lå på ryggen med hænderne bundet til enden af sengen, mens hun legede med tungen på spidsen af min pik, hvor hun så kiggede frækt op på mig, og spurgte hvordan det mon ville se ud, hvis hun mens hun lå sådan, fik en fyr med en stor tyk pik til at kneppe hende?  Jeg nåede ikke rigtig at svare, for hun begyndte lige bagefter at spille min pik meget heftigt og jeg kom derfor lynhurtigt inden jeg ligesom kunne nå at svare andet end at jeg synes hun var fræk at høre på.

Samme aften da vi lå og var ved at falde i søvn sammen sagde hun, at hun synes det var fedt at jeg kunne tænde på at miste kontrollen, for hun havde lidt overraskende for sig selv fundet ud af, at hun nødt både det at hun så var den styrende, samt at se mig ligge og være i hendes "magt". Jeg fik uden at tænke mere over det sagt, at jeg elskede hende så meget, og tændte så meget på hende, at hun måtte gøre lige hvad hun ville, da det tændte mig at hun også nød vores leg.

Efter dette gik der ca. en måned hvor vi både havde almindelig sex, og legede med reb og håndjern på mig, indtil hun en fredag hvor hun havde en fridag mens jeg havde en ekstra lang arbejdsdag skrev en sms til mig, hvor det stod jeg skulle glæde mig lidt ekstra til at komme hjem, efterfulgt af en mms med hendes kavalergang.

Jeg skrev selvfølgelig tilbage og spurgte hvad det var jeg skulle glæde mig ekstra til, men hun svarede at det var en overraskelse hun havde forberedt i nogen tid, og at når hun havde kunne vente i flere uger, så kunne jeg også vente de sidste timer.

I timerne efter sendte hun flere billeder til min mobiltlf med frække billeder, bl.a. et hvor hun lå og legede med en ny dildo hun skrev hun havde været ude og købe.

Da jeg endelig ved 7 tiden om aftenen var på vej hjem, troede jeg derfor det var nyt sex-legetøj der var overraskelsen, og var derfor allerede ret liderlig da jeg trådte ind i lejligheden. Sille var iført et par stramme jeans og en figursyet hvid skjorte som jeg ikke havde set før.  Hun vidste godt at hendes røv så mere end almindeligt godt ud i stramme jeans, og hun vidste at jeg havde ekstra svært ved at holde mig fra hende når jeg var liderlig samtidig med, at hun ikke var helt afklædt.

Jeg kunne mærke fra starten jeg kom ind, at det var hende der ville bestemme, og at hun ikke ville lade mig tage hende før hun gav lov, hvilket med garanti først ville være nå hun havde tirret mig og leget med mig så længe, at jeg nærmest ville tigge hende om at få lov at kneppe hende.
Jeg kunne dog ikke lade være at spørge hende hvad det var for noget jeg skulle glæde mig ekstra til, men det måtte jeg stadig ikke få at vide, men jeg begyndte at glæde mig ret meget, for hun virkede faktisk temmelig nervøs, hvilket jeg aldrig nogensinde havde set hende virke når det drejede sig om sex.

Hun gav mig i stedet et dybt kys, men da mine hænder vandrede ned over hendes ryg til hendes baller, fjernede hun meget bestemt mine hænder, og trak mig ind i stuen.
Her satte hun mig på en stol, stilte sig foran mig og bukkede sig ind over mig så jeg kunne se ned i hendes skjorte til hendes bryster, der sad ualmindelig godt i den c-skål jeg havde købt til hende på hendes sidste fødselsdag.
Hun hviskede nu, med en let skælven i stemmen, at hun havde øvet sig på at strippe, og at jeg nu fik lov at se det.

Dette var noget hun aldrig havde gjort før vidste jeg, hverken med mig eller andre, og hun havde sagt da jeg for lang tid side havde spurgt, at hun var alt for selvbevidst til at vride sig til musik foran nogen, og jeg tænkte derfor at det så var klart hun var lidt nervøs.

Jeg fortalte hende med lidt hæs og en nu temmelig liderlig stemme, at det med garanti ville tænde mig at se hende danse for mig, og lovede hende, at jeg nok skulle give hende en ordenlig tur bagefter.
Det fik hende til at smile lidt, og hun satte sig på mine lår og begyndte at knappe min skjorte op og sagde, at hun godt vidste jeg længe havde ville se hende strippe, men at jeg selv skulle sidde helt nøgen imens, så hun ikke følte hun var den eneste der var helt blottet.

Dette havde jeg selvfølgelig intet imod hvis det ville hjælpe hende til at slappe af, og jeg hjalp derfor ivrigt med at få tøjet af, og sad efter få øjeblikke helt nøgen på spisebordsstolen og kiggede meget forventningsfuldt ud på stuegulvet hvor hun havde rykket lidt rundt på møblerne så der var plads.

Hun satte noget musik med lidt gang i på, og gik i gang med et stripnummer, som jeg godt kunne se hun havde øvet sig en del på. Da hun efter noget tid kun havde hotpants og bh på, satte hun sig hen over mine ben med fronten mod mig, tog fat med sin ene hånd om nakken på mig, og begynde at lave kneppe bevægelse hen over mine lår.
Dette tror jeg godt hun vidste ville gøre at jeg ikke ville kunne holde fingrene fra hende, for lige da jeg plantede mine håndflader på hendes baller, gav hun mine hænder et hårdt klask med sin anden hånd, rejste sig og gik med røvende vrikkende væk fra mig, mens hun rystede på hovedet.
Hun gik direkte over i en skuffe i reolen, hvor hun havde lagt manchetter til både håndled og ankler, som hun åbenbart havde købt til lejligheden, velvidende at jeg ikke ville kunne holde hænderne fra hende under et stripnummer.

Hun spændte ganske effektivt mine hænder fast til stolen bag stoleryggen, og benene fast til hvert sit stoleben.
Jeg kunne mærke det ikke var legetøjs manchetter hun havde købt, for jeg sad fuldstændig fast, helt nøgen, på stolen med en nu lidt forpustet kæreste der virkelig havde arbejdet for, at jeg ikke skulle kunne komme op, og ikke skulle kunne røre hende, før hun selv ville.  Hun afsluttede det hele med, at tage et lille tørklæde hun plejede at gå med, bandt en knude på det, og brugte det som en knebel på mig, mens hun sagde, at så kunne jeg heller ikke sige noget eller prøve at få hende til at gøre noget.
Jeg kunne stadig se på hende, at hun var lidt nervøs, men synes det var fedt at hun ville gøre alt dette for mig, selvom det at optræde sådan og strippe foran mig var så grænseoverskridende. Samtidig kunne jeg mærke, at hun havde ramt helt plet med at spænde mig fast, for det var vildt pirrende nu at se, hvordan hun dansede helt tætrundt om mig stadig i undertøj.
Bh’en kom nu af mens hun stod bag ved mig, og hun svingede igen benet om på den anden side og ind over mig, og satte sig, nu kun i trusser, oven på mig, så min pik lå klemt mellem hendes og min mave.

Hun lænede sit hoved helt hent til mig og kyssede mig op og ed af halsen længe, som om hun tog sig mod til noget, indtil hun kiggede op og direkte ind i mine øjne, sagde hun elskede mig helt vildt, og jeg nærmest snublede over ordene da jeg sagde jeg også elskede hende.  Hun kiggede lidt ind i mine øjne uden at sige noget, men spurgte så, om jeg kunne huske at have sagt hun måtte gøre lige hvad hun ville, når vi legede sådan hér hvor det var hende der styrede.

Jeg nikkede ivrigt og tænkte, at hun sikkert ville prøve den nye dildo  på mig, som  jeg havde set hende lege med på billedet på mobilen tidligere, og som var lidt stor.  Hun spurgte om jeg var helt sikker, også hvis det var lidt grænseoverskridende, og tilføjede hurtigt at jeg skulle tænke mig godt om inden jeg svarede, for hvis jeg nikkede til det nu, så ville hun gennemføre det lige meget hvor meget jeg vred mig i stolen når hun først gik i gang, for det var nogen fantasier som var ret perverse og når hun nu havde taget mod til sig, så skulle det ikke stoppes midt i det hele.

Hun gentog dette på forskellige måder et par gange for at understrege hun mente det, og at jeg virkelig skulle tænke mig om.  Jeg var nu lidt forvirret ment tænkte, at det nok var den lidt store dildo hun ville "straffe" mig med for at have rørt hende under strip nummeret, og at hun måske havde købt en pisk eller nogen lignende, hvilket vi ikke havde prøvet, men som jeg faktisk havde tænkt hun måske ville synes var sjovt at prøve at bruge på mig.

Jeg så derfor så alvorlig og sikker ud som jeg nu kunne siddende helt nøgen, bundet og kneblet i en stol, og nikkede så til hende.
Hun svarede ved at gnide sin fisse op af min pik gennem trusserne i et par sekunder, men rejste sig så pludselig, og begyndte at tage sit tøj på igen, mens hun kiggede meget frækt på mig.

Hun sagde hun var blevet meget liderlig af at se mig sidde der og stirre på hende, men at jeg jo ikke rendte nogen steder, og nu var hun altså lige blevet sulten. Hun sagde hun ville hente Sushi, og at hun måske ville spise det af mig, og før jeg vidste af det var hun ude af døren, og jeg sad tilbage alene i lejligheden, nøgen med en nu halv-stiv pik, bundet på hænder og fødder og ude af stand til at sige andet end mumle lyde.

Jeg ventede og ventede med en blanding og liderlighed, undren og frustration i kroppen, indtil hun efter ca. en time kunne høre nøglen i døren og hendes trin i gangen.
Da hun kom ind i stuen med et smil der var en blanding af overstadigt og nervøst var det uden sushi.
Kun gik hen og satte sig på hug bag ved mig, bed mig lidt i øreflippen og hviskede så, at jeg jo nok kunne regne ud, at hun ikke skulle efter sushi.
Jeg nikkede, og hun forklarede videre, at jeg for flere måneder siden havde startet en fantasi i hende, ved at fortælle den historie om en ekstra fyr med en tyk pik. Mens hun fortalte dette stille i mit øre, havde hendes hånd fundet rundt om mig og fat om min pik der voksede hurtigt, og hun fortsatte med at fortælle, at hun havde onaneret flere gange alene til den fantasi, men ikke vidst om det var ok at sige det til mig.

Jeg nikkede igen og slog med skuldrene for at vise at selvfølgelig var det dét, men hun fortsatte med at sige, at hun havde talt med en veninde jeg godt kendte om det, og de var blevet enige om, at når vi nu havde fundet ud af, at jeg tændte på at hun havde kontrollen, og hun tændte vildt på fantasien om en fremmed tyk pik, så ville vi begge nyde det, hvis den fantasi blev til virkelighed, men at hun ikke ville gøre det bag om min ryg og være utro, så nu ville hun gøre det foran mig.

SEX I DAG?

Her nærmest eksploderede min hjerne, og jeg var fuldstændig forstenet, ude af stand til at analysere om hun virkelig mente det, eller om hun bare var i gang med at fortælle en meget levende og fræk historie.

Hun kunne fornemme at jeg som forventet var forvirret, og hviskede derfor videre, at hun jo aldrig ville elske andre, men at jeg havde fået chancen for at sige fra, så nu skulle jeg bare prøve at nyde det.

Jeg prøvede at mumle en masse protester i kneblen, men hun trak mig bare bestemt tilbage i stolen og sagde, at det var for sent, men at hun kendte mig bedre end jeg selv gjorde, og vidste jeg ville nyde det. Jeg slappede af og håbede at hun ville gå op foran mig så jeg kunne få øjenkontakt med hende og se, om hun virkelig mente alt det her, men i stedet fortsatte hun med at sige, at hedes veninde havde ment, at når nu det alligevel skulle prøves, så kunne min kone lige så godt få prøvet hendes for mig hemmelige fantasi om, at prøve et gangbang samt, måske noget andet som jeg måske ville finde ud af senere. Hun sagde at dette var noget som kun veninden vidste, for det var lidt flovt at indrømme.  

Nu tænkte jeg det helt sikker var for sjov for det var for meget for hende, men hun fortsatte med netop at sige, at det alligevel havde været for meget på én gang, så hun havde kun fundet 3, hvilket dog nok skulle kunne tilfredsstille hende. Jeg lagde mærke til, at hendes stemme langsomt var blevet mere og mere tung og næsten gispende, hvilket var typisk for når hun var rigtig tændt.

Jeg prøvede at dreje hovedet rundt for at få den øjenkontakt jeg søgte, men hun holdt igen fast i min overkrop der uhjælpelig sad fast i stolen, og sagde at nu var det nok snak, og at hun nu ville gå ud og hente dem.  Hun rejste sig hurtigt og jeg nåede kun at se det skæve smil og hendes ryg, da hun gik ud af stuen til gangen, fortsatte direkte hen til hoveddøren og låste op, hvorefter alle mine spørgsmål omkring om det var alvor eller ren fantasi blev besvaret.

Der var ingen snak, men jeg kunne med det samme høre lyden af flere par mandesko der gik ind og blev taget af i entreen, efterfulgt af lyden af tøj der blev taget af og smidt på gulvet.

Min kone kom ind i stuen mens lyden af tøj der landede på gulvet i gangen fortsatte, og kom nu hen foran mig, og tydede lynhurtigt mit udtryk, der måtte have været en blanding af frygt og jalousi, men samtidig også en smule ydmyghed og skam, for min pik stod stiv lige ud i luften.

Hun gik hen foran mig, tog min stive pik i hånden, og kiggede på mig og sagde, at de næste par timer handlede om hende, og om at hun ville prøve flere af de fantasier hun altid havde været bange for at indrømme over for mig at hun havde og at hun virkelig håbede jeg ville holde ord, når jeg havde sagt hun måtte gøre hvad hun ville, og at jeg ville gør alt for hende.
Hun fortsatte, mens lydende i gangen var stoppet, med at sige at hun havde fundet de 3 fyre på scor, ved at oprette en profil hvor hun søgte efter ekstra store, og specielt tykke pikke, der skulle tage hende mens hendes mand sad bundet og så på.  Hun havde skrevet at det også var en del af legen hvis jeg protestede, så jeg kunne lige så godt slappe af.

Hun vinkede hen mod døren, og 3 fyre kun iført boxershorts og "røveri" huer kom ind.  Min kone slap min pik som hun havde fået spillet så hård og stiv den kunne blive, og gik hen og stilte sig ved siden af de 3 fyre, som stod og så på mig.  

Jeg blev pludselig meget bevidst om, at jeg sad bundet og helt nøgen med en meget stiv pik, men min kone, der nu levede sig helt ind i den rolle hun åbenbart havde tænkt længe over, kiggede bare drillende på mig, mens hun sagde højt og klart, at nu måtte hun heller se, og nogen af "drengene" her kunne præsentere noget, der kunne fylde hende mere ud end jeg kunne. 

Hun stod stadig selv med alt tøjet på, men gik om bag fyrene der stod ca 2 meter fra mig med front mod mig, hvor hun en efter en trak boxershortsene af dem alle. Hvis ikke jeg allerede følte mig ydmyget af, at sidde med mine stive pik frit fremme, bundet og udstillet af konen, for 3 fyrer jeg ikke engang kunne se hvem var, så blev jeg det virkelig da jeg med al tydelighed kunne se, at hver og en af dem, havde udstyr, der i slap tilstand slog min i stiv.

Efter at havde blottet deres imponerende udstyr, kom min kone over til mig igen, kiggede over på de 3, så på mig igen og hun behøvede ikke at sige noget, for jeg kunne læse lysten og se hvor imponeret hun var i hendes øjne på lang afstand.  
Men for ligesom at være sikker på jeg havde forstået hvor meget hun tændte på synet, satte hun sig på mine lår med ryggen til mig, mens hun begyndte at klæde sig af.

De 3 fyre stod helt stille, åbenbart efter aftale om de bare skulle gøre som hun sagde indtil videre, indtil hun havde fået alt tøjet af, og nu sad med sine bare baller på mig, med hendes ben spredte hen mod dem,samtidig med hun med sin venstre hånds fingre begyndte at onanere, mens hun nærmest retorisk spurgte mig, om jeg kunne se, hvordan hun ville blive fyldt ud om lidt, og om jeg ikke troede, de ville kunne kneppe hende vildere end jeg nogensinde ville kunne?..

Hendes højre hånd havde fundet om til min pik, som til min forundring stadig var stenhård på trods af den fornedrelse jeg følte, og da jeg begyndte at mærke hendes safter dryppe ned på mine lår som hun stadig sad på, stoppede hun sin leg med sin egen fisse, og fik vinket fyrene helt tæt på, så hun siddende på mig med ryggen til mit ansigt, med sin venstre begyndte at spille pik på dem på skift, mens hendes højre hånd fortsatte med at holde min hård.

Hvis der havde været lidt retfærdighed til, havde de i det mindste haft svært ved at få deres pikke stive, men det tog nærmest ingen tid, før min kone kunne sidde med 3 stive pikke lige foran sig, hvoraf specielt de 2 havde en tykkelse, hvor selv min kones nye store dildo så lille ud, hvorfor min lidt under middel størrelse nærmest virkede ligegyldig.

Jeg kunne mærke og se, at hun på skift med hænderne sad og målte og vejede deres udstyr, samtidig med hun gjorde set samme med min til sammenligning, og da hun rejste sig og så på mig, kunne jeg nærmest te fascinationen og overraskelsen over der være så stor forskel i hendes øjne.  Helt spontant, og faktisk ikke for at ydmyge mig, sagde hun " nej se skat, den er jo næsten dobbelt størrelse af din, mens hun trak den største af forene helt tæt på mig, så han skrævede hed over mine samlede ben som jeg sad der på stolen, så vores pikke var lige ved siden af hinanden.

Hun opdagede dog hvad hun havde sagt, og skyndte sig at undskylde og sagde nærmest lidt forlegen, at min pik var da også var ok.men at hun bare havde fantaseret om sådan nogle rigtige mandepikke længe.
Hun satte sig nu ned på knæ lige foran mig, hvilket fik fyrene til at stille sig rundt om hende, og nærmest lidt for naturligt tog hun en af dem i hver hånd, mens ham foran hende, fik lov at lægge sit meget glinsende pikhoved mellem hendes læber, hvor hendes tunger kørte begærligt ud og henover det.

Jeg var stadig som forstenet, men i en blanding af hjælpeløshed og chok kunne jeg ikke gøre andet, en at se hvordan min nøgne kone havde arrangeret, at hun nu sad foran mig og suttede og spillede 3 fyre klar til at kneppe hende.

Nærmest som en refleks for at skåne mig selv, drejede jeg hovedet væk og lukkede øjnene for ikke at se hvordan hun gispende prøvede at gabe over den ene pik efter den anden.

Én af fyrene må dog have set jeg sad og så væk, og fået hende til at kigge op, for pludselig havde hun rejst sig og jeg mærkede hendes hånd der drejede mit hoved så jeg så hen på hende, hvor hun nu stod bukket forover ind mod mig med røven hen mod fyrene, hvilket de tydelig kunne lide, for de stirrede på hendes blottede fisse og røv mens de spillede pik.

Hun så på mig og sagde, at det jog alligevel ikke gjorde en forskel hvis hun stoppede legen nu, så nu fortsatte det altså, men hvis jeg ikke kunne nyde synet af, at hun fik noget ordentlig pik, og af af nogen fyre nød hende, så kunne jeg da også blive fri, og så vendte hun sig bestemt om, og gik med raske skridt og fyrene lige i hælene ud af stuen til gangen og videre ind i soveværelset overfor, hvor jeg tydeligt kunne høre hende sige, at nu kunne de gøre med hende hvad de ville, bare de lovede at de ikke gik før de havde kneppet hende rigtig igennem.

Til min fortrydelse var det endnu værre kun at kunne høre uden at kunne se, for den næste time kunne jeg tydeligt gennem lejlighedens åbne døre høre, hvordan det første forskrækkede klynk da den første trængte op i hende, blev til tunge støn mens jeg kunne høre hvordan nosserne klaskede mod hendes mave, til vilde skrig, hvor hun hun tydeligt havde glemt alt om mig, mens hun skreg at de skulle kneppe hende hårdt, og flere gange at nærmest græde af lyst, mens hun stønnede at ham der nu kneppede hende fik hende til at komme som hun aldrig var kommet før, mens man kunne høre det var svært at sige tydeligt fordi hun havde en pik i munden.

Da hun efter over en time var kommet i hvert fald 3 gange, og jeg kunne høre at en eller to af fyrene begynde at pruste som om han var ved at komme, blandet med lyden af en stor pik der blev hamret hårdt i bund i min kones våde fisse, der efterhånden måtte værre godt brugt, kunne jeg høre hende sige "stop stop stop" midt i hendes liderlige støn.
Fyren måtte være stoppet, for lydene forsvandt og blev erstattet af lavmælt tale, hvor jeg kunne høre min kone meget lavt spørge om et eller andet, hvorefter de lige så lavt svarede.

Pludselig kom hun så alene ind til mig i stuen igen, mens fyrene åbenbart var blevet i soveværelset.  Synet af hende helt rød i ansigtet, med svedperler ned af kroppen, og en meget rød og hævet fisse, mens hun nu uden nogen nervøsitet gik hen til mig, fik med det samme min pik til at blive stiv igen.

Hun stillede sig foran mig og kiggede interesseret på min pik mens den rejste sig, indtil den stod helt stiv, og hun uden at sige et ord skrævede ind over mig og satte sig ned på min pik, der uden besvær gled helt i bund i hendes fisse.

Hun kiggede på mig og sagde sødt, men med et lille grin, at hun faktisk næsten ikke kunne mærke min pik lige nu, da det var ham den største der lige havde kneppet hende bagfra.  Hun fortsatte dog med at ride mig stille, hvilket jeg på trods af aldrig at have følt mig mere ydmyget og såret, nød så jeg ikke kunne lade være at stønne.

Hun hviskede spørgende om jeg kunne mærke hvor våd hun var stadig, selv om de havde kneppet hende med kondom, og hun ikke havde brugt glidecreme.   Jeg måtte med skam indrømmet at det kunne jeg, hvilket sved lidt, fordi vi  i den periode hvor hun ikke var på p-piller havde været nødt til, at bruge glidecreme når jeg havde et kondom på, fordi hun tørrede ud.

Hun fortsatte med at sige, at nu hvor hun brugte p-piller, så synes hun det var uretfærdigt, at de ikke også fik lov at fedt deres pikke rigtigt ind i hendes safter, når de nu havde kneppet hende så godt.  Jeg stirrede vandtro på hende, men hun sagde at hun jo ligesom havde forberedt det her i så god tid, at hun faktisk havde fået dem til at lave en test, og at ingen af dem fejlede noget.

Og mine øjne blev ikke mindre af, at hun nu, mens hun fortsat red på min pik med en tydelig ligegyldighed, sagde at når de nu lige om lidt fik lov at kneppe hende ude kondom, så var det også nemmere at lade den mindste af dem, der dog stadig var betragteligt større end mig, kneppe hende i røven.

Dette var kun noget vi havde gjort 1 gang før, hvor hun var blevet meget liderlig, og da kun med lidt overtalelse fra min side, men nu lignede hun en der ikke kunne vente.  Og så, hviskede hun mens hun havde sin mund helt henne ved mit øre, er en af de fantasier jeg sagde du måske ville høre hvis det hele gik godt, at blive fyldt helt op med sperm og så lægge mig med benene i vejret, så spermen kan være i mig rigtig længe….. hun holdte en lille pause mens jeg desperat prøvede at finde den kvinde jeg havde giftet mig med, bag dette lag af pervers liderlighed,….. så derfor, fortsatte hun, har jeg bedt dem alle 3 om ikke at komme de sidste 14 dage, så de alle har en kæmpe ladning.  Hendes stemme nærmest knækkede over nu, og jeg kunne se hun fortalte mig alt dette med lukkede øjne, mens hun så det for sig i sit hoved.
Jeg synes nu det var for meget at hun sad på min pik tydeligvis uden nærmest at lægge mærke til det, mens hun højlydt fortalte hvordan 3 fyre skulle sperme i hende, så jeg begyndte at spjætte og rykke mig rundt på stolen.  
Hun åbnede hurtigt øjnene, og eftersom jeg var lige så stramt spændt fast nu som til at starte med, var der absolut intet at gøre, da hun bestemt kiggede på mig, og sagde det da var dumt at forsøge at kæmpe imod når der alligevel var sket så meget, og at hun gerne ville have ro til at gøre den sidste del af hendes fantasi færdig.
Hun sprang af min pik, gik om bag stolen hvor hun lagde en stor sofapude, hvorefter hun tog fat i stoleryggen og vippede den bagover, så jeg nu, stadig siddende spændt fast i stolen, lå på ryggen på puden, og kun kunne se lige op i loftet.  
Jeg prøvede at rykke mig, men kunne mærke det gjorde vildt ond, pga mine arme nu blev klemt hvis jeg bevægede mig det mindste.

Hun kiggede hurtigt ned på mig med det samme liderlige blik som før, og vendte så om og gik mod soveværelset mens hun højt og tydeligt, og henvendt til de 3 fyre sagde, " Kan den ene af jer ikke fylde mit røvhul med sperm, mens de to andre fylder fissen?" og efter et par grin der tilkendegav at det blev vidst ikke noget problem fortsatte hun " og min mand laver ikke mere larm og ballade nu, han ligger fint ned, så please start med min røv så han kan høre hvordan det kan gøres når jeg nu er blevet så liderlig af at få noget rigtig mandepik"…. 
Jeg kunne tydeligt fornemme at dette var henvendt til mig, og at hun nu fuldstændig var overtaget af hendes rolle, og kørte den helt ud i håbet om, at jeg ville kunne følge hendes liderlighed bagefter.

Jeg kunne nu igen høre lyden af min kone der slubrende suttede pik, men nu mens hun stønnede " nej stik den i røven" til ham som åbenbart havde fået den tjans.  Kort efter kom hun med et langt og først stille, men så højt støn der var en tydelig blanding af smerte og lyst, mens hun lige efter fik fremstammet " ja fyld min røv helt ud" hvilket han vidst gjorde, for det startede først stille, men meget hurtigt kunne jeg fra mit nu liggende og helt statiske fangeskab høre, at han kneppede hende så hårdt og dybt i røven som jeg kun et par gange havde fået lov at gøre med hendes fisse.

Med den samme tydelige lyd af en pik i hendes mund, kunne jeg høre hende begynde at komme igen… men for helvede, de fik hende til at komme af at røvpule hende!!  Og idet hun begyndte at skrige af lyst, fik hun nærmest råbt, at han skulle sperme i hendes røv, hvilket han kort efter gjorde.  Dømt efter længden af han støn, og hendes begejstrede hvin over at mærke den varme sperm i sig måtte det være meget.

Hun blev nu igen kommanderende og fik sagt til dem at der ikke måtte dryppe noget ud af hendes røv, og at de to andre skulle se at få deres kondomer af, så hun kunne mærke dem rigtigt i sig.
Det lød som om de fik lagt hende om på ryggen med røven i vejret, og kort efter kom den tydelige lyd af en pik der går helt i bund igen, men nu var det som om, at min kone kun havde den her for mig nye og lidt uforståelige fantasi om at blive fyldt med sperm i tankerne, for jeg kunne høre hende nærmest manisk bare gentage, at de skulle fylde hendes fisse med sperm. Igen et langt brøl da den første fyr skød ladningen af, mens Sille lå og sagde at han skulle få det hele med op i hende.  FÅ sekunder efter han var færdig kunne man høre den næste var i gang, og han må have spillet pik lige inden, for det gik ikke andet end 10 sekunder før han også tømte sig i hende, mens hun stønnede tilfreds af lyst.

Mens jeg stadig lå helt stille i stuen, og nu hørte hvordan de lå og slappede af, mens de lød som om den ene af fyrene kyssede dybt med hende mens hun fortsatte lidt med at onanere, kunne jeg ikke lade være lettet over det var slut, selvom det vel ikke kunne være mere ydmygende, at 3 fyre netop havde tomt sig i min kones røv og fisse, og at hun nu åbenbart lå og nødt at lade det flyde rundt i hende.
Men bedst som jeg lå og prøvede at sunde mig og forberede mig på at nu var det da overstået så jeg kunne blive sluppet fri og få dem ud, kom en af fyrene ind, og uden at sige noget stillede han et videokamera på gulvet ved siden af mig, så det filmede mig liggende der på ryggen på gulvet, nøgen og fastspændt til en stol.

Da han gik kunne jeg høre min kone og de to andre fyre tale lavt sammen, og pludselig kunne jeg høre hendes trin på stuegulvet. Hun var alene og stillede sig for enden af stolen ved mine ben.  De måtte have tørret hende grundigt af, for der var kun få dråber sperm at se yders på hendes godt hævede skamlæber.
Hun sagde nu stille men uden tøven og tydeligvis stadig liderlig?? at hendes mærkelige fantasier altså ikke var slut, og at hun mente det stadig måtte gælde, at jeg havde sagt at jeg ville gøre alt for hende.

Jeg tænkte at det kunne være ligegyldig hvad hun gjorde med dem nu, hun var jo alligevel gået så langt med dem som man kunne, men inden jeg nåede at tænkte tanken færdig var hun kommet til mit hovede, hvor hun satte sig på knæ ved siden af mig, og løsnede kneblen så jeg kunne få den ud af munden.

Det var en vil lettelse igen at kunne snakke selvom jeg stadig var nødt til at ligge helt stille, og jeg spurgte med det samme med en tydeligt forurettet stemme om hun var rigtig klog…. men sætningen var ikke andet en lige sagt, da hun adræt og lynhurtigt svingede det ene ben ind over mig, så hendes fisse og var lige ud for mit ansigt….

Hun havde nu fuldstændig ændret tonefald, og lød nu kærlig, og var nærmest bedende da hun spurgte, om jeg ikke nok ville slikke hende ren… jeg ved godt det er mærkeligt sagde hun, men jeg synes altså tanken om at min mand med den lille pik som jeg egentlig ikke gider kneppe, renser mig og slikker mig ren efter at et par rigtige mandepikke har fyldt med med deres sæd.
Og uden egentlig at vente på mit svar begyndte hun at presse en enorm mængde sæd ud af fissen, og i erkendelse af, jeg ville blive nødt til det enten frivilligt eller med tvang, slikkede jeg hendes fisse helt ren, mens sæden dels dryppede ned over mit ansigt, og dels bliv slikke op af min tunge og slugt.
Da hun var helt ren og jeg sagde jeg var færdig, rykkede hun blot lidt ned, og gentog samme nummer med hendes røv, der nærmest indeholdt mere, sikkert fordi sæden havde nemmere ved at blive holdt inde, så hun var nød til at sprede ballerne helt, og bede mig stikke min tune op i hendes røv for at få slikket hende helt ren.

Hun sprang nu af mig, og helt som forvandlet lagde hun sig ned til mig, slikkede mit ansigt rent, hvorefter hun kyssede mig dybt.  Jeg var nu så langt ude, at jeg ikke vidste hvad jeg selv synes var rigtig og forkert, hvad jeg tændte på og ikke tændte på, men kun kunne fokusere på, at hun sad og strålede i helse ansigtet, mens hun stille sagde, at jeg havde været med til at give hende den vildeste oplevelse i hendes liv, og at hun virkelig håbede jeg ikke var knækket af det, men at det ville bringe os tættere sammen.  

Jeg tror nok jeg fik nikket og sagt jeg var glad for at kunne give hende sådan en oplevelse…. Da hun så og hørt dette jeg se hende først smile lettet og glad, men bagefter skævt, og med et glimt i øjet sagde hun til mig, at når det var sådan jeg havde det, så var aftenen kun halvt overstået, for dem inde ved siden af skulle ikke noget, og hun var stadig
liderlig og havde hovedet fuld af frække uprøvede fantasier…

porno med danske piger