En tur i byen med fræk surprise!

SPAR MANGE PENGE

Han havde planlagt det hele. De skulle mødes inde ved banegården, slentre en tur ned af strøget, ned til en lille, hyggelig, græsk restaurant. Både bordet og menuen var bestilt, så han håbede ikke hun var forsinket. Det var hun ikke. Heldigvis. Han sukkede lettet da han så hende komme hen imod sig. “Damn hun ser fræk ud”, tænkte han mens han blev stående og ventede på hun kom helt hen til ham. En lille, hvid, nedringet top og under den en BH der løftede brysterne på den rigtige måde, så der var masser af “kød” i kavalergangen. Hun havde en sort, kort nederdel på og et par høje hæle, der fik hendes lange ben og dejlige røv til at blive fremhævet på en fræk måde. Han var sikker på at der gemte sig et par små g-strenge på inden under nederdelen. En tøs som hende gik altid med g-streng. Hvis hun da overhovedet havde noget på. Blodet løb ned i de nedre regioner bare ved tanken.

“Hej skat” sagde han du hun kom helt hen til ham. Han plantede et hurtigt kys på hendes læber. Hun svarede “Hej smukke” og tog hans udstrakte arm. “Hvor skal vi hen?” spurgte hun. “Det får du at se”. Han satte kursen mod strøget og mod restauranten.

Da de kom indenfor i restauranten fik de med det samme anvist et bord og fem minutter senere stod maden på bordet.
Da de havde spist færdigt kom tjeneren tilbage og spurgte om de skulle have dessert? “Nej tak. Den indtager vi et andet sted – lidt mere intimt” svarede han med en uskyldig mine. Da tjeneren var gået ud efter regningen hviskede hun “Det glæder jeg mig til” og mens han kunne se forventningens glæde forplante sig i hende mærkede han hendes ben glide op af hans. To minutter efter var de igen ude af restauranten og på vej tilbage op af strøget.

SEX I DAG?

Ca. halvvejs tilbage hiver han hende ind i en lille mørk gyde. Ja, faktisk var den så lille, at man kunne diskutere om den var berettiget til, at blive kaldt en gyde. Han tager sin jakke af og lægger den om hendes skuldre. Han kigger hende dybt i øjnene, tager fat om hendes nakke med den ene hånd og med den anden skubber han hende tilbage mod muren. Han flytter hovedet tæt på hendes.. og efter et par meget lange sekunder giver han hende et stort kys. Hovedet fortsætter ned af, ned mod kavalergangen mens han kysser det bare hud han møder på vejen. Den hånd han før skubbede hende med er lige så stille kravlet ned og ind under nederdelen, hvor den krævende masserer hendes ene balle. Efter et par kys i kavalergangen kravler han længere ned og kysser hendes mave, for derefter at forsvinde helt ind under hendes nederdel. Begge hans hænder er nu travlt optaget af hendes velformede baller.

Han nipper let i g-strengen med læberne, lige oven på klitten og giver derefter det hele et slik uden på g”en. Den ene hånd trækker forsigtigt stoffet til side så han kan komme til. Han startede med at give hendes klit et stort vådt kys. Hun er begyndt at trække vejret en del tungere kan han høre. Han smiler for sig selv. Mens han holder g-strengen med den ene hånd fugter han langfingeren på den anden hånd og lister den forsigtigt op i hende mens han giver hendes klitoris endnu et slik.

“Åååhh” stønner hun. “Ja, slik mig” og han er ikke lang tid om at efterkomme hendes ønske. Mens han slikker hendes efterhånden meget våde fisse knepper han hende i et roligt tempo med sin finger. Han lader tungen slå smut henover hendes klit og nyder den bare hud. “Der er nu intet som en glatbarberet fisse” tænker han mens han lirker pegefingeren med inden for. Hans læber finder hendes klit og han suger sig fast mens han sætter farten op på fingrene, så de nu banker ind og ud af hendes våde fisse.
“Åhh ja, bliv ved” stønner hun. “Knep min liderlige fisse med dine fingre”. Han maser sin tunge mod hendes fisse og ryster på hovedet. Det vidste han at hun var vild med.

“Jeg kommer, jeg kommer” skreg hun og i det samme stopper han. “Bliv ved please” tiggede hun men han rejste sig bare op og stak sine fedtede fingre i munden på hende. “Slik dem rene, tøs” kommanderede han og hun suttede løs på hans fingre. da de var fri for fissesafter tørrede han dem af i hendes nederdel og sagde: “Vend dig om, tøs”. Hun vendte sig lydigt. Han trak hende lidt bagud og skubbede hende hurtigt fremover, så hurtigt at hun måtte gribe efter muren for ikke at falde.

Uden varsel stak han sin stive pik op i hendes fisse, helt i bund i første hug. Hun stønnede og greb igen efter muren.
De næste par minutter kneppede han hende så hårdt og så hurtigt, at hun flere gange var ved at falde forover. Men lige så pludseligt som han var gået i gang, lige så pludseligt trak han sig ud. Hendes fisse var stadig udvidet og ønskede mere. Han drejede hende rundt og tog et solidt greb i hendes hår. Han trak hendes hoved ned til sin pik. “Sut mig ren” krævede han og hun lystrede. “Hun er en god tøs” tænkte han. “Godt opdraget”. Da hun havde slikket alle sine egne safter af pikken hev han hende op igen, stadig med et solidt tag i hendes hår. Han gav hende et stort lidenskabelig kys mens hans anden hånd listede ind under nederdelen og trak hendes g-streng på plads. Han slap hende, svuppede pikken inden for bukserne igen, knappede op og tog jakken af hendes skuldre. “Den skal du vel ikke bruge mere” spurgte han. “Du ser ud som om du har fået varmen”. “Jo tak” svarede hun. “Men vi er vel ikke færdige endnu, smukke?” “Næh nej. Men filmen starter om fem minutter” grinte han tilbage. “Hvad skal vi se?” spurgte hun. Han trak bare på skuldrene. “Det får du at se”. Og så tog han hendes hånd og trak hende ud på strøget igen.

porno med danske piger