Konens frække bytur

SPAR MANGE PENGE

Konen sendte ved 5 tiden en sms om, at hun tog en dørmand med hjem. Klokken 05.43 kom de, ret larmende – især konen. De virkede ikke til at tage hensyn til mig på sofaen, kyssede lystigt…

Min kone har gjort mig til hanrej tidligere, men ingen af fyrene har bare været de rigtige til, at kontakten skulle opretholdes eller skridtet videre skulle tages. Hun har kun været sammen med andre uden, at jeg var der fordi hun gerne ville have det så naturligt som muligt (altså som skulle hun score/scores i byen, som da hun var single). Efterhånden er hun kommet bedre ind i sin hotwife rolle og hun foreslog, at måske hun kunne have sex med en fyr mens jeg sov på sofaen. Selvom vi har fundet gode fyre herinde på sitet, så har konen det stadig svært ved når det er lidt opstillet – f.eks. ved et aftalt møde. Så hun foreslog, at hun kunne score i byen, mens jeg sov derhjemme på sofaen – så ville hun sige til fyren, at jeg bare var en festdeltager, som var gået kold. Det var jeg helt med på!

SEX I DAG?

En lørdag skulle konen så holde fest for hendes veninder, i anledning af, at hun var blevet færdig med sit studie. Jeg tog vores søn med ud til hans farmor og farfar, hvor jeg så kørte hjem fra omkring klokken 23 – under påskud af, at jeg og et par kammerater skulle med i byen. Det var også påskuddet for, at han skulle sove ude. Jeg ankom til festen 23.30 og veninderne havde fået at vide, at vores søn ikke var hjemme pga. festen, men at jeg ikke ville sove hos mine forældre pga. pladsmangel (løgn, mine forældre har et hus på 300 m2 i 3 plan).
De tog så i byen ved 01 tiden og spændt som jeg var, sov jeg først klokken 03 ca. Konen sendte ved 5 tiden en sms om, at hun tog en dørmand med hjem. Klokken 05.43 kom de ind, ret larmende – især konen. De virkede ikke til at tage hensyn til mig på sofaen, kyssede lystigt løs. Ret hurtigt kom de ind i sengen, hvor han dog skubbede døren lidt til. Jeg kunne derfor ikke høre så vildt meget, men kunne dog godt fornemme hvad de lavede. De både kyssede, snakkede, havde sex, snakkede, kyssede og havde sex igen. Konen stønnede, som jeg aldrig har fået hende til at stønne (hun fortalte om morgenen, hun kom to gange på de to timer) og de hyggede sig åbenlyst. Han var steriliseret, så han kom også oppe i hende, to gange. Jeg lå og vred mig på sofaen, kan ikke huske nogensinde at have været så tændt før.
Klokken ca. 07 smuttede han igen og jeg kom ind i sengen hos konen. Vi kyssede, hun fortalte om hvad de havde lavet, hvor god han var til at slikke – hvilket fik mig til at slikke hende, men ikke med samme stønne effekt som ved ham. Jeg havde gummi på og kom naturligvis i gummiet, for jeg må ikke komme op i hende mere. Hun kom igen, dog ved stimulering af klitoris – jeg kan ikke give hende skede orgasme.
Nu har de så sms’et sammen dagligt siden, han er ret vild med hende og hun synes åbenbart, at han er sød. Som konen siger: du ville jo gerne have, at jeg fik mig en kæreste/fast elsker, det sker måske nu…

 

Forfatter mail: [email protected]

 

porno med danske piger