Husven for min gode veninde og hendes mand del.3

SPAR MANGE PENGE

Jeg var begyndt at lade op til hvad der skulle ske på lørdag hvor det var Mettes store dag. Jeg havde købt nogle brede silkebånd som skulle bruges til at binde hende blidt og en magic wand som skulle bruges til hendes orgasme totur. Jeg sendte Mette sendte jeg en sms om hun skulle sætte sin massagebriks op i kontoret på lørdag da jeg havde planer om at give hende en massage som hun aldrig ville glemme.
Det blev lørdag og jeg kørte ud til Mette og Anders ved 14 tiden da vi havde aftalt at vi skulle spise frokost sammen. Da jeg ankom blev jeg varmt modtaget af Mette hendes øjne strålede som et barn jule aften. Anders var et smut i Fakta men ville komme om lidt.
Mette stod i køkkenet i gang med frokosten, iført en kort næsten gennemsigtig sommer kjole hvor man tydeligt kunne se en rød BH og nogle små trusser igennem. Jeg stillede mig bag hende og kysede hede i nakken. Hun sukkede dybt og lænede hovedet bag ud mens jeg kørte mine hænder fra hendes hofter op til brysterne, mens jeg trykker mig tæt ind til hende. Vi hører hoved døren bliver åbnet og slip og slipper Mette igen.
Anders kommer og hilser på griner og siger nå i er ikke gået i gang endnu, nej svarer Mette nu skal vi lige have noget frokost. Vi spiser og stemningen bliver hurtigt dampende liderlig og Anders spørger indtil hvad der skal foregå, jeg fortæller ham at jeg har planlagt at Mette skal have en massage som hun sent skal glemme, og bagefter må vi så se hvad der sker.
Da vi har spist siger Anders i kan bare begynde på massagen så rydder han af imens, Mette og jeg går ind i kontoret og mens vi kysser begynder jeg at tage tøjet af hende og kort efter står hun kun i et par minimale trusser, hun lægger sig op på briksen, jeg siger hun skal lægge sig på maven og jeg begynder på en blid massage over det hele, da jeg når til hendes baller og inderlår massere jeg helt op til kanten af fissen uden at røre den og hver gang jeg kommer tæt på giver hun et lille støn.
Efter nogen tid beder jeg hende vende sig om, jeg ser brystvorterne står lige ud i luften, mine hænder smører olie ud over den skønne krop starter der efter fra knæene op over lårene kører hånden blidt over hendes venusbjerg hvor olien får hendes trusser til at blive gennemsigtig kører videre op til de små bryster som masseres godt og vorterne nulres mellem mine fingre. Jeg trækker hendes trusser af og masserer skamlæberne i siden uden at rører der hvor hun mest ønsker det, hver gang jeg kommer tæt på løfter hun underlivet op mod mig som tegn på at hun ville røres et andet sted.
Jeg siger til Mette at nu gør vi det mere intens, jeg tager silkebåndene frem og husker hende på vores stop ord hvis hun syntes det bliver for grænseoverskridende.
Mette får bind for øjnene og nogle hoved telefoner med blid musik som samtidig gør hun ikke kan høre hvad der sker i rummet. Jeg binder hendes arme og ben fast til briksen. Derefter tager jeg fat i hendes bryst vorter og begynder at massere dem hårdt de vokser i størrelse til det dobbelte og er røde og hævet nu flytter jeg fokus til hendes glatte fisse hvor indsmører hendes fisse i olie, mine fingre bearbejder hendes klit mens jeg med den anden hånd gnider skamlæberne og indgangen til skeden efter nogle minutter begynder hun at lave kneppe bevægelser. Da jeg kan mærke hun er lige ved at komme stopper jeg flytter mine hænder op til hendes bryster og masserer dem, da vejrtrækningen er faldet ned starter jeg for fra og kører hende op igen, da hun har været på nippen til at komme mange gange bønfalder hun mig om at blive ved så hun kan komme, jeg løfter hovedtelefonerne og siger at hun ikke kommer lige med det samme.
Jeg starter massageapparatet og kører hen over venusbjerget ned da jeg rammer klitten skriger hun stop, ikke mere men jeg holder den lidt end nu hun vrider sig i båndene men igen stopper jeg lige som orgasmen sætter ind.
Jeg løsner hendes ben og trækker hende ned til enden af briksen hvor hun bliver bundet igen med bene bøjet så hendes fisse ligger helt ud til kanten. Jeg begynder at slikke hende men må stoppe igen for ikke hun skal komme. Jeg siger stille at nu kan hun ligge og køle lidt af og lægger et lagen over hende og går ind i stuen til Anders.
Vi drikker en kop kaffe og jeg spørger Anders om han vil være med til at give Mette hendes livs orgasme, Jeg siger til ham at han ikke må sige noget i rummet og det kun er mig som rører Mette, men når jeg giver tegn til ham skal stikke pikken ind og kneppe hende så hårdt som han kan, hvis han kommer må han ikke stoppe men bare blive ved til jeg siger stop.
Jeg stiller endnu et krav han skal bruge gummi da den eneste sperm som må komme i Mette i dag er min.
Vi går ind til Mette og smider begge tøjet, jeg begynder at igen at slikke Mettes fisse mens jeg holder massage apparatet op til den nederste af skeden fissesafterne vælter ud af hende og stopper igen kan mærke der skal mindre og mindre til før hun kommer, jeg ser på Anders at han har taget gummi på og er klar gør tegn til ham om at stille sig mellem Mettes ben og være klar.
Nu spreder jeg hendes skamlæber og sætter massage apparatet direkte på hendes kilder da den rammer begynder hun at skrige at hun kommer, jeg fører Anders pik ind i hende og siger knep hende, han banker pikken i bund på hende mens jeg stadig med apparatet på klitten skruer op på fuld styrke. Hun hyler og skriger og hele hendes krop spændes i en stor bue, jeg fjerner apparatet mens Anders stadig hamrer ind og ud af fissen Mettes orgasme bliver ved, det er som om den bare ikke stopper efter flere minutter falder hun helt sammen og Anders trækker sig ud af hende jeg kan se at kondomet er fuld af sæd, så han har gjort hvad han skulle.
Jeg beder Anders om at gå ud af værelset og jeg løsner Mette, fjerner headset og bindet fra hendes øjne.
Mette kikker på mig og siger at hun ikke kan mere, hun vil sove. Jeg tager hende og bærer hende ind på sengen, hvor lægger mig og holder om hende, efter få minutter sover hun som en sten.
Jeg tager lidt tøj på og går ind i stuen til Anders, mens vi drikker kaffe spørger Anders ind til hvordan jeg får ide til sådan en seance som han lige har været med til, det var noget at mest ophidsende han havde prøvet i sit liv. Jeg smiler og siger at det bare er spørgsmål om fantasi og planlægning, jeg vil ikke sige at jeg har været med til noget tilsvarende før. Vi sidder og småsludre i en times tid da Mette kommer ind i stuen i hun har været i bad og har morgenkåbe på. Hun kysser Anders ser på ham og siger tak fordi hun må opleve sex på en ny måde, derefter sætter hun sig på mit skød og kysser mig og siger tak for den største oplevelse hun nogensinde har haft.
Mette begynder at spørge ind til hvordan jeg har kunne kneppe hende samtidig at hun følte jeg stod ved siden af hende. Jeg fortalte hende at det var Anders som holdt hende flyvende, hun fortalte at hun følte at hun besvimede til sidst og hun aldrig var kommet så stærkt før.
Mens hun sidder på mit skød begynder hun at liste min pik ud af underbukserne og kort efter er hun i gang med give mig et hand job hun sidder helt stille og virker som om hun helt har glemt hendes mand sidder på den anden side af bordet, lidt efter begynder hun at stønne jeg vi ha dig nu, jeg vil mærke dig dybt inde i mig. Kom siger jeg og vi rejser os og går ind i soveværelset, jeg lader med vilje døren stå åben så Anders kan følge med i at hans kone får fremmed pik.
Mette lægger sig på sengen og begynder at lege med sig selv mens jeg står og får trøje og underbukser af, Jeg stiller mig foran hende og nyder synet. Kom siger Mette og der går ikke mange sekunder før min pik får en kæmpe sutte tur, jeg får vendt hende om så vi ligger i en 69’r og da min tunge rører hendes klit giver hun et mægtigt grynt fra sig som hun var ved at komme allerede. jeg flytter min tunge bagud og begynder at cirkle om hendes lille stjerne. Jeg mærker hun stopper med at slikke og stivner et kort øjeblik men jeg holder fast om hende så hun ikke kan trække sig tilbage og lidt efter slapper hun af igen.
Kort efter lister jeg forsigtigt en finger inden for, nej siger hun og skubbet min arm væk, Kom nu knep mig, jeg vil mærke dig i mig siger hun og sætter sig på mig samtidig hun fører min pik op ind i hendes våde fisse.
Hun tager pikken helt i bund og sidder stille lidt tid hvor hun sidder med hovedet bag over mens jeg kæler for hendes bryster, hun begynder stille at bevæge sig frem og til bage med pikken stadig dybt begravet i hende. Jeg løfter hende lidt op og støder op i hende efter nogle få stød begynder hun at skrige at hun kommer, jeg slipper hende og hun hopper hårdt op og ned på min pik, jeg stopper hende for ikke at komme allerede. Jeg lægger hende ned på ryggen og fortsætter at kneppe hende i missionær stilling og hun fortsætter med en række mindre orgasmer men med utroligt meget lyd på, det var som om at Anders virkelig skulle hører at hun var i den syvende himmel.
Jeg trækker mig ud af hende og trækker hende op på alle fire og knepper hende roligt bag fra jeg kan mærker jeg der ikke går ret længe før det er min tur til at komme, da hun er ved at være der igen trykker jeg en finger ind i stjernen samtidig jeg knepper hende hårdt og der går ikke mange stød før jeg fylder hendes fisse med min sperm, mens jeg bevæger fingeren i røven på hende gennem rystes hun af endnu en orgasmen og hun skriger som hun er ved at blive mishandlet.
Vi falder om på sengen og ser Anders stå i døren med sin stive pik i hånden.
Kom siger Mette til Anders og han kommer ned i sengen til os, han lægger sig på siden bag hende og kort efter har hun ført hans pik ind i sig bag fra. Mens han knepper hende ligger vi og kysser vores tunger kørere rundt i munden jeg kæler for hende og da hun mærker at Anders er ved at komme suger hun sig fast til min mund mens en stille orgasme rammer hende. Det virker som om hun bare kan blive ved med at komme, efterfølgende ligger i alle tre og puster ud, ind til Mette siger til Anders han skal gå ind i stuen igen så hun kan være alene med mig og han lister af.
Vi ligger tæt sammen og bare nyder hinanden Mette bryder tavsheden og spørger om jeg vil tage hende analt, det har altid været et tabu for hende men efter hun fik en finger tidligere samtidig med hun kom har hun fået lyst til at prøve at blive kneppet rigtigt, jeg siger at det vil jeg godt men der skal gå lidt tid før jeg er klar til næste udfordring. Vi står op tager tøj på og går ind i stuen til Anders som er i gang med aftensmaden
Vi spiser og hygger som intet har hændt der bliver indtaget nogle flasker god rødvin og jeg kan se på Mette at hun er blevet lidt beruset, hun kysser Anders og siger til ham at han må sove på kontoret da vi skal bruge soveværelset i nat, men hun nok skal komme og putte ham.
Jeg siger jeg skal have et bad før vi skal sove og Mette at hun vil med men jeg bare kan starte, efter have stået i badet i nogen tid kommer Mette som fortæller hun bare lige skulle høre Anders om alt stadig var ok selv om vi har ydmyget ham flere gange i dag, det var intet problem og mens vi vaskede hinanden begyndte min pik at rører på sig igen, Mette begyndte at kæle for den men jeg sagde var fredet lidt endnu i stedet begyndte jeg at fingerkneppe Mette og jeg kunne mærke at hun var klar igen. Jeg stopper og tørrer mig og siger til Mette jeg lige skal hente noget og jeg kommer tilbage. Jeg går ind på kontoret hvor mine ting står og henter en lille butt plug og noget glide creme og går ud til hende igen. Hun står foran spejlet og har allerede taget trusser på jeg bøjer hende frem over vasken og trækker hendes trusser ned om knæene, hvad gør du spørger hun jeg siger hun bare skal stå stille kort efter mærker hun butt pluggen oppe i hendes fisse hvor jeg lader den sidde mens jeg smører godt med glidecreme på stjernen og lidt efter tager jeg pluggen ud af fissen og stikker den ind i røven på hende, hun jamrer sig lidt men beder hende slappe helt af og lidt efter er hun udvidet så den kommer ind på plads der efter trækker jeg hendes trusser op igen.
Hun spørger hvor længe hun skal have den oppe og jeg siger til jeg piller den ud og erstatter den med min stive pik, jeg kunne se på hende at den bemærkning tændte hende endnu mere. Vi går ind til Anders i stuen igen jeg kan se på Mette at det ophidser hende endnu mere at hun har den oppe og Anders intet ved.
Mette siger til Anders kom nu skal du puttes og de går sammen ind på kontoret, da der er gået nogen tid skal jeg lige se hvad der sker tænker det ville være frækt hvis Mette kneppede sin mand med en plug oppe uden hans viden.
Døren står åben og jeg kan se Anders står nøgen midt i lokalet mens Mette står bag ham og spiller hans pik mens hun fortæller om hvordan hun skal gennem kneppes, hvordan det føles at have en pik oppe som rammer hendes livmore når hun ridder mig. Der går ikke mange minutter så kommer der nogle tynde stråler sperm fra hans pik, Mette bliver ved med at spille pikken og håner ham for at han er ved at løbe tør. Hun sætter sig på hug og slikker pikken ren og siger nu kan godt lægge sig og han må ikke lukke døren da han skal kunne høre alt hvad som kommer til at ske i soveværelset, men han må ikke komme ind til os.
Hun kommer ud i gangen hvor jeg står med et mægtigt jern på, hun kikker på den tager fat i min pik og siger umm er det til mig, vi slukker lyset i lejligheden og går sammen ind i soveværelset.
Mette skubber til mig så jeg falder bagover på sengen og lægger sig mellem mine ben, hendes fingre kører hen over min pik og kører i cirkler omkring pikhovedet, hun sige den føles stører end tidligere, jeg siger ikke noget men tænker det er fantastisk hvad Viagra kan gøre, hendes tunge slikker blidt rundt om hovedet mens hun trækker hårdt ned af det føles som pikken er ved at sprænges hun kører pikhovedet ind i munden tungen slikker hårdt pludselig suger hun alt hvad hun kan og holder suget, jeg giver et spjæt fra mig og stiger stop, hun slipper og slikker roligt igen, lidt efter suger hun igen det føltes som mine nosser bliver suget ud gennem pikken men mit pikhoved svulmer yderligere op og jeg må stoppe hende igen.
Hun rejser sig og sætter sig hen over mig og begynder at køre fissen hen over min pik som ligger op ad min mave, jeg kan se den bliver våd af hendes safter hun ridder roligt frem og tilbage rejser sig lidt og fører pikken ind, hun sænker sig ned over den til den er helt i bund, der er mindre plads end tidligere da butt plugen kan mærkes tydeligt. Jeg tager bag om hende og trækker lidt i pluggen så hendes lille hul bliver udvidet yderligt roligt knepper jeg hende i røven med den, mens hun sidder helt til stille med pikken helt i bund Mette stønner højlydt det er som om at hun vil være sikker på at Anders kan høre hvad der sker. Hun næsten råber tag mig knep mig knep mig. Jeg løfter hende op og trækker mig ud.
Rejs dig siger jeg lidt kommanderende til hende, læg dig på knæ ind over sengen jeg stiller mig bag hende og trækker butt pluggen ud af hende og erstatter den med 2 fingre i stedet og smører glidecreme i hendes endnu snævre hul, lidt efter kommer der en tredje finger med, hun jamre sig højlydt men lidt efter lidt slapper hun af og jeg gør klar til at kneppe hende analt, jeg presser pikken mod stjernen som allerede er meget udvidet og den glider nemt ind i hende, hovedet er lige kommet ind da hun siger højt ja ja knep mig i røven jeg kan mærke din pik helt oppe i mig efter nogle få stød begynder hun selv at gnide på sig klit og hun spænder op i hele kroppen og kort efter kommer hun hyler ja ja jeg kommer nu og hun ryster over hele kroppen jeg holder bare pikken helt stille i hende.
Da hun er faldet til ro trækker jeg mig ud, siger til hende jeg lige går ud og vasker min pik, da jeg kommer ind igen ligger hun i sengen med et glad smil jeg vil kneppe dig nu siger hun, jeg lægger mig og hun sætter sig på min pik læner sig frem over og lægger sig over mig og samler hendes ben pikken inde i hende og så begynder hun at støde sit underliv mod mig. Mens hun højlydt fortæller at nu knepper hun min pik. Efter nogle minutter vælter jeg hende op på ryggen og fortsætter hvor hun nu ligger nederst stadig med samlet ben, efter kort til siger hun højt kom nu jeg vil have din sperm i min liderlige fisse det var mere end jeg kunne holde til og jeg kommer med et brag det føltes som min pik sprængtes inde i hende, vi drejer om på siden mens jeg er i hende og bare ligger og holder om hinanden, kort efter falder vi i søvn.
Ud på morgenen vågner jeg ved der sker noget i sengen og jeg er ikke i tvivl, Anders er i gang med at give Mette et morgen put, de her endnu ikke opdaget jeg er vågnet, de ligger i missionær stilling og Anders knepper hende langsomt og inderligt. I lang til ligger jeg og smug kikker på dem, da Anders opdager jeg er vågen sætter han tempoet op og kort efter tømmer han sig i Mette.
Han ser på mig, griner og siger han tror at kaffen er klar
Slut

SEX I DAG?

Forfatter: Vapsen

porno med danske piger