Ydmyget af min kone og hendes bedste veninde

SPAR MANGE PENGE

Havde fortalt konen om min cuckold trang, men hun var ikke begejstret og ønskede ikke at tage del i det.

Kom dog med hentydninger igen og igen og en dag sagde hun at hun tog af sted for at hente lidt hjælp.

Hun ville tage ude til Pernille for at bede hende hjælpe hende.

Hun ringede til mig derfra og slog højtaleren til, fortæl så Pernille at det er rigtigt at du ønsker jeg får fremmed pik og at du kigger på og at du vil slikke mig ren, Pernille griner højlydt. Hvad så svans griner Pernille skal vi komme og ydmyge dig – haha.

De kommer lidt tid efter og Pernille siger, nu tager jeg kontrollen og så bliver der hørt efter jeg har det hele optaget så hvis der ikke gøres som jeg siger, kommer det på facebook

Klæd ham ud som en kælling med dametøj, nederdel,netstrømper, halskæder og armbånd. Så får han makeup og paryk på, du kan selv klæde dig udfordrende ud så du også er klar.

Du kan jo lige slikke mig lidt i fissen siger Pernille, og jeg går i gang med at slikke hende, men får ikke lov længe, så er det om til røven siger hun og jeg slikker hende i røven.

Hun stopper mig dog igen, og tager min pik frem og leger lidt med den, sikke dog en lille tissemand, kan du godt nøjes med den Lene ?

Hun rykker i den og den er hård som sten, hun slikker lidt på den men stopper hurtigt igen.

Lene nu sætter du dig på stolen og kigger på.

Luder bliver bundet stående så han kan bruges.

Så er vi klar siger Pernille. Nu kommer der nogle gæster siger hun.

Så kommer Hanne, Liselotte og Erika.

Nu kan i få lov at lege lidt med luderen.

Hanne ligger sig og jeg skal slikke hende kusse og røv, og imens griner hun af mig.

Hun kommer hurtigt og sprøjter mig i ansigtet, hun sætter dog fissen tæt på min mund og siger jeg vil pisse dig i munden og du skal drikke det. Hun pisser og jeg drikker hvad hun sender i munden på mig.

SEX I DAG?

Liselotte og Erika er i mellemtiden blevet kneppet af 2 perkere.

Liselotte får den i fissen og Erika i røven. Liselotte får fyldt fissen med perker sperm og Pernille siger at jeg skal slikke Liselotte ren for sperm i fissen og de griner alle sammen. Sut det ud af fissen på hende og tag det i munden og lav bobler med spermen, Liselotte kigger mig i øjnene og siger slug det så og jeg sluger.

Lene griner efterhånden også hver gang.

Erika er blevet pulet godt og grundigt i røven og Pernille siger at han skal tage pikken ud af røven på hende og Erika skal føre den ind i ludermunden.

Pikken er stor og stiv og lugter af Erikas røv men jeg åbner og de griner og Erika går i gang med at rykke i hans piks mens den er i munden, han stønner og så spermen han ellers min mund til og der hujes og de griner, slug det slug det. Det vælter ud og kan ikke have det hele så Erika tager over og suger det sidste og af pikken mens jeg synker. Derefter kigger Erika dog på mig og møder mig i en tungeslasker hvor hun aflevere resten af perkerspermen ind i munden på mig.

De 3 kvinder Erika, Hanne og Liselotte, får nu alle spændt en dildo på og gør klar til at skal kneppe mig i røven.

De knepper mig på skift i røven, mens Lene sidder og griner af mig, imens går Pernille om og tungekysser Lene og kæler for hende. Hun rører også ved hende i fissen og siger du er jo blevet liderlig. Pernille slikker nu Lene i fissen og Lene bliver rigtig liderlig og siger åh ja.

Nu er du klar siger Pernille.

Lene du får bind for øjnene med du kan høre hvad der sker du kan jo høre hvad manden siger han stopper dig jo nok siger Pernille grinende.

Da Lene har fået bind for øjnene kommer Pernille om bagved og i et snuptag har jeg fået en gag i munden og kan intet sige.

Så går Pernille og ind kommer Henriette og Lars. Henriette griner og siger når Hans du hygger dig nok hvad.

Hun kommer om til mig mens jeg bliver kneppet i røven, og tager ved min pik og leger med den. Lene hans pik er stiv jeg tror godt han kan lide hvad der skal ske, griner hun.

Hun spiller min pik lige så stille, men i mens går Lars hen til Lene og kysser hende lige så stille, jeg forsøger at protestere men kan intet sige pga. gaggen i munden så det bliver bare til støn.

Lene er liderlig og kan ikke se hvem det er og kysser tilbage.

Lars rører ved hendes patter og kæler for dem mens Lene nyder det.

Pernille går om til Lene og tager hendes hænder og fører dem frem til Lars bukser og hjælper hende med at åbne, hun hvisker til Lene, tag den ud og slik den, Lene tager Lars pik ud og slikker og sutter på den og Henriette hvisker til mig, sikke hun kan hvad, hun kan vist gode lide Lars pik. Det er jo ikke første gang. Jeg er ved at sprænges, men Henriette spiller stadig lige så stille på min pik så er sindssyg liderlig samtidig.

Lene sutter nu pikken vildt og hånden kører frem og tilbage så armbånd og halskæder klirrer.

Lars er ved at komme men stopper hende og går på knæ for at vil slikke hende. Lene ryster da Lars sætter tungen på hendes klit og siger åh ja slik mig. Lars slikker og Lene vrider sig og er meget liderlig, jeg kan intet gøre. Lene skriger så jeg vil have den i fissen nu, knep mig.

Henriette smiler til mig og siger, tror du Lene vil kneppes også selvom hun vidste hvem det var ?

Nej siger jeg. Lene bliver lagt på bordet foran mig og Lars fører nu pikken ind i Lene og hun skriger åh ja, knep mig så, de kysser nu og er begge liderlige.

Pernille hvisker så til Lene nu fjerner jeg bindet så du kan se hvem der knepper dig, fortsætte du Lene, åh ja jeg er så liderlig.

Da de fjerner bindes regner jeg med at Lene vil stoppe det, men der sker blot det at Lene skriger endnu mere åh ja Lars jeg håbede det var dig knep mig så, fyld min sultne kusse med dit dejlige varme klistrede sperm. Knep fissen jeg har savnet din store fede pik i min kusse, er kun vandt til lille tissemand. Åh Ja Lars du skal bolle mig tyk med dine fede pikke mand.

Henriette griner af mig og siger til Lene, jeg tror Hans kan lide det hans pik er megastiv. Fuck ham siger Lene, jeg vil bare have mandepik nu, hun kommer nu i en voldsom orgasme og imens fylder Lars hende med sperm. Åh ja Lars du fylder min luderfisse med kraftig sperm, du fylder min luderhul med rigtig mande sperm.

Imens kommer jeg i Henriette hånd, mens Hanne knepper mig i røven, og jeg kommer udover Henriettes’ patter.

Slik dem rene siger Henriette slik mine patter rene for dit eget sperm, så kan du se Lene slikke Lars pik ren imens og de griner alle sammen

porno med danske piger