Julefrokosten med et tvist

SPAR MANGE PENGE

Så at min kone gik bevidst med sin bordherre hen under et træ i nærheden af, hvor jeg stod, og hun lukkede hans stive pik ud af bukserne, og onanerede ham til en udløsning…

Vi var til en julefrokost, og for ikke at vi skulle sidde med partneren tilbords, var det stillet en krukke op, hvor mændende skulle skrive deres navn på en seddel, og da vi skulle ind i salen skulle kvinderne tage en seddel, og det navn der stod på sedlen var hendes bordherre.

Min kone, der på det tidspunkt var 40 år og stadig var slank og så godt ud, trak en seddel op og fik en ret flot herre til bords, jeg for mit vedkommende, fik en kvinde på ca. 60 år vil jeg regne med hun var.

Nu ville skæbnen, at min kone og hendes bordherre sad skråt over for os, og det gik kun en øl og et par snapse, så var min kone på mærkene, min borddame var en rar person og vi snakked meget fint sammen om alt mellem himmel og jord, samtidig skævede jeg over, hvor min hustru var beskæftiget med, at stryge hans hånd og flette lidt fingre, og han havde intet i mod det.

Men vi var færdig med at spise og vi gik ud for at få lidt frisk luft, samtidig med, at bordene blev ryddet og sat enketvis op i mod væggene, for nu skulle det danses.

Inden vi skulle ind, ville jeg lige vande af, og jeg gik hen bag et træ, min kone gik bevidst med sin bordherre hen under et træ i nærheden af, hvor jeg stod, og hun lukkede hans stive pik ud af bukserne, og onanerede ham til en udløsning, han fik til gengæld hendes trusser af, og hun hængte dem på en busk.

De gik så ind i salen igen, og jeg luskede også ind og fandt min flinke borddame, vi dansede et par gange, men på et tidspunkt kom min kone og hendes kavaler hen til bordet, de hilste pænt på min borddame og jeg præsenterede min kone for hende, hvor efter min borddame stille forsvandt fra bordet, da hun jo også havde bemærket, hvad der var foregået ved bordet under spisningen.

Nå sagde min kone, så sidder du alene, hvad jeg så ikke kunne benægte, men i er her da.

Jeg sad over for dem, og jeg “tabte” så servietten, jeg bøjede mig for at samle den op og kiggede over på min kones ben, hun havde trukket kjolen et stykke op af lårene, så jeg kunne se hendes røde og opsvulmede kusse.

Jeg spurgte hende om hun ville danse, hun nikkede, under dansen hviskede hun til mig, at hun agtede, at tage ham med hjem, og hun ville sende en SMS når hun ville have mig hjem.

Da vi var færdige med dansen, gik vi tilbage til bordet, hvor de drak ud og hun spurgte ham om de skulle afsted, han kiggede på hende og spurgte så. Hvad med din mand? Lad ham bare “more” sig indtil videre, hvorefter de forsvandt.

SEX I DAG?

Der sad jeg ganske alene, og jeg var da ude og danse, men det var lige som om, mine tanker var et ganske andet sted.

Så det endte med, at jeg gik ind i baren og satte mig, jeg fik da noget at drikke, men var absolut ikke døddrukken. En kollega kom hen og satte sig ved siden af mig, vi sad og sludrede, han spugte så, hvor min kone var, jeg svarede så, at hun havde atget en fyr med hjem. Skal i skilles? næsten råbte han, og jeg svarede nej.

Jamen hun gør dig jo til hanrej. Ja, svarede jeg, men det er nu ikke første gang.

Pludselig kommer det, efter et par timer, en SMS, hvor hun beordrer mig hjem.

Jeg går op i badeværelset, tager et bad og gør mig klar til natten, og går ind i soveværelset, og der ligger hun og sutter pik på ham, jeg ser hun synker hele ladningen.

Da hun var færdig med det, vender hun sig om, kommer hen og vil, hvad jeg tror, kysse mig, men hun overfører hans sæd til min mund og jeg tvinges til, at sluge sæden.

Hun peger på en stol, og siger sæt dig der, så skal du se pik. hun sutter hans, og i forhold til min (14 cm. ), store pik, jeg vil tro, at den var ikke under 20 cm. hans stive pik og min kone kunne ikke mere end lige nå om den, da den var klar, sætter min kone sig på alle fire og siger så, lad mig få pik igen, han jager så den kæmpepik ind i kussen helt i bund, og begynder at kneppe hende, og jeg skal lige love for, at han var udholdende, det gik mere en trekvarter inden de kom i en orgamse.

Da de havde sundet sig lidt, bad min kone mig om, at hente en rødvin, jeg gik ned for at hente rødvinen og tog tre glas med op, hun tog rødvinen og de to glas og bad mig at sætte mig på stolen igen, hun fyldte deres glas op og satte flasken væk så jeg ikke kunne nå den.

Da de havde taget den første slurk, tager hun pludselig glaset med rødvin hen mellem benene på ham, og fører hans pik ned i rødvinen, hvorefter hun sutter den ren for vin.

Da de var færdige med vinen, bad hun mig om, at gå ned med flaske og vinen, da jeg kom tilbage havde hun låst døren til soveværelset, hun sagde ud gennem den lukkede dør, at jeg kunne sove inde i gæsteværelset. jeg gik ind og lagde mig, men jeg kunne da ikke falde i søvn, jeg vendte og drejede mig, men fladt så i søvn langt om længe.

Pludselig mærker jeg en hånd på pikken, der var rimelig stiv, og så hørte jeg min knes stemme, vil du med ned til morgenmad, og hvad skulle jeg sige andet end jatak, da jeg kom ned var der dækket til tre, og de sad på den ene side af bordet, han havde min morenkåbe på og hun sin egen, jeg gik op og fandt min gamle morgenkåbe og gik ned til morgenmaden.

Min kone kyssede mig, og sagde, nå har du haft en god nat, og sandt at sige, så havde den ikke været særlig spændende, efter jeg gik ned med vinen og glas, hvad jeg også sagde. Hun fortalte så, at de havde haft en glimrende nat, hvad jeg heller ikke var i tvivl om.

Da vi var færdige med morgenmaden, gik de i bad, og hvad jeg kunne høre, var det nok ikke kun for at bade.

Da de var færdige kom hun ind i køkkenet med ordene, nu er badeværelset klar til dig.

Jeg skyndte mig, at tage et brusebad, da jeg var færdig, så jeg, at han var kommet i tøjet, og hun var ved at tage afsked med ham, da hun så mig kyssede hun med tungekys.

Da han var taget afsted, kom konen og tog mig i hånden og vi gik ind i soveværelset, hun lod morgenkåben falde, og jeg troede, at nu var det min tur, sagde hun, jeg kan ikke mere, jeg har fået rigelig, men læg dig nu ned, hun tog min pik i munden og begyndte at kæle med den, men det gik ikke ret mange minutter, så kom ladningen i munden på hende, og hun slugte den.

Vi lagde os nu ned, og hun sagde så, at hun aldrig tidligere var belvet kneppet så meget og fået så mange orgasme.

Det gik for i øvrigt tre uger, inden jeg fik lov til at komme i seng med hende.

porno med danske piger