GameShow efter krisen

SPAR MANGE PENGE

Da jeg kunne se hvem der var på den anden side. CHOK. Det var min mor der havde hofterne bundet fast til tavlen. Jeg havde lige bollet mig mor, uden beskyttelse…

Det var 2 år efter at Mayaernes kalender var sluttet. Der havde fulgt naturkatastrofer og krige efter. Verdensøkonomien var skvattet totalt sammen, og alle vegne var arbejdsløsheden stor.

Staten og kommunerne havde forsøgt at tjene penge på alt, der på en eller anden måde kunne give penge. Bl.a. var det lokale jobcenter blevet overtaget af Sony Entertainment.

Min far var død under en udsendelse til Afganistan 2 år før. Min mor og min yngre døtre på 21 og 19 var alle blevet arbejdsløse – og nu havde jeg måttet melde mig i køen. Jeg er forøvrigt en fyr på 23, der ellers mente at verden lå åben for mig.

Jobcentret kunne lejlighedsvis skaffe daglejerarbejde, men det havde vi ikke været så heldige at få noget af. Men en morgen fik vi pludselig alle et brev, om at deltagelse i show de ville vise på TV i asien, ville kunne skaffe os en god indtægt. Der stod ikke noget nærmere om hvad showet gik ud på. Kun at man kontraktligt forpligtede sig til at fuldføre alle shows man deltog i. Ansættelsestiden var min 11 mdr,, men kunne forlænges. Indtægten var nærmest en livs indkomst for de 11 mdr’s arbejde.

Vi blev fløjet til Japan i et af Sony’s fly. Fremme i Japan mødte vi et par andre familier, der skulle være med i den samme serie programmer. Indkvarteringen skete på et motel, der mere mindede om militærbarakker. Og sikkerheden var tårnhøj.

Jeg og min familie blev skilt ad, og jeg kom til at sove på en stue med 3 andre unge fyre. Ingen vidste hvad showet gik ud på, men alle så frem til at tjene kassen.

SEX I DAG?

Min første optræden var 3 dage senere – i mellemtiden var alle vi fyre blevet barberet nøgne under bæltestedet. Ikke et hår noget steder. Underligt. Jeg skulle ind på scenen kun iført en badekåbe. Inde på scenen var der en tavle, hvor der tittede 12 dejlige kvindebagdele ud af hver deres hul.

Det var nu meningen,at jeg skulle undersøge alle bagdelene grundigt, og til slut vælge hvilken jeg ville bolle. På forhånd blev det oplyst, at der var en bonus for gode valg, og en straf for forkerte valg. Efter at have befølt og prøvestukket med en finger i alle fisserne, var jeg faldet for en, der havde en flot runding. Det lignede ikke bagdelen på en helt ung kvinde, men mere en på min mors alder. Jeg ik igang med at bolle kvinden med den flotte bagdel, og pludselig slog det mig: Det kunne jo være, at min mor og søstre skulle deltage i et tilsvarende show. Tanken ophidsede mig, og til sidst afleverede jeg en fyldig ladning sperm i fissen på kvinden med den flotte bagdel. Nu blev de 9 af de 12 bagdele kørt væk fra scenen, og show-masteren ville afslære om jeg havde gjort et god eller dårligt valg…

Bonussen for et godt valg ville være 50% ekstra i løn. Tavlen som den flotte bagdel strittede igennem blevet drejet, så jeg kunne se hvem der var på den anden side. CHOK. Det var min mor der havde hofterne bundet fast til tavlen. Jeg havde lige bollet min mor, og uden nogen form for beskyttelse.

Det viste sig nu, at straffen for at vælge min egen mor, var at jeg også skulle bolle mine søstre – og det skulle også ske ubeskyttet. Både jeg og mine søstre, som viste sig at være de andre der var tilbage på scenen bundet til har sin væg, nægtede naturligvis.

Show-masteren henviste til kontrakten; Ifælge den kunne vi ikke nægte. Jeg fik så forevist et alternativ: Både pigerne og jeg kunne blive fri for incestforholdet, mod at vi deltog i en hård SM-film, hvor andre ville fornøje sig min båd pigernes og mine åbninger. Nu skulle jeg vælge om vi alle skulle piskes, brændes, stikkes og ikke mindst om jeg (og pigerne) skulle bolles af flere mænd.

Jeg vil gerne indrømme, at man bliver meget egoistisk i den situation. Jeg ville i hvert fald ikke bolles af en masse tilfældige mænd. Jeg valgte at bolle begge mine søstre.

Jeg bollede først den ældste, og hun var vildt ophidset over hele situationen, så hendes fisse deltog villigt i legen. Efter ganske få minutter tømte jeg også min pik i hendes fisse. Min mor tiggede og bad for sine døtres omdømme imens, men lige meget hjalp det.

Efter 20 min med anden underholdning, skulle jeg så bolle min yngste lillesøster. Jeg stillede mig op bag hende, og gjorde klar, men da jeg skulle presse pikken ind, kunne jeg mærke, at hun var jomfru. Dette blev nu bekendgjort af Show-masteren og publikum i studiet hujede. Vi blev nu tilkendt en bonus, der ville blive udløst når hendes mødom var brudt.

Jeg pressede til, og min pik kom ind i den strammeste fisse jeg nogen sinde har bollet. Selvom hun faktisk var imod det, var hun meget våd og varm. jeg blev endnu mere ophidset, og bollede det bedste jeg har gjort. Efter at have bollet både min mor og min ældste søster, kunne jeg imidlertid holde længe. Efter hånden stønnede lillesøster højlydt og til sidst kom hun mens hendes fisse malkede min pik og jeg brølede min orgasme ud mens hendes fisse blev fyldt med sperm.

Bonussen viste sig at være, at jeg herefter måtte bolle en af kvinderne i hver af de 3 andre fyres familier.

Jeg fik nu lov til at være sammen med mine søstre og min mor under resten af opholdet. Mine søstre og min mor bad om fortrydelsespiller, men fik at vide at det ville ikke passe i showet. Grunden til at vi var ansat for 11 mdr var, at vi nu skulle følges mens maverne voksede. Ligeledes skulle fødslerne optages og udsendes sammen med incestforholdet på scenen.

Jeg håbede ikke jeg havde gjort min mor og søstre gravide, men kort tid efter, blev graviditeterne bekræftet. Hvad de andre fyres familier angår, så tror de alle 3, at de er blevet far til 3 børn med deres egen familie, men 3 af disse 9 børn kan faktisk være mine. Min mor og mine søstre har flere gange siden været med i shows, hvor de skulle være “det gode valg” for andre fyre.

Nu skal vi snart rejse hjem, men hvad skal vi sige til naboerne om de nye børn ?

porno med danske piger