Mor var liderlig del.2

SPAR MANGE PENGE

Efterhånden blev det for meget med den stønnen og den liderlige lyd af hendes våde kusse der smaskede højlydt, så jeg gik hen til hende og lagde min ene hånd…

SEX I DAG?

Jeg vil fortsætte med at fortælle hvad jeg oplevede senere med mor Nogle måneder efter vores lille "episode" tog vi til en lille græsk ø for at fejre hendes runde fødselsdag. vi havde fået værelse på et lille hyggeligt familiehotel og det passede os fint da vi skulle dele et dobbeltværelse. Det gik rigtigt fint med at dele værelse og vi nød de første dage med at at gå på stranden og sole os. Vi sad også om aftenen på balkonen og fik os nogle glas rødvin og skarpe til kaffen, bare i undertøj.
En eftermiddag sagde hun så at det var lidt ærgeligt at man kun kunne blive brun nogle steder og det kunne være rart med sol over det hele. Hvorfor tager vi så ikke ud til den nudiststrand der ligger i nærheden sagde jeg så, vi har jo lejet bil og så er det jo ligetil. Hun trak lidt på det, men det var jo ikke over for mig, men de fremmede mænd og måske også lidt kvinderne hun var genert over at vise sig for. Det klarer du sikkert sagde jeg, jeg har prøvet det mange gange og det går helt fint.Så vi tog afsted den næste dag efter morgenmaden, det tog lidt tid før hun fik tøjet af men heldigvis var der der ikke så mange endnu. Der kom jo en del senere, men så havde hun vænnet sig til at ligge nøgen for der var en del andre kvinder på hendes alder og hun fik da også kigget på mændene kunne jeg se. De kiggede da også efter hende når hun kom op af vandet med de store gyngende bryster.
Da vi kom på hotellet var hun godt tilfreds med dagens oplevelser på nudiststranden og efter vores aftenhygge gik vi i seng. Bare nøgne med et lagen over. Jeg faldt hurtigt i søvn, men jeg vågnede ud på natten ved at der kom lyde ovre fra hende. Jeg lod som ingenting men da jeg efterhånden kunne både se og høre hvad hun lavede, så kunne det nok være min pik blev godt stiv. Hun lå på ryggen med vidt spredte ben og kørte på sin kusse og legede med sine store hængebryster. Det havde sikkert ophidset hende med alle de pikke på stranden. Efterhånden blev det for meget med den stønnen og den liderlige lyd af hendes våde kusse der smaskede højlydt, så jeg gik hen til hende og lagde min ene hånd på hendes store lår og flyttede hendes hånd med den anden. Uden et ord stak jeg de fleste af fingrene ind i kussen og begyndte at kneppe hende. Hun rakte med det samme ud efter min pik og begyndte at onanere på mig. Hårdere..hårdere stønnede hun bare og jeg pressede mere og mere af min hånd op i hendes drivvåde kusse og kneppede hende hårdt. Hun sukkede og stønnede helt vildt indtil hun kom i et spjæt og kørte hårdt på min pik der til sidst sprøjtede ud over hendes mave. Åh det var dejligt, godnat og tak sagde hun så.
De næste dage gik bare med at køre til stranden og tage på udflugter uden bemærkninger fra hendes side. Vi sad stadig om aftenen og nød vores drinks og kaffe og så i seng. Men efter nogle dage blev jeg igen vækket af hende. Hun havde sat sig på min seng uden jeg vågnede – var også træt af rødvinen – og var begyndt at gnide på min pik og nosser. Da jeg blev lidt mere vågen blev jeg godt stiv af behandlingen og greb om hendes bryster og legede med dem indtil hun tog min ene hånd og førte den ned til hendes kusse. Hun førte min hånd rundt i cirkelbevægelser over hendes dejligt bløde skamlæber og klitoris indtil hun var godt våd.
Kom viskede hun så og trak mig over til hendes seng hvor hun lagde sig på alle fire og sagde jeg skulle kneppe hende hårdt. Jeg kørte min godt stive pik op i hende mens jeg holdt om hendes store baller og det fik hende til at stønne og jamre højt. Det varede ikke så længe på den måde, så trak hun min pik ud og førte den op til det bagerste hul. Jeg tog hende hårdt i røven og kneppede hende godt og grundigt og hun havde sin hånd i kussen og kørte på den imens.Hun kom i et vræl og sank sammen på maven med min pik bagi. Jeg kneppede hende færdig og kom ud over hendes baller. Efter den omgang trængte jeg til at sove, så jeg trak lagenet over hende og traskede i seng og sov med det samme. Men det var det sidste "eventyr" for jeg fandt en kæreste nogle måneder efter, så vi besøgte hende til almindelig familiehygge. Håber hun fandt en kæreste selv, men hørte aldrig om det.

porno med danske piger