Min frække storesøster

SPAR MANGE PENGE

En dag glemte jeg at låse døren og halvvejs gennem onani-perioden smækkede døren op. “Aha” udbrød min 18 år gamle, halv kraftige storsøster, taget med bukserne nede…

Det var i 14 års alderen, at jeg begyndte at onanere, dette var i 60erne, hvor sex-oplysning var minimal, så vi drenge fandt ud af det selv. Den eneste litteratur om emnet var sex magasiner, vi fandt rundt omkring.

En kammerat fortalte mig om onani, så jeg gik hjem, ind på toilettet og det fugerede, hold da op, sikken en ny opdagelse. Toilettet i hjemmet var meget optaget af mig, morgen middag og aften. De bankede på døren, “hvad laver du derinde, er du snart færdig”, “ja ja”, kom der halv kvalt fra mig, mens jeg sled, for at få de sidste dråber ud.

SEX I DAG?

En dag glemte jeg at låse døren, og halvvejs gennem onani-perioden smækkede døren op.

“Aha” udbrød min 18 år gamle, halv kraftige storsøster, “taget med bukserne nede, bogstaveligt sagt”, “uppps” udtødte jeg, stadig med hånden om pikken. Min storesøster kom ind, låste stille døren og tyssede på mig, med fingrene for munden. “Rejs dig op så jeg kan sætte mig ned og tisse, jeg er næsten sprængt” hviskede hun. Jeg rejste mig op så hun kunne komme til, og der stod jeg, med hånden foran, for at skjule min stive pik, og min søster siddende på toilettet. Mens hun pissede, hviskede hun til mig. “Det er helt i orden fortsæt bare med at onanere, jeg onanerer også, det er helt normalt. Jeg tog igen hånden om pikken, hold da op , dette var så spændende, at stå foran min storesøster, blottet, med hånden om pikken, jeg begyndte at bevæge hånden frem og tilbage.

Da min storesøster blev færdig med at pisse, bukkede hun sig ned og trak cowboybukserne og trusserne af, lænede sig tilbage, med ledt spredte ben, og lod sine hænder glide nedover maven, ned mod venusbjerget. Jeg gloede på hende, og kunne mærke liderligheden i hele kroppen. Min storesøster kiggede på mig med fugtige øjne, hviskede “nååå, sååå, min lillebror er begyndt at onanere, åhhh, dette er så liderligt” hun havde nu et par fingre på clitoris, og jeg kunne se den lyserøde sprække, fugtig og lækker.

“Jeg kommer snart hviskede jeg, du du, er så dejlig”. “Ja ja, kom på min mave” stønnede hun tilbage. Jeg bukkede mig lidt frem og rykkede heftigt i min pik. Sprøjt efter sprøjt af sperm landede på hendes mave, og nogen dråber ramte hendes fingre. Hun kom også med kraftige ryk. Vores orgasmer ebbede langsomt ud, vi var begge stakåndede og overraskede. “Puha” hviskede min storesøster, så bankede det på døren “er du snart færdig derinde, der er andre som skal bruge toilettet”, fodtrin gik væk fra døren. Jeg fik travlt med, at få bukserne op, min storesøster tørrede spermen væk fra maven, og noget forfjamskede, gik vi ud fra toilettet, uden at noge opdagede det.

Senere på dagen lovede jeg min søster, ikke at kalde hende “fede”. Og det har jeg holdt til dags dato. Og vi havde mange gode stunder sammen. Som jeg glæder mig til at dele med læserne.

porno med danske piger