Måske? måske ikke

SPAR MANGE PENGE

Spreder mine ben så min fisse er helt åben og peger lige mod webcamet. Hun åbner en skuffe, derfra tager hun en lille pink dildo, troede ikke min veninde havde den slags…

Hmmm, sidder i dag og kan godt grine, eller nærmere smile lidt over hvordan jeg kunne finde på det, føler jeg bliver rød i hovedet og lidt flov. Må nok hellere tage det helt fra starten, som så mange andre unge prøvede jeg da også chatsider og dating for unge osv. Kunne huske min profil fra arto, der var på et tidspunkt en ung kvinde som spurgte mig om jeg kunne tænke mig at blive model, svarede at det havde jeg aldrig rigtigt tænkt over.. Hun spurgte om hun kunne få min e-mail til nærmere info, så jeg gav hende den.

Hun spurgte om hun ikke kunne få nogle billeder, sagde at jeg ikke havde nogle der lige egnede sig til model billeder, pludselig spørger hun om jeg kunne tænke mig at tjene 20.000kr, svarede at det lød virkelig fristende, spurgte selvfølgelig hvordan? Hun sagde så jeg skulle vise mig på cam uden tøj, hmmm sagde da nej med det samme, så blev hun meget fornærmet og sagde jeg ikke fik pengene så. Muligt jeg var ung og lidt naiv, men skulle ikke meget til at regne ud det nok var en mand med falsk profil, så droppede arto efter det. Men gik dernæst i krig med Hot.dk. Der var da stadig nogle klamme typer, men ikke helt på samme måde, en dag var der en ung pige som skrev til mig. Vi snakkede om alt og intet, hun spurgte om jeg også var til piger, svarede at det var jeg godt nok ikke. Hun sagde hun ville sende nogle billeder til mig og om jeg ikke ville sige hvad jeg syntes, sagde at det måtte hun da gerne..

Det første stod hun i en blå pushup bh og cowboybukser som var meget stramme, kunne se hun også havde navlering, men hendes bryster var store.
Det næste var hun i sorte højhæle og et mathende sort undertøjs sæt som ikke skjulte ret meget.
Det tredje var et closeup af hendes røv i sort blonde tights, må indrømme jeg syntes hun havde en god røv.
Det fjerde og sidste var hende uden bh og meget tæt billede af hendes bryster, hun var ung så de sad stramt, men samtidigt kunne man se de havde meget fylde.

SEX I DAG?

Må indrømme jeg syntes hun var sexet men vidste jeg stadig ikke var til piger, så lod være med at kommentere. Hun skrev og hun skrev til jeg tilsidst svarede at nu måtte hun stoppe, hun sagde at hvis jeg sendte et til hende skulle hun nok stoppe, jeg sendte et af mine bryster for vidste godt det var klart et af mine bedste fortrin, både den måde de sad og så den store størrelse, og hun holdte ord, hørte intet fra hende.

Dagen efter var en lørdag og jeg skulle sove hos min veninde, kom til hende ved en 19 tiden. Vi havde kendt hinanden længe og var altid ude på ballede når vi var sammen. Men det var man vel altid når man er meget ung, vi var selvfølgelig på face og en masse andre sider, men den aften besluttede vi os for at prøve det omegle som vi havde hørt om. Vi ville jo bare kigge og drille dem som nu måtte være der lidt, vi klikkede ind, det første vi så var bare en pik som var helt tæt på og en fyr som onanerede, vi skreg af grin og min veninde skyndte sig at afbryde forbindelsen. Men nu havde nysgerrigheden jo ramt os, vi klikkede videre og videre og videre, holdt råbte min veninde pludeslig.

Der sad en ung fyr, måske 22-23, man kunne se hans ansigt og hans overkrop, han begyndte at skrive til os, hvor vi var fra og navne osv, men vi svarede ikke på de ting, det var stadig nyt og lidt pinligt for os, men det var som om han bare tog styringen, han spurgte om vi var klar på lidt sjov, alt foregik på engelsk, men knap så godt engelsk fra hans side, han var fra italien. Men vi sagde at det var vi da måske, vi havde pigeaften og sad jo bare i vores normale tøj, ikke noget specielt, stramme bukser, og jo måske lidt nedringede toppe, men sådan var det jo, og det var jo kun os to piger. Han spurgte om vi ikke kunne kysse hinanden, vi vendte ansigtet mod hinanden og kyssede, men da jeg kunne mærke min veninde pludselig stak hendes tunge i min mund fik jeg et chok, flyttede mig dog ikke, men tænkte hvad det lige gik ud på. Det varede måske 5-10 sek, vi grinte lidt for kunne se han var begyndt at røre ved sig selv, han sagde så, det er ikke forbudt at røre ve
d hinanden. Hun begyndte så at røre ved mine bryster udenpå tøjet, det var lidt underligt, men vi havde det jo sjovt, hun tog om den begge og maste dem lidt sammen i min stramme top så han havde noget at se på, efter lidt tid satte jeg mig bag hende og begyndte at røre ved hendes bryster, de var ikke store som mine, men de sad rigtigt godt, kunne mærke igennem hendes top at hende vorter blev stive, fik igen følelsen af at det måske var gået for langt og stoppede..

Hun sagde, du skal ikke stoppe nu, vi skal jo have ham gjort helt vild grinte hun, men vidste ikke helt hvad der skulle ske herfra, så det var en lidt pinlig pause, men det lod til at han ikke ville lade det stoppe, så han skrev at vi kunne tage vores toppe af. Hmmmm vi fandt en stor bluse og tog vores toppe af, så vi sad bare i stor bluse og trusser, Hun begyndte igen at røre ved mig, men denne gang gik hendes hånd ned i mine trusser, hun rørte mig udenpå, kunne godt mærke jeg faktisk begyndte at blive lidt våd. Hun tog hendes bluse af ligesom for at sige det var okay hvis jeg gjorde det samme, hun løftede op i min bluse og fik den af mig. Der sad vi med bare bryster og kun i trusser, hun satte sig foran mig og sagde jeg skulle røre hendes bryster og tænde ham, jeg tog om dem, nev lidt i hendes vorter, kunne se de blev stive igen, jeg nød at røre ved hendes bryster, mærke hvordan de blev stive i mine hænder. Hun byttede og satte sig bag mig, han skrev slet ik
ke mere, det var ikke nødvendigt, min veninde havde overtaget det hele. Hun begyndte at røre mine store bryster, mine vorter blev også stive nu, hun kyssede mig i nakken, jeg kunne ikke sige nej nu, ikke når følelsen pludselig var blevet til lyst. Hun tog den ene hånd ned til mine trusser og rørte igen, hun tog om mine hofter og trussekanten og trak dem stille og roligt af mig.

Der sad jeg så, med helt bar krop, en meget varm krop på dette tidspunkt, hun begyndte at føre en finger op i mig, jeg var meget våd nu. Jeg sad der mens min veninde gav mig finger, ved ikke hvor længe, men pludselig ligger hun mig ned, og spreder mine ben så min fisse er helt åben og peger lige mod webcamet. Hun åbner en skuffe, derfra tager hun en lille pink dildo, troede ikke min veninde havde den slags og slet ikke i så ung en alder. Mange tanker farede igennem mit hovede, men især at det her kunne vi jo ikke gøre, men det blev kun ved tanken. Hun havde allerede bukket sig ned og kyssede mig, med den anden hånd kunne jeg mærke hun var begyndt at lege med dildoen omkring min fisse. Kunne tydeligt mærke hun vidste hvordan den skulle bruges og ikke bare var et stykke legetøj pigerne grinte af når de var på besøg. Hun løftede sig fra mig og gik på mig nu, hun førte den langsomt op i mig, åååhhh jaaa, hun gjorde det langsomt mens hun rørte ved mine bryster

, jeg kunne ikke andet end at nyde det og lukkede mine øjne og forsvandt helt under hendes kærtegn. Hun tog min hånd op til mine bryster, jeg begyndte at lege med mine bryster, slikke på min finger og lege med mine vorter..

Hun gjorde det hurtigere nu, mere voldsomt mens hun rørte ved min klit, jeg lå stadig med lukkede øjne og var helt beruset, tog en hånd fra mit bryst for at røre hende mellem benene, hun sad på knæ så jeg kunne nemt få en finger op i hende, hun var våd ligesom mig, jeg kørte min finger op i hende så langt jeg kunne og hurtigt, kunne høre hun nød det. Den måde hun rørte mig, mmmmmmm, hun vidste lige hvordan, jeg kunne mærke jeg var tæt på at komme, men havde aldrig prøvet det med en pige, hun kunne også høre på mig at jeg snart ikke kunne holde mere, det fik hende bare til at køre dildoen hurtigere ind og ud af min våde fisse. Jeg kunne ikke mere, måtte give slip, mmmm åhhhh du må ikke stoppe fik jeg stønnet, nu kom den varme følelse, ramte som solen gør når man lige går ud fra skyggen, ved ikke om andre i huset kunne høre det, men lige der var jeg ligeglad, åhh åhh åhhhhh, gud jeg kom hårdt. Hun trak dildoen ud af mig, hun kyssede mig ige
n, da jeg åbnede øjnene opdagede jeg at hun havde afbrudt forbindelsen til fyren, hvornår anede jeg ikke, men hun havde brugt mig til hendes fornøjelse. Men måtte nok indrømme, det endte med at blive til min fornøjesle 🙂

porno med danske piger