Gode naboer hjælper hinanden når det er nødvendigt

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde en rigtig fræk oplevelse sidste sommer.!!

Jeg er 38 år, single og ser ganske almindelig ud. Jeg bor i et stort rækkehus område hvor der er et godt sammenhold beboerne imellem. I det ene nabo hus bor den et par først i 30 erne. Manden er rejsemontør og er ofte væk flere uger ad gangen. Hans kone (Tinna) er selv om hun har født 2 børn en fantastisk flot pige. Ca 170 cm høj og ikke et gram fedt på kroppen, et par flotte bryster og en lille fast røv.

Sidste sommer havde vi arrangeret havefest for alle beboerne, jeg var selv kommet med i fest udvalget og så til min glæde at Tinna havde meldt sig til uden manden, der var på arbejde. Jeg fik mig placeret ved siden af Tinna og som den gode nabo jeg er, sørgede jeg for at hendes glas ikke nåede at blive tomt. Sidst på aftenen havde vinen gjort sit til at stemningen ved boerne var blevet noget høj og Tinna var godt i stødet, hun flirtede med alle mændene omkring sig og fik mange sure blikke fra pigerne der følte sig noget truet, hun vente sig mod mig og sagde hold da op hvor er de vatpikke dog kedelig, hvad mig dig?, samtidig lagde hun hånden direkte på min pik og gav den et klem, jeg lagde min hånd oven på hendes og sagde, hvad med din mand??? Ja han er da den største vatpik af dem alle sammen, svarede hun, han gider ikke engang at kneppe mig når han endelig er hjemme.

SEX I DAG?

Nu blev samtalen interesant!! og som den gentleman jeg er lagde jeg nu ører til historien om den forsømte kone og hendes uduelige mand. Efter en times tid blev vi enige om at fortsætte festen inde hos mig, men Tinna gik hjem til sig selv og jeg sad nu alene med 3 nabo par og drak en godnat øl. Kl 2.00 brød de op og jeg gjorde klar til at gå i seng, da det bankede på døren. Det var Tinna der stod udenfor og hun lagde ikke skjul på hvad hun ville, hun sagde, nu har jeg ikke fået pik i lang tid er det noget du kan hjælpe med, samtidig lagde hun hænderne om min hals og trak mig ind til sig og gav mig det vådeste kys jeg havde fået længe.

Vi flåede tøjet af hinanden lagde os på sofaen, hun tog min pik i munden og slikkede så jeg i løbet af 1 minut kunne mærke at jeg ville komme, jeg skubbede hende væk og sagde , så er det din tur, hvorefter jeg spredte hendes ben og slikkede hende, jeg startede med at sprede skamlæberne og lod min tunge gå på opdagelse, safterne sejlede ned af hendes lår og jeg kunne mærke at det ikke ville vare længe før hun kom, jeg fugtede en finger og stak den forsigtig op i røven på hende, da jeg begyndte at finger kneppe hendes røv samtidig med at jeg slikkede klitten kom hun med et skrig.

Jeg trak hende ned af sofaen og placerede hende på alle fire og bankede pikken i bund i et hug, hun skreg, giv mig den hårdt, jeg tog fat om hendes hofter og satte farten op, da hun kunne mærke at jeg var ved at komme, vendte hun sig om og sagde, du skal komme inden i mig, det er så længe siden. Jeg tog hårdere fat og min pik gik som et stempel i hende, da jeg kom sortnede det for mine øjne og da jeg trak mig ud vendte hun sig om og slikkede mig ren.

Den aften var begyndelsen på et rigtigt godt naboskab og nu glæder jeg mig hver gang manden skal på arbejde.

porno med danske piger