Turen

SPAR MANGE PENGE

Jeg fører to fingre op i dig og mærker din dejlige våde varme indgang… men du beder mig om at trække hånden væk nu, for der er kun adgang for fremmede pikke…

Vi sidder i bilen på vej til byen, vi skal en tur i klubben, vi taler om løst og fast, som vi plejer. Du ser dejlig fræk ud og har en flot krop, jo, jeg er stolt af min kone som lige er blevet 47 år. Nu er det blevet tissepause og jeg holder ind et sted hvor du kan stige ud af bilen, du lader døren stå åben så jeg kan se dig. Du løfter kjolen op og jeg ser at du trækker trusserne ned,… hvilket undre mig, for du er jo altid trusseløs når vi tager ud på sjov. Hvorfor har du taget trusser på, spørger jeg, du fortæller så at du har en speciel overraskelse til mig når vi kommer derop, du har arrangeret noget frækt til mig. Du fortæller at du har talt med ham der har klubben i telefonen for nogle dage siden, og han har lovet at hjælpe dig med at arranger det, og jeg måtte ikke spørge for meget for det skulle opleves det du have gang i, så jeg skulle bare følge dine anvisninger når vi kom derop, og det at du havde trusser på var en del af legen.

Vi kommer ind i klubben, og jeg ser at der er 6-9 mænd inde i rummet ved baren, nogle sidder alen i sofaerne og et par stykker står ved baren. Vi går ud og finder et skab til vores tøj, vi tager det som vi plejer, og jeg begynder at tage tøjet af og lægge det i skabet. Da jeg er nøgen opdager jeg at du slet ikke har taget tøjet af så jeg spørger om du ikke skal have noget af,.. du siger nej for det er en del af legen. Du fortæller så at når vi går ind til baren skal jeg sidde i en af sofaerne og du vil gå hen til baren og stille dig, jeg skal bare se hvad der sker og følge efter dig når du vinker af mig.

SEX I DAG?

Jeg finder en god plads hvor jeg har fuld overblik over baren, ser at der er 5 mænd som sidder rundt omkring og der står 2 i baren, men de har håndklæde om livet.

Du kommer ind og går direkte hen til baren og taler med ham der har klubben, i taler lidt sammen og du går så om og stiller dig mellem de 2 mænd med håndklædet om livet. I hilser på hinanden og begynder at tale sammen, det gør i et godt stykke tid, og jeg lægger mærke til at de 2 mænd rører lidt ved dig, både på røven og lårene. I sidder nu på hver sin stol og jeg kan se at de har travlt med at lade deres hænder glide op mod din fisse og du har også dine hænder ved deres pikke. Det at se dig mellem disse to mænd er frækt for mig og jeg kan mærke at min pik begynder at blive stiv og tyk, det er en nydelse at se de rører ved dig og mærker dig på de frække steder, skønt at se de løfter op i din kjole så jeg kan se det bare stykke over strømperne og vide at de rører ved din fisse. Sådan sidder i et stykke tid og leger lidt, indtil du stiger ned af stolen og vinker mig hen til jer, du beder mig fører jer hen til det værelse som vi plejer at bruge. Da jeg går gennem lokalet kan jeg se at de mænd som sidder der alle har stiv pik, og en har endda sprøjtet på sig selv, det er nok blevet for frækt for dem at se på jeres leg ved baren. Jeg åbner døren til værelset og de 2 mænd går ind og sætter sig på madrassen. Du beder mig lige mærke om din fisse er klar til at få en pik ind, så jeg løfter op i kjolen og lader min hånd glide ned i dine trusser, jeg mærker at du er så våd så du sejler dernede, jeg fører to fingre op i dig og mærker den dejlige våde varme indgang,.. men du beder mig trække hånden væk nu, for der er kun adgang for fremmede pikke og fortæller at jeg skal blive ude på gangen når du går ind og lukker døren.

Jeg hører lidt forskellige lyde derindefra, og begynder at fantaser om alt muligt frækt som de gør ved dig. Efter et stykke tid åbner du døren og beder mig komme ind. Den ene mand ligger på madrassen med sit håndklæde om sig og den anden står bag ved dig. Du beder mig tage dine trusser af for de er i vejen når du skal have en pik op i dig, og jeg lader mine hænder glide på af dine ben og tager fat i trusserne og trækker dem ned, jeg kan se at de er våde. Så siger du at jeg også må trække kjolen af dig, så det gør jeg og da den kommer af kan jeg se at ham der sår bag dig står med en virkelig stor og tyk pik som støder mod din røv, pikken er våd på det store hoved og forhuden er helt væk så stiv og stor er den. Du siger at jeg skal sætte mig på hug og se på din fisse,… den er våd og hævet, så de har nok allerede fået lov at stikke pikken lidt ind i dig. Jeg kan se nogle store nosser på ham der står bag dig titte frem mellem dine ben. Det syn der nu møder mig er meget frækt, for manden bag dig lader nu sin store pik glide ind mellem dine lår, oversiden af pikken glider mod dine skamlæber og gør den våd, han lader hele pikken glide frem mellem dine ben, det stor pikhoved stritter stor og blank frem mellem benene på dig, og jeg får den tanke at sådan en kolossal pik kan da næsten ikke være oppe i dig, du tager en hånd ned og griber om pikken, du kan slet ikke nå om den, og jeg kan se hvordan det trækker i huden på pikken når han trækker den frem og tilbage i din hånd. Jeg spørger dig om du havde tænk dig at lade den stor pik komme ind i dig,.. har du ikke altid gerne vil se mig få en stor pik, spørger du for så er det min opgave at føre den op i din fisse, og så beder du mig fjerne håndklædet på ham der ligger på madrassen.

Du sætter dine knæ op på madrassen så din røv vender bagud til ham med den stor pik, og du har ham der ligger ned lige foran dit hoved, så siger du til mig at jeg skal fjerne håndklædet så du kan se hans pik og lege med den medens jeg hjælper ham der står bag dig med at få hans pik ind i dig. Der går en gysen gennem mig da jeg fjerner klædet, og jeg kan se på dig at du bliver lige så forbavset, for der står en kæmpepik lige foran dig, næsten så tyk som din arm, med et hoved så stor og spændt og store blodåre der snor sig ned af den lange tykke pik, og længden får det til at gyse i dig,… det er da umuligt at nogen kvinde kan modtage sådan en pik i sit underliv. Jeg går nu om bag dig og tager fat i den store pik der stritter forventningsfuld bag dig, jeg fører den hen til din fisse og beder ham være forsigtig når han vil have den ind i dig. Jeg kan se hvordan det store hoved skubber dine skamlæber til side og presser sig ind i dig, du er våd og åben for den, så den glider stille ind,.. men længden, kan du mon tage den, jeg kan se hvordan dine skamlæber presses ud og bliver spændte af den tykke pik som glider længere og længere op, og du begynde at skubbe dig fremad for den presse voldsom oppe i dig, men han tager om dine hofte og presser dig tilbage så den ikke glider ud. Du har fat om den stor pik på ham der ligger ned foran dig og du slikke med tungen op og ned af den, du får nu det store pikhoved ind i munden og danser med din tunge om hovedet, du kan smage han sender små dråber ud af pikhovedet og det giver dig den første orgasme. Idet du skriger den ud bliver din fisse fyldt helt op med den pik som er på vej ind i dig, den bliver presset helt op i dig så det kun er de store nosser jeg kan se udenfor. Du glider nu fra den ene orgasme til den anden, dels på grund af den store pik du leger med og den der arbejder i din fisse, du får pludselig en sprøjteorgasme samtidig med at han hamre den tykke pik ind i dig, og jeg kan se hvordan din fisse næsten bliver trukket med ud for så at modtage den tykke pik igen, jo… nu bliver du ordnet af en tyk pik i din fisse, og det er meget frækt for mig at vide at der er et stort pikhoved oppe i din fisse som pløjer sig op i dig. Jeg kan se på ham der knæpper dig at han snart vil sprøjte i dig, og jeg bøjer mig ned for at se hvordan den kommer frem og tilbage i din fisse, jeg ser hvordan undersiden af pikken bliver tyk og hvordan sæden bliver skudt gennem pikke for til sidst at blive sprøjtet ud oppe i dig, jeg ved at det store pikhoved er i bund og udvider sig når sprøjtene komme, du bliver fyldt med sæd nu og du skriger vildt.

Han beholder pikken oppe i dig længe for at tømme den helt i dig, og så lader han den stille glide tilbage og jeg kan se hvordan den er våd og fedet af sæd efterhånden som den komme ud og til sidst kommer det store hoved til syne, det udvider igen dine skamlæber og da det komme helt ud kan jeg se at du er  åben hele vejen op men kun et kort øjeblik for så lukker din fisse sig sammen og der løber sæd ud af dig. Jeg kan se den store pik står stadig stiv og peger lige ud mod din brugte fisse, og der løber lidt sæd ud af den endnu, og han lader igen det store pikhoved glide ind i dig for at aflever det sidste sæd. Du beder mig mærke efter om der er en pik der har sprøjtet oppe i dig og om der er sperm nok,… jeg lader min pik glide ind i den varme våde fisse og kan mærke at den ikke er stram efter at den store pik har været der og jeg kan mærke sæden i dig. Jeg nyder den dejlige fornemmelse at få pikken op i dig efter at en anden stor en har været der. Jeg tager min pik ud og kan se hvordan der løber en masse sæd ud af dig, ned på dine lår og strømper som bliver våde af al den sæd,…. Jeg kan nu mærke at min pik sprøjter uden at jeg rører ved den, det er det frække syn der giver mig en udløsning, min sæd sprøjter ud over din røv, fisse og lår og blander sig med det fra den anden mands, og det er en vild udløsning jeg får, også fordi jeg kan se hvordan du krammer den anden kæmpepik med dine hænder, og tanken strejfer mig lige om hvordan du vil tømme den for sæd, nu hvor du er gode brugt i fissen efter den behandling du lige har fået af den stor pik.

De to mænd forlader nu rummet og du ligger tilbage på madrassen med spredte ben så sæden kan løbe ud, og du siger at jeg skal se på din fisse, se hvordan den ser ud når den lige er blevet kneppet af en stor pik, så jeg ligger mig ned så jeg kan nyde synet af en dejlig brugt fisse. Det er et dejligt syn at se, se hvordan dine skamlæber er hævede og den er dejlig fedtet af sæd og dine safter, jeg nyder at se sæden løbe ud og gøre dine fissehår våde. Og dine lår og strømper er også blevet smurt ind i sæd, og så det at du fortæller mig at det var en dejlig fornemmelse i din fisse at få så stor en pik ind, og at det var skønt at mærke at den gled frem og tilbage, gjorde kun nydelsen større. Du fortæller mig så at du havde arrangeret den her forestilling med ham der har stedet, du havde spurgt ham om han kendte et par rare fyre med nogle stor pikke for du ville gerne give mig den oplevelse at se dig blive brugt, og nu var der pause inden du ville give mig lov til at se hvordan den anden pik skulle tømmes for sperm. Jeg spurgte dig om du virkelig havde tænk dig at den voldsomme pik skulle ind i din fisse for at sprøjte,… du var selvfølgelig lidt betænkelig ved den størrelse, men det var et par rare mænd som nok skulle passe på ikke at volde dig skade, og ham med den stor havde fortalt at han kun ville trænge op dig til du selv sagde stop og så lade spermen sprøjte. Men lad os nu se hvad der sker inden du skulle ordnes af den store, sagde du, for der sad jo andre mænd derinde som sikkert ville få stiv pik når de så din lille frække brugte fisse med den søde hårtot over skamlæberne, måske du lige skulle spille pik på et par stykker af dem, smile du…

Hvad der nu skete følger senere…

porno med danske piger