Den frække pige forføre dig!

SPAR MANGE PENGE

Jeg vil trække i mine selvsiddende strømper og mine frække lange støvler, hvorefter jeg vil forføre dig ind til spisebordet.

Jeg vil bede dig om, at sætte dig på en stol og tage alt dit tøj af, så vil jeg sætte mig på hug foran dig og tage dit dejlige lem i munden, lade min tunge slikke på hovedet og arbejde mig langsomt ned, til roden… Tage dine kugler ind og sutte let på dem, mens jeg nulrer roden af dit dejlige lem.. Så vil jeg køre pikken, helt ned i halsen og langsomt tilbage igen og mundkneppe dig på den måde et par minutter, mens jeg stadig klemmer dine kugler let.

SEX I DAG?

Jeg rejser mig nu op og tager dig i hånden, fører dig ned til bordenden og bukker mig frækt helt ind over bordet, skiller mine ben, så du kan se min glatte mis, mellem mine nu saftige skamlæber. Du tænder helt vildt, på at se mig stå sådan i støvlerne og stiller dig bag mig…

Du lader din hånd glide langsomt op mellem læberne og leger blidt med min kilder, safterne omkranser dine fingre og du lader en finger, glide op i mit bagerste hul, samtidig med, at du borer dit stive lem op i min drivvåde fisse… Du boller mig først med lange seje træk og bliver mere og mere vild… Jeg kommer i en lækker orgasme og vender mig om, for igen at tage dit lem i munden og du er så ophidset, at du sprøjter din sæd i halsen på mig og du smager dejligt.

Vi ligger os udmattede på min seng og nusser blidt hinanden, mens vi taler om vores dejlige sex tur….

Knus fra hende den frække pige…

porno med danske piger