Hanrejens underkastelse

SPAR MANGE PENGE

Hans beskedne pik ikke kunne hamle op med en lækker stor og tyk, mørk pik! Og ikke mindst hvordan hans evner på ingen måde kunne sammenlignes med min araber-tyrs…

SEX I DAG?

I ugerne der fulgte efter vores frække oplevelse den dag, skete der mange ting jeg kunne skrive om. Jeg var, efter jeg havde fortalt om min Aarhus oplevelse til Christian, sikker på at han ville acceptere alt jeg overhovedet kunne finde på at byde ham! Det gav mig en fantastisk følelse af på en måde at kunne styre vores forhold fuldstændigt og så samtidig overlade alting til en fremmed mand der krævede mig når som helst. Christian var nederst i hierakiet og Hamad var øverst! Det gav så mulighed for at jeg kunne udleve to forskellige sider af mig selv og jeg nød begge dele meget.
Min veninde Rikke havde været der den dag jeg kørte med Hamad hjem, så hun vidste jeg havde lavet numre. Jeg besluttede mig derfor for at fortælle hende om vores leg og jeg kan huske hun undrede sig over Christian. Hun syntes til gengæld det var sejt, at jeg fik det som jeg ville ha det og lyttede nysgerrigt da jeg fortalte om min første oplevelse med Hamad. Rikke er ligesom jeg selv en flot lyshåret pige, med en fræk krop og en stor appetit på sex. Så jeg foreslog hende at hun da bare kunne finde ud af noget med Hamads trænings kammerat, da jeg havde på fornemmelsen at hun var lidt misundelig. Samtidig vidste jeg fra Hamad at hans ven meget gerne ville give hende en ordenlig tur! Hun grinte bare og slog det hen.
Det skete oftere og oftere, at Hamad kørte mig hjem efter træning og hver gang endte det som minimum med at jeg suttede ham af i hans bil et sted. Andre gange kørte vi hjem til ham hvor han gav mig en ordenlig kneppetur og engang imellem overnattede jeg endda hos ham. Han kunne finde på at ringe op til Christian imens han kneppede mig, så han kunne høre hvordan hans kæreste blev brugt, det tændte mig at han lyttede med og jeg gav den lidt ekstra for hans skyld! Snakkede til ham imens, om at hans beskedne pik ikke kunne hamle op med en lækker stor og tyk, mørk pik! Og ikke mindst hvordan hans evner på ingen måde kunne sammenlignes med min araber-tyrs! Til stor fornøjelse for både tyren og specielt min lille hanrej! En aften hvor vi sad derhjemme i sofaen og jeg var igang med at fortælle om min utroskab fik jeg ham helt nøgen ned på knæ. Her beordrede jeg ham til at spille den af imens jeg fortalte.
Jeg beskrev i detaljer hvordan jeg var blevet hentet som en lille luder og slæbt med op i hans lejlighed og udnyttet. Hvordan Hamad havde bundet mig til en stol, slået mig på brysterne og lårene. Tvunget sin store pik i halsen på mig, til jeg ikke kunne få luft og tårerne løb ned af kinderne! Og at han havde filmet mig, fuldstændig hjælpeløst bundet, på en slags stor rococopude. Liggende på maven og med en pude under mit venus-bjerg! Brugt over lang tid i alle huller! Tvunget til at slikke Hamad i røven! Brutalt kneppet og smækket i røven!! Inden han løsnede mig og slæbte mig op på knæ. Jeg fortalte nu om hvordan han havde fået mig til at kigge ind i kameraet, siddende på knæ fuldstændig gennembrugt og sige at jeg var en hvid tæve der ikke kunne få nok mørk pik! Jeg elskede at føle mig så beskidt, så jeg fulgte helt med på legen!! Fortalte at jeg var en dansk luder-tøs, der elskede rigtige mænd og hvor ynkelig min lille danske bøsse-kæreste var, når jeg kom hjem med arabisk sæd løbende ud af fissen! Hvordan han slikkede det i sig som en underdanig tøs! Og hvor meget han nød at blive ydmyget. Imens jeg snakkede ind i kameratet, som blev sat på spisebordet, begyndte Hamad at holde mig om halsen, samtidig med at han skiftevis smækkede mig flade og spillede hans store pik af! Han blev ved indtil han kom med et brøl i min mund, beordrede mig til ikke at synke og fik mig til at gentage hans ord; "Jeg er en luder for arabisk sæd!" Jeg slugte derefter det hele og takkede Hamad for at bruge min unge krop.
Imens jeg fortalte Christian om hvordan jeg, hans luder-kæreste, havde ladet sig filme og ydmyge på det groveste, blev jeg pisse liderlig!! Jeg lå og pillede ved mig selv og var godt oppe og køre over min ydmyge kæreste der taknemmeligt spillede sin pik af foran mig. Jeg besluttede mig for at han ikke måtte kneppe mig den dag, så i stedet hentede jeg min store sorte dildo og begyndte at kneppe mig selv med den. Fortalte ham at jeg jo hellere ville mærke en ordenlig størrelse i min fisse, end hans lille stivert der alligevel sprøjtede efter få minutter! Det tændte ham tydeligvis meget at han ikke måtte få lov og jeg elskede det!! Jeg gjorde det klart at han ikke måtte gøre sig færdig og spurgte efter lang tid om han ville smage min fisse! Han svarede selvfølgelig ja, men i stedet for at lade ham slikke mig som sædvanlig, fik jeg ham til at slikke mine safter af dildoen. Han slikkede ivrigt på den store "pik" og jeg begyndte at drille ham med at han jo nærmest var en lille pik-slikker. Jeg beskrev for ham hvordan jeg havde snakket med Hamad om at han måske var lidt mere til pik end til fisse! Han spillede stadig sin lille, helt stive, hanrej-tissemand og jeg sagde til ham at det kunne være han skulle prøve at tage dildoen i munden og sutte lidt på den! Han gjorde det uden at tøve! Jeg snuppede hurtigt mobilen og tog et par billeder, efter aftale med Hamad! Hvad jeg nemlig ikke havde fortalt Christian om var, at Hamad havde en helt særlig plan med min lille hanrej. Jeg lod den igen trænge indenfor i mit skød og gentog efter et stykke tid min opfordring!! Sådan blev jeg ved indtil jeg kom kraftigt på den store dildo! Jeg havde nu fået mig en fin lille billede serie af Christian der suttede på min store sorte dildo. Da jeg havde sundet mig, rettede jeg mig op og grinede sløret til ham imens jeg fortalte ham at han da gerne måtte komme nu, men så skulle han gøre det ud over dildoen og selv gøre den ren bagefter, med tungen!! Efter noget betænkningstid indvilligede han og kom i tykke stråler ud over den store dildo! Jeg tog billeder af det hele, også da han slikkede den ren.
Næste gang jeg mødtes med Hamad fortalte jeg ham om hvad der var sket og han grinede højt! Da vi kom hjem til ham, spurgte han om han måtte se billederne og bad mig om at gøre hans pik klar imens. Jeg gav ham telefonen og fandt min plads imellem hans knæ, foran sofaen. Jeg kan huske at han roste mig for at udsætte Christian for noget så ydmygende, da det tændte ham meget! Jeg gav mig til at sutte på hans lækre pik, som begyndte at vokse i min mund, samtidig med at han begyndte at tale meget nedsættende om Christian! Bla. sagde han sådan noget som; "Det er da en rigtig lille bøsserøv ham din kæreste hva Camilla..?!" "Han sutter jo pik som en tøs!" Og "Jeg tror sgu han elsker pik mere end din fisse!! Det er vel derfor han ikke kan kneppe den ordenligt..!!" Jeg gav ham mumlende ret, så godt jeg kunne med den kæmpe pik i munden! Så tog han pludselig fat i håret og hev mit hoved tilbage, så den svuppede ud og klaskede op af hans mave. Han kiggede på mig med et hårdt blik og spurgte om det ikke var rigtigt at Christian bare var en lille bøsserøv! Jeg slog blikket ned og gav ham ret, så stak han mig en ordenlig lussing så det kildede hele vejen fra maven og ned i fissen og gentog spørgsmålet!! Jeg kiggede ham dybt i hans mørke øjne og fortalte ham at Christian garanteret var så vild med pik, at han var ked af at den ikke havde været ægte! Han roste mig og gav mig ret imens han pressede den store pik ind i min mund igen. Da han efterhånden var blevet klar, trak han mig op i håret og smed mig ind over sofabordet. Så kørte han den hårdt op i mig bagfra og jeg stønnede højt af glæde over at den lækre mørke pik, igen havde fundet vej til mit skød!!!! Han begyndte at pule mig hårdt, helt åbenlyst ikke påvirket af at jeg lå temmeligt dårligt ind over det lille stenbord!! Igen og igen stødte han helt op i mit underliv..!! Pludselig stoppede han med pikken dybt begravet i mig og spurgte om ikke han skulle finde en mand der kunne bruge sådan en lille bøsse-dreng som Christian til at sutte på hans pik og jeg gav ham selvfølgelig ret, liderlig som jeg var! Han roste mig, klaskede mig hårdt i røven og pulede videre!! Jeg endte som sædvanlig med at komme på hans lækre pik inden han kom med nogle høje brøl og pumpede mig fuld af varm sæd! Han lod mig ligge henover bordet med hans tykke araber-sæd løbende ud af fissen imens han tog sit tøj på og tændte en joint. Han beordrede mig til at komme i tøjet, så jeg kunne komme hjem til min lille bøsse-kæreste og jeg gjorde som jeg fik besked på.
Hamad forklarede mig på vejen hjem til Christian, at han ville arrangere en lille sammenkomst! Han havde noget familie der kom på besøg fra mellemøsten, i weekenden og han tænkte at jeg nok kunne finde ud af at underholde nogle rigtige mænd, som han sagde! Spændt på hvad der skulle ske, begyndte jeg at blive godt liderlig igen! Men han ville ikke sige mere, ikke andet end at Christian også skulle med og at han ville blive ydmyget på det groveste! Da jeg endelig kom hjem til min lille hanrej, stak jeg ham en lussing og beordrede ham ned på knæ i vores køkken! Herefter lod jeg min nederdel glide op over hofterne så han kunne se de klistrede lyserøde trusser og pressede hans hoved helt ind til min fisse, så han rigtig kunne lugte min araber-tyrs lækre maskuline sæd der løb ud af mig! Jeg bad ham trække trusserne ned og løftede så mit højre ben, så foden hvilede på en stol og den anden på gulvet. Så pressede jeg hans mund ind til mit skød og han begyndte at gøre rent efter Hamad! Grundigt og længe slikkede han mig, indtil jeg kom for anden gang den dag! Hanrejen elskede min nydelse og hans pik stod nu helt stiv ud i luften! Jeg fik ham op og stå, satte mig foran ham på en stol og begyndte at spille den af på ham! Meget blidt i starten og begyndte så at fortælle ham, om min aftale med Hamad. Jeg fortalte ham hvad Hamad havde sagt om hans mandlige slægtninge, der kom på besøg. Og at de manglede en der kunne underholde nogle rigtige mænd! Han spurgte ind til hvordan jeg havde det med det og jeg svarede, imens jeg satte tempoet lidt op, at jeg ville elske at underholde en flok liderlige araber-mænd..!! Jeg lod undersiden af pik-hovedet hvile på min tungespids imens jeg stadig rykkede i hans pik. Han stønnede og jeg satte tempoet helt ned! Berørte ham kun ganske blidt på hans lille lille pik! Han skælvede, imens jeg fortalte videre og begyndte at spille hans pik meget blidt igen. Jeg fortalte nu Christian at Hamad, denne gang, havde bedt ham om at komme også. Fortalte ham at det var for at han kunne kigge på, imens de voldtog mig på skift!! Og garanteret for at blive hånt og udstillet som en vatpik, foran hans lille luder-kæreste!! Min fortælling virkede som jeg havde planlagt og han begyndte at give de sædvanlige ryk! Jeg fik munden ud for og greb det meste, bortset fra lidt der røg ned over hagen!! Skyndte mig op og tog ham om nakken, trak ham ind til mig og gav ham et kæmpe, vådt tungekys hvor jeg pressede alt hans egen sæd ind i munden på ham! Fik ham til at sluge det hele og slikke resterne på min hage væk. Da han var kommet lidt til sig selv, spurgte han mig om det var rigtigt hvad jeg havde fortalt, eller det bare var en historie. Jeg svarede ham, at jeg selvfølgelig mente hvert et ord og blinkede frækt!
I de følgende dage var Christian helt ude af sig selv og kunne slet ikke finde ro! Han blev ved med at spørge mig om hvad der skulle ske i weekenden og jeg måtte jo ærligt fortælle ham at jeg intet vidste. Torsdag aften ringede Hamad så og jeg satte ham på medhør. Han fortalte at han ville komme og hente os fredag kl.18! Vi indvilligede begge to og Hamad begyndte at køre lidt på Christian. Han spurgte ham hvordan det var at være kæreste med sådan en luder! En dansk luder-tøs der tog til alle mulige fester for at blive kneppet igennem! Hvordan det føltes for ham, når han tænkte på at hans smukke lyshårede kæreste nød araber-pik så meget, som hun gjorde! Fortalte hvordan jeg havde siddet på knæ og snakket om hvor lækker hans pik var i forhold til Christians!! At jeg havde sagt til ham at Christian var dårlig i sengen og at jeg meget hellere ville have en rigtig mand!! Christian svarede bare, at han elskede mig så meget at han elskede at se min nydelse! Hamad grinede højt!! Vi ses kl 18 min tøs sagde han til mig og advarede Christian om at han ville komme til at se lidt af hvert den følgende dag!
Da klokken blev 17 fredag eftermiddag, var vi begge helt klar! Jeg havde, efter ordre fra Hamad, taget en tynd og løst siddende hvid sommerkjole på. Den var med smalle stropper og gik til ca. midt på lårene. Det var det eneste jeg skulle have på, udover sandaler! Det var ekstremt pirrende med det tynde stof der kærtegnede min krop, når jeg bevægede mig. Jeg havde brugt de sidste to timer på at gøre mig klar, imens jeg tænkte over hvor meget pik jeg skulle have! Taget et langt karbad og barberet mig helt glat! Alle steder, bortset fra en lille lys trekant over fissen! Jeg kunne mærke spændingen stige i min krop, som uret nærmede sig kvart i. Christian havde ikke snakket om andet hele dagen, så jeg vidste at han glædede sig til at se hvad der skulle ske. Da den blev 55 gik vi ned på gaden og ventede. Der gik to minutter, så kom Hamad kørende i sin store Audi. Han dirigerede Christian ind på forsædet og mig om bagi. På grund af de tonede ruder så jeg først da jeg åbnede døren, at der sad to mænd på bagsædet! Den ene var en ung fyr vel midt i tyverne og den anden noget ældre, vel en 45-50 år. De var begge ganske pæne mænd, høje, muskuløse og med et glimt i øjet. Jeg satte mig ind og den gamle sagde noget til Hamad. Hamad sagde så til mig at de to mænd var hans fætter og onkel. Den gamle virkede meget dominerende og han snakkede nu lidt højere og mere bestemt til Hamad på arabisk. Hamad bad mig kravle over Said, som hans fætter hed og sætte mig imellem dem. Jeg gjorde det med det samme og i det øjeblik jeg kravler over Said, hiver han kjolen op om livet på mig og jeg er totalt blottet!! Lidt fræk følelse! Jeg skal til at hive ned i kjolen da jeg får en hurtig lussing af den gamle. Han sætter mig ned på sædet, stadig med kjolen oppe om livet og lister nu mine stropper ud over skuldrene. trækker kjolen ned og siger noget til Said, som tager fat om mine arme! Imens den gamle begynder at slikke og bide mine bryster, får jeg kigget om på Christian der sidder og følger ivrigt med! Jeg smiler frækt og giver ham et lille blink, så han ved at jeg har det godt! Den gamle begynder nu at slå mine bryster temmeligt hårdt! Især brystvorterne slår han, men også med hele hånden på siden af hvert bryst, så det rigtig smælder!! Jeg hengiver mig fuldstændig til de to mænd der kræver mig og nyder at være deres genstand! Deres beskidte danske tøs, som de kan ydmyge og udnytte!! Han tager nu mine brystvorter imellem sine fingre og klemmer sindsygt hårdt i dem!!! Så højt at jeg skriger af smerte! Said holdt mig fast, så jeg ikke kunne stritte imod og onklen klemte og vred dem lidt endnu, til mine høje skrig! Så stoppede han og stak mig en lussing igen, sagde noget på arabisk og hev kjolen op over mine bryster igen. Mine brystvorter var vildt ømme, men det kildede dejligt varmt i dem, da jeg fik trukket kjolen længere op. Said hjalp mig med at få den ned over numsen igen og jeg sundede mig ovenpå den meget smertefulde, men også temmelig ophidsende oplevelse. Christian spurgte om jeg var ok og så pegede onklen på ham og råbte en masse vrede ord imod ham!! Hamad trykkede Christian tilbage i sædet og onklen tog fat om nakken på mig og pressede hans mund imod min! Jeg kiggede Christian frækt i øjnene og lod onklen stikke sin tunge dybt ind min mund!! Lod ham køre den rundt og suttede på den, som om det var en pik! Så skubbede han mig væk og tog fat om min mund. Gav mig et par lussinger og grinede højt!! Resten af turen foregik med Saids fingre kørende ivrigt i min fisse. Virkelig dejligt at mærke noget dernede efter den mishandling af mine bryster! Og han kører bare fingrene langsomt ind og ud af min meget våde fisse indtil vi er fremme hvor jeg får hans fingre i munden og hurtigt forstår at sutte dem rene! Så gik vi hurtigt ud af bilen og ind i opgangen. De lod mig og Christian gå først op af trappen og vi gik og snakkede lidt. Hvor jeg forsikrede ham om, at det her var noget jeg virkelig gerne ville opleve og at han var nødt til at spille med hele vejen, for min skyld! Han ville selvfølgelig ikke stå i vejen for min nydelse og jeg kunne også se på ham, at han var tændt. Derfor lovede han mig at gøre alt jeg bad ham om og jeg kyssede ham inderligt! De tre mænd grinede højt og snakkede videre, tydeligvis om os!
Da vi kommer op til døren går Hamad først ind og lukker døren bag sig. Hurtigt går den op og vi bliver skubbet ind i lejligheden hvor der står otte arabiske mænd og stirrer på os!! De to fra bilen går udenom os og stiller sig over til flokken. De står og kigger på os længe, nogen smiler, andre snakker lidt med hinanden! Et par af stykkerne står bare og stirrer direkte på os! Aldrig har jeg følt mig så begloet før!! Hamad er tydeligvis centrum for en masse spørgsmål og han besvarer dem alle. Det lyder næsten som om at han forsikrer dem at vi nok skal gøre hvad der bliver sagt. Så bliver der klappet i hænderne og vi bliver ført ind i stuen. Christian bliver skubbet væk fra mig da vi kommer ind og bedt om at tage alt tøjet af! Han gør det med det samme og bliver derefter bundet til en stol, med hænderne bag ryggen. Hans pik er begyndt at røre på sig! Det bringer latteren frem! Mændene tager nu plads på gulvet foran Christian, hvor der er lagt en masse puder i fire dynger. ved hver dynge, står der et lille bord med drikkelse og askebægre. Jeg bliver viftet ned ved siden af onklen fra bilen, der straks begynder at pille på mig! Så begynder Hamad at tale til Christian og hans fætter Said, som åbenbart er her fra landet, oversætter til de mænd der ikke forstår Dansk; "Nå Christian! Jeg har fortalt min familie om dig. Der er sgu ikke nogen der tror på mig, når jeg fortæller dem hvad du lader mig gøre ved din kæreste!" "Er du ikke sød at fortælle hele forsamlingen at de er velkomne til at bruge din lyshårede luder-kæreste, på alle de måder de måtte få lyst til!?" Christian gengav ordret og bad dem give hans kæreste alt det pik hun ville have! Mændene grinede hånligt og råbte efter ham. Hamad fortsatte; "Jeg har også fortalt om hvordan du elsker sæd, specielt arabisk! Hvordan du slikker det ud af din luder-kærestes unge fisse, når hun kommer hjem og takker hende for det!" Christian så tydeligvis lidt flov ud, men den lille tissemand var godt stiv! "Og hvordan du elsker at sutte på Camillas store dildo, og slikke den helt ren for sæd!" "Er det egentlig ikke rigtigt Christian, at du er mere til PIK end til en våd fisse?!" Christian svarede nej og Said tog to skridt frem og stak ham en lussing, så det sang!! Hamad sagde så med hævet stemme: "Christian, fortæl forsamlingen her at de skal gennem-kneppe din danske luder-kæreste, fordi du hellere vil ha noget pik!!!" Efter lidt tid gentog Christian ordene og latteren brød ud igen!
Så blev jeg ført op foran forsamlingen. De sad i en halvmåne uden om os, Christian sad bundet til en stol op af væggen og jeg stod lige foran ham. Der var tændt en masse lamper der pegede imod os, så det var svært at se noget. Pludselig trådte Hamad frem og trak kjolen over mit hoved, så jeg stod helt nøgen! Han begyndte nu at snakke til mændene om mig, imens han kørte fingrene igennem mit hår og videre ned over brysterne. Han klemte brysterne og æltede dem, så der undslap et lille støn fra mine læber. Hans fingre fandt nu vej til mit skød,hvor han tog fat i mine lyse hår og ruskede lidt, så jeg pev. Vendte mig om og fremviste min røv, gav den to smæk og vendte mig igen. Nu kom mændene op en efter en og "bedømte" mig! En klaskede mine bryster, en anden min røv. Da onklen fra bilen kom op tog han igen fat i mine brystvorter! Han nulrede dem dejligt indtil jeg kom med et lille klynk, så klemte han til og drejede dem, så jeg skreg!! Jeg fik en lussing og den næste kom til. En ældre arabisk mand med langt skæg trådte frem og talte til mig på arabisk. Han kiggede nærmest hånligt på mig og spyttede mig så lige i ansigtet!! Mange af dem skulle lige hive lidt i mine lyse fissehår og et par stykker kørte en finger indenfor min sprække og smagte. Da de alle havde været forbi fik Said mig så ned på alle fire med røven ud mod forsamlingen og ansigtet imod Christian. Jeg fik nu en slags bideskinne af læder i munden. Og pludselig mærker jeg et slag!! Et hårdt slag lige på min højre balle, med noget der føles som et bælte! Så et til! Og et på venstre, jeg skriger min smerte ud imens flere slag hagler ned over min røv!! Da jeg vender mig om kan jeg se at de allesammen står i kø og skiftes til at slå mig i røven med deres bælter!! Jeg hører Hamad der råber at jeg bare skal kigge min bøsse-kæreste i øjnene og skrige hvor meget jeg elsker at blive udnyttet som den luder-tøs jeg er! Jeg gør som han siger og slagene stopper. "Dygtig pige!" Fortsætter han. "Gå over og bind din kæreste op! Og læg ham ned på alle fire!!" Jeg gjorde som han sagde og fik Christian ned på alle fire. Jeg vendte tilbage til onklen, som begyndte at ælte mine bryster igen! Stadig med mest fokus på mine vorter, der efterhånden var temmelig ømme. Så fik Christian slag i røven!! Hårdere end mig og i længere tid, indtil han skreg! Jeg havde aldrig set min lille hanrej, så underkastet før og jeg tændte voldsomt på det!! Hamad fik ham til at skrige som en tøs at han ville kneppes bagfra! Så holdt slagene op og frem trådte en høj afrikansk mand pludselig. Ham havde jeg ikke set da vi kom ind, så han må ha gemt sig. Han var højere end gennemsnittet og var meget muskuløs! Christian blev nu holdt i armene af to mænd og afrikaneren trådet hen foran ham og sagde; "Nå Hamad siger at du gerne vil prøve noget stor negerpik!?" Christian var tav, men efter et klask i røven med Hamads bælte, bekræftede han den store afrikaners spørgsmål og trak hans bukser ned. En stor sort pik sprang frem, allerede halvstiv! Den var meget mørk, ikke ligesom Hamads lækre brune farve, den var næsten sort! Men hold da op den var flot! Han stak den uden videre ind i Christians mund, til stor begejstring for mændene!! Christian begyndte at sutte løs på den store pik, der voksede! Hurtigt var Hamad igang med at tage billeder. Afrikaneren begyndte at kneppe ham i munden og ned i halsen, så han ikke kunne få luft!! Han slubrede og slikkede på den store pik og det så sgu næsten ud som om han nød det! Afrikaneren trak pikken ud og rullede et kondom på. Gik om bagved Christian og spyttede ham i røven, inden han listede først en finger, så to og tre op i hans røv! Efter lidt tid gjorde han klar til at trænge op med sin pik! Han holdt Christian om venstre hofte og styrede med højre hånd pikken imod hans hul. Ganske langsomt trængte han længere og længere op! Indtil Christian pev, så trak han lidt ud og stødte så op i ham med et brag!! Han skreg af smerte, men kunne ikke røre sig, da de to mænd havde godt fat i hans arme!! Nu blev han kneppet!! Hårdt og brutalt i røven af en stor neger. Det havde hverken ham eller jeg regnet med, da vi tog hjemmefra! Han hylede og skreg, som en lille tøs! Jeg tændte ekstremt meget på at se min kæreste blive forulempet og udnyttet på den måde! Der var ikke meget mand tilbage i ham sådan som han tog imod den store pik igen og igen!! Den store muskuløse neger begyndte nu at slå ham hårdt i røven! Pulede virkelig hårdt til, inden han trak sig ud igen, flåede kondomet af og gik om og pressede pikken ind i hans mund igen! Christian suttede igen, som en lille møgtøs og negeren kom med et brøl!! Da Christian havde gjort ham helt ren, blev han igen bundet til stolen og Hamad sagde farvel til negeren der smuttede med det samme.
Nu blev jeg hevet op og placeret på knæene, med alle mændene i en rundkreds omkring mig! De stod alle og gned på deres pikke og skiftedes til at stikke mig flade og klap i røven! Hamad beordrede mig til at onanere, så det gjorde jeg. Jeg gned på min lyse fisse, imens jeg blev revet i håret, slået hårdt på brysterne, holdt om halsen og spyttet på!! Jeg var helt væk i min liderlighed og gnubbede ivrigt på min unge fisse, der nu var godt våd af deres hårde behandling! Pludselig blev jeg hevet forover i håret og kunne ikke andet end bare at følge med! Så mærkede jeg en stor pik presse sig på min fisse og den gled ubesværet indenfor i varmen. Jeg skælvede!! Elskede det! De stærke mænd kunne ikke længere modstå og måtte bare have mig! Jeg lod dem tage hvad de ville og gav dem alt hvad min unge danske pige-krop kunne give!! Min mund blev nu også fyldt med pik og jeg blev i de næste to-tre timer gennemkneppet i hoved og røv, holdt om halsen til jeg ikke kunne få luft, pisket med bæltet, spyttet på, smækket hårdt i røven, revet i håret, slået på lårene og brysterne, tvunget til at slikke dem i røven og på et tidspunkt var der endda tre mænd i mig på samme tid!! Én i fissen, én i munden og en tredje i røven! Jeg følte mig fuldstændig spiddet på de tre pikke og skreg da mine stakkels brystvorter, igen blev klemt og vredet!! Jeg blev nu kastet ned på gulvet og de samlede sig igen om mig i en rundkreds. Så gentog de samme behandling som sidst, men endnu hårdere! Jeg gned på min klit og kom, for jeg ved ikke hvilken gang!! Så spermede den første mand! Udover mit ansigt og brysterne. Hurtigt fulgte den næste og sådan fortsatte de indtil de alle var tømt!! Jeg blev vendt og drejet undervejs, så jeg havde sæd overalt på kroppen. Christan blev nu bundet op, ført hen til mig og beordret til at slikke mig fuldstændig ren!! Han gjorde det og vi blev begge rost af Hamad. Jeg var helt ødelagt!! Havde ALDRIG prøvet noget lignende før! Det dunkede overalt i min krop, fissen, røven, munden, brysterne, lårene, alle steder!! Jeg fik lov til at tage et bad og da jeg kom ud så jeg Christian på alle fire, med røven i vejret! Han blev pisket med bælte igen og igen!! Inden de endelig stoppede og vi blev kørt hjem.
De næste par dage nød vi hinanden og koncentrerede os om at komme ovenpå igen. Da jeg var klar igen, dyrkede vi selvfølgelig masser af fræk sex imens vi snakkede om vores grænse-overskridende oplevelse.

porno med danske piger