Fluffer og Cleaner, maleslave

SPAR MANGE PENGE

Du skal være klædt ud som en kvinde og være sminket som en kvinde og så vil jeg prøve at ligge med dig, mærke varmen og måske røre lidt ved din pik…

Jeg troede jeg havde skudt papegøjen da jeg som 35-årige blev gift med en ung kvinde på 22 år. Hun var smuk som en gudinde, Høj, slank, meget store bryster og en dejlig bred røv. Langt blondt hår der hang uskyldigt ned over hendes ansigt og det sødeste nervøse smil jeg nogen sinde havet set. Hun var helt uskyldig og en lille smule tilbagestående i udviklingen. Stadig jomfru og havde ikke engang haft en kæreste i sine unge år. Ingen sex før ægteskabet var en selvfølge, og det var lige før hun havde hovedpine på bryllupsnatten, men der fik jeg dog taget hendes mødom lige efter bogen i missionærstillingen, pænt under dynen. Opvokset ude på Djursland på sine forældres gård og landlivet havde formet hendes velskabte krop så man ikke kunne se et overflødigt gram fedt, ud over den naturlige smule der gav hende de dejlige runde kvindefomer. Men hun var genert og havde ikke den store lyst til sex. Hun nægtede kategorisk enhver form for oralsex, jeg måtte ikke engang slikke hende. Hun nægtede alt om analsex, ikke så meget som en lillefinger måtte jeg presse op i hende, kun missionærstillingen blev accepteret og kun yderst sjældent. Det gjorde mig frustreret efter de første par år hvor forelskelsen lige så stille forsvandt sammen med den smule sex der kunne blive bevilget en gang om måneden.

For selv den smule sex forsvandt da jeg også begyndte at miste lysten til hende, hun lå bare helt stille når jeg lå oven på hende, spredte benene og lod mig gøre min pligt. Der var ingen følelse, ingen passion og ingen vildskab. Det var en øjenåbner da jeg pludselig forelskede mig over hals og hoved i en kollega til en julefrokost. Jeg havde et mindre firma og for at det ikke bare var os 8 fra kontoret, tog vi ind til en fælles firmajulefrokost med 300 andre i Aarhus. Stor fest, gang i den, snaps på bordet og pludselig stod jeg og dansede tæt med sekretæren, mærkede hendes krop vride sig op af min og der kom liv i kalorius, han kunne dufte fissen på den anden side af de få stykker tøj, mærke fugten fra hendes skød og han huskede pludselig hvordan det var at flå dyner i stykker og bide i brystvorter, mens hun rev lange rifter på min ryg. Da hendes læber rørte ved min hals og hendes tænder bed forsigtigt i mig, måtte jeg skubbe hende væk ”Nej, det går ikke. Jeg er gift” Hun så undrende på mig som om det betød noget, hun forstod jo ikke hvad jeg mente, 23 år og ved at score direktøren, så er man ligeglad med hans kone og hans familie. ”Og? Hun er jo ikke her i aften” hviskede hun og forsøgte igen at kysse mig. Endnu en gang stoppede jeg hende ”Det er forkert, så vil jeg hellere blive skilt først. Hun er så ung og uskyldig, jeg vil ikke være den der ødelægger hendes verden”. Jeg opgav at danse færdigt, opgav resten af festen og tog en taxi hjem til gården.

Hun sad og så noget i fjernsynet da jeg kom ind og selv om hun ikke altid var lige kvik, så hun straks at der var noget galt. Mit hoved var fuldt af tanker, jeg vidste ikke hvad jeg ville og jeg vidste ikke hvor dette førte hen, men jeg fortalte hende om mine følelser for sekretæren og at jeg vil have et sexliv tilbage. Jeg kunne ikke leve på denne måde mere. Hun sagde ikke et ord, så bare på mig. Så smed jeg mit ultimatum, enten fik vi gang i vores sexliv eller også måtte vi sælge gården og flytte hvert til sit. Hun så sig nervøst omkring, som om flyttefolkene allerede var i gang med at pakke ned. ”Jeg kan ikke” hviskede hun, ”Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre og hvordan jeg skal være, det hele er så klamt og vulgært, tissemanden i min hånd og i min mund, den sure væske, jeg gør det aldrig mere. Jeg er ked af at det betyder så meget for dig, jeg kan ikke.” Hun græd lige så stille. Pludselig forstod jeg at hun slet ikke snakkede om mig, der var sket noget i hendes fortid som fik hende til at ære sådan her. ”Hvornår har du haft en tissemand i din mund?” Hun så på mig og forstod hvad hun havde sagt, alt det hun havde holdt skjult i al denne tid. ”Jeg kan ikke snakke om det, det var en hemmelighed, jeg måtte ikke sige noget. Hvis jeg sagde det til nogen så ville min mor og far smide mig ud og jeg ville aldrig blive gift. Jeg fortalte det aldrig og jeg blev gift med dig. Nu har jeg fortalt det og nu vil du flytte.” ”Du har brug for hjælp, terapi skat. Vi kan ikke komme igennem det her alene”.

Og sådan gik det, vi opsøgte en god sexolog inde i Aarhus og aftalte et forløb hvor hun først tog nogle samtaler med os hver i sær og bagefter ville hun tage en med os i fællesskab. På det første møde fortalte jeg om min egen fortid og om hvordan jeg havde oplevede vores sexliv eller mangel på samme. Jeg fortalte om de ting jeg savnede. Nærhed, variation, energi, oralsex og analsex. At jeg ville ønske at vi kunne tage en tur på køkkenbordet eller ude i lade. Alle de fantasier som man har i hove og som man normalt får levet ud med sin kone. Det næste møde ændret en masse ting. Hun spurgte direkte hvor langt jeg ville gå for at ”åbne” min kone og give hende lyst til sex. Jeg troede straks at hun ville være sammen med en anden mand eller kvinde og at jeg bare skulle kigge på, men nej. Hun vil bare være den der bestemmer, tager initiativ og styre hele slagets gang. Der var bare en lille hage, hun er panisk angst for mænd og hun har grædt og følt sig voldtaget de gange jeg har haft sex med hende, i hoved har hun været tilbage i sin barndom hvor en fremmed mand tvang hende til oralsex og handjob. Hendes mærkelige udefineret betingelse kom sexologen ikke ind på, dem ville min kone selv fortælle om i aften, hvis hun altså havde modet til at åbne sig, ellers ville det blive sagt på vores fællesmøde i næste uge.

Så jeg var godt nervøs da jeg kørte hjem, maden stod allerede på bordet og hun så ud som om alt var i den skønneste orden, men den dårlige samvittighed plagede mig. Havde jeg virkelig voldtaget hende gennem hele vores ægteskab, men jeg vidste jo ikke noget om hendes fortid. Vi sidder lidt og ser noget i fjernsynet, men jeg kan ikke følge med. ”Gik det godt ved psykologen” spøger hun pludselig. Jeg ser på hende, hun har et lidt nervøst blik i øjnene ”Ja” svare jeg ”Hun sagde at du gerne ville have sex med mig, men at du havde nogle betingelser”. Hun ser pludselig meget skrøbelig og usikker ud. Jeg skynder mig at fortsætte ”Undskyld skat, jeg vidste ikke jeg gjorde dig ondt, havde du bare sagt noget så havde jeg aldrig tvunget dig”. Hun ryster på hoved ”Det er for sent at undskylde nu, men vi kan arbejde på at tilgive” Jeg nikker, hun tager min hånd, den er helt kold af sved. ”Jeg vil gerne være den der bestemmer tempoet, så sex bliver det ikke til, lige med det samme. Men måske lidt oralsex hvis du virkelig er sød?”. Jeg sætter mig ned på knæ foran hende, nøjagtigt som da jeg friede til hende ”Skat, jeg vil ikke presse dig, vi gør det på din måde og i dit tempo, jeg vil bare vide at du elsker mig” hun smiler til mig ”og jeg vil bestemme tempoet, hvor langt vil du gå?” Det var det samme som psykologen havde spurgt mig om ”Jeg ved det ikke, hele vejen tror jeg” ”hele vejen” hun smager på ordene ”Så du vil gøre alt hvad jeg beder dig om?” ”ja, jeg vil gøre alt”.

Hun nikker ”Du har altid været en mand der har holdt dit ord, modsat alle de andre. Men jeg vil holde dig op på dette ord, du skal komme til at gøre alt” Jeg ser forvirret på hende ”jamen hvad er det du vil have jeg skal gøre?” ”Du skal bare lade mig bestemme, hele vejen igennem”. Der er noget kryptisk ved hendes ord, hun vil ikke helt ud med det og jeg begynder at frygte at der ligger noget slemt bag. ”Kom nu, fortæl mig hvad du vil have og jeg skal give dig det. Hun nikker meget alvorligt ”Jeg er panisk bange for mænd, jeg frygter jeres råhed, grove hud og voldsomme natur. Du skal være blid, blød og forsigtig. Hvis du kan være det, så vil jeg godt prøve at give dig et blowjob når jeg er klar. Du skal virkelig ofre dig for at jeg kan finde styrken til at prøve med dig” Jeg nikker, jeg skal nok være forsigtig. ”Du forstår ikke, jeg bliver nød til at fjerne din maskulinitet, dine hår skal væk, du skal have runde former. Du skal være klædt ud som en kvinde og være sminket som en kvinde og så vil jeg prøve at ligge med dig, mærke varmen og måske røre lidt ved din pik, når jeg ser dig som en sød og følsom kvinde, med en pik, vil jeg måske kunne få modet til at lade dig slikke mig og selv slikke lidt på dig.” ”Kvinde, vil du gøre mig til en kvinde?” ”Ikke bare en kvinde, til min veninde som jeg kan dele tanker og følelser med, du skal være en kvinde helt inden i. Jeg stoler ikke på andre end dig, du ventede et helt år med at forsøge at voldtage mig, du ventede til vi i det mindste var gift, selv om det var hårdt for dig.”

SEX I DAG?

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, kan jeg spille kvinde for at få hende til at genfinde sin seksualitet, som en mand tog fra hende ved vold i sine unge år? Kan jeg overhoved tillade mig at nægte at hjælpe hende, det var tros alt mig der først tvang mig adgang til hende og tog hendes mødom, endda på bores bryllupsdag, hvor hun burde være lykkelig. Jeg vidste ikke at jeg pådrog hende denne smerte, men jeg gjorde det tros alt med min krop og min pik, med min styrke tvang jeg mig adgang til hende selv om hun ikke havde lyst. ”Ja skat, jeg vil gøre alt hvad der er nødvendigt for at du skal få det godt igen” Hun smilte og kyssede mig, ”gå i bad og fjern alle dine hår skat, så lægger jeg dit nye tøj frem på sengen. Og fra nu af må du ikke spille pik på dig selv, det er noget griseri og sådan noget gør vi piger ikke”. ”Ja skat, skal jeg nok” ”Og prøv at lyd lidt mere som en pige, det er nok for sent at få dig kastreret, det skal jo ske i teenageårene for at mænd ikke udvikler den dybe stemme.” Jeg gøs helt ved tanken, ville hun virkelig gå så langt? Jeg var ved at være i tvivl om jeg gjorde det rigtige.

Da jeg kom ud fra badet var jeg som et nyt menneske, jeg havde barberet mine arme, ben og brystkasse, der var ikke et hår tilbage. Jeg havde vasket mig i hendes shampoo, så jeg duftede lidt mere af kvinde og jeg gik nu ind i soveværelset med håndklædet om livet, så jeg ikke skræmte hende ved at stå der med halvstiv pik. Hun sad på sengen og smilte til mig ”Bare smid håndklædet søs, du har ikke noget imod at jeg kalder dig for søs vel? Jeg kan også bruge et rigtigt pigenavn hvis du vil?” ”Øhh, det har jeg ikke lige tænkt over” svarede jeg mens jeg lod håndklædet falde. ”Ej, det går ikke det der, du skulle fjerne alle hår, så den ligner en lille drengs tissemand og ikke en stor ond voldtægtsforbryder” Jeg så ned på min pik og kønshårene omkring ”Mener du det, det vil da se helt forkert ud?” ”Lyd nu som en pige og se nu bare at få de hår væk” Jeg rystede på hoved og gik tilbage til badeværelset, tøvede et øjeblik, men så fjernede jeg alle mine hår om pikken. Vaskede mig igen og gik tilbage til hende. Hun gav mig et par hvide knælange bløde pigestrømper med små sløjfer. Jeg tog dem på, så gav hun mig et par yndige trusser, med Hello Kitty på og en lille passende BH. Mærkeligt nok blev min pik helt stiv da jeg trak trusserne op og hun så forarget på mig ”hvorfor bliver du liderlig nu, kan du li’ at være en lille pige? Det var jo ikke meningen at du skulle gå rundt og være liderlig og kun tænke på at voldtage mig”. ”Ej søde, jeg har jo lovet ikke at gøre dig noget. Jeg kan ikke styre om min pik vil rejse sig”.

”Jeg havde håbet at du havde bedre kontrol over ham, nå men nu bliver du nød til at få den her på” Hun smed et plastikhylster hen til mig, det var farvet lyserødt og der stod ”SISSY” på den med guldbogstaver. ”Hvad er det?” ”Prøv i det mindste at lyd som en pige. Tak. Det er et kyskhedsbælte til mænd, det sikre at du ikke gør noget dumt som at spille pik eller voldtage mig, tag den på” ”Jeg kan ikke få pikken der ned i, den er jo alt for lille?” ”Det kan du, hvis pikken ikke er stiv. Så giv den et slag så den lægger sig ned” Jeg så nervøst på hende, hun sad i den modsatte ende af sengen, men så stadig fascineret på min pik da jeg slog på den. Det gjorde ondt, men den lagde sig ikke ned. ”Du bliver nød til at slå hårdere, giv ham en ørefine ude på det blottede pikhoved” Jeg gjorde som hun sagde og det virkede, jeg fik også tåre i øjnene samtidig, men pikken lagde sig helt ned. ”Du skal have denne ring rundt om kuglerne, så det var jo meget godt at vi ikke valgte at skære dem af” Jeg nikkede, kunne stadig ikke finde ud af om hun mente det eller ej. Jeg fik placeret mit pikbur og hun kom hen og satte låsen på, da det sagde klik, var den buret inde. ”Jeg beholder nøglen så du ikke bliver fristet” sagde hun og kyssede mig på kinden. Hun gav mig en lyserød kjole, som jeg straks tog på. Nu kunne jeg næsten forveksles med en ung pige. Hun gav mig en paryk og så satte vi os hen til sminkebordet hvor hun gennemførte forvandlingen. ”Neiii hvor er du sød, jeg er slet ikke bange for dig mere” Hun gav mig et kæmpe kram.

I det samme ringede det på døren, jeg så på hende ”Forventer vi gæster i aften?” Hun rystede på hoved ”Det kan være det er Mie, psykologen, hun ville komme forbi med nogle lægelige ting til os, som jeg ikke selv kunne få fat i. Bare sæt dig ind i stuen, så ser jeg efter”. Der gik kun et øjeblik, så kom de begge ind i stuen ”Nej hvor er hun sød som pige” sagde Mie. Jeg rødmede, havde ikke forventet at nogen skulle se mig ”Utroligt at hun gik med til det, hun må virkelig elske Sofie. Hvad er hendes pigenavn?” ”Jeg kalder hende for Søs, det er så tæt på Sissy” svarede Sofie. ”God ide” de snakkede begge forbi mig, som om jeg ikke helt var til stede. Mie tog et kamera frem ”Jeg skal have nogle billeder til diverse papirer.” og inden jeg nåede noget havde hun taget det første billede af mig. De fik mig til at stå i forskellige positioner, smile, grine og lave trutmund. De tog billeder hvor jeg løftede op i min kjole og viste mine trusser og hvor jeg trak trusserne til siden så kan kunne se pikburet. De grinte og fniste og Sofie var helt kulret.

Mie tog sin taske frem og satte nogle pilleglas på bordet, hun så på Sofie. ”Disse piller er kvindelige kønshormoner, dem må hun maksimalt få 4 af om dagen, de får hendes bryster til at vokse naturligt. Disse piller skal hun have når brysterne er færdigt udviklet, de får dem til at producerer mælk. Disse her er vitaminpiller som giver huden en fin glans og gør at hendes hår kan blive langt og stærkt, så stærkt at en mand kan rive hende om på gulvet hvis han vil. Maksimalt 2 om dagen da de har visse bivirkninger. Denne creme skal hun bruge efter hvert bad, det giver en blød hud og den fjerner alle døde hudceller. Denne creme bruges til kemisk at fjerne hendes hår, den er ikke så god til ansigtshår og kønshår da huden er meget tynd der, så måske skal i heller bruge voks de steder. Denne creme er en fugtighedscreme der giver en sund hud.” Endelig brød jeg ind ”Hvad foregår, jeg skal ikke have disse piller” ”Hold kæft Sissy” svare Mie groft. Sofie så på mig med store søde øjne ”Du lovede jo du ville gøre alt for at hjælpe mig igennem så jeg kunne være sød ved dig” ”Ja, jo men ligefrem at få bryster skat. De forsvinder vel ikke igen?” ”Vi kan altid få dem fjernet bagefter” svarede Mie. ”hvordan har du det med blowjobs?” spurgte Sofie lige så sukkersødt som altid, mens hendes ene hånd rørte ved mit lår. ”Jeg elsker blowjobs, det er næsten lige så frækt som rigtig sex” Hvisker jeg til hende, syntes det er lidt pinligt at vores psykolog sidder at kigger på. Sofie sætter sig op på mig skød ”Det glæder mig, Anders, Mies mand kommer snart for der er nogle papirer i skal underskrive og så skal du vise mig hvordan man giver et godt blowjob” ”Hvad! Nej, det kan jeg ikke, jeg er ikke bøsse” Hun smiler bare til mig ”Jeg ved du ikke er bøsse, men du er jo heller ikke en mand mere, så det gør dig ikke til bøsse. Det gør dig endnu mere feminin og så har du jo lovet mig at gøre alt hvad jeg beder dig om” ”Jeg nægter” ”Hvordan kan du nægte når du i tre år har plaget mig om at gøre det på dig, du siger det er sådan noget piger gør”. ”Hvis jeg var dig, så ville jeg falde på knæ foran ham, lige når han kommer ind. Han er ikke en man snyder for et godt blæs og Sofie har lovet ham at du gør det.” ”Så må hun selv, for jeg nægter at gøre det”. Sofie rejser sig op hun har tåre i øjnene ”Vil du slet ikke hjælpe mig” Mie læner sig hen til mig og hvisker ”Hvis du ikke gør det, så smækker han dig en, vender dig om og knepper dig i din sissyfisse.”

I det samme ringer det på døren og Sofie springer op og lukker ham ind. Jeg glor på ham da han træder ind i stuen. Han er mindst to meter høj, bred over skulderne og ligner en der er født i et motionscenter. Han har store tatoveringer på armene og han glor lige på mig. ”Sofie siger der er problemer med din lille sissymund, er det rigtigt at du ikke vil kravle hen til mig og give mig et blæs som lovet”. Han står og knækker fingre, jeg ser på Sofie, hun smiler til mig. Jeg ser på Mie, hun laver tegnet ”sut hans pik”. Jeg synker lidt mundvand og kravler hen til ham. Han står med let spredte ben og armene i siden ”God tøs, tag så pikken frem og vis at du elsker den din lille piksutter” Da jeg lyner hans bukser op, kan jeg ikke undgå at mærke hvor stor den allerede er, jeg trækker hans bukser ned og bokseshortsene med, jeg gisper da jeg ser den store pik der vælter ud, kuglerne hænger i en enorm pose og der er nok 5 cm løst hud mellem kuglerne og pikken, pikken er slet ikke stiv endnu, men den hænger ned og er endnu længere, pikhoved er allerede stort. ”Bare løft pikken op tøs, så kan du starte med kuglerne, de skal også helt ind i din mund” Jeg gør som han siger og tager de behåret kugler i munden, suger dem ind i munden og slikker på dem ”Ja, sådan god tøs” Jeg slikker og sutter længe på hans kugler, pikken rejser sig og vokser i størrelse. ”Så lader du tungen lege med staven, hele vejen op til pikhoved. Træk forhuden tilbage og vask mig rundt langs glansen inden du tager hele pikhoved dybt i din liderlige mund.” Jeg gør som befalet og snart sidder jeg og sutter på hans pikhoved ”Bare sug den længer ind, du skal nok lære at tage den til roden tøs, fuck du er jo helt prof.” Han tager fat om mit hoved og presser pikken ind, jeg trækker mig væk og hoster. Er lige ved at kaste om ”Få så pikken ind i munden igen tøs, du slipper den ikke før du har fået din gevinst”. Han knepper mig igen i munden og resultatet er det samme. Jeg hoster slim op og er ved at brække mig. ”Kom i gang igen, du skal nok lære det.” Og han knepper mig igen i munden. Langt om længe kommer han med et brøl og jeg hører Mie hviske mig i øret ”slug det hele spermtøs, du elsker jo at sutte pik og sluge rigtig mandesperm” Jeg kan ikke sluge det hele så jeg må slikke gulvet rent og rengøre hele pikken inden de er tilfredsse.

Sofie kysser mig på kinden ”Åhh gud hvor var det frækt, jeg har aldrig haft så meget lyst til at få pik, som da jeg så dig sidde med den kæmpe store pik i munden og sutte den kun for min skyld.” Anders griner ”Du skulle bare have sagt til, han kan også bruges som Fluffer, så skal jeg nok få dig til at glemme alt om din frygt for små mænd” Hun fniser og rødmer. Mie hiver en stak papirer op ”Du skal skrive under der, Anders der og så skriver vi der som vidner” ”Hvad skriver jeg under på?” ”Du skriver under på at Anders bliver administrerende direktør i firmaet og her skriver du under på at han har lov til at råde over alle firmaets midler som han ønsker” ”Nej, det vil jeg ikke” Anders bryder ind ”Du skriver også under på at jeg ikke sprænger din røv i et forsøg på at gøre dig til kvinde i aften” Mie griner ”Skat, ikke i aften, det får du sikkert lov til en anden gang. Nu skriver Søs under og så sutter hun dig endnu en gang” Sofie hvisker mig i øret ”Skriv nu under, for min skyld, du kan alligevel ikke gå på kontoret med kjole på og nogen skal jo drive firmaet videre” ”Hun kan slet ikke gå nogen steder når jeg har gjort hende lykkelig” griner Anders. Jeg tør ikke andet end at skrive under. Min mund fyldes med sperm igen, inden vi siger farvel til hinanden.

Inde i sengen er Sofie lykkelig ”åhh hvor var det frækt at se, jeg elsker at se hvor meget du vil gøre for mig. Tror du virkelig at han også havde lyst til at kneppe dig i numsen?” ”Jeg håber det ikke skat, jeg syntes ikke det er sjovt det her, kan vi ikke stoppe” ”Pjat med dig Søs, du vil elske at få lidt pik i numsen, har du ikke så tit forsøgt at tage mig i det hul? Det er jo fordi du kan li’ det”. Vi lå lidt med hver vores tanker, jeg var ikke meget for at indrømme det, men jeg var stang liderlig og det gjorde ondt i min pik, der ikke kunne blive stiv i dette pikhylster. ”Hvad er en Fluffer egentlig?” spøger hun pludselig. ”Jeg mener det er en pige der arbejder på pornofilm med at holde pikkene stive imellem optagelserne. De sutter dem stive så de er klar til næste scene og de sutter dem så de er lige ved at komme og hende modellen ikke skal sutte i lang tid før fyren spermer.” ”Du må godt mærke på mine bryster” Jeg føre hånden op under hendes natkjole og mærker de helt stive brystvorter. ”Jeg leger lidt med mig selv, men bare nus mine bryster. Jeg tror du ville være fræk som Fluffer på en pornofilm” Jeg svare ikke, nusser hendes bryster mens hun leger med sig selv. Det er første gang jeg oplever at hun onanerer.

De næste par måneder går med at jeg bliver mere og mere feminin, men ikke nok til at hun vil give mig et blowjob. Jeg er ellers ved at få bryster, det spænder i dem og der er ved at komme en lille bule. Pikken kommer ud en gang om ugen, hvor jeg vasker ham, men jeg må ikke tage en spiller. Han kommer tilbage i buret med det samme, hun har været nød til at købe et lidt mindre bur da pillerne får min pik til at skrumpe ind. Nu ligner den en drengs tissemand inden han kommer i pupetet. Jeg sutter pik på Anders 3-4 gange om ugen når han kommer forbi for at få råd omkring drift af mit firma. Sofie syntes det er frækt at jeg efterhånden kan få pikken helt ned i halsen og hver aften ligger hun og onanerer mens hun tænker på mit piksutteri og får mig til at fortælle historier om pornofilm hvor jeg sutter pik på alle skuespillerne, eller at jeg står til søs som piksutter for en flok sømænd.

Efter et halvt år har jeg endnu ikke fået et blowjob, men til gengæld har jeg nu nogle pæne store bryster og min røv er blevet helt rund. Mie forsøger at overbevise Sofie om at jeg skal sendes til en doktormand som hun kender, for han laver gerne ulovlige implanter. Jeg kan få lavet kæmpebryster, en helt fantastisk røv og store piksutterlæber der virkelig kan få mænd til at sukke efter mig. Sofie fniser bare og siger at hun er godt tilfreds med at jeg sutter pik på Anders, jeg behøver ikke flere mænd for hendes skyld. Tiden går og jeg er glad for at hun ikke følger Mies forslag. En morgen kommer hun ind til mig ”er du klar til at få vasket tissemanden?” ”Ja skat” Vi går ud på badeværelset og jeg barberer mig, det er utroligt at min pik er skrumpet så meget, den ligner næsten en lillefinger efterhånden. ”Ved du hvad det er for en dag i dag Søs?” ”Nej, det ved jeg ikke noget om” Alle dage er ens for mig, jeg ved ikke engang om det er søndag. ”Det er nøjagtig et år siden du blev en pige, det skal fejres med manerer”. Jeg kan ikke lade være med at smile over hendes helt naturlige glæde. ”gå ind og vælg en af mine fine kjoler, vi skal holde fest i aften” Jeg går hendes kjoler igennem og finder en flot lilla en, meget af mit tøj er i den farve, men tit står der SISSY på det. Denne kjole er hel og enkel. Den passer mig fint ”sæt dig på sengen” hvisker Sofie og jeg sætter mig, hun spreder mine ben. ”Nu er den lille nok, er du klar til at få et blowjob?” Jeg kan ikke tro at hun mener det, det er et år siden jeg sidst har fået lov til at komme og nu må jeg komme i hendes mund. Hun sætter sig ned mellem mine ben og løfter min kjole, forsigtigt tager hun min tissemand i munden og sutter på den. Den rejser sig med det samme og får næsten samme størrelse som min tommelfinger og så vælter spermen ud, eller det føles sådan, for der kommer kun to små sprøjt.

”Det var da ikke så slemt, det gik jo både hurtigt og der var ikke ret meget sperm.” siger hun med et fnis ”Syntes du virkelig at det har været alt dette her værd?”. ”Jeg ville ønske du havde gjort det for et år siden skat, så kunne min pik gøre dig lykkelig” Hun fniser igen ”Bare rolig, din mund kan hjælpe med at gøre mig lykkelig i aften” Hun sad og pillede ved min tissemand, smurte den ind i et eller andet, jeg lå på ryggen og nød det ”Jeg glæder mig til at få lov til at slikke dig i aften” ”Det ved jeg, du har altid været en spermelskende tøs, men jeg troede du ville være lidt mere jaloux” ”hvad mener du skat?” ”I aften, der skal du være min Fluffer og min Cleaner og jeg skal have rigtig pik, flere forskellige mænd i forskellige størrelser så jeg kan få lysten til rigtig sex tilbage” Det gjorde pludselig meget ondt i min tissemand og der lød et klik. ”hvad laver du?” ”Sætter din FL2 på permanent, det var dit sidste sprøjt, fra nu af er du en pige og i aften bliver du gjort til en rigtig kvinde, men først efter at jeg også er blevet det”. ”hvorfor gør du det her skat?” ”fordi du er en mand og jeg blev mishandlet af en mand som ung. Brugt og mishandlet og du gjorde det hele meget værre ved at jeg elskede dig og du voldtog mig” ”Jeg elsker også dig” ”og derfor sidder du lydigt og sutter den ene pik stiv efter den anden og når en af dem har fyldt min fisse med sperm, så slikker du det hele rent inden den næste pik skal op, når jeg ikke vil mere, så fjerner vi dine små ligegyldige kugler og så får de alle lov til at gøre dig til en lykkelig kvinde, din tissemand har sprøjtet for sidste gang min tøs” Jeg græd, ”det mener du ikke skat”. ”Du voldtog mig 72 gange på 2 år, jeg har ført dagbog, så i de næste par dage skal du have 72 gange pik i sin sissyfisse og så kan du forlade mig hvis du vil, eller du kan blive og have fast tjans som min Fluffer og cleaner for efter i aften vil jeg være hel og være klar til at nyde en pik igen.

porno med danske piger