Joleens første sorte mand

SPAR MANGE PENGE

Drev hende ud til grænsen af orgasmen og så hvordan hendes krop begyndte at ryste og mærkede hvordan hendes safter begyndte at fylde min mund med hendes varme safter…

For lidt over 1 år siden fik jeg en masse e-mails fra Barry angående hans søde unge kone. Igennem hans ihærdighed e-mails udtrykkende han et begær for ham og hans smukke brud. Han ønskede indeni at give en oplevelse af en sort pik og de ville have mørkt barn, men han vidste ikke hvordan han skulle gribe det an og fortælle hende det. Så han gik rundt og ikke vidste om han kunne om drøm ville gå hen og blive til noget. Så jeg følte det var jeg var nød til at opfylde hans drøm og give Joleen, den drøm som han ikke selv kunne. Så da jeg hørte hendes stemme, der var fyldt med sved og liderlig i hendes jyske tonefald. Vi startede med at tale om alt og langsomt gled det over i en mild flirteri. Og som vores snak gled frem kunne vi føle at den seksuelle føles i os var ved at bygges sig op. Hvad der begyndte i Barrys fantasi var det Joleen der var mere interesseret ind hun lod Barry vide om det.

Vi mødtes på den lokale restaurant for en middag på en lun forårsdag. Joleen nærme sig vores bord iført gensigtet hvid top og en lille kort stram cowboy shorts. Jeg kunne mærke en stærk føles mellem mine ben, at jeg ville tag hende tilbage til hendes hotelværelse, men vi ville ikke skyndes os. Så efter den 3 drinks kunne hun føle vores seksuelle mellem vores kroppe, som rykkede, tætter på hinanden tomme for tomme. Flirteriet var ved at uudholdelig og kunne ses i mine bukser. Så vi tog hen til deres hotelværelse så jeg kunne hilse på Barry, og begynde vores seksuelle eventyr aften. Barry syntes at være lidt nervøs da han spurgte mig om jeg ville have noget i mod han optog os på video. Jeg smilede fra øre til øre og sagde det havde jeg ikke noget i mod.

SEX I DAG?

Joleen og jeg gav hinanden et hurtigt frækt flirt, og håbede på han ville være så optage med at optage os, han glemte alt omkring ham. For det var det sidste Joleen og jeg ønskede at vi hele tiden skulle blive forstyrres af ham, mens vi nød hinandens kroppe. Joleen gik over til mig i en seksuel gang og begyndte at kysse mig langsomt, Hendes kys var varme og bløde mens hun sugede på min tunge og læber. Langsomt arbejde jeg hendes stramme shorts af og til min overraskelse havde hun en lille hvid bomuld g-streng. Den føles af hendes bomuld og den våde fisse var mere en fryd for øjet, gjorde mig mere liderlig og kunne ikke vente med at erobrere hendes våde fisse med tunge og min pik. Da jeg trak g-strengen af så jeg hendes skønne lyserøde klit. Hun fulgte min bevægelse ned mellem hendes ben for at snuse hendes duft i mig. Hun startede med at stønne højt og omfavne mit hoved stramt da min tunge ramte hendes klit.

Hun bevægede sig som om hendes fisse var i brænd, da jeg havde fundet hendes følsomme sted. Jeg vidste lige hvordan jeg skulle lade safterne flyde, mens jeg drev hende ud til grænsen af orgasmen. Jeg så hvordan hendes krop begyndte at ryste og mærkede hvordan hendes safter begyndte at fylde min mund med hendes varme safter. Hun tiggede mig om at stoppe, mens jeg så hvordan hendes varme safter dryppede ned af hendes inderlår. Hun rejste sig op på knæ mens hun smilede frækt til mig. Jeg rejste mig op og lod hende trække mine bukser ned og resten mit tøj, og lagde mig ned på ryggen lige der hvor hun havde ligget. Joleen fandt hurtigt sin vej op til min stive pik, og begyndte at slikke mig langsomt mens hun kikkede lige ind i mine øjne. Da hun fandt ud af jeg kunne lide det begyndte hun, at glide på pikken mens hun lod munden stramme sig om min stive pik. Og tog den dybere ind i munden og gjorde mig mere stiv. Jeg havde en føles af jeg kunne komme hvert øjeblik det skulle være i op hendes ansigt, så jeg trak hende op til mig som om det var helt naturligt. Hun lod min stive hårdere pik glide mellem skamlæberne før hun lod den glide op sig.

Jeg var chokeret af hendes frækhed at ride mig uden form for beskyttelse, men lige nu var vi ved dette punkt at vi var ligeglad der ikke var nogen vej tilbage. At hun begyndte rokke frem og tilbage på min stive pik, så hendes varme safter blev hvide og dryppede ned af min pik. Jo mere våd hun blev jo mere gled jeg op i hende til den fulde længde. Og jo mere våde hun blev, var svært at blive oppe i hende så den røg ud engang i mellem. Men hun vidste hvad hun ville og havde ikke tænkt sig at give op, så hun rakte bagom og lod den glide op igen og igen. Med et vendte hun sig om og sad med ryggen til mig, og forsatte sit ridt og en samling af hendes varme safter havde samlet på min mave. Jeg havde i min fantasi en ide om hun var en udsædvanlig drypper og intetanende sprøjter. Og lige pludselig trak hun sig ud så hun sprøjtede og sprøjtede og skreg, hvorefter jeg begyndte at kneppe hende igen ligeglad med om hun lod en strøm af safter sprøjte igen. Ansigtet på både Barry og Joleen var professionelt, over det der var sket for det var første gang i hendes liv hun havde sprøjtet. Joleen kunne ikke tag mere og bad om en kort pause for min stive pik, men min pik kunne heller ikke holde til ret meget mere.

Så vi rullede rundt så hun lå i sine egne safter og vi begyndte langsomt at kysse, sommetider slikkede jeg hendes nakke. Jeg lagde mærke til et lille mærke hvor jeg havde slikket før, så jeg grinte for mig selv og blev enig om at koncentrer sig om dette lille sted. Des mere jeg slikkede og sugede på dette sted jo mere bevægede hun sig under mig mens stønnede. Jeg stødet min pik dybt ind i hendes driv våde fisse, og følte den meget våde plet på lagenet. Jeg havde glemt alt om Barry, da jeg kunne mærke den velkendte rumlen der var ved at bygge sig op i mine babyblære. Jeg vendte os hurtigt rundt så hun var på alle fire, og begyndte at kneppe hende hårdere og hårdere. Med et dybt suk skød jeg min babymasse så langt op i hende som jeg kunne.

I skær af smerte og mit stød fremstødte jeg hende til at skrige af smerte ud i rummet, og greb lagnet efter min hårdhed for at komme til kræfter igen. Langsomt rullede jeg mig af hende og kikkede op på hendes mand, han optog stadig og gav mig tomlen op. Jeg tog tegnet som det var godkendt, så jeg spredte hendes stadigvæk rystende skamlæber for at fremvise min babymasse løbe dryppende ud af hende. Og det var det Barry gerne ville se i det år havde set frem til det.

Jeg så hvordan Joleen langsomt rejste sig op af sengen med et smilende liderligt og tilfreds ansigt, og det samme gjorde Barry også. Da hun gik ud mod badeværelset så jeg et miks af hendes safter og min babymasse løbe ned af benene. Hun kunne også mærke det og vendte sit smilende ansigt rundt og sagde… Hvor er det frækt at mærke man er blevet gennem kneppet og alle safter løber ned af mine ben. Hvorefter hun sendte mig et flyver kys… Og sagde tak for det blev til virkelighed, jeg har nydt hvert øjeblik af det. Tro mig det har jeg også lige fra jeg hørte din stemme. To måneder senere fik jeg en e-mail fra hende hvor igen takkede mig, og fortalte hun var gravid for barnet var mit. For hun havde ikke sammen med andre og de ville opdrage barnet som deres eget. Så hun håbede på at vi kunne gøre det igen, uden han vidste noget om det… Selvfølgelig kan vi det sagde jeg uden at føle skam over det var mig der var faren til hendes første barn.

porno med danske piger