En god weekend

SPAR MANGE PENGE

Irene kom hen til sengen, men i stedet for at gå i seng, sagde hun godnat, kan du sove godt, jeg går ind til Per og bliver der i nat. Et øjeblik efter var hun ude af døren…

Irene havde en bekendt, Per, jeg kendte ham kun flygtigt. Der var ikke noget imellem dem, de var blot bekendte. En weekend havde Irene inviteret Per, han skulle komme fredag og blive til søndag.

Fredag aften spiste vi en dejlig middag med en god flaske vin til, og havde ellers en meget hyggelig aften, Per var meget sympatisk, munter og livlig.

Lidt hen på aftenen var det tid at gå til ro. Per havde fået anvist gæsteværelset, efter et kort besøg på badeværelset gik han ind på værelset. Irene og jeg gik derefter på badeværelset, jeg var først færdig og gik ind i seng. Kort efter kom Irene, hun havde kun et par små trusser og en kort tynd natkjole på. Nådada tænkte jeg, det ser lovende ud. Irene kom hen til sengen, men i stedet for at gå i seng, sagde hun godnat, kan du sove godt, jeg går ind til Per og bliver der i nat. Et øjeblik efter var hun ude af døren. Gennem den forholdsvis tynde væg mellem soveværelse og gæsteværelse kunne jeg høre deres stemmer, men ikke ordene. Kort efter kunne jeg høre at Irene småstønnede lidt, jeg kunne ikke være i tvivl om hvad der foregik. Et noget højere og langtrukket støn fra Irene fortalte mig at nu stak Per pikken op i hende. Jeg kunne fortsat høre Irene småskrigende og klynkende, det var helt klart at Per rigtig gik til den. Jeg vidste at nu lå de begge to helt nøgne, at Irene lå med vidt spredte ben for at Per kunne ligge mellem hendes lår og med pikken langt oppe i hendes fisse. Kun ganske få meter fra min seng lå Per og fik fisse på min kone. Lidt efter kunne jeg høre at Irene fik en orgasme, og lige efter kunne jeg høre at Per kom. Nu lå Per og tømte sin pik oppe i min kones fisse.

Jeg hørte dem igen senere på natten, igen fik Per noget fisse.

Næste morgen virkede Per lidt tam og forlegen. Irene var fri og utvungen, og da han jo heller ikke fik bebrejdende blikke fra mig, gik der ikke lang tid før han igen var sig selv.

Senere på dagen fik jeg en snak med Per. Han var blevet lidt overrasket da Irene kom derind, men tænkte at hun nok bare skulle hente noget.

SEX I DAG?

Det er ret utroligt at han tror hun bare kommer i et ligegyldigt ærinde, konen kommer jo og er næsten nøgen, hun kan dårligt mere direkte fortælle ham at nu skal han have fisse.

Uden et ord var hun gået hen til sengen, lagde sig ved siden af ham og klemte sig ind mod hans krop, jeg vil have dig, du skal tage mig. Samtidig tog hun fat i hans pik, så han var ikke i tvivl om hvad han skulle. Han stak en hånd ned i hendes trusser og mærkede at hun var drivende våd. Nu gik det stærkt med at få trusserne af hende, også natkjolen forsvandt og han vidste knap nok hvordan han selv havde fået trusserne af, men væk var de, og så gik det bare stærkt, nu havde han fundet ud af hvad hun ville.

Vi var lige blevet færdig med frokosten da Irene henvendt til mig siger, i nat sover du i gæsteværelset, så tager Per og jeg soveværelset, der har vi lidt bedre plads, og du behøver jo ikke så meget.

Forholdsvis tidlig blev vi enige om at det var tid at gå til ro. Denne gang var det mig som først gik på badeværelset. Jeg gik straks ind på gæsteværelset, og Irene og Per kunne så komme på badeværelset. Jeg gik straks i seng, midt på lagnet var der nogle store pletter. Lidt efter kom Irene ind for lige at sige godnat, hun var helt nøgen. Skal du ikke have natkjole på spurgte jeg, nej svarede hun jeg skal jo bare have den af igen, jeg skal ind til Per, han skal have fisse på mig, og jeg glæder mig til at få hans pik langt op i fissen. Hurtigt forsvandt hun ud af døren.

Der gik ikke lang tid før der var aktivitet i soveværelset, Irene nærmest skreg.

I lang tid kunne jeg høre dem, der var rigtig gang i horeriet. Selv om vi var gået tidligt i seng, blev det meget sent før der blev ro i soveværelset.

Næste morgen var de begge noget klatøjede, det var tydeligt at de ikke havde brugt tiden på at sove.

Kort efter frokost tog Per af sted, Irene gik ind i seng for at få lidt søvn.

Per besøgte os ikke senere. Irene besøgte ham nogle gang. Hun var altid træt og udkørt efter disse besøg, men hun var glad og veltilfreds.

Efter nogen tid fandt Per sig en dame og afbrød forbindelsen til Irene.

Irene var lidt ked af det, hun var rigtig glad for Per og især hans formåen i sengen, hun talte en del om ham, men også det ebbede ud efterhånden.

porno med danske piger