Bror og Søster – senere

SPAR MANGE PENGE

Nu står du til RØVFULD og en MEGAPROP i hullet. Læg dig på bukken og gør klar til din straf ! Hun adlød med et skjult smil, lagde sig over mine knæ…

Både min søster Inge og jeg er nu kommet lidt op i årene. Vi bor stadig i vores barndomsby. Børnene er flyttet hjemmefra og vi har fået mere tid til at tænke på både arbejdet og fritiden.

Min kone er blevet meget optaget af sit arbejde for tiden, og går på supplerende kurser for at øge mulighederne for avancement. Hun er vist meget afholdt, også af mig, som har haft det pragtfuldt med hende, da hun rigtig havde hovedinteressen hjemme. Mere tidligere end nu.

Vi er begge meget liderligt anlagt. I de første 20 år af vores ægteskab tror jeg ikke, at det er løgn, at vi bollede flere gange i døgnet året rundt. Jeg behøvede bare at se lidt frækt på hende, brumme dybt og skubbe røven frem og tilbage på stolen, så kunne hun svare med at lade sin brede runde tunge hænge fladt ud af munden og komme vrikkende over til mig og slikke mig i ansigtet, mens hun klemte sit lækre lår ind imellem mine knæ, satte sig på mit ene lår og red på det. ”Det skal være snart, for ellers bliver dit ene bukseben vådt”. Så ville hun løftes og slænges lidt rundt, så jeg kunne komme til at røre hende alle mulige og umulige steder, særlig på benene og mellem dem. Til sidst strakte jeg min højre hånd hen mod hende med håndfladen opad. Den skulle hun sætte sig på som på en sadel, så hun kunne blive båret på den ind til afklædning. Men inden vi var nået derind, skulle jeg strække min tommelfinger, så hun kunne hygge sig med den undervejs. 

Inde foran sengen stillede jeg hende på gulvet, vendte hende om,så hun havde ryggen mod mig, smed hurtigt alt mit kluns og begyndte at klæde hende af, de våde trusser først – – hva’fanden tøs – har du nu tisset i bukserne igen ! Ka du da aldrig lære det – stop det straks, ellers bliver det en hel røvfuld – den ene røvballe fik et ordentligt klask, så det genlød i hele huset. – Skræv, så du ikke vælter, når jeg klæder dig af – mer endnu ! – Så blev overkroppen befriet, og brysterne hoppede ud og strittede lystigt for at vise, at de var med i liderligheden, – mine hænder rørte flest mulige steder på hende, og min pik, som langsomt men sikkert og i takt med den stigende puls, rejste hovedet fra at være et gemt hængehoved over halv-indeklemt strithoved og til sidst til et frygtindgydende våben med næsten ildsprudende blårødt dragehoved, var til sidst med til at puffe til hende – på den bare ryg — over ballerne – mellem ballerne – ind under ballerne – hva’helvede, nu igen !! – skal du absolut svine mig til — og nu løber det også helt ned på gulvet. Nu står du til RØVFULD og en MEGAPROP i hullet. Læg dig på bukken og gør klar til din straf ! Hun adlød med et skjult smil, lagde sig over mine knæ og sørgede altid for at strejfe pikken med det ene bryst, med lidt held med brystvorten. Du kender straffen : seks hårde klask, efterfulgt af bukstilling og våbnet helt i bund ! Seks klask til, og så våbnet helt i bund 2 gange, derefter 3. omgang : en 2-personers spadseretur med våbnet i bund bagfra rundt om spisebordet uden at du siger en lyd. 4 omgang : Du lægger dig hen på sengen med dine grimme røde røvballer nedad og byder din herre velkommen indenfor med åbne ben. Din herre lægger sig oven på dig, støder våbnet helt i bund og roder det rundt i dig så meget han vil, og du skal fortælle ham, hvor dejlig han er, så han rigtig snotter dig til i dit alt for stramme hul, som knap nok giver ham plads til at røre sig. Har du forstået, din stramme tante !

Det hele endte oftest i flere brøl og noget, der ku ligne gråd, men det var den bedste lyd for mig, og selv om hun så grådkvalt ud og var højrød i ansigtet og med store udstående blodårer på halsen, så var det et skønt højdepunkt for hende (og for mig). Bagefter var vi bløde, kælne og afslappede. 

SEX I DAG?

Det var dengang. Nu er det som om det med pik og kusse ikke er helt så påtrængende mere, særlig ikke for hende. Hun er blevet så optaget af sin læsning, at hun slet ikke hører, at jeg kigger på hende og brummer, – og så er det selvfølgelig bare til grin -, så det er jeg holdt op med. Jeg brokkede mig et par gange over, at hun var i sin egen verden. Hun svarede bare : Nu er det min tur til at uddanne mig, og så kan vi holde ferie sammen, når den tid kommer. Tag hen til din søster og snak med hende, det kan hun godt behøve, efter at hun blev forladt af onkel Ernst. Ja, onkel Ernst ville til udlandet og arbejde, og der ville hun ikke med. Han var så langt væk som i Australien og med i noget vejarbejde der.

Jeg tog min kone på ordet, ringede lige først til Søster, om hun var hjemme. — Jeg kigger lige ind til dig og ser, om der er noget der skal gøres. 

Det blev unægtelig et noget anderledes besøg end ventet. Da hun åbnede, kunne jeg se, at hun havde forsøgt sig med noget mascara og øjenskygge, men det var ikke blevet som hun ønskede. Du vil da godt hjælpe mig med at lægge en mascara, ikke, Karl ? – Jeg kan da prøve, men det er ellers ikke den slags værktøj, jeg har med. Så stillede vi os op foran spejlet ude i badeværelset, så hun kunne se med. Hun havde stadig en dejlig ren og glat hud. Jeg prøvede at koncentrere mig om at se på øjenvipperne i stedet for at nyde hendes flotte og dybe kavalergang. Du bliver en rigtig sexbombe, Søster, – skal du ikke også have en lækker rød læbepomade på – så er du jo slet ikke til at holde fingrene fra. Nu var vi to jo vant til at røre ved hinanden, når vi var til familiesammenkomst og ingen så det, – det var noget vi havde gjort altid. Men nu havde jeg pensel og mascara i hænderne og var helt værgeløs, da hun pludselig slog armene om mig, løftede sin kavalergang op mod mit ansigt og slog det ene ben om mig, – slik mine bryster ! sagde hun hæst, – jeg har ikke mærket en mand i flere måneder, – kan du huske mine fissebuler fra dengang du var ovre i min seng for første gang, – jeg var 10 år, og jeg var så drengesyg, at jeg ville have min lillebror til at røre ved dem – ka du huske det ? – jeg har stadigvæk de buler, – jeg fjerner hårene fra dem hver dag, så de altid er bløde og lækre at røre ved hele vejen over, hvis der nu kom en modig mand forbi, der trængte til at røre ved dem. Selv om jeg kæmpede imod indeni, var min pik allerede vokset en del i længden, – så meget at forhuden ikke rigtig kunne følge med. Jeg – og Søster med, tror jeg – kunne lugte, at den ikke var blevet vasket til morgen. Søster så mig lige ind i ansigtet med store sorte pupiller, lagde sin arm om nakken på mig og sagde – Du lugter af kvindetrængende mandepik, – jeg vil have den – skide være med det der mascara – læg det i kummen, – kom med herind, så klæder jeg dig af, og du klæder mig af, og så går vi over i min seng, hvor der lugter ret meget af mig, og så skal du røre ved mine buler. Jeg lægger min armhule ind over dit ansigt, så du bliver bedøvet af kvindelugt imens. Hun var forpustet – LILLEbror ! for fanden, du er ikke lille mer’, – hun mærkede på mine bukser. Nu skal den klemmes! 

Jeg havde ikke fantasi til at forestille mig, at nogen kvinde kunne blive så mandetrængende, og at det ikke var mig der førte an i løjerne. Hun skulle godt nok få det, som hun havde længtes efter, så kunne vi altid se, om hun ville igen en anden gang. Min søster kunne ikke længere blive gravid, og jeg kunne kneppe hende alt det jeg ville.

Hun tænkte ikke over, hvad min kone ville sige, men det gjorde jeg såmænd heller ikke, – hun var måske blevet mæt gennem de mange år. 

Vi var kommet ind i soveværelset og stod og fumlede med alt det, der ikke kunne gå hurtigt nok, lynlåse, hægter, knapper i stramme huller, stramme elastikker. Værst var det for hende at få mine underbukser af, imens min ene hånd var bag inde mellem hendes baller og den anden kørte frem og tilbage foran uden på hendes silketrusser (sådan nogen brugte hun endnu !). Jeg nulrede det ene af hendes store selvbærende bryster med min næse og prustede ind imellem dem, mens jeg trak silketrusserne af. Det endte med, at jeg også selv fik trukket mine underbukser af.   Jeg har en ide, sagde hun og gik ud i badeværelsetog trak mig ivrigt hen til håndvasken – jeg vil vaske den her, så jeg kan se, hvordan den ser ud, når den er oppe i mig.   Hun ventede ikke på min kommentar, men åbnede for vandhanen og vaskede meget blødt, næsten kildrende med sine nænsomme bløde fingre bag kanten af hovedet og ind i de små hyggelige gemmesteder på undersiden af pikhovedet. For satan, hvor blev den hård og blank ! Så satte hun sig ned på en skammel og greb om den med begge sine hænder. Klem den ! sagde jeg. Knep mine hænder, sagde hun, mens hun så lige ind i pikkens ”ansigt”. Jeg kørte stille og roligt pikken frem og tilbage i hendes faste greb, – engang imellem puffede jeg hende på kinden og på hendes kysseklare mund. Karl, du er helvedes stor og flot, – sikke et kæmpehoved, – mine buler bliver helt flade, når du er indenfor i mig, mærk på dem ! Jeg stak hånden ned og satte en finger lige midt i først den ene, så den anden af hendes fissebuler. Jeg kørte lidt rundt med dem, – det blødeste, sarteste, som snart skulle æltes af den hårdeste og brutaleste pik.

Vi skal herind, inden det er for sent, stønnede hun og gik med lange skridt og sin brede, vrikkende og fejlfri røv ind og smed sig på sengen med struttende bryster og spredte sine ben langt ud til siderne. – Én finger på hver bule, kommanderede hun, – jeg adlød, – Skil dem ordentligt ad. Giv mig et vådt kys lige imellem dem og sug alt, hvad du kan mærke frem og tilbage i munden, – jeg adlød gerne. Bliv ved, indtil jeg slår dig i nakken, så kravler du lynhurtigt op og anbringer dit kæmpehoved mellem mine fissebuler og venter på det næste. Hun var sateme TRÆNGENDE, tænkte jeg, og hun skal få !!! Hun flyttede fissen lidt op og ned omkring pikhovedet, – såså tænkte jeg, du vil ikke have sprøjtet allerede nu, vel ? Så fik jeg et klap på nakken, og samtidig slog hun begge sine stærke ben omkring min ryg og mine hofter og klemte mig og alt mit tilbehør op i sig, – jeg blev næsten helt lille i den brede, bløde kvinde. Men så tænkte jeg, at så er det nu hun skal mærke, at hun har med en potent han at gøre. Jeg stødte i bund og ville tage tilløb til næste stød, – men hun krammede mig så hårdt med sine ben, at hun var som klistret til mig. Hun sagde JA, hver gang jeg bankede hende ned i madrassen. Så sagde hun pludselig Pause ! Jeg tænkte, det er snart mig, der tager over, men ok da. Hun lå helt stille og pustede. Kan du mærke mit massageapparat ? Hun krammede mig udefra og ind, igen og igen. Kan du lide det ?

Lille pause – ja ! Jeg lå helt stille og vippede med pikken oppe i hende – og du ?

Jeg vil lige se DIT massageapparat, før det bliver for sent, – NU ! Jeg trak ham ud i køligheden, og rejste mig op på knæ og viste hende alt hvad der var. Jeg vil tages bagfra fra nu af og til evigheden !!. Hun smed sig om på maven og lettede røven, – hendes kusse var endnu lidt åben og let at finde. Bliv ved, så længe du kan ! Jeg trængte stille halvvejs ind for lige at få varmen igen. Hun vrikkede næsten utålmodigt. GIV MIG SÅ DET HELE, Karl !! Jeg satte mine albuer hen foran hendes hofter, krummede ryggen og borede pikken helt i bund i hende den ene gang efter den anden i hårde stød. Hun krummede også sin ryg, så min hårde pik ramte det gode sted både ude og inde. Jeg gjorde hvad jeg kunne for at holde igen, for hun skulle have MEGET, og jeg troede godt jeg kunne, som jeg havde det nu. Nu tog hendes orgasme fart, og hun skød sine hofter heftigt frem og tilbage og endte med at svaje dybt med ryggen : NU, NU, NUUUUUUuuuuuuuu, og så klaskede hun sammen, med mig ovenpå og den stive stadig helt oppe. Jeg hviskede til hende – Jeg har lidt mere til dig, Søster, du er dog det varmeste kvindemenneske, – jeg kan mærke, at vi er i samme familie. Nu vender vi lige om, så du ligger ovenpå og slapper af, så kan jeg kæle med dine røvballer, mens jeg forkæler min pik oppe i din legestue. Vi rullede rundt, og hun lagde sig med sine flotte bryster ned mod mig. Jeg måtte simpelthen kysse dem og pussenusse dem med næsen. Hun stønnede allerede igen, da jeg fandt indenfor igen. Og hun var ikke så nem at tage initiativet fra – efter nogle øjblikke begyndte hun at hæve og sænke hoftepartiet omkring min hårde pik, og hun blev helt vild, da jeg gramsede frækt i hendes røvballer og nærmede mig baghullet. Hun dængede mit ansigt til med sine bløde og smukke bryster og sagde — SUT så ! Jeg var igen i hendes magt, og jeg tog vorten i munden og kildrede den med min tungespids, – igen nød min næse at færdes i hendes bløde kvindelighed. Hun stønnede, og rejste sig op og sad pikken helt op i sig. Jeg satte mine hænder på hendes talje og klemte hende i siderne. Da hun lidt efter begyndte at ride på pikken, så pikhovedet fik hård massage af alle hendes indre organer, så var det ude med min selvkontrol. VIL DU MED, SÅ ER DET NU !! Nu var det hesten, der red hende, og ikke rytteren, der red mig. Jeg vippede hende op og ned, så hun nær mistede balancen. Hun lagde sig ned over mig igen og modtog med vidt spredte lår det ene sprøjt efter det andet, mens hun sagde nogle høje helt ukontrollerede lyde. 

Vi lå og pustede ud, og var endnu en gang enige om at vi havde en liderlig familie, og det må vi jo nyde noget mere, når ingen blev generet af det. Jeg mente, at hendes loft skulle efterisoleres, og det ville jeg da gerne hjælpe hende med, og det går der mange weekender med…

porno med danske piger