Kneppet af 4 mænd i Århus

SPAR MANGE PENGE

De fire mænd stillede sig med slattende pikke rundt om sengen, og den ældste af dem beordrede mig til, at tage mig kærligt af alle fire pikke, så de kunne komme op i gear!…

Min mand er en rendyrket cockold, men indtil nu har det været nemt for ham, at have den livsstil. Vi har haft mange skønne oplevelser sammen, men nu skulle jeg rejse væk fra ham i 14 dage ifm.mit arbejde, og det havde sat hans tanker i gang. Ville min indre slutwife leve livet fuldt ud, mens jeg var væk, eller ville jeg opføre mig pænt?

Dette er starten på min dagbog til ham, som han fik da jeg kom hjem fra Århus efter 14 dage.

Vi havde aftenen før min afrejse, forsøgt os med lidt afskeds-sex, men som sædvanlig kunne du ingenting. Det var ikke sådan, at du ikke have lyst ( tror jeg da..), men du var bare ikke i stand til at holde ret længe. Jeg var vild efter dig, men magtede bare ikke, at det igen var mig, som skulle tage alle initiativer, så jeg opgav før du selv fik gjort det.
Det efterlod en dårlig stemning i os. Og det blev ikke bedre af, at jeg nu skulle bo alene i et par uger langt væk fra dig. Det fik dig til at tænke…Hvor meget slutwife ville jeg være i Århus. Ville jeg overhovedet være det? Eller ville jeg bare sidde alene på mit hotelværelse aften efter aften, og ikke foretage mig noget? Tanken rev i dig. For på den ene side ville du godt kunne forstå mig, hvis jeg slog mig løs i Århus, men på den anden side var det en pine for dig at forestille dig, at jeg var sammen men en anden mand, som du på ingen måde kunne blive en del af – da du var for langt væk. En eventuel jyde-elsker ville blive min helt alene, og du gjorde dig bekymrende tanker om hans formåen…Foretrak jeg så mere ham end dig???

Vi stod på Hovedbanen og tog afsked. Vi kyssede og krammede og overbeviste hinanden om, at det blev dejligt, når jeg vendte hjem igen 14 dage efter. Men vi havde begge vores tanker på den forrige aften – som ikke var god.

Fire timer efter ankom jeg til min midlertidige bopæl….Carsten, min nye chef, havde hentet mig på Banegården og havde kørt mig til mit hotel. Han fortalte mig, at byen umiddelbart godt kunne virke død på denne årstid ( ingen turister), så derfor havde han valgt netop det hotel til mig, fordi han havde ladet sig fortælle, at der ville ankomme en stor gruppe af ansatte fra en virksomhed, som de næste tre dage skulle bo på hotellet ( for at holde konference, teambuilding mm. ) Så var der da lidt mulighed for selskab, mente han. Det var da venligt…

Jeg var umiddelbart ligeglad, for jeg er ikke typen der bare tropper op i hotellets bar/lobby for at "mænge" mig med andre jeg ikke kender. Kunne jo godt huske dine "sjofle"tanker du havde luftet for mig. At jeg bare skulle tage noget frækt tøj på og så gå i baren…Ja, som om!! Du kendte mig åbentbart meget dårligt!!

Faktisk slog en tanke ned i mig…At jeg for hævnens skyld, på ingen måde ville være slutwife de uger. Jeg ville bare passe mig selv og hænge rundt i joggingbukser og uredt hår…Ha, ta’ den kære ægtefælle…

Men jeg blev klogere…!

Efter den første arbejdsdag, vendte jeg træt og udmattet hjem til mit hotel. Aftenen før havde jeg været helt alene på hotellet, da konferencen først skulle starte om mandagen. Og det må man sige, at den var!!! For væk var stilheden og roen, da jeg trådte ind på hotellet! Det vrimlede med mennesker, der snakkede, larmede og løb forvirret rundt for at finde værelser mm.
Det var en stor, blandet forsamling af mænd og kvinder i alle aldre og uden at jeg ville det, så overtog mine øjne min hjerne og begyndte at gå på "opdagelse" for at se, om der var nogle lækre mænd!  Hmm…jeg kunne sgu bare ikke komme uden om slutwifen i mig. Den havde sit eget liv!!
På vej hen til elevatoren bemærkede jeg godt, at der sad fire mænd i en sofagruppe og snakkede lystigt om dagens konference. Men jeg havde besluttet mig for, IKKE at være en slutwife, så jeg ignorerede dem så godt jeg kunne, og stillede mig bare op og ventede ligegyldigt på elevatoren. "De kan da ikke kaste øjne på mig",tænkte jeg. "Jeg har jo bare jeans,støvler og regnjakke på…hvor tiltrækkende kan det’ være?"  Blev jo lidt nysgerrig på, om det passede, så jeg så mig forsigtigt bagud og blev ret så overrasket over at opdage, at de faktisk alle fire sad og så i min retning…Den ene af dem var ret så kæk og spurgte flabet, om jeg havde glemt min mand i byen efter en lang udmattende shoppedag??
Okay, tænkte jeg. 14 dage uden at snakke fra kl.16 til 8 næste morgen, kunne godt blive lange dage, så jeg oppede mig og vendte mig om mod dem.
Smilende fortalte jeg dem, at jeg var her alene de næste to uger pga mit arbejde, og at min mand ventede der hjemme i Kbh.
Uhh…det kunne de bruge til noget ! Det kunne da ikke være særligt sjovt at være helt alene i så mange dage, uden selskab. Og det blev da nogle meget lange og ensomme nætter i den store seng ovenpå, osv…
Blev sgu lidt provokeret, så jeg slyngede tilbage : "hvem siger jeg skal være alene i den store seng?", og så gik elevatoren op, og jeg forsvandt ind i den.
"Pyh, der var du godt nok lidt overmodig der !", tænkte jeg mens jeg fløj op på 3.sal.

Til middag kl.19.
Jeg gik ned i restauranten og kunne på lang afstand høre, at hele konferencen sad der inde og spiste. Godt jeg havde taget en bog med, ellers ville det være lidt ensomt at sidde for mig selv og spise og glo lige ud i luften.
Da jeg gik op ved buffeen for at hente min mad, stod de fire fyre fra tidligere, pudsigt nok også der oppe. De var stadig muntrer og kommenterede på min "alenehed".
Sagde til dem, at det umiddelbart lød som om, at de havde større problemer med, at jeg var alene, end jeg selv havde…for jeg kunne se mange fordele ved at være alene!! De blev stille et kort øjeblik og jeg tror de bemærkede det blik jeg sendte dem, før jeg gik ned til mig selv med min mad.
Kastede et blik eller to over på dem mens jeg spiste og læste, og kunne godt se, at jeg havde givet dem noget at tænke over.
Men tænkte vi det samme???
For hvad var det egentlig jeg tænkte her? Hvad ville jeg??
Havde haft dig i røret en time forinden, og stemningen var ikke den bedste. Du var i et underligt humør, selvom du forsøgte at overbevise mig om, at alt var ok. Du spurgte meget ind til, hvad jeg lavede og hvordan jeg havde det i Århus. Jeg havde svaret dig overfladisk tilbage at jeg havde det super, og at jeg bestemt ikke kom til at være alene i den storby! Du havde ikke vidst, hvordan du skulle tolke den besked, og havde ladet den være. Men jeg VIDSTE, at du spekulerede over den…og det frydede mig lidt…Så kunne det være, at du snart lærte, at man ikke bare understimulerede mig og lod det være ved det!

Mens jeg sad der ved bordet og tænkte over vores samtale, kunne jeg mærke begæret røre på sig. Ikke begær over dig…Du havde jo døgnet forinden vist mig, at du ikke kunne vække mit begær. Dit manglende initiativ og lille pik havde nærmest dysset mig i søvn!
Mit begær blandede sig nu med hævn!! Jeg greb mig selv i at sidde og stirre over på de fire mænd, der var blevet færdige med at spise, og nu sad og snakkede koncentreret sammen. Jeg blev meget nysgerrig over, hvad de snakkede om, så jeg gik op til buffeten igen for at tage ost & frugt til dessert ( som et påskud for at komme tættere på dem) og hørte i brudstykker ord som Fræk, Udfordrende, Alene og Fire på en gang….
Jeg skyndte mig ned til mit bord igen forvirret men også tændt af deres ord…
Hvad nu????
Jeg gjorde mig hurtigt færdig med maden og forlod restauranten. Inden jeg forsvandt hen til elevatoren nåede jeg lige at se, at de fire mænds øjne hvilede på mig. Jeg sendte dem et smil, og væk var jeg.
Selvom jeg ikke ville stå ved det, var der alligevel en stemme i mig der sagde, at jeg håbede de fulgte med mig op. Og hvad…?? Havde jeg tænkt den til ende?? Hvad nu hvis de virkelig stod der og bankede på?? Hvad fanden ville jeg gøre??

SEX I DAG?

Jeg nåede op på mit hotelværelse, men der var ingen horde af mænd der fulgte efter mig… Var jeg skuffet??
Gik ind til mig selv, og besluttede mig for at tage et langt bad og så bagefter hoppe i seng med tv og bog.
Kunne godt mærke, mens jeg stod under de varme stråler, at jeg var lidt skuffet. Men det havde nu også været for godt til at være sandt. Jeg mener, hvor ofte sker det lige, at fire mænd følger efter een på et hotel?? Aldrig!!

Lidt slukøret trådte jeg ud af kabinen og begyndte at tørre mig. Fandt min creme frem og smurte mig ind. Børstede tænder, redte hår, tog et par trusser på, og trådte ud fra badeværelset…lige ind i "favnen" på fire mænd!! Jeg vidste ikke om jeg skulle skrige af skræk eller glæde…Lige der var det mest skræk! Der stod jeg, kun iført trusser mens fire fremmede mænd var trængt ind på mit værelse, uden at jeg havde hørt dem.
"Hvad fanden laver I her?" var de eneste ord jeg kunne få sagt, mens jeg desperat forsøgte at finde noget, jeg kunne dække mig med. Men mit tøj lå jo ude på badeværelset!
Så der stod jeg, med dråber trillende ned mellem mine bryster, omgivet af fire mænd, meget langt væk hjemme fra…og nød det!! Pludselig var det ikke så vigtigt, at jeg ikke kunne finde noget at dække mig med. Nød bare at stå der, mens de gloede på mig alle sammen. Kunne mærke, at mine brystvorter strittede pga.varmeforskellen fra badeværelset. Kunne se, at DE også havde bemærket det…
" Ja, det er nok ret så overskridende at vi står her, men du havde ikke låst din dør!" startede den ene med at sige. Før jeg kunne nå at fortælle dem, at det ikke var ensbetydende med en invitation, fortsatte den anden…" Dine kommentarer og blik til os i dag fortalte os indirekte, at du er i underskud af sex og gode pikke…og det følte vi os forpligtet til at gøre noget ved! Den rare mand i receptionen troede på os da vi sagde, at du havde glemt noget i restauranten, hvorfor han gav os dit værelsesnummer – og her er vi så! "
"Men du skal selvfølgelig bare sige NEJ, og så er vi gået igen" fortsatte den første med at sige.

Jeg så på dem alle fire…De så godt ud! Høje, muskuløse, velduftende, og ikke for unge! Tænkte på dig her hjemme…Tænkte på, hvad det var der trillede ud af dine underbukser aftenen før…Var jo godt klar over, at jeg aldrig ville kunne blive tilfredsstillet af dig med den ynkelige pik du gik rundt med. Skulle jeg så bare gå og "sulte" resten af mit liv, fordi jeg havde giftet mig med en svag-pik??
Nix…det var livet for kort til!!

Jeg smilede til dem mens jeg langsomt tog mine trusser af….Legen kunne gå i gang!!!
"Stil dig på alle fire i sengen" kommanderede den flotteste af dem.
Jeg gjorde som jeg fik besked på. Kunne mærke, at jeg dirrerede og rystede af spænding, lyst og LIDERLIGHED. Skulle jeg virkelig opleve et GB??

De fire mænd stillede sig med slattende pikke rundt om sengen, og den ældste af dem beordrede mig til, at tage mig kærligt af alle fire pikke, så de kunne komme op i gear!
Systematisk tog jeg fat. Jeg gik på knæ fra den ene til den anden til den tredje til den fjerde pik og slikkede dem store og stive. De havde store og flotte pikke!!! I modsætning til hvad jeg kom fra! Sikken en fryd at mærke så meget pik i min mund på een gang!! Jeg kunne mærke på drengene, at de nød hvert et tungeslik fra mig, da deres stønnen blev tydelig og hæs! Deres underliv bevægede sig i takt med min grundige tungemassage, og ham der var skaldet, kunne ikke holde hænderne for sig selv, da det blev hans tur til min mund. Han greb ned om mine balder og skilte dem ad. Det gav et gys i mig at mærke mine huller blive åbnet!
Han kunne mærke, hvad det gjorde ved mig, så han stoppede pikslikkeriet for alle, og bad de andre om at holde sig i ro og stille sig op bag ham. De gjorde som han sagde. Imens stod jeg der på knæ i sengen og ventede på, hvad der nu skulle ske…
Den skaldede bad mig vende mig om, så jeg stod med røven til dem alle. Han trådte ind på sengen og satte sig på knæ ved siden af min røv, og lagde sine store hænder på mine balder – og spredte dem så meget han kunne! Den kolde luft susede op i min røv og min våde fisse og jeg stønnede…
" Se hvor det tænder hende slutten her, at hullerne bliver udvidet",sagde den skaldede. " Kom her og hjælp mig med at udvide dem endnu mere",beordrede han de andre.
De gjorde som han sagde. På skift stillede de sig hen til min røv, og kørte to og fire fingre op i mine huller, alt imens den skaldede holdt mine balder ud til det yderste. Jeg kunne mærke, at jeg nærmest sprøjtede ud på deres fingre, imens en frydefuld smerte forplantede sig i min røv. Den skaldede rev godt til og det gjorde dejligt ondt, når han krængede mine balder helt ud.
De tre andre ville gøre det endnu "værre " for mig. Så jeg fik fire fingre hurtigt kørende  op i hvert hul ….Jeg begyndte at skrige af smerte og begær, for jeg kunne mærke nu, at jeg absolut ikke kunne indeholde mere i hullerne. De var totalt udvidet og en kogende varme eksploderede i min fisse og min røv. Jeg kastede mine safter af mig alt imens jeg nu blev klasket hårdt på begge balder. Min fisse brændte!!

"Lad hende få luft" sagde en af dem ( havde mistet overblikket over, hvem der var hvem…Det var også ligemeget – bare de havde pikke!!!) "Hun skal være klar til næste runde!!"
En af dem gik ud på badeværelset og hentede et glas vand til mig. Jeg satte mig op på knæ, og drak grådigt af vandet der blev rakt mig. Jeg så ned på pik-paraden! De var alle fire vildt stive. "Så de tænder på at gøre mig ondt",tænkte jeg lystent "det tegner godt!"
En tog glasset ud af hånden på mig, og beordrede mig til at indtage røv-stillingen igen. "Vi vil ha’ din totale underkastelse" sagde ham med glasset " så stil dig med røven i vejret og hovedet helt ned i puden". Jeg gjorde som han sagde og kunne igen mærke, hvordan jeg åbnede min sultne fisse & røv op for dem. "Er det mon fingrene igen?" nåede jeg lige at tænke, før jeg kunne mærke, en stor,stiv pik, bore sig NED i min fisse. Den blev ikke bare boret IND men NED, for jeg stod som en trekant, kun med min røv som øverste punkt, resten af kroppen var bukket ind under mig.
På skift stillede mændene sig op i sengen, med min røv under dem, og en efter en borede de deres pikke ned i min fisse – og borede den helt i bund!!!
De opmuntrede hinanden med forslag til, hvordan de kunne gøre min fisse mest følelsesløs, ved at spidde mig med hurtige og hårde bevægelser. Gang på gang mærkede jeg hvordan hele mit underliv blev gennemkneppet af skiftende stive og hårde pikke….ind og ind og ind og ind…hurtigere og hårdere gik det.
Jeg skreg af ekstrem liderlighed og mærkede hvordan min fissesaft strømmede fra mig.
En begyndte at klaske til mine balder – han hørte mig stønne – og klaskede hårdere. " Hold hende nede", sagde "klaskeren" og det blev gjort. Jeg mærkede, hvordan et par arme greb rundt om mine og tvang min overkrop helt ned i madrassen. Jeg kunne dårligt få vejret, så hårdt blev jeg holdt nede. "En anden skal holde hendes ben", blev der kommanderet, og det blev gjort. Mine ben blev tvunget ned med et fast greb, og så mistede jeg vejret…da jeg mærkede, hvordan 3-4 fingre skød op i min røv, mens en pik fortsat kneppede min fisse til ukendelighed. Fingrene var dyriske og "onde". De ville "ødelægge" mit indre med smerte og liderlighed, og de gjorde det godt!! Der var ikke plads til noget i mit underliv nu! Jeg var så udspilet at een finger til, og var jeg var flækket!
Jeg smågræd af smerte og liderlighed og ønskede, at det aldrig skulle høre op!!

"Knep hende" småmessede alle mændene i munden på hinanden. Det var sindssygt frækt at høre på. Mine huller blev "ødelagt" nu af pik og fingre alt imens jeg blev tvunget hårdt ned i madrassen. Jeg var magtesløs, prisgivet og underkastet – var totalt fornedret – og nød det!!!!!!!!!
"Knep hende", blev de ved…"knep hende"….
Og pludselig var jeg overladt til min smerte, min dryppende kusse og liderlighed. De havde sluppet taget i mig, og bad mig nu om, at lægge en pude under min røv, så jeg fik skudt mit underliv helt op. "Hvad nu? De kan da ikke bare stoppe???" Jeg blev desperat – ville ikke ha’ at det skulle stoppe!!

"Nej I må ikke stoppe nu!" tryglede jeg dem. " Jeg magter ikke, hvis jeres pikke forlader min sultne kusse. Jeg vil ha’ meget mere!!"
Desperate tårer rendte ned af mine kinder. Jeg så bedende op på dem alle sammen og småhulkede, at jeg ville være i deres magt og at de kunne gøre alt hvad de ville med mig – bare deres pikke ikke forlod mig…

"Vi forlader dig bestemt ikke. Vi er dårligt kommet igang endnu!" sagde den skaldede og jeg mærkede at et tilfreds smil stråle i mit ansigt.

Puden under mine balder føltes rar og blød. Det var godt lige at få en lille pause, især med lovningen på, at ingen pikke ville forlade mig nu.

Der lå jeg, med mit underliv stukket lige op i vejret, med frit udsyn til min fisse.
"Spred dine ben" blev der sagt til mig. Et veltilfreds gys gik igennem mig, da det gik op for mig, hvor meget jeg nød at blive kommanderet med.
Jeg gjorde som der blev sagt, og spredte mine ben.
Men de rørte ikke ved mig. De gjorde ikke noget. De gik kun rundt om mig for at se min fisse dryppe af liderlighed. Den ene pegede endda ned på mine meget varme og hævede skamlæber og sagde, at man faktisk kunne se en strøm af kussesaft løbe ud af mig….

"Hun er klar om lidt til Dobbelt-op" sagde en af dem. Jeg kunne høre de andre smågrine lidt og en sagde, at han tvivlede på, om jeg kunne klare mosten.
"Men så må vi jo sikre os, at hun kan…" var der een der foreslog. Først forstod jeg ikke hvad han mente. Jeg så ham gå rundt på mit hotelværelse og li’som lede efter noget…Han fandt min kuffert og åbnede den. Rodede lidt i den og til min store skræk så jeg, at han hev min kæmpe dildo frem. Den havde jeg taget med hjemmefra, i mangel af god pik i Århus. Synet af den fik sendt tanker afsted til københavn. Du vidste ikke, at jeg havde taget den med. Men jeg var faktisk også ligeglad med om du vidste det eller ej. Din pikkestørrelse havde for længe siden frataget dig al ret til at have indsigelser/kommentarer ang.mit sexliv – og det vidste du godt!!

"Se, hvad hun har taget med sig!" smågrinede finderen og viste den frem til de andre. "Der er nok een her, der var bange for at gå pikkeløs rundt i Århus,hva? Men det skal du nu ikke være bange for ….Og NU kan vi gjort dig rigtigt parat til den helt store finale!"

Han havde ikke kun fundet dildoen frem, men også min glidecreme, som nu gik på omgang mellem alle mændene. De gned deres store pikke ind i den glinsende creme, og jeg kunne mærke en begyndende frygt sprede sig i mig. "Åh gud!", tænkte jeg. " Nu kommer jeg til at gå midt over….!"

"Du har nu hvilet dig nok, så nu skal du vende dig om på maven", blev jeg beordret. Jeg så nervøst op på mændene men de smilede bare til mig, alt imens deres pikke blev mere og mere stive.
Jeg lagde mig om på maven og med eet blev jeg hevet op på knæ og befandt mig nu i den gamle stilling fra tidligere…Magtesløs og underkastet. En hev mine balder fra hinanden, imens en anden sprøjtede glidecreme ned i min røv. Den kolde creme sendte stød op gennem mig og jeg hev efter vejret. Jeg mærkede et par fingre massere cremen ind i mit hul alt imens han stille og roligt udvidede det. Langsomt mærkede jeg igen en frydefuld strøm af kussesaft der smådryppede ud af mig. Jeg gjorde mig mentalt klar til at blive grovkneppet!!!!
De to andre mænd stønnede mens de så mit hul blive gjort klar…men det var ikke nok for dem. De stillede sig ned til mit ansigt, og tvang på skift deres pikke ind i min mund – jeg skulle ikke bare ligge der og intet foretage mig! Jeg kunne lige så godt gøre mig nyttig!! Så jeg mundkneppede dem så godt som jeg kunne, alt i mens jeg fornemmede, hvordan mit hul blev gjort større og større…
"Prøv at se her!", sagde en til de andre. " Nu prøver vi sgu først den lilla pik af på hende! Og kan hun klare den, så ved vi, at hun kan stå distancen helt ud!!"
Mændene stillede sig alle ned ved min røv. Ham der holdt mine balder fra hinanden, strammede grebet om min hud. Jeg mærkede først den halvkolde gummi langsomt lægge sig til rette ved mit hul – havde der igen mistet overblikket over, hvem der gjorde hvad!
Så skete det….Kæmpedildoen blev langsom stukket og mast op i min røv. Først i små forsigtige stød. Jeg klynkede og stønnede. Både af smerte og af liderlighed. Og frygt!!
Så blev stødende længere og hårdere…Jeg borede mine fingre ned i madrassen af smerte imens jeg skreg, da det længste og hårdeste stød ramte helt op!!!
Og så satte de "toget" igang. Ind og ud røg kæmpe-pikken, i hårde og først langsomme men så hurtigere stød…..Ind og ud ind og ud….Min kusse trak sig sammen, en voldsom varme gik i gang med at sprede sig, og pludselig eksploderede jeg i en kaotisk strøm af liderlig orgasme. Jeg skreg og skreg alt i mens Henrik kørte for vildt i min røv….Og så stoppede det!!!! Alt gik i stå – kun min stønnen og klynken kunne høres. Jeg bad i mit indre til, at det nu var slut, og at de ville gå ind til dem selv. Jeg kunne ikke mere…
Men vi var ikke færdige….
"Så er hun vist helt klar drenge!" blev der råbt, og en af dem lagde sig ned på sengen ved siden af mig. "Hej smukke", sagde han og kyssede mig. "Sænk din skønne fisse ned over min pik og sørg for, at du stritter godt med røven imens". Jeg adlød og satte mig overskrævs på ham. Min fisse åbnede sig for hans pik, som var både lang og dejlig stor. "Uhm…jeg kan mærke, at du lige er kommet!" sagde han veltilfreds, "for du er vildt stram". Han tog fat om mine hofter og kørte min krop op og ned over hans pik flere gange, indtil vi var kørt godt ind i hinanden. " Læg nu dit hoved ned til mig og slap godt af. Bare rolig, jeg skal nok holde dig, når det blir’ vildt. Vi skulle nødig ha’ at du stak af fra os!",sagde han mens han smågrinede.
Jeg dirrede af liderlighed, for nu kom mit GB…det scenarie jeg så længe havde sukket efter, men som du jo ikke havde været i stand til at få gjort noget ved.

En mand stillede sig på knæ ved min røv. En pik kørte i min kusse – et par hænder spredte mine balder, og nu mærkede jeg pikken i min røv. ÅH….HOLD KÆFT en følelse, da den borede sig op i mig. Jeg mærkede pikkene gnide mod hinanden – kun adskilt af tynd hud ved mellemkødet – og nu hørte jeg hvordan mine to kneppere stønnede højlydt. Ham der kneppede mig i kussen, holdt mig godt nede imens jeg stønnede i mit øre. Ham der kneppede mig i røven strammede sine fingre om mine balder i takt med hans stød blev hårdere og hårdere.
Een vendte mit hoved ud til siden og en pik blev stukket i munden på mig….og jeg blev mundkneppet.
Jeg var lykkelig!!!!! Endelig et frydefuldt og hårdt GB på kanten af ulidelig smerte, alt imens jeg sprøjtede ud på pikken der var i min fisse.

Næste pik op i min røv…..En ny stiv og stor pik borede sig op i mit indre. Jeg skreg da hans pik ramte mig helt oppe. Min fisseknepper under mig stønnede  – min røvknepper skreg, da han efter flere stød pludselig trak sig ud, og voldsprøjtede mine balder til.
Ny pik op…..Endnu engang skreg jeg, da en ny energisk pik også ville ha’ en del af kagen. Han var vild og slog mine balder imens han hamrede til….Igen og igen knaldede han sin tykke pik op i mig – jeg kunne ikke mere – og skreg. Han råbte, jeg skulle holde min kæft og strutte mere med røven, så han rigtigt kunne komme til. Jeg gjorde som han sagde, imens jeg mærkede nye smertefulde slag på mine balder. Jeg græd af fryd og smerte og tryglede om mere og tryglede dem om at stoppe!
Den voldsomme knepper skreg og stønnede og brølede at nu flød hans sperm….Jeg mærkede en varme i min røv…hans sperm flød. Og jeg følte mig dejligt ydmyget og taget!!!
To nede – to mangler –

Sidste røvknepper tog plads ved min røv, men jeg græd så meget nu, at min krop ikke længere kunne holde sig oppe. Men det stoppede dem ikke. Pludselig gik GB over i voldtægt!! " Du er ikke færdig" blev der råbt af mig " Gør det du skal – og det’ nu!!" og så blev min røv løftet af ham der lå under mig, og jeg blev lagt på ryggen.
To mænd tog fat i hvert af mine ben, og holdt dem godt ud til siden, så min fisse endnu engang blev åbnet helt op.
Jeg blev taget så voldsomt i fissen af den 3.mand, at jeg næsten mistede bevidstheden. Han voldtog mig groft ( men en lille slut hoppede fornøjet rundt inden i mig i mens det skete!!) han voldtog mig hårdt og længe, alt imens han stønnede og skreg. Han skreg endnu højere da han trak sig ud, og sprøjtede sin vilde og varme sperm ud over min mave.
Den sidste og fjerde mand, ham som havde ligget under mig da jeg blev røvkneppet, forbarmede sig over mig og sagde, at han ville skåne mine huller nu, men at jeg skulle ta’ ham i min mund. Igen blev jeg mundkneppet af kæmpepik, men han var godt kørt op, så der gik ikke lang tid, før jeg kunne mærke, at alt blev varmt og vådt i min mund – og han trak sig ud.

Og vi var færdige…..

Stilheden sænkede sig over værelset. Jeg rejste mig op og så ned af mig. Sperm, kussesaft og blod løb ned af mig. Mine balder var ømme, min røv var smertefuld og min fisse var nærmest følelsesløs….
Men jeg var lykkelig! Jeg havde oplevet mit GB og var nu så tilfredsstillet, som jeg aldrig havde været før.
Jeg tog en dyne omkring mig og så rundt på fire veltilfredse og meget trætte mænd, og smilede til dem….
"Tak for en dejlig aften….Hvor længe blir’ I her? Jeg skal være her i to uger….hvad med jer?" Og de smilede grådigt tilbage til mig. Vi vidste vist godt, hvordan ugerne i Århus skulle gå!!!!

porno med danske piger