Min kones overraskelse og ydmygelse

SPAR MANGE PENGE

Endnu engang havde min dejlige kone haft besøg af sin sorte husven, Philip. Han havde gennemkneppet hende i små to stive timer, men sin 28 cm store neger pik. Vanen tro kunne hun ikke få nok, og måtte ligge i sengen hele aftenen, på grund af ømhed.

Da Philip er gået, går jeg ind til Christina. Hun ligger med en saligt smil på læberne, og fuldstændig nøgen og svedig af den hede sex, hun lige har haft med Philip. Jeg sidder mig ved siden af hende. “Så fik du kæmpepik igen, kan du så klare dig et stykke tid igen?”. Smiler jeg til hende. Christina svare, “Jeg er godt og grundigt gennemkneppet, min fisse er rigtig øm den her gang”, siger hun og kører sin hånd neg mellem sine ben. Hun lader en finger glide op. “Av” siger. “Se, selv en lille finger gør ondt. Men hans pik var sku også stor i dag, fuck den er lækker”. Jeg tager hende blidt på brysterne, “Hvad så med mig?”, spørger jeg. “Hvis du skal have fisse, så bliver det ikke her”, griner Christina. Hun tager fat om min total stive pik. “Men jeg kan godt mærke du er trængende. Men skat, jeg har lige haft Philips kæmpe pik oppe i alle mine huller. Selv hvis jeg ikke var øm, ville jeg jo ikke kunne mærke din tissemand”. “Tag dine bukser af, og stil dig ved siden af sengen”, siger hun. Jeg rejser mig, og smider bukserne. Min pik er sten hård, og står lige ud i luften. “Hvor er den lille, når man lige har haft fat i Philips” næsten griner min kone. Hun tager fat om mine nosser, og klemmer godt til. “Har du overhovedet noget i dem her”, siger hun og smiler til mig. Hun tager med den anden fat om pikken, og begynder at spille den af. Hun ligger stadig helt nøgen, og soveværelset lugter af al den sex hun har haft med Philip. Hun spiller min pik, og massere mine nosser indtil jeg ikke kan mere. Jeg kommer udover hendes store dd skåls bryster, hun griner og siger “Nu igen. Det er tredje gang de bliver sprøjtet på. Har du ikke mere?”. Jeg kigger på hendes dejlige bryster, dækket af min sperm. “Er det ikke nok?”. “Jo da, men det er jo ikke just en ordentlig mandepotion, som den Philip kan præstere igen og igen”.  Christina ligger sig helt ned på sin pude igen. “Jeg tror at du har brug for at lære det her sex noget. Det må jeg lige finde ud af”. Lidt undrende går jeg ud og vasker min pik.

Dagen efter kommer jeg hjem ved 17:30 tiden som normal. Jeg træder ind i vores hus som er helt mørkt, af lukkede gardiner , og i stuen sidder Christina sammen med en anden kvinde. De rejser sig begge, og Christina præsentere Sofie. “Hun skal lære dig en masse, de næste par timer. Og du har bare at gøre som der bliver sagt” siger Christina. Christina åbner sin badekåbe, og står nu kun iført en bh, og en lille g-string. Min kone er gudesmuk, store dejlige dd-skåls bryster, flad mave, og en super lækker røv. Sofie lader sin kjole glide ned på gulvet, og afslører ligeledes et par store bryster, og en dejlig timeglas figur. De kommer begge over til mig, og tager fat på min pik. “Nå det virker” griner Christina. “Øhhh ja”, får jeg fremstammet. “Kom med” siger Sofie, og går hen imod vores soveværelse. Vi følger med, og pigerne begynder at tage tøjet af mig.

Jeg står til sidst kun i et par boxershorts, men en ordentlig bule. Christina tager dem af mig, og får fat om mine nosser. Hun klemmer dem hårdt, og siger til Sofie “Her kan du se, det er hvad jeg har at arbejde med”. Sofie kommer helt tæt på, hun tager fat om min pik, og kører lidt frem og tilbage. “Den er godt stiv, men den er ikke for stor. Jeg kan godt forstå du nyder at blive kneppet af en ordentlig tyrepik en gang imellem”. Sofie kigger på mig. “Ved du hvor meget pikkens størrelse betyder for en kvinde?”. “Nej” svare jeg. “Men det det er blevet mig klart, at den har en eller anden betydning, sådan som min kone nyder Philips store pik”. Sofie kigger mig dybt i øjnene. “En stor pik betyder ALT” siger hun. “Med en stor pik kan man få lov til at kneppe alle de lækre tøser, med en stor pik kan man få lov til at kneppe på alle de sjov måder, og pigerne vil nyde at få den hårdt og igen og igen”. “Men med sådan en tissemand her, hvad kan man så få lov til?” Sofie tager hårdt fat min mine nosser, og klemmer til. Christina har smidt bh og g-string, og kravler op på sengen. Hun står nu på alle fire, med røven lige imod mig. “Kan du lide din kones dejlige røv?”. “Ja da, jeg elsker den” siger jeg. “Gå hen til hende, og mærk din kones lækre røv”. Jeg ligger mine hænder på Christinas balder, og hun kigger frækt på mig. Sofie står tæt på mig, og tager igen fat om min pik. Hun kører den helt hen til Christinas røv, og ligger den op mod hendes røvhul. “Tænk sig at kneppe din lækre kone i røven, kunne du tænke dig det?”. Jeg er top liderlig, og siger straks “Ja for satan”. Sofie griber fat om mine nosser og flår min pik væk fra min kone røv. “Men små tissemænd må ikke kneppe lækre røve” siger hun strengt. Christina vender sig om, og griner. Sofie fortsætter “Det er forskellen på en ordentlig mandepik, og en lille tissemand som din”.  Christina står stadig på alle fire på sengen, men med ansigtet mod Sofie og jeg. Hendes bryster gynger mellem hendes arme som hun hviler på. “Du må gerne stikke den ind mellem mine bryster” siger min kone frækt. Jeg stiller mig hen til hende, og hun skyder brystet frem. Jeg prøver at få min pik ind mellem de store bryster. Det bliver lidt akavet, sikkert også fordi min kone faktisk ikke helt syntes det skal lykkedes for mig. Igen mærker jeg med et Sofies hånd om mine nosser. “Det kan den så heller ikke bruges til. Havde du nu haft en rigtig mandepik, havde du nu stået og kørt din pik af mellem din kones store lækre bryster. Men små tissemænd på bare kigge på.”

SEX I DAG?

Sofie går over til min kone, og tager fat i hendes bryster. Hun slikker hendes vorter, og Christina sukker let. Sofies hånd glider ned til min kones glatbarberede fisse, det giver et sæt i hende da Sofie lader et par fingere glide op i hende. Jeg står og kigger på, og tager fat om min pik. I det samme vender Sofie hovedet imod mig. “Du rører den ikke, lad du bare den lille tissetrold stå og flagrer”. Sofie glider ned, og slikker Christinas fisse. Hun kommer i en ordentlig orgasme, og Sofie forsvinder ud i stuen. Jeg skal lige til at gå hen til Christina, da Sofie kommer tilbage. Hun har et tyndt reb i hænderne, og kommer direkte hen til mig. “Armene ud til siden” siger hun. Herefter binder hun min pik og mine nosser hårdt op. “Så blev den da lidt større”, siger Sofie. “Men er det nok til at den kan gøre et ordentligt stykke arbejde?”. Christina ligger stadig på sengen på ryggen, med benene ud til siden. “Hvad med om du lige prøver at bolle din liderlige kone” siger Sofie. Jeg glider stille op i Christina, som ingenting siger. Jeg begynder at kneppe hende, men min kone kigger bare på Sofie, og smiler. “Nej, gå lige til side” siger Sofie. Idet jeg flytter mig, kan jeg se at Sofie har taget en stor strap-on dildo på. Den er virkelig stor, nok på størrelse med Philips. “Se det her er en ordentlig pik, som vi tøser kan lide dem. Stor og stiv”. Sofie sætter gummipikken mod Christinas fisse, og glider uden de store problemer op i hende. “Du har rigtig fået tyrepik i går, du er lige klar til den her” griner Sofie. Christina stønner “åh ja, for fanden hvor er det dejligt med noget ordentlig pik igen. Knep mig så”. Det gør Sofie så, alt imens jeg står med min stive pik ved siden af. Christina vender sig, og Sofie knepper hende bagfra, inden hun tager den gummipikken ud. “Kigger du efter, det her er hvad din kone vil have, og det her er hvad du aldrig får lov til”. Hun sætter den store pik mod Christinas røv, og trænger ind. Christina jamre sig, men det går hurtigt over i, at hun bare vil kneppes i hendes liderlige røv.

“Kom hen til din kone”, siger Sofie. Jeg går derhen, i håb om at min pik snart kan få lov til at eksplodere. “Kan du se hvor meget din kone nyder at få rigtig pik? Kan du forestille dig hvor godt det er? Stil dig op ved siden af din kone”. Jeg bliver helt paf. “Kom så op i sengen” siger Christina. Jeg stiller mig på alle fire ved siden af min kone. Sofie stiller sig bagved mig, og ligger dildoen mod mit jomfruelige røvhul. Hun lader den stille glide ind. “Sådan her har din kone det, når Philip knepper hende i røven. Men din kone er jo en champ, hun kan jo tage den helt i bund. Kan du gætte hvor meget pik du har i dig nu?”  “Det meste jamre jeg”. Pigerne griner højlydt. “Du har måske fem – seks cm oppe i røven. Der er stadig 20 cm igen” siger Christina hoverende”. Jeg jamre, men begynder så småt at nyde behandlingen. Sofie knepper mig bagfra, og Christina ligger sig ned under mig og lader mig opbundende pik ligge mellem hendes bryster. Hun begynder at spille den af på mig, og jeg kan slet ikke klare mere. Jeg kommer i en kæmpe orgasme, og sprøjter udover min kones store bryster.

Christina og Sofie smiler. “Kan du ikke lige gå ud og lave lidt kaffe”, siger Christina. “Så hygger jeg lige lidt med Sofie. Du er velkommen til at kigge med”. Da jeg kommer tilbage ligger de to piger med en enorm dobbeltdildo imellem sig, og knepper hinanden. Jeg går ud i stuen igen, og har ondt i både pik og røv. Pigerne kommer ud. Sofie har taget tøj på, men min kone er stadig helt nøgen. “Jeg håber du nød behandlingen”, siger Sofie. Hun tager afsked med Christina og går.

Christina kommer over til mig. Hun tager fat om mine nosser, og jeg jamre af smerte. “Jeg er så vild med stor pik skat. Og sådan en har du bare ikke. Lad os lave en aftale. Du må kneppe mig alt det du vil. Men for hver 10. gang du knepper mig, skal jeg have lov til at få en omgang ordentlig mandepik. Hvis du vil kneppe mig i røven, skal jeg har lov til at kneppe dig i røven efterfølgende – så kan det også være du kan lære at tage imod mere en 6 cm pik. Hvad siger du til det?” “Har jeg noget valg” svare jeg. “Ikke rigtigt, men det kunne jo være sjovt at vide, at nå du har kneppet mig to gange mere, så kan jeg ringe til Philip og få en omgang tyrepik. Jeg kunne også ringe til Rene, det er længe siden. For hvis jeg skal have mandepik for hvert 10 knald, skal jeg nok have mere end en stående klar i kulissen” smiler min dejlig kone. “Jeg syntes det lyder som en god ide. Så er jeg også sikker på at få lidt fisse”, svare jeg. “Hvem siger du skal have fisse hver gang. De bestemmer jo selv om du vil kneppe min røv, bare husk at jeg så knepper din bagefter”.

Det er en god aftale, som har give mig meget mere sex. Og min kone endnu mere, men hun er sku umættelig.

porno med danske piger