Min dejlige familie  

SPAR MANGE PENGE

Jeg skød den ene stråle efter den anden ind i munden på min mor. Ikke så meget som en dråbe, gik der til spilde. Min mor slugte hele min ladning og hun smilede…

På dette tidspunkt var jeg lige fyldt 16 år og følte, at jeg kunne gøre, hvad jeg ville, jeg skulle bestemt ikke høre på mine forældre eller lign. Til en af de små familiefester skete der nogle ting og sager, som jeg gerne vil dele med nogen.

Da det hele skulle foregå hos os, stod mine forældre allerede i køkkenet og lavede forberedelser til den store aften. De fjantede rundt, som om de var teenagere. Far stod og tog mor på røven, mens hun var i gang med at lave en steg klar til ovnen. Hold op med det, kom det fnisende fra hende. Drengen kan se os. Far kiggede på mig og smilede.

Jeg skyndte mig at sluge min morgenmad og sagde, at jeg ville cykle over til Carsten, som var en af min bedste venner. Mor råbte bare, at jeg nu ikke skulle komme for sent hjem, da vi jo fik gæster. Nej, nej, råbte jeg, er hjemme kl. 1700 og væk var jeg.

Carsten og jeg hørte noget musik og snakkede om tøser og hvor vidt de var udviklet og hvordan det måtte være at kneppe dem. Sådan, som vi talte, lød det som om, vi havde prøvet det før og at vi talte ud fra vores erfaring, men ak, vi vidste ikke en skid. Da klokken blev 1500 besluttede jeg at tage hjem. Jeg havde glemt at rydde op på mit værelse, og havde ikke tænkt mig at lukke nogen ind i det rod, som jeg nu havde. 

Da jeg kom hjem stillede jeg cyklen op af væggen og gik så ind. Der var muse stille i hele huset. Jeg gik ud i køkkenet for at se om mine forældre var der, men nej. Havde de måske glemt at låse døren inden de skulle nogen steder? Nej, det lignede sku´ ikke dem. Idet jeg gik hen mod mit værelse for at rydde op, hørte jeg nogle mærkelige lyde fra badeværelset, hvis jeg hørte helt rigtig, kunne jeg både høre min mor og far, som var derude. 

Jeg listede hen til døren og lyttede. Jeg hørte en mærkelig stønnen og kiggede så gennem nøglehullet for at se, hvad de lavede derude. Jeg fik et chok. Hvad jeg så der. Min mor sad nøgen på wc brættet og suttede på min fars enorme pik. Jeg havde altid syntes, at min mor var en meget pæn kvinde i sin bedste alder, men jeg havde aldrig nogen sinde set hende nøgen. Det tætteste jeg kan huske er, at hun havde haft en bikini på for to år siden, da vi var på ferie i Tyrkiet, men allerede den gang fandt jeg hendes bryster total store, og nu, hvor jeg så, hvordan de gyngede, var helt vildt. 

Resultatet udeblev heller ikke, inden for ingen tid havde jeg stådreng på. Jeg lynede ned og slap den fri, mens jeg stadig så, hvordan hun prøvede at sluge hele min far’s pik, men det var umulig for hende. Den var simpel hen for stor for hende. Jeg kunne nu høre min far sige, at det var hendes tur nu. Han trak sin pik ud af munden på hende. Lagde sig ned på knæene og forsvandt med hovedet mellem min mor’s ben. Min mor sukkede dybt. Hun trak sine ben op, så han rigtig kunne komme til og jeg kunne høre, at hun nød det. Hun stønnede som besat. Hun sad og hev sig selv i brystvorterne, mens min far slikkede på livet og løs. 

ÅÅÅHHH JA, HVOR ER DET SKØNT. DET KILDER I HELE MIN KROP, kom det fra min mor. Med ét stivnede hun. JJJJAAAAA FORTSÆT JJAAAAA. Jeg var ved at gå kold ude foran døren. Jeg kunne mærke, at jeg ikke kunne holde til at se, hvordan min mor fik slikket sin fisse og med ét sprøjtede jeg ud over gulvet og faldt sammen på gulvet, idet samme hørte jeg min mor ude på badeværelset udstøde en skrig, som blev dæmpet af et eller andet, så hun ikke skreg af fulde hals. Jeg fik taget mig sammen og rejste mig op og gloede igen gennem nøglehullet, hvor jeg så min far sidde med sin hånd på min mors mund. 

Han var gået i gang med at kneppe hende på wc-brættet nu. Min mor havde begge hendes hænder liggende på min far’s mave, nok for han ikke skulle støde hele sit manddom op i hende. Nu vidste jeg også, hvorfor jeg havde sådan en stor pik af min alder. Jeg var måske kun 16, men min pik var allerede 19 cm og hvis jeg så min far’s, var den ca. 25 cm. Nu kunne jeg også godt forstå min mor, hvorfor hun ville skrige ved sådan en pik. Hvem ville ikke skrige der, men som jeg kunne se, forsatte han bare med at pumpe løs på hende. Kunne se, han var ved at komme, da han kneppede hende hurtigere nu. 

Han trak sig ud, rejste sig op og oversprøjtede mine mor’s bryster. Det væltede ud af ham. Han kunne blive ved. 6-7 stråler af sperm sprøjtede han ud over hende. Da den var færdig med sit sprøjten, tog min mor hans pik i munden og suttede den ren for, hvad der var tilbage af sperm på den. 

SEX I DAG?

Jeg skyndte mig ind på mit værelse og tændte for noget musik. Jeg gjorde som om, jeg ikke vidste, de var ude på badeværelset og at jeg var fuld gang med at rydde op på mit værelse, selv om jeg ikke kunne få det, som jeg lige havde set, ud af hovedet. Min far var den første, der kom og spurgte, hvad jeg allerede var hjemme for. Jeg forklarede hurtigt, at jeg manglede lige at rydde lidt op, inden de gæster kom. Jeg var jo vant til, at moster Britt skulle ind og se, om jeg nu havde ryddet op. Det tog vel et kvarter eller mere, inden min mor dukkede op i sin morgenkåbe. Hun så lidt medtaget ud, og jeg vidste også hvorfor. Det første hun spurgte om var, hvor lang tid jeg havde været hjemme. Jeg svarede at jeg først lige var kommet ind ad døren. 

Hun stod nu midt inde i mit værelse, da jeg vendte mig om mod hende. Lige pludselig spurgte hun, hvad har du der. Jeg kiggede rundt og vidste ikke, hvad hun mente. Hun kom nærmere og viste mig en stor klistret klat, jeg havde på mine bukser. Inden jeg nåede at reagere, havde hun sin finger i det, som hun tog op til næsen og lugtede til det. Hun kiggede mig ind i øjnene og tog sin finger ind i munden. Nu spurgte hun mig igen, hvor lang tid jeg havde været hjemme. Denne gang sagde jeg, et lille stykke tid. 

Har du luret ude ved badeværelsesdøren, spurgte hun og lukkede døren til mit værelse, så det kun var mig og hende. Jeg rødmede og kiggede bort. Hvad skulle jeg sige. Kunne vel ikke sige, at jeg fik en udløsning ved at se, hvordan min egen far kneppede min mor. Min mor brød tavsheden, idet hun sagde: "Du smager som din far, måske lidt bedre". Jeg kiggede over på hende. Hun smilede bare og sagde, det var normalt, at hvis man så nogle mennesker, der elskede, at man fik trang til at tilfredsstille sig selv. Hun kom over og gav mig et kram. Jeg kunne mærke hendes store bryster på min brystkasse. Kunne du lide, hvad du så, spurgte hun mig. Jeg nikkede. Jeg kunne ikke få et ord ud, men derimod kunne jeg mærke mit lem igen, som var på fuld fart frem. Nej, nej, nej, tænkte jeg, ikke nu please. Min mor havde allerede bemærket, hvad der skete i mine nedre regioner. 

Jeg kunne mærke hendes hånd på mit lem. Jeg blev så forskrækket, at jeg skubbede hende væk fra mig. Hun kiggede forbløffet på mig og sagde, at nu skulle jeg ikke skabe mig. Nu, hvor jeg havde set hende nøgen plus lidt mere, så havde hun vel også lov til at se, hvor langt jeg var kommet med min vækst. Jeg lynede ned og frem sprang min lem igen. OOOHHHH GUD, kom det fra min mor. Du har vist arvet noget af din far. Hun satte sig ned på sengen og sagde, at jeg nok skulle gøre mange kvinder glade med den størrelse. Hun kiggede på mig og spurgte, om hun lige hurtig skulle hjælpe mig med den der. Jeg kunne jo ikke rende rundt med sådan en stivert hele dagen. Uden at vide det selv, nikkede jeg til hende. 

Hun tog min hånd og trak mig hen til hende. Den ser nu også dejlig ud, sagde hun, inden hun åbnede munden for at tage mit blåviolette hoved ind i munden. Jeg kunne tydelig mærke varmen, som strømmede gennem mit lem og som fik mig til at få gåsehud på hele kroppen. Efter et par sug prøvede hun at sluge den helt med uden held. Jeg havde mine hænder på hendes skulder, mens hun suttede på mit lem. For første gang i mit liv havde jeg fået suttet pik. Og så af en rigtig kvinde. Jeg kom i tanke om min mor’s dejlige bryster. Jeg lænede mig lidt frem for at kunne nå dem. Min mor kiggede mig ind i øjnene og som om hun kunne læse min tanker, åbnede hun sin morgenkåbe, så jeg kunne komme til hendes store bryster. Jeg greb ned og tog et godt greb om dem og æltede dem godt. Jeg kunne mærke, hun kunne lide det, for hendes brystvorter voksede til dobbelt størrelse efter den behandling, jeg gav dem. Hun stønnede og jeg kunne også godt mærke, hvordan mit lem begyndte at vokse i hendes mund. Jeg kunne igen mærke, at det startede fra ryggen og ned til min klodser, hvor jeg kunne mærke, hvordan jeg var klar til at sprøjte anden gang. 

Jeg nåede lige at sige: "JJEEEGGGGGG KKOOMMMMEERRRRRRRRRR", inden jeg fyrede mit sperm langt ned i halsen på min mor. Hun slugte på livet og løs og jeg følte, at det aldrig ville ebbe ud. Jeg skød den ene stråle efter den anden ind i munden på min mor. Ikke så meget som en dråbe, gik der til spilde. Min mor slugte hele min ladning og hun smilede, mens hun havde min halv stive pik i munden. Da jeg trak den ud, spurgte hun, om det var godt. Jeg smilede igen og sagde, at det var det skønneste, jeg nogen sinde havde prøvet. Hun rejste sig op og vi mødtes i et fælles kys. 

Du smager bedre end din far, sagde hun til mig og lukkede sin morgenkåbe. Inden hun gik ud ad døren, sagde hun, at jeg skulle gøre mig klar til festen, for de første gæster var nok allerede på vej. Tag et bad og få vasket din manddom godt. Måske får du brug for den i aften igen, sagde hun og smilede til mig og lukkede døren efter sig. Hvad mente hun med det???

Jeg havde lige været i bad og havde lige fået tøj på, da det ringede på døren. Jeg gik ud til hoveddøren, hvor min mor og far stod. Det var onkel Bent og moster Britt. De havde taget min kusine Pia med, som var 14. Hende havde jeg ikke set i tre år, da hun havde været på en skole for højt begavede piger. Må nok sige, hun havde forandret sig til det bedre. Hun var blevet rigtig pæn og havde fået nogle kvindelige former. Man kunne også godt se, hvem hun havde arvet sin barm fra. Efter hendes alder, havde hun nogle dejlige store bryster, men hendes mor, moster Britt, hun havde nogle kolossale store bryster. Bare det hun gik rundt, gyngede de. 

Jeg sagde pænt goddag til onkel Bent og gav ham hånden, jeg gav også moster Britt hånden for at sige goddag, men nej, det ville hun ikke, hun ville have et kram, så jeg måtte give hende et kram i stedet for. Idet jeg gav hende det kram, mærkede jeg hendes hånd på min røv, som hun lige gav et lille klem og kom så med den bemærkning. Den er godt nok fast, jeg tror, du er ved at blive et rigtigt mandfolk. Jeg kiggede på Pia, som blev helt flov over sin mor. Jeg hilste lige på Pia og hun smilte sødt tilbage. 

Som aftenen skred frem og folk begyndte at blev fulde, var der mange, som smed deres hæmninger og talte om, hvor de havde dyrket sex og med hvem, de havde gjort det. Jeg havde bemærket, at min far havde smilet til Pia hele aftenen. På et tidspunkt gik Pia på toilettet og kom også efter en 5 min. igen. For at komme over på sin plads skulle hun forbi min far. Inden hun nåede at komme forbi, tog min far hende i armen og trak hende hen til sig, hvor hun nu stod ved siden ham. Han holdt om hende med den ene arm og fortalte, hvordan han kunne huske hende som lille og at hun var blevet en rigtig kvinde nu. Jeg så hans arm forsvinde fra siden og ryge under kjolen på Pia. 

Jeg så på Pia, at hun blev helt stiv og min far grinede bare og sagde, at hun var dæleme blevet køn og at det måtte hun, da havde arvet efter sin mor. Alle kiggede nu over på moster Britt, som blev helt forlegen og grinte bare. Min far tog nu sin hånd til sig og klappede Pia i røven og sagde, hun bare skulle sætte sig igen. Hvad havde han mon gjort. Mor spurgte mig, om jeg ikke ville hente nogle flere isterninger fra fryseren i køkkenet. Jeg rejste mig og skulle til at gå forbi min far, da han sagde: "Her tag lige det her med, min søn", og smilte til mig. Jeg tog det og gik ud i køkkenet. Ude i køkkenet kiggede jeg på, hvad han havde givet mig i hånden. Jeg fik et chok, da jeg så hvad det var. Et par sorte blonde g-streng trusser og de var ikke speciel store. GUD, det var jo Pia’s. Det var derfor, han havde sin hånd oppe under hendes kjole. Da jeg stod og betragtede dem, kom der en stemme bag mig. 

"Kan du lide, hvad du ser!" Jeg blev helt forskrækket og sagde: "Nej, det kan jeg ikke og vendte mig om. Det var Pia. Hun smilte til mig og spurte, om hun kunne få sine trusser igen. Frisk som jeg var, spurgte jeg, hvad jeg ville få for det. Hun kom hen og spurgte, hvad jeg gerne ville have. Jeg tog hendes trusser op og lugtede til dem. De lugter godt, sagde jeg med et frækt smil. Ok, kom det fra hende, når alle sover i huset, skal du få lov til at lugte til den ægte vare så. Hun rev sine trusser ud af hånden på mig og tog dem på igen.

Nu var kl. 0330 om natten. Onkel Bent lå i stolen og sov og folk begyndte så småt at gøre sig klar til at komme i seng. Min mor og far og moster Britt var godt stive, da de i den sidste time havde drukket whisky rent. Mor og far sagde godnat og gik og i deres soveværelse. Nu havde jeg kun moster Britt og Pia tilbage. Jeg spurgte Pia, om hun selv kunne klare at få sin mor i seng, men det regnede hun ikke med, så jeg gav en hjælpende hånd. Da vi havde fået slæbt moster Britt ind i gæsteværelset, kom det værste. Hun skulle have sit tøj af, da vi startede med at tage hendes tøj af, kom min far lige pludselig og sagde, at han nok skulle ordne det og vi bare kunne gå i seng. Vi kiggede på hinanden og smuttede så. 

Ude foran mit værelse fik jeg et stort krævende kys på munden. Vi ses senere, kom det fra Pia. Ja, det gør vi, sagde jeg og smilede til hende. Jeg gik ind på mit værelse og smed tøjet. Hvad mon min far laver, tænkte jeg og sneg mig ned til gæsteværelset, hvor jeg også allerede kunne høre nogen, der stønnede. Jeg var heldig. Døren stod kun på klem, så jeg kunne se hele sengen fra der, hvor jeg stod. Jeg kunne se, at far havde været flittig. Moster Britt lå splitternøgen på sengen og hendes kæmpe bryster hang ned af siden på hendes krop. Far stod oppe ved hendes hoved med sin enorme pik strittende lige ud for næsen af hende. Hun lå og slikkede op og ned af skaftet på den og suttede på hans tunge æg, som hang og dinglede mellem benene på ham. HVOR ER DEN STOR, kom det fra moster Britt. Hun åbnede munden og prøvede på at sluge den. UUUHHHMMMM, kom det fra hende. UUUUHHHMMMMM. Hun nød at sutte på den, tror jeg og det gjorde min far vist også. AAHHRRRRR. Det er skønt, forsæt bare Britt og du skal få lov til at mærke min pik mellem dine ben. Hun nikkede og fortsatte bare at sutte på den. UUHHMMMM. UUHHMMMMM. 

Sådan som moster Britt lå, kunne jeg se lige op i hendes indre organer og man kunne se, at hun var godt liderlig, da hele hendes fisse glinsede af hendes safter. Nu syntes far det var nok og trak sin pik ud af munden på hende og sagde, at nu kunne hun forberede sig på at få noget pik. Min far kravlede ned mellem hendes ben og placerede sin pik lige ud for hullet og trykkede så kun hovedet ind. ÅÅÅHHH. Den er godt nok tyk, kom det fra moster Britt. JJJAAAAA, sagde min far og der kommer mere endnu og trykkede nu de næste 10 cm ind i hende. ÅÅÅHHHHH GUD, kom det igen fra moster Britt. Gud kan ikke hjælpe dig i det tilfælde, kom det fra min far, som nu pressede sine næste 10 cm op i hende. ÅÅÅÅHHHHHH STOP. Ikke mere. SHIT. DET ER FOR SKØNT AT BLIVE FYLDT HELT UD. Min far lå nu og kørte sine 20 cm ud og ind af moster og hun lå og stønnede, som om hun var ude at løbe et maraton løb. Han fortsatte sådan et lille stykke tid, til han satte tempoet op. Han kneppede hende nu som en tryklufthammer. ÅÅHHH JA ÅÅHHH JA, knep mig med din store pik. Uden at bemærke det selv, stod jeg med et kæmpe jern i mine underbukser. Far og moster Britt havde nu skiftet stilling. Hun sad nu på ham og red ham i et stille tempo. Han tog et greb om hendes hofter og løftede hende op og ned ad det store skaft, som hun red på. Med ét stødte han til og resten af hans manddom forsvandt op i moster Britt.

AAAAHHHHHHRRRRRRRRR, kom det fra hende og hun faldt ned på brystet af min far. Jeg kunne høre ham sige til hende: "Du er den første nogen sinde, der kunne tage hele min manddom". Virkelig, kom det fra hende. Ja, og nu skal du kneppes. Han skubbede til hende, så hun satte sig igen og jeg må nok sige, man så ikke så meget som 2 mm fra min far’s pik. Det hele var oppe i moster Britt, endnu engang tog han fat om hendes hofter og styrede hende op og ned. 
JJJAAAA KNEP MIG MIN DEJLIGE HINGST. Hendes kæmpe bryster hoppede op og ned og det gik hurtigere og hurtigere. Min far stønnede som en tyr i brunst. ÅÅÅÅHHHHH JA NU KOMMER JEG SNART, kunne jeg høre ham sige. JJJJAAAAAA SPRØJT DIT SPERM LANGT OP I MIG, svarede moster Britt ham. Hun havde nu overtaget tempoet og red som besat på det store skaft. JA JA NU KKKOOOMMMMMEERRRRRRR JEG JEG NNNNUUUUUUUU. Hun hev i sin bryster, idet hun gennemstrømmedes af en kæmpeorgasme. Man kunne nu høre min far stønne højere. 

JJJJJAAAAA NNNUUUUUU KKOOOMMMERR JJJEEGGGGG. Han pressede sin pik op i moster Britt og jeg kunne se, hvordan hans sperm blev presset ud af siderne på moster britt’s fisse. Spermen løb ned ad min far’s pik. Udmattede faldt moster Britt ned på min far’s brystkasse og kyssede ham vild. HOLD KÆFT DET VAR DEJLIGT DU ER DEN BEDSTE ELSKER NOGEN SINDE, sagde hun. 

Jeg listede stille væk fra døren og løb hen på mit værelse, hvor jeg blev overrasket over at se min mor på mit værelse, som sad nøgen og ventede på mig, hvor har du været henne? Jeg, jeg var lige nede i køkkenet og få lidt at drikke. Nnååå ok, har du set din far? Ja, jeg tror nok lige, han skulle hjælpe moster Britt med noget. Det lyder godt, så kommer han ikke foreløbig. Er du klar til en time i, hvordan man elsker med en kvinde. Jeg nikkede og tænkte, nu må jeg se, om jeg kan få brug for det jeg lige havde set og gik hen imod hende.

Men det er en anden historie.

porno med danske piger