Familiestraf del.3

SPAR MANGE PENGE

Hvem har givet dig lov til at nyde det, har jeg? Nej! Undskyld jeg er bare så liderlig søster, please slik min fisse, svarede Trine mens hun kikkede med bedene øjne…

Trine bliver fistet og gennempulet i samme hul: Trine og hendes far lagde sig ned på sofaen og slappede af. Mens de kikkede på Caroline & Cecilies sperm kys. Da de to var færdig med at kysse, vendte de sig om mod Trine & Michael og kikkede frækt på dem. Michael og Trine smilede frækt til dem, deres øjne var stadigvæk liderlige. Cecilie kyssede sin far og Caroline kyssede Trine så hun kunne smage sin fars sperm og Cecilies safter.

Efter de havde kyssede rejste Caroline sig op for at hente en flaske rødvin og 4 glas. Alle fire var stadigvæk godt liderlige. De snakkede om hvor frækt det var at se Cecilie spændt op og blev pisket, Cecilie var glad for at have mistet sin mødom til sin far. Cecilie kunne stadigvæk mærke noget sin fars sperm løbe ud af hendes gennemkneppet ung pige fisse… Trine lå og ventede på det blev hendes tur til at mærke sin fars pik i sin fisse.

Så efter en times pause rejste Cecilie sig op og gav sin søster et klask på ballen. Jeg skal gi’ dig Cecilie, skal jeg… Nej! Det skal du ikke din liderlige tøs… For nu er det dig der skal ha’ en tur… Så rejs dig op ellers for du et klap der er hårdere end før… Nej! jeg vil ikke, det kan du godt glemme svarede Trine drillende tilbage… Hurtigt fik Trine et klask mere. Av det gjorde ondt din liderlig luder, svarede Trine… Det kommer til at gøre mere ondt, hvis du ikke rejser dig op nu… Trine kikkede på sine forældre, men de trak på skuldrene og sagde det er Cecilie. Der styre det nu skat.

Trine rejste sig op og skulle til at vende sig om mod Cecilie, men Cecilie var hurtig. Så før Trine nåede at vende sig, sagde Cecilie til sin mor giv hende håndjernene på. På samme måde jeg fik dem på, far giv hende fodlænkerne på og hejs hende op så hun står på tæerne. I sammenarbejde gjorde Caroline & Michael hvad Cecilie sagde. Trine stod nu på tæerne mens hun kikkede med sine liderlige dådyr øjne på Cecilie. Det her kan du ikke gøre mod din egen søster, sagde Trine med en liderlige stemme… Jo det kan du tro jeg kan, svarede Cecilie. For jeg ved du kunne lide at se mig stå der spændt op og få pisk af mor. Så nu er det din tur. Cecilie stod foran hende med ridepisken på ryggen, og lod baghånden løbe ned over det ene bryst, før hun tog hun Trines brystvorte og hev lidt i den. Trine stønnede svagt… Nå det kan du lide? Hvem har givet dig lov til at nyde det, har jeg? Nej! Undskyld jeg er bare så liderlig søster, please slik min fisse, svarede Trine mens hun kikkede med bedene øjne på Cecilie.

Inden Cecilie svarede hende lod hun pisken med læderlappen ramme det andet bryst, så hun kunne mærke det… Nej! Jeg slikker ikke en møg beskidt fisse som din, svarede Cecilie liderligt tilbage… For hun vidste at Trine godt kunne lide at blive tirret… Skal du ha’ mere af denne her? spurgte hun Trine. Mens hun lod den glide op og ned af hendes inderlår. Åh nej! Ikke mere, joh! Jeg vil godt mærke den igen, stønnede Trine. Det skal du nok få lov til men først skal dine stive vorte pyntes med et par klemmer.

Det kan du ikke mene Cecilie. Joh! Det kan jeg for du skal mærke hvordan det føles når de sidder der. Cecilie tog klemmer i hånden og kikkede på Trine, mens hun satte dem på. Trine fortrak ikke en mine, da Cecilie satte dem på. Trine kikkede over på sin far og mor, der sad i sofaen og kikkede på dem. Caroline havde holdt Michaels stiv, efter de havde sat håndjernene og fodlænkerne på deres frække datter. Cecilie var gået bag Trine med pisken. Tæl til 10… Kan du det. Det er jeg ikke sikker på jeg kan, svarede Trine. HVAD jeg kan ikke høre hvad du sagde, hvorefter hun fik et klask på ballen. Kan du tælle til 10. Joh! Det kan jeg nok.

Det var godt tæl så mor & far kan høre dig … Tæl så. Trine begyndte at tælle men ikke højt… Vi kan ikke høre dig. Så nu får du 20 på hver balle som straf, svarede Cecilie. Trine elskede at være en underkastet pige. Hun begyndte at tælle højt så de kunne høre hende. Der sad et rødt mærke hvor læderlappen havde ramt. Trine takkede for de ekstra 10 slag. Cecilie gjorde som sin mor gjorde slog hende, mellem inderlårene med lette slag for at tirre hende mere. Cecilie tog om den tynde stang på pisken, og lod den glide frem og tilbage mellem hendes skamlæber. Mens hun pressede den op i mod klitorissen. Trines underliv kørte i modsat retning af Cecilies bevægelse.

Cecilie stoppede med det samme… Nej! Du må ikke stoppe jeg var lige ved at komme, stønnede Trine… Har jeg givet dig lov til at komme? Nej! Det har du ikke, men må jeg ikke nok? Nej! Det har du ikke fortjent i nu. Hvorefter Cecilie gik om foran hende hvor hun så Trines øjne lyste langt væk af liderlighed. Cecilie lagde stille ud med at slå hende over vorterne med lette slag. For hun vidste selv det ville gøre ondt hvis hun slog hårdere. Så hun begyndte igen med lette slag på inderlårene, hvor hun hævede sit mål for at slå hendes skamlæber og klitorissen.

Nu hvor du har været god til at tag i mod slagene, fortjener du en lille gave. Ved du hvad det er? Nej, det ved jeg ikke, måske en orgasme? Nej! Men det er de her 2 klemmer… Ved du hvor de skal hen og sidde? Dem har du vel tænkt dig at sætte i mine skamlæber Cecilie? Ja! Det har jeg, for de vil pynte på dine store læber. Nej! Det må du ikke gøre i mod mig, tiggede hun liderligt om. Cecilie sagde ikke noget men satte dem på. Trine rykkede på underlivet da hun mærkede den søde smerte. Arg stønnede hun. NEJ! Se hvor flot de sidder på dine læber, syntes i ikke mor & far? Jo! De sidder rigtigt flot på læberne. Nej se hvor våd hun er hendes skamlæber er jo helt våde, svarede Caroline.

SEX I DAG?

Jeg syntes du skal gi hende med pisken på ryggen og ryggen, sagde Michael. Cecilie havde fundet den nihalet pisk frem og lod den glide mellem hendes våde læber. Så den blev våd af hendes safter. Med lette roterende bevægelse begyndte Cecilie at lade læder stykkerne ramme hendes ryg, baller, inderlår og bagben. Trines stønnen tog til og det gjorde Cecilies også, for hun var selv liderlig over at have magten her og nu over sin tvilling søster. Cecilie gik om foran Trine der havde holdte sit hoved tilbage af bare liderlighed. Med samme lette rotation ramte læder stykkerne hendes lår, fisse, klitoris, mave. Hun lod dem ramme hendes bryster indtil klemmerne røg af. Da klemmerne røg af vorterne og skamlæberne kom Trine i en orgasme der rykkede i hendes krop. Trine kom med et skrig og lod orgasmen rulle igennem sin krop… Ja! Kom for mig din billig skoleluder stønnede Cecilie mod Trine.

Cecilie kikkede liderligt på Trine. Jamen hvad er det du er jo våd som et vandfald. Skal jeg slikke dig? Smager dine fisse safter godt? Vil du ha jeg skal slikke dig? Bed mig om at slikke din møg beskidte fisse… Slik min møg beskidte fisse, søs… Jeg er våd som Niagara Falls… Stik din tunge op i min sejlende luderfisse… Lad mig komme i din mund Cecilie. Trine kunne se på sin søsters øjne hun var ligeså liderlig. Kys mig skat. Cecilie gik helt op til Trine og stod så deres bryster blev klemt mod hinanden. Hvorefter de kyssede frækt. Med en langsom bevægelse bukkede Cecilie sig ned mod Trines sejlende fisse.

Cecilie satte sig på knæ og satte sin mund for Trines fisse, hvor hun lod sin tunge søge op i hendes fisse. Hun sørgede for at komme godt rundt i alle hjørner i hendes hul. Cecilies ansigt var smurt ind i safter men hun var ligeglad. Hun sugede hendes skamlæber ind i munden hvorefter hun bed let i dem. Det samme gjorde hun med hendes klit. Cecilie førte en finger op mens hun slikkede Trines safter i sig. Hun bukkede den så hun kunne finde hendes g-punkt imens hun slikkede løs. Trine havde svært ved at stå stille på tæerne, så hun bevægede sit underliv ind mod Cecilies ansigt. Imens hun stønnede højt… Ja! Skat lige der hvor din finger er, er mit g-punkt… Stik en finger mere op i min luder fisse, min fisse trænger til at blive kneppet, stønnede hun… Cecilie tog et lille skridt tilbage imens hun førte nummer 2 finger op.

Samtidig med det kikkede hun op på sin søster, og sagde. Jeg skal nok kneppe din fisse til du kommer, svarede stønnede tilbage… Cecilie begyndte at gnide hurtigere over g-punktet, som hun kunne mærke besvarede hendes bevægelser. Du må ikke stoppe med at fingerkneppe mig, jeg kommer lige om et øjeblik. Med et kom Trine i en sprøjtende orgasme, lige ud i ansigtet på sin søster. Cecilie satte hurtigt sin mund for hendes sprøjtende fisse, og drak hendes safter. Hele Cecilies ansigt og bryster var dækket af Trines safter. Cecilie rejste sig op og gav Trine et langt vådt kys. Trine slikkede Cecilies ansigt rent for safter. Da hun var færdig firede hun Trine ned så hun stod på flad fod igen. Cecilie du skal kører hele din hånd op i min fisse, du skal ikke være bange jeg kan tag det. Hvorefter hun bukkede sig ned og førte først 1 finger op i fissen, et halvt minut senere nummer 2, efterfulgt af nummer 3 et halvt minut senere. Nummer 4 finger fulgt hurtigt efter da Cecilie kunne mærke Trine slappede af. Hun drejede sine fingere rundt og lod tommelfingeren stryger over hendes hårde klitoris.

Læg din tommelfinger ind i din håndflade Cecilie, og pres hånden langsomt op i mig, stønnede Trine. Så min fisse kan vende sig til din hånd. Gør det ikke ondt spurgte Cecilie og kikkede op på Trine? Nej! Skat det gør det ikke, kun de første par gange, men ikke nu. Det føles ligesom man for en stor pik op i sin snævre fisse, ligesom du fik fars store pik i din jomfruelige fisse. ja! Det kan jeg godt huske, min fisse blev helt fyldt ud, svarede Cecilie. Det er på samme måde jeg føler det nu skat. Cecilie kunne mærke Trines fisse muskler slappede så meget af at hånden røg helt op… Trine stønnede højt… Lad din hånd være et øjeblik og luk fingrene sammen før du bevæger den i mig… WOW hele min hånd er oppe i din stramme fisse.

Din hånd fylde min fisse helt ud, gud hvor er det kinky at mærke sin egen søsters hånd i mig… Nu må du godt begynde at kneppe mig med hånden Cecilie. Knep min fisse, du må godt lidt hurtigere nu… Ja! Sådan giv mig hele din hånd, bol mig med din hånd så jeg kommer. Cecilie begyndte at kører hurtigere samtidig med hun kunne mærke Trines fisse muskler stramme om håndroden. Trines safter løb ned af Cecilies hånd jo mere hun kneppede hende. Se hvordan din datters hånd kløver Trines stramme skolefisse, sagde Caroline til Michael. Der ikke kunne stå for synet af sin ene datter havde hele sin hånd op i sin søster.

Jeg tror Trine kan tag din dejlige store pik op i røven, imens Cecilie fister hende, viskede Caroline til Michael. Ja! Viskede Michael tilbage. Giv hende hele din hånd skat, hun fortjener også en straf sagde Michael højt. Caroline var lige så liderlig nu som hun var da hun og Michael blev taget med bukserne nede. Michaels pik var lige så stor og hård som den var da han kneppede Cecilies jomfruelige fisse. Caroline rejste sig op og gik bag Trine, hvorefter hun klappede hende i røven imens hun tog om sin datters ømme brystvorter. Er det godt? Min liderlige datter… Kan du mærke din søster kneppe din sejlende fisse?

Se ned på din søsters øjne de lyser af liderlighed. Ja! Mor hun er god, man skulle tro hun har prøvet det før, stønnede Trine tilbage… Kan du lide at se Cecilie fiste mig mor? Ja! Det kan jeg, det er frækt at se jer så liderlige og dejlige frække, svarede Caroline tilbage… Jeg vil se dig blive bollet i røven af fars store pik imens du fistet af din søster… Jeg er ligeglad hvad i gør ved mig nu, for jeg er så liderlig og våd. Jeg trænger til at blive gennemkneppet sønder og sammen. Så lad os befri Trine Michael så hun kan få den i begge huller, den liderlige tæve. Det er jo det hun vil ha lige nu. Michael rejste sig op og gik over til dem. Cecilie trak langsomt sin hånd ud af Trines udspillet fisse. Hun blev overrasket over at se det gabene hul lige der hvor hendes hånd havde været.

Cecilie førte sin indsmurte fisse hånd op til sin mors mund, så hun kunne smage hvor godt Trines safter smagte. Michael, Caroline & Cecilie hjalp hinanden med at tag håndjern, fodlænker & og kæder af Trine. Michael lagde sig ned på ryggen så Trine kunne få den i røven. Men før det skete satte Cecilie sig over sin fars mund med fissen, så han kunne slikke hendes safter og resten af hans sperm i sig. For hun var lige så liderlig som sin søster. Caroline & Trine tog sig af Michaels pik. Nu kunne Trine ikke vente mere til at mærke begge huller blev fyldt ud. Sæt dig skat med ryggen til din far og fronten mod os, så Cecilie kan fiste dig igen, sagde Caroline og gave Trine et langt vådt kys. Trine vente sig rundt og gled nedover sin fars stive pik så den forsvandt op i røven.

Trine havde ingen problemer med at tag sin fars store pik. Cecilie gjorde sig klar til at give hende hånden igen. Hun ventede på Trines signal om at stikke fingere ind. Trine lagde sig så langt tilbage så hun stadigvæk kunne guide Cecilies fingere ind. Hendes far støttede hende på ryggen, imens Trine spredte sine piercet skamlæber ud så Cecilie kunne komme til. Kom så Cecilie giv mig din hånd igen. Cecilie begyndte fører den 1 ind efter fuldt af nummer 2 og lidt senere nummer 3. Selv om Trine var godt våd, hældte Caroline noget glidecreme ned over Cecilies fingere. Så de sidste 2 finger gled bedre ind i fissen. Cecilie listede nummer 4 ind og kørte lidt ind og ud med de 4 fingere før hun lod den sidste fører ind på Trines sign. Hele tiden fulgte Trine med i hvad Cecilie lavede. Hun kunne mærke hun var klar til den sidste.

Giv mig så resten Cecilie men langsomt. Ok din liderlige tæve. Cecilie pressede sig langsomt ind den her gang gled den helt ind, selvom hendes fars pik var dybt oppe i røven. Michael kunne mærke hånden igennem den tynde væg mellem hullerne. Trine havde aldrig prøvet med en hånd i fissen kun 2 store pikke fylde hendes huller. Cecilie kunne mærke Trine var klar til at blive kneppet med hånden, så hun begyndte at kneppe hende så Trine bad om mere og hurtigere bevægelser. Cecilie kneppede hende hurtigt og hver gang kunne de hører svup, når hånden var næsten helt ude og blev kørt ind igen. Stop jeg kan ikke tag mere… Nej i må ikke stoppe med at kneppe mig … Knep min fisse… Bol mig i røven far… Hylede Trine knep mig sønder og sammen. Og der gik heller ikke ret langt tid før hun kom igen og skreg sin orgasme ud i stuen.

Slik min fisse mor, slik din datters safter i dig… Jeg er så våd og liderlig som aldrig før. Med glæde skat, jeg elsker dine safter de smager lige så godt som Cecilies gør, svarede Caroline liderligt. Efter 15 minutter bad Trine om at blive bollet på alle fire, stadigvæk med Cecilies hånd i fissen. Far stik din pik ind i min fisse imens Cecilies hånd er der. Så gerne min dejlige tøs, stønnede hendes far. Trine rejste sig langsomt op så pikken gled ud af røven, stadigvæk med Cecilies hånd i fissen. Michael trak sig tilbage, så deres frække døtre kunne vende sig så Trine stod på alle fire.

Da Michael var fri holdte han sin pik ud for Trines mund så hun kunne smage sine egne safter. Trine slikkede løs imens Cecilie kneppede hende i fissen. Da pikken var slikket rent gik han bag hende, og lod pikken glide ind mellem Cecilies hånd… Far jeg vil mærke du sprøjter op i hende, imens min hånd er der sagde Cecilie… Fyld hende med din sperm… Åh! Ja far kom i min udspillet fisse, stønnede Trine… Ja kom i hende skat, fyld hende som du har fyldt Cecilies fisse og min kusse med sperm, stønnede Caroline. Så hun kan slikke Cecilies hånd ren for sperm og hendes safter. Og jeg kan slikke din pik ren for jeres safter.

Med glæde stønnede Michael, der kunne mærke der nok ikke var lang tid tilbage før han kom igen. Caroline begyndte at slikke på hans glat barberet kugler, for hun kunne hører på Michael han havde ikke langt igen. Det begyndte at snurre godt i pungen igen, den begyndte at blive hårdere og pikken blev mere stiv. Trine og Cecilie kunne også mærke hans pik blev hårdere. Trine skreg… Knep hårdere begge to jeg kommer snart. Kom far giv mig din sperm… Fyld mig op med din sperm… Knep mig hårdere og hurtigere Cecilie… Mor giv mig din kusse, jeg vil slikke dig. Begge to kneppede løs i Trines fisse. Caroline lagde sig så Trine kunne slikke hendes kusse… Ja! Slik løs min tøs, slik din mors våde kusse. Trine slikkede stønnede løs.

Med et kom Michael hans sperm skyd sig over Cecilies håndryg op mod skedevæggen. Da han var færdig med at sprøjte lod han pikken blive inde i hende. Cecilie mærkede pikken holdte op med at sprøjte, så hun begyndte at kneppe hende igen. Lige indtil Trine kom i den anden sprøjtende orgasme, der sprøjtede ned på gulvet. Hun skreg sin orgasme ud i sin mors kusse, og faldt ned på brystet på gulvet. Michael trak sig ud og gav Caroline sin indsmurte pik. Cecilie trak sin hånd ud og slikkede Trines safter i sig før hun gav hendes hånd til hende. Som hun med stort begær slikkede rent.

Med stor tilfredshed lagde de sig i en store klump, og gad ikke gå i bad lige nu og her. De blev enig om ikke at gentage det igen, selvom de godt kunne lide det.

porno med danske piger