Aftalen var at vi ikke måtte dyrke sex

SPAR MANGE PENGE

Du har fået overtalt din fyr til at mødes med mig, ingen sex, men til en hygsom snak over en og middag.

Du kommer og henter mig ved færgen, vi to har haft skrevet meget sammen herinde, mange frække historier og beskrivelser af hvad vi vil gøre ved hinanden når vi endelig mødes, er blevet delt det sidste stykke tid.

Da jeg får øje på dig i ankomst hallen, bliver jeg straks super tændt, alle de ting som du har haft skrevet til mig, løber rundt i hovedet på mig, og det begynder at dunkke i min pik.

Du giver mig et kram og siger velkommen. Jeg kan se på dig, at du havde kunne mærke min halv stive pik da du gav mig krammet. Du kikker ned ad mig og siger; der er åbenbart nogen som kan li hvad de ser, og smiler frækt til mig. Ja, du sku bare vide, svare jeg..

Vi går og snakker på vej ned mod din bil, jeg høre ikke rigtig hvad du siger, jeg kikker kun på din mund, og kan mærke at min pik er ved at springe ud af mine bukser.

SEX I DAG?

Mens vi køre og snakker, kan jeg mærke, at nu er der altså ikke mere plads i mine bukser.. Jeg tænker, nu er jeg altså ligeglad jeg bliver nød til at prøve og siger; “Jeg har taget en lille gave med til dig, som jeg synes du skal pakke op nu, kan du ikke finde et sted at holde ind? Så jeg kan finde gaven frem til dig?”

Da du får stoppet bilen, lyner jeg mine bukser op og tar min stive pik frem, “her er din gave, hvad vil du gøre ved den? eller hvad vil du ha den skal gøre ved dig? det er jo din gave”.

Jeg når ikke at sige mere før du har lænet dig indover mig og taget min pik i munden, det giver et sæt i mig da du sluger min pik til roden, jeg føler jeg allerede skal komme så liderlig er jeg.
Mens du sutter min pik, finder min ene hånd op under din sommerkjole, mine fingre finder ind under dine trusser. Da de rammer din glatte fisse, stønner du lidt. Du er så våd, at dine dejlige safter løber ud af dig, og jeg har ingen problemer med at få gjort mine fingre våde, så de kan lege med din klit.

Der går ikke længe før du kommer, men du skriger ikke, du stønner din orgasme ud, da du stadig har min pik i munden.
Knep mig, knep mig hårdt, siger du. Jeg går ud af bilen, du smider dine trusser og kommer oz ud a bilen.

Jeg kysser dig, og vender dig, så du står med ryggen mod mig, du læner dig indover fronten på bilen.
Jeg fører mit pikhovede ind i din våde fisse, kun hovedet og siger, “sig jeg skal kneppe dig”..
“KNEP MIG”, siger du højt og hæst.
Og lige da du får sagt det, bankker jeg min pik helt i bund på dig. Du skriger af nydelse, mens jeg gang på gang køre min pik helt i bund, hårdt og hurtigt.

Jeg ber dig om at lege med din klit. Og jeg stikker en finger i dit stramme hul. Med min anden hånd, tar jeg fat i dit hår og trækker dit hovede lidt op, alt imens jeg stadig knepper dig hårdt..
Ikke lang tid efter, kommer vi begge i en lækker voldsom orgasme..

Da vi kommer hjem til dig, går vi begge og smiler frækt til hinanden, mens der bliver lavet mad, snakket og drukket. På et tidspunkt går du og din fyr ind i et andet rum, kort efter kommer din fyr ud i køkkenet til min igen. Han smiler til mig “hun er ikke dårlig vel?”
“nej, det er hun godt nok ikke” siger jeg og smiler frækt.

Efter den gode middag, hvor vi har fået snakket om alt mellem himmel og jord, få jeg lov til at se dig og din fyr, nyde og kneppe hinanden. Jeg sætter mig i stolen, tar pikken i hånden og nyder jeres show til fulde…

porno med danske piger