Sex-update: 15 sexede steder at have sex (guide)

Sex-update: 15 sexede steder at have sex (guide)

SPAR MANGE PENGE

Husk at være impulsiv og kreativ.

Sex 15 nye steder! Hav det sjovt med nye steder at bolle – beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Vil du på et lille eventyr? Husk at gøre noget andet end du plejer i dit sexliv. Prøv feks. at have sex nogle eller alle disse steder, måske du vil blive fristet til at prøve et helt andet sted vi ikke har nævnt..?

Indholdsfortegnelse

  1. Sex i baghaven eller på altanen
  2. Sex på stranden eller i parken
  3. Sex ved festen
  4. Sex i din bil
  5. Sex i vandet
  6. Sex i biograf
  7. Sex på risikable steder
  8. Sex i Køkkenet
  9. Sex hos venner
  10. Sex på badeværelset
  11. Sex i et fly
  12. Sex i jeres vaskerum (lejer eller ejerbolig)
  13. Et øde sted i naturen eller forladt bygning
  14. Sex på en sofa
  15. Sex i soveværelset

1. Sex i baghaven eller altanen.

Udendørs sex kan være meget sensuelt. Sex på altanen, her hvor du nyder den friske luft såvel som sex. Selvom det nok er begrænset til dem, der har en lukket balkon. Har du en baghave, så vil den giver dig mulighed for den lækre udendørs følelse, husk bare at sørge for, at dine naboer ikke har udsigt til din have, medmindre du gerne vil have de lure med 😈 .

2. På stranden eller parken.

Sex on the beach, Enhver pige drømmer om at have sex på stranden. Der er intet som at gøre det under en vid åben himmel, mens bølgerne slår ind bag dig.

Det er både romatisk og lidt “forbudt” at have sex offentligt.

3. Sex til festen.

De fleste one night stands starter ved festen. Hver aktivitet til festen fra dansen til drinksene skriger nærmest på impulsiv sex.

Alle på dansegulvet er liderlige og vil gerne have sex. Sex til festen er lige så sexet og vildt som sex i bilen, de fleste gange bliver det taget med i bilen.

4. Sex i din bil.

Der er noget hot ved at køre ud til et ukendt og afsondret sted. Det er en klassikere for steder til en quickie, hurtig og intens sex med risiko for at nogle kommer forbi eller kigger med.

Kvinden på toppen ser ud til at være den bedste position til bilsex, især hvis forsædet bliver lagt ned.

SEX I DAG?

5. Sex i vand eller i havet.

Vandsex er hot og manges fantasi. Sex i et hav eller en pool har mere sensation end blot et brusebad, så kom ud i det fri og find et hav, det er et af de mest sexede steder at have sex.

6. Sex i en biograf.

At have sex i en biograf er sjovt, du kan sidde på sidste række og koncentrere dig om din partner frem for om filmen.

Du kan være heldig at have en tom eller næsten tom biograf, så har du plads til at gå hele vejen, ellers må i vente til i kommer ud og finde det nærmest toilet.

7. Sex på risikable steder.

Sex skal nogle gange være latterligt med plads til grin og pjat, måske lidte nemmere hvis i er lidt bedugget. Forestil dig et sted, hvor man bare ikke kan have sex – og så dyrk noget sex der! :mrgreen: Seksuelle ting du skal prøve inden du dør! (To-Do-Liste)

8. Sex i Køkkenet på køkkenbordet.

Dette sted er rigtigt for en quickie; hurtig sex, vildt og spændende. Det kan være sex på køkkenbordet , spisebordet eller foran køleskabet. Gå ikke glip af alt det sjove ved det.

9. Sex hos venner.

Måske er du blevet inviteret til at overnatte hos dine venner med din partner, gør dig klar til en vild nat.

Dette sexsted er et oplagt sted at bryde kedsomheden, hver gang i kommer til at tale om denne eskapade, ville det få jer til at grine og blive tændt igen og igen… måske på mere sex udenfor hjemmets 4 vægge.

10. Badeværelset.

Der er masser af positioner her , lige fra kønsbestemmelse på badeværelsesbordet til badeværelsesvæggen til bruseren. En ting, der er hot ved badeværelseshandling, er spejlet på væggen, der lader dig tage udsigten. Sexet ret.

Brusesexet har næsten samme følelse med sex i vand, den hydrofølelse, og du vil bare have mere af den.

11. Sex i et fly.

Sex i luften på flyet er et af de mest mindeværdige og alligevel skræmmende steder at have sex. Det er en stor seksuel udfordring, der vil forblive i jeres sind i meget lang tid, især hvis det var på et toilet på et charterfly, gør i det, bliver i medlem af the-mile-high-club.

12. Sex i vaskerum.

Vaskerummet lyder mærkeligt ikke? Et perfekt sted at komme af med noget beskidt og det gælder også dine beskidte tanker. Du kan sidde eller ligge på maskinen, eller få din mand til at sidde på maskinen, mens du sidder oven på ham med dine ben viklet om hans talje.

13. Et øde sted i naturen eller forladt bygning.

Sex et tilfældigt sted, der er ikke noget for meget for dig at få det sjovt og skabe den gnist i dit forhold. Det behøver ikke nødvendigvis at være planlagt sex.

Når du feks. går på vandretur i skoven, kan du ønske at dele lidt varme med din partner, når det er køligt. Det ene fører til det andet, og på ingen tid er i på vej væk fra hovedstien. Pas på i ikke at blive stukket af insekter.

14. Sex på sofa.

Sofasex, mange par har intime stunder på sofaen, det er behageligt og afslappet. Sofaen giver støtte til din ryg, hvilket gør det nemt for forskellige sexstillinger .

15. Sex i soveværelset

Det mest populære sted at have sex. Der er intet så behageligt som at tage det på i dit eget soveværelse, her kan i slappe af og nyde hinanden.

Det er ikke gammeldags, det er et meget sexet sted at have og nyde sex sammen, stedet hvor man trygt kan blotter sig 100% og afprøve nye sex stillinger og sexlegetøj.

porno med danske piger