Mig, min kæreste og hendes lillebror del.2

SPAR MANGE PENGE

Hun blev ekstrem våd, og hun kom hurtigt, hun sagde frækt at det var dejligt at jeg allerede var klar til at give hende en omgang til for hun trængte virkelig til pik…

Det var lørdag morgen, kæresten og jeg havde haft besøg af hendes lillebror som jeg før har fortalt om. Han havde sovet hos os som så mange gange før. Kæresten var vågnet før mig og havde vækket hendes lillebror og sagt at hun ville gå ud og shoppe lidt, hun vækkede også mig, men jeg faldt i søvn igen da hun var gået. Jeg vågnede derimod brat en halv times tid senere, ved at kæresten guffede løs på min halvstive pik under dynen, eller jeg troede i hvert fald at det var kæresten, men da jeg søvnigt famlede efter hendes hoved under dynen kunne jeg mærke at det lange hår var væk og erstattet af kortklippet hår, jeg flåede dynen væk og så til min overraskelse at hendes lillebror havde luntet under dynen og havde taget min pik i munden, i det jeg fjernede dynen stoppede han med at sutte og kiggede spørgende på mig om ikke det var godt siden den kun var halv stiv, jeg smilede og pressede uden og svare bare hans hoved ned til min pik igen og fik ham presset ned til roden hvilket han sagtens kunne da den jo kun var halvstiv. Det blev den dog ikke ved med være, den voksede hurtigt i hans mund og blev også mere end han kunne gabe over, jeg blev dog ved med at føre hans hoved op og ned, også længere ned end han kunne så han lød som var han ved at blive kvalt, han suttede og suttede til jeg til sidst kom ham i munden, han slugte det hele.. Det var sgu en speciel og overraskende måde at blive vækket på. Vi blev enige om at stå op og få noget tøj på så vi kunne få noget morgenmad og samtidig rydde lidt op, da planen var at hans kæreste skulle komme forbi om aftenen så vi kunne møde hende og se lidt dvd sammen.

Det blev aften og lillebrorens, lad os kalde ham Rasmus, kæreste Maria kom. Min kæreste, lad os kalde hende Camilla, havde købt en masse sodavand og lign. Vi lå hvert vores par i hver vores sofa og hyggede. Maria virkede som en rigtig rigtig sød og venlig pige, hun var enormt charmerende, 17 år, langt brunt hår en flot krop med en lille stram røv og flotte B skåls bryster. Da vi havde set et par film blev kæresten og jeg enige om at gå til køjs, Rasmus og Maria skulle sove inde i stuen.

SEX I DAG?

Camilla og jeg gik ind på vores værelse og snakkede om at Maria var en sød pige og det virkede som om hun var god for Rasmus. Vi faldt i søvn men jeg vågnede efter en times tid ved at jeg kunne høre en stønnen inde fra stuen, det lød virkeligt som om de havde gang i den, jeg listede ud i gangen så jeg kunne lure ind i stuen. Maria var i gang med at ride Rasmus godt og grundigt, det så vildt frækt ud, hendes lille røv der kørte frem og tilbage på Rasmus’ pik, det tændte mig sgu at stå der og lure, hun begyndte at ride ham hurtigere og hurtigere da Rasmus var tæt på at komme. Hun nåede lige at hoppe af ham og stikke hans pik i munden så hun fik hele ladningen, hun tog alt hvad der kom til hende, hun tørrede sig nu om munden og gik ud mod gangen hvor jeg jo stod, jeg skyndte mig ud i køkkenet så hun ikke fik øje på mig, hun gik på toilettet. Jeg besluttede mig for at gå ind til Rasmus og snakke med ham, han så virkelig ud som om han havde nydt det, vi snakkede lidt frem og tilbage og han spurgte mig om jeg ikke også ville have en tur af hende, jeg blev lidt forfjamsket for selvfølgelig ville jeg det, men min tanke var at det ville hun da aldrig gå med til, vi planlagde hvordan det hele skulle gå. Han listede ud i køkkenet hvor jeg havde stået og gemt mig, jeg slukkede alt lyset og vendte mig om, sådan så Maria kun ville kunne se min ryg når hun kom ind igen.

Hun kom ud fra badeværelset og listede ind under dynen til mig, jeg lod som om at jeg sov, så hun prøvede også at ligge sig til at sove, jeg ventede en 10 min. tid, så vendte jeg mig om og begyndte at nusse hende på røven, for satan hvor havde hun dog stramme baller, jeg kørte min finger fra hendes revne og ned til hendes fisse, jeg begyndte at give hende finger, hun vågnede op igen, hun blev liggende med ryggen mod mig, men strittede nu bare endnu mere med røven så jeg rigtig kunne give hende finger, hun blev hurtigt ekstrem våd, og hun kom hurtigt, hun sagde frækt at det var dejligt at jeg allerede var klar til at give hende en omgang til for hun trængte virkelig til pik. Hun dykkede nu under dynen og vendte sig under dynen så hun nu kyssede min brystkasse og ned forbi min mave, hun stoppede med at røre mig, men pludselig satte hun tungen på min halv stive pik, hun slikkede fra roden og ud til spidsen hvorefter hun tog den i munden, det, blev hurtig stiv og det var her hun opdagede at der var noget galt, for hun plejede at kunne tage Rasmus til roden, men det kunne hun bestemt ikke nu, hun flåede dynen af os og hun blev meget forskrækket og kiggede med store øjne på mig og spurgte hvad fanden det her var for noget. Rasmus hørte hvad hun sagde så han skyndte sig ind i stuen og spurgte bare helt roligt hvad problemet var, hun sagde jo at hun havde brug for pik.

Til min store overraskelse fik det hende bare til at smile, hun kiggede op på mig og sagde at det var fandeme i orden, og hun skulle nok finde en måde at tage mig til roden. Det overraskede mig en smule, hun tog nu fat om mine håndled og placerede mine hænder om hendes hoved så jeg kunne styre hendes hoved mens hun suttede min pik, Rasmus var heller ikke lang tid om at finde hen til hendes stramme våde fisse og masse hans pik ind igen, han begyndte nu at kneppe hende mens hendes mund var fyldt ud af min pik, hun kunne dårligt trække vejret, men hun insisterede på at sutte videre selvom hun var ved at blive kvalt hver gang hun skulle til at komme. Rasmus fik hende dog ud i en orgasme der gjorde at hun savlende måtte stoppe sutteriet så hun virkelig kunne stønne. Det fik dog vækket Camilla, da nu kom ind i stuen iført morgenkåbe, hun kiggede mærkeligt over på os tre, vi standsede da vi ikke rigtig havde skænket Camilla en tanke.

Camilla kiggede på os og udbrød, helt sikkert, hun åbnede nu morgenkåben og smed den så hun nu stod der helt nøgen. Min dejlige blonde Camilla, med skulderlangt hår, flotte velsiddende naturligt store bryster og en røv der er så dejlig stor og blød og veltrænet at det gør helt ondt. Hun gik nu målrettet efter hendes lillebror der var begyndt at knalde Maria igen, hun stillede sig om bag ham og begyndte at kysse ham i nakken og nusse hans brystkasse hun lod hænderne glide ned langs hans mave og tog nu fat om hans nosser og begyndet at nuldre dem så godt som hun nu kunne mens han stadig var i gang med Maria, Rasmus kunne dog godt mærke at Camilla havde brug for lidt søskende kærlighed, så han trak sig ud af Maria, fik lagt Camilla ned på gulvet og begyndte at slikke hendes fisse mens han gav hende finger, hun så virkelig ud til at nyde det. Maria ville nu have min pik, hun kyssede mig på maven op forbi min brystkasse, kyssede mig op halsen ud over min ene kind op til mit øre hvor hun lige nappede i øreflippen hvor efter hun hæst hviskede at nu ville hun sateme have noget voksenpik. Er du da sindssyg hvor fik jeg dog lyst til at rive hende rundt til hun ikke kunne mere, hun satte sig nu over min pik og lod sig langsomt glide ned, så hun lige kunne vænne sig til størrelsen, hun gav et lille hvin da hun ramte bunden, men begyndte nu bare at ride min som da hun havde reddet Rasmus, hun havde hænderne på min brystkasse, men jeg syntes ligesom hun havde arbejdet nok og nu bare skulle nyde, så jeg fjernede hendes hænder, fik hende lagt ned over mig, lagde en hånd på hver balle, tog godt fast og begyndte nu at styre tempoet og hvor dybt jeg skulle, hun blev ved med at snakke frækt så kun jeg kunne høre det, hun nød det virkelig og hun kom virkelig ud i nogle voldsomme orgasmer.

Rasmus var stadig i gang med at slikke Camilla, men var nu begyndt at fingerkneppe hendes røv, Camilla var også helt væk i nydelse, mens Rasmus’ tunge virkelig fik lov til at arbejde. Jeg tænkte at Marias røv også skulle have lidt kærlighed, så jeg stak en finger i røven på hende, hun virkede overrasket, men lod sig rive med. Camilla så at jeg havde gang i Marias røv, så hun kravlede op bag Maria fjernede min finger og begyndte nu at slikke hende bag i, mens jeg kneppede Maria, hun førte nu to finger op i hende og begyndte at følge mit tempo, Maria var helt der ude hvor jeg ikke kunne få kontakt med hende, hun røg ud i den ene orgasme efter den anden. Rasmus’ havde nu fået sat sig bag Camilla og havde ikke tænkt sig at droppe hendes røv heller, så han satte pikhovedet for hendes røv og pressede lige så forsigtigt, han var nu helt inde og begyndte at røvpule Camilla mens hendes hoved var begravet mellem Marias balder. Vi fortsatte sådan til både Camilla og Maria var kommet et par gange mere, men så fik Rasmus’ lyst til at røvpule Maria i stedet for Camilla, så han fjernede Camilla der i stedet satte sig overskrævs på mig så jeg kunne slikke hende.

Rasmus stak nu sin stive pik ind i Marias røv og hun var nu fyldt ud i begge huller, hun fik alt hvad den kunne trække, jeg var nu meget tæt på at komme og det virkede på Rasmus’ vejrtrækning at han også var meget tæt på. Vi satte nu de to flotte piger på gulvet, jeg stak min pik i munden på Maria og Rasmus’ tog sig af sin søster, jeg stødte min pik næsten helt i bund, jeg var nu på bristepunktet, så jeg trak mig ud og kom ud over hendes smukke ansigt, jeg satte mig i sofaen og prøvede at få en normal vejrtrækning igen, Maria derimod havde ikke fået nok, så hun rettede sig mod Rasmus og begyndte at slikke hans boller i mens Camilla gjorde at hvad hun kunne for at få lillebror til at komme, Marias slikkeri fik dog gjort en ende på det hele, og han kom nu ud over dem begge og faldt ligeledes tilbage i sofaen og sad bare og så på de to smukke piger sidde og snave og slikke sperm af hinandens ansigt. For satan det var det vildeste syn nogensinde. Rasmus gik nu ind i vores værelse og lagde sig til at sove derinde med Camilla, i mens jeg lagde mig i stuen med Maria, der hele natten lå med røven placeret op mod min pik, hun kørte den op og ned, som om hun nu i stedet drømte om at få pik. Hun var vidst det man kalder nymfoman. Om hun kunne lade mig være da vi vågnede næste morgen, kommer måske i en anden historie.

porno med danske piger