Min fjerde weekend med Ali del.1

SPAR MANGE PENGE

Ali’s 2 sønner Achmeed og Hassan stod på hver side af bordet og holdt mine arme og ben fast, jeg var helt hjælpeløs og fuldstændigt i deres magt, jeg elskede den følelse…

Dette er historien om mit sidste møde med Ali, denne gang havde han taget sine 2 voksne sønner med!

Fredag d. 23 Februar 2001 20:00

Det havde sneet hele dagen og jeg var ved at blive nervøs for at vores aftale ville blive annulleret. Jeg ventede spændt og de kom til sidst, lidt forsinkede men som sagt bedre sent end aldrig.

Ali fortalte mig at han var lige ved at ringe og fortælle at han ville udsætte det til en anden weekend, men begge hans sønner havde hørt så meget om "den Danske luder" som han havde kneppet og som han havde lovet at de skulle få love til at kneppe, at de havde plaget ham om at tage af sted, og til sidst havde han indvilliget. (Godt gået drenge)

De var begge meget ivrige efter at komme til at kneppe mig og håne og nedværdige min stakkels mand. Ali lagde ud med at beordre ham til at tage alt sit tøj af, så bandt de ham liggende på ryggen under spisebordet. Bagefter tog hans sønner mit tøj af, deres hænder var overalt på min rystende krop, det tegnede virkeligt til at blive en skøn weekend. Da jeg var nøgen og de havde udforsket min krop, smed de alle tre deres tøj, nu var vi alle nøgne. Ali sagde: "Skub hende ind over bordet så hun skræver over sin mands hoved!" De gjorde som de fik besked på og lidt efter stod jeg lænet ind over bordet og med min sjaskvåde fisse lige over ansigtet på min mand. Ali elskede at nedværdige ham.

Alis 2 sønner Achmeed og Hassan stod på hver side af bordet og holdt mine arme og ben fast, jeg var helt hjælpeløs og fuldstændigt i deres magt, jeg elskede den følelse.

Mens de stod der og holdt mig så jeg deres pikke blive hårdere og hårdere. Achmeed var den yngste, han var meget mørklødet som sin far og hans pik var næsten lige så stor som Alis Hassan var mere lys i huden og hans pik var mindre end de andres, OK mindre er måske så meget sagt, lille var den ikke ca. 22 cm og omkring 17-18 cm i omkreds, den var helt bestemt større end min mands.

Ali pressede sin store tykke pik til bunds i min sjaskvåde fisse med et dybt stød. Jeg stønnede: "ÅÅÅÅÅÅÅH JA ALI, DET HER HAR JEG VENTET LÆNGE PÅ!" Ali kneppede mig mens hans sønner holdt mig fastnaglet på bordet, jeg stønnede og skreg og det var godt at vi ikke boede i en etageejendom, han kneppede mig hårdt og krævende og jeg fik en skøn orgasme lige før han bankede pikken i bund stønnende: "NU KOMMER DET DIN LIDERLIGE TØS; ÅÅÅÅÅÅÅH JAAAA ÅÅÅÅÅH NUUUUUU!"

Han fyldte mit underliv med sin varme klæbrige sæd og da han lidt efter trak den ud, kunne jeg føle det løbe ud af mig, jeg vidste præcis hvor det ville havne, lige i ansigtet på min "stakkels" mand.

Nu byttede Ali plads med Hassan, Ali sagde til Hassan at han skulle tage et stykke køkkenrulle og tørre min mands ansigt af, så han igen kunne se lige op i min sæd dryppende fisse.

Jeg mærkede Hassans pik glide op i mig, der var tydelig forskel på ham og Ali, hans pik gled let og ubesværet til bunds i min gennemkneppede fisse. Hassan kneppede mig hårdt og hurtigt, han bankede sin pik hårdt op i mig hver gang, som for at kompensere for de "manglende" cm., det føltes så godt, jeg elsker at blive taget hårdt og jeg stønnede: "ÅH JA HASSAN; KNEP MIG HÅRDERE – HÅRDERE JAAAA!" Hassan snerrede: "DU HAR RET FAR, HUN ER GODT NOK EN LIDERLIG KÆLLING, ÅÅÅÅH HUN MALKER MIN PIK MED SIN FISSE, ÅÅÅÅH JEG KOMMER NUUUUUUU!" Jeg fik en lille men dejlig orgasme da Hassan fyrede sin ladning af og fyldte mig med sin sæd, han trak sig ud og igen løb det ned i ansigtet på min "stakkels" mand.

Achmeed tørrede min mands øjenlåg fri for Hassans sæd og snerrede: "NU SKAL DU SE HVORDAN DIN KONE SKAL TAGES HANREJ!" Han bankede sin store tykke pik op i min fisse med ordene: "NU SKAL DU FÅ DIN LIDERLIGE HVIDE LUDER!"

Jeg skreg højt da han trængte så hårdt og hurtigt op i min fisse: "NEEEEJ ACHMEED TAG DET LIDT MED RO DET GØR ONDT NEEEEJ!" Achmeed lo og sagde: "DU ER EN LUDER LENE OG JEG VIL KNEPPE DIG SOM MAN KNEPPER EN LUDER; HÅRDT OG BRUTALT!" Achmeed var ligeglad med min klynken og skrigen og kneppede mig hårdere og hårdere, det gjorde ret så ondt men samtidigt fik det mig til at komme, 3 gange før han til sidst bankede sin store tykke pik i bund med ordene: "TAG DET DIN HVIDE LUDER, NU KNEPPER JEG DIG TYK!" Efter han havde afleveret sin sæd dybt i mit underliv trak han sig ud, igen plaskede det lige ned i ansigtet på min "stakkels" mand. Jeg lå helt stille på bordet og hev efter luft, jeg var lige ved at besvime, men det lykkedes mig at blive ved bevidstheden.

Efter den dejlige omgang jeg havde fået gik jeg ud og lavede kaffe, så fik vi kaffen og en lille sludder.

SEX I DAG?

22:30

Nu blev både min mand og jeg trukket ind i vores soveværelse, han blev bundet til en stol ved siden af sengen, jeg blev skubbet ned på sengen, hvor de tog mig alle tre på en gang. Ali lagde sig på ryggen og befalede mig at "spidde" mig selv på hans store tykke pik, det gjorde jeg lydigt mens jeg stønnede: "ÅÅÅÅÅH JAAA ALI, DET ER SÅ SKØNT MED DIN STORE PIK I MIN FISSE!"

Jeg følte mig godt fyldt ud med Alis store pik dybt i mit underliv, men det var ingenting med hvordan det var lidt efter.

Jeg så et glimt af Hassan der smurte glidecreme på sin pik, jeg følte den presse mod mit snævre røvhul! Jeg skreg da han tiltvang sig adgang og fyldte mit underliv endnu mere op. Achmeed lukkede hurtigt munden på mig med sin store tykke pik, jeg kunne næsten ikke gabe over den, og det varede ikke længe før jeg kun kunne have det halve af hans store glinsende pikhoved i min mund. Nu gennemkneppede de mig i alle 3 huller. Jeg var i en helt anden verden, den bestod kun af 3 pikke der gennemkneppede mig godt og grundigt – skønt! Jeg kunne næsten ikke trække vejret med det halve af Achmeeds pikhoved presset ind i min mund, jeg kunne kun stønne og komme med mærkelige lyde.

Da jeg lidt efter fik min første orgasme trak han pikken ud, men kun et øjeblik. Jeg skreg højt og klagende: "ÅÅÅÅÅÅÅ GUD; JEG KOMMER – ÅÅÅH JEG KOMMER ÅÅÅÅÅH!" Da jeg faldt lidt til ro pressede Achmeed igen sin store pik ind i min mund. Jeg hørte Hassan trække vejret tungt og snart fyldte han mit underliv mens han hvæsede: "SLUG MIN SÆD – HVIDE TØS!"

Hassan trak sin pik ud og ligeledes Achmeed, så pressede Achmeed sin store tykke pik imod mit snævre men nykneppede hul. Jeg stønnede og tiggede: "NEEEJ ACHMEED NEEEJ IKKE I RØVEN NEEEEJ!"

Han lo og pressede stædigt imod og jeg opgav modstanden, hans tykke pik gled langsomt op i mig og gled langt op i mit "hærgede" underliv, NU var jeg fyldt HELT UD, 2 store tykke pikke der arbejde dybt inde i mit underliv, jeg klynkede, jamrede og skreg den næste orgasme ud. Achmeed sagde leende: "Hvilken en liderlig so!" Ali lo og sagde: "Ja Achmeed, hue er en vaskeægte Skandinavisk luddertøs!"

De kneppede mig indtil de kom næsten samtidigt og fyldte begge mine huller med deres sæd. Achmeed trak sin pik ud og Ali skubbede mig af, jeg lå fladt på ryggen og hev efter luft mens jeg mærkede deres sæd løbe fra min godt udblokkede huller og lavede en stor våd plet på lagenet.

Far og sønner gik ned på badeværelset for at vaske sig lidt mens jeg lå der udmattet med mine ben vidt spredt og mine spermtilsølede og udblokkede huller fuldt synlige for min "stakkels" hjælpeløse mand. Da de var færdige tog jeg et hurtigt brusebad.

Da jeg var færdig gik jeg tilbage i soveværelset og spurgte Ali om de ville have en kop kaffe, det ville de gerne. Jeg spurgte om jeg måtte løsne min mand. Ali så på ham og sagde: "OK han kan hjælpe dig med kaffen!"

23:50

Vi satte kaffen på bordet, kaldte på Ali og drengene, så fik vi en kop kaffe. Jeg sad for bordenden med Ali på min højre side og Achmeed på venstre, Hassan og min mand sad uden for rækkevidde. Jeg havde kun en badekåbe på som Ali havde åbnet, både Ali og Achmeed sad og legede med mine bryster, lår og fisse, det var ikke let at drikke kaffe under de omstændigheder.

Da kaffen var drukket løftede Achmeed og Ali mig op på bordet så jeg lå på ryggen med røven lige ved bordkanten, Ali lagde mine ben op på sine skuldre og trængte op i min fisse og kneppede mig, Achmeed æltede mine bryster og små bed i mine brystvorter. Ali sagde til min mand at han skulle lægge sin hånd på min mave så han kunne mærke den store pik arbejde i min mave. Hassan kyssede mig og kravlede op på bordet og skrævede over mig og tvang mig til at sutte på hans pik.

Ali sagde: "Nå kan du mærke min pik bevæge sig i din kones mave?" Intet svar. Ali gentog sit spørgsmål: "KAN DU MÆRKE MIN PIK BEVÆGE SIG I DIN KONE’S MAVE?" Jeg hørte min mand mumle: "Ja Ali jeg kan mærke den!" Ali sagde: "HVAD KAN DU MÆRKE HANREJ?" Min mand sagde: "JEG KAN MÆRKE DIN PIK ARBEJDE I MIN KONES MAVE!" Ali fortsatte: "Nu skal du bede mig pænt om at fylde din kone med min sæd!" Intet svar. Ali gentog: "SPØRG MIG NU PÆNT OM AT FYLDE DIN KONE MED MIN SÆD!" Jeg hørte min mands rystende stemme: "ALI VIL DU IKKE NOK FYLDE MIN KONE MED DIN SÆD!" Ali lo højt og sagde: "HØRTE I DET SØNNER, HØRTE I DEN HVIDE HANREJ TIGGE MIG OM AT BOLLE HANS KONE TYK, HVILKEN VATPIK!" Han fortsatte: "Nu Lene, nu skal du fortælle mig HVOR du ønsker min sæd, på din mave og bryster, eller i din fisse og frugtbare livmoder?" Hassan trak pikken ud så jeg kunne svare hans far. Jeg stønnede: "ÅÅÅH ALI, JEG VIL HA’ DEN I MIN FISSE OG LIVMODER!"

Jeg vidste at de ord ville tænde min mand og helt sikkert Ali. Han kneppede mig hårdere og mere krævende i kort tid og stønnede så: "NU KOMMER DET DIN LIDERLIGE SO – ÅÅÅÅÅÅH JAAA NUUUUU"!

Kort efter overtog Achmeed efter sin far og kneppede mig, Alis sæd og mine safter havde smurt godt og han trængte let og smertefrit ind. Han kneppede mig hårdt, Ali satte sig ved siden af og kaldte både min mand og mig slemme ting. Han opmuntrede også Achmeed til at kneppe mig endnu hårdere, jeg kunne høre Hassan begynde at stønne og pludselig strømmede han sæd ned i min hals, det kom så hurtigt at jeg havde svært ved at sluge det hele.

Achmeed nærmede sig slutningen og pludselig råbte han: "NU DIN BESKIDTE SO, NU KNEPPER JEG DIG TYK!" Hans sæd strømmede ud i mig og Achmeed sagde: "SIG TAK DIN LUDER!" Jeg sagde: "Tak for din sæd Achmeed!"

Ali gav min mand besked på at det var sengetid, vi havde 2 ekstra madrasser som Hassan og Achmeed kunne sove på i gæsteværelset, min mand fik som den ældste sengen. Ali ville have mig for sig selv i nat.

Lørdag d.24

00:30

Vi gik ind i seng hvor Ali begyndte at kærtegne hele min nøgne krop, safterne begyndte at flyde fra min fisse, jeg var bare så liderlig. Ali gav mig besked på at sprede mine ben og pressede sin pik op i min fisse og kneppede mig hårdt, åh det var bare så skønt.

Jeg fik orgasme næsten i samme øjeblik som Ali, han skulle lige give mig 3 stød mere, så sprøjtede han sin sæd dybt op i mig. Han lå oven på mig i lang tid, jeg elsker følelsen af en stiv pik der langsomt skrumper oppe i mig, så ved jeg at det var mig der havde magten til at gøre den slap igen.

Vi vaskede os og gik ind for at sove, jeg var bare så udmattet og faldt hurtigt i søvn.

Det var slut på Fredag d. 23 og starten på Lørdag d. 24

porno med danske piger