Mor er den bedste i verden del.2 (sexfortælling)

SPAR MANGE PENGE

En liderlig teenager søn og hans hjælpsomme mor

Tina og Brian

– Mor! Jeg har ikke noget tøj på! – Det er okay Brian. Mor vil bare lige snakke med dig.
Det var sent om aftenen. Tina var bevidst gået ind på sin søns værelse uden at banke på. Hun havde håbet på at fange ham uden tøj på. Det var lige ved at lykkedes for hende. Brian var lige kommet ud af badet, men han havde svøbt badehåndklædet om sig. Knægten satte sig lidt genert på sengen og så forventningsfuldt på sin mor.

Tina trådte ind i lyskeglen fra bordlampen. Hun havde nøje valgt sin påklædning, så den var så sexet som muligt. Brians øjne var lige ved at trille ud af hovedet på ham, da han så de store bryster komme hoppende imod ham, under den lette natkjole. Det var netop den effekt, Tina havde ønsket. Endelig havde hun besluttet sig for at forføre sin egen søn. Hun ville lære sin uskyldige søn glæden ved at skubbe sin pik op i en varm kusse. Sin mors.

Hun havde endnu ikke i sin konsultation oplevet, at nogen unge mænd havde taget skade af at kneppe deres mor. Så hun kunne ikke forestille sig, at Brian ville tage skade af at kneppe sin. Og hun trængte noget så forfærdeligt til en mandepik.
– Det… det er en virkelig lækker natkjole, mor, sagde Brian og rødmede. Den overlader sgu ikke meget til fantasien, hva’?!, fnisede han genert. Han var en spinkel dreng, med et engleansigt der fik ham til at se yngre ud, end han egentlig var.
– Tak, Brian. Det ta’r jeg som en kompliment. Jeg er ked af at jeg forskrækkede dig. Gør det noget hvis jeg lige snakker med dig et enkelt minut? – Selvfølgelig, ikke!, svarede Brian, uden at ane hvilke nydelser, han nu gik ind til.
Tina satte sig ved siden af sin søn, forsøgte ikke at se på hans skridt. – Ja, Brian, du er jo ved at blive en flot ung mand, ja du er næsten fuldvoksen nu. Det er lang tid siden vi har haft en god, åben snak om hvad du end har på hjerte. Inderst inde synes jeg jo stadig, du er min lille dreng der vil ud og spille fodbold ……

– Det er okay, mor. Det skal du jo synes – ifølge skik og brug for mor og søn!, sagde Brian. – Brian, lad mig lige spørge dig om noget meget personligt….. Tænker du meget på sex? Tina flyttede sig på sengen, så hun sad med front mod sin søns venstre side. Bevægelsen fik hendes store bryster til at gynge tungt under natkjolen. Brian rødmede endnu dybere og så væk.
– Ja, det gør jeg vel, svarede han modvilligt.

– Det er jo lang tid, siden du kom i puberteten, men jeg har aldrig snakket om sex med dig. Det er jo egentligt ironisk. Jeg diskuterer den slags med unge mænd på din alder dagligt Tina tøvede…. Brian. Er du stadig… hmmm…. er du stadig… jomfru? – Hvad?, Brian var dybt chokeret. – Det er okay Brian. Vær ganske rolig, jeg siger det ikke til nogen. Er du stadig jomfru? – Ja, mor. Jeg har ikke kneppet nogen… endnu, svarede Brian stille. Men jeg har stor lyst! – Har du ikke haft nogle kærester i skolen endnu? – Ikke sådan rigtigt, svarede Brian. Han var stadig lidt usikker på situationen.

– Du ville sikkert ønske at du ikke var jomfru mere, er det ikke rigtigt? Tina rykkede lidt tættere på ham og lagde henkastet en hånd på hans lår. Har du mange fantasier om at bolle en pige? Ja undskyld mit ordvalg. – Joeee, det har jeg vel. – Onanerer du så når du tænker på de fantasier? Brian rødmede endnu dybere og kiggede ned i gulvet. – Ja, mor!! Tina kunne ane, at Brians pik blive stiv under håndklædet. Jo…. det gør jeg vel, svarede han stille. – Hver dag?, fortsatte Tina. – Ja. – Det må være meget frustrerende, ikke? På den ene side er unge drenge udstyret med en pik, der bliver stiv ved den mindste provokation, og som helst ville hamres ind i en stram, våd kusse. På den anden side: Hvordan skal du kunne vide, hvordan du skal forholde dig i en sådan situation? Der må nok lidt hjælp til – hvis du skal blive pigernes super-elsker! Har du nogensinde set en nøgen kvinde? Helt nøgen? – Nej.
– Også det må være meget frustrerende, ikke? Vil du ikke gøre mig en tjeneste? – Hvad? Brian så hende i øjnene. De var blevet en smule klare.

– Vil du ikke nok flytte håndklædet, så mor kan se på din pik? Brian svarede ikke. Han kiggede ned i gulvet igen. Jeg vil bare se. om den har udviklet sig normalt, Brian. Jeg vil meget gerne lære dig alt om sex, skat. Jeg føler at det er min pligt som mor. Du skal ikke være genert. Kom nu! Brian kiggede på sin mor i et par sekunder, krympede sig og smed endelig håndklædet. Tina skælvede af liderlighed. Med det samme mærkede hun sin fisse begynde at blive våd. Hendes søns pik var allerede halvstiv – og den var meget stor. På trods af sin lidt drengede krop, var han mindst lige så godt udstyret som Thomas. – Den er godt nok stor, Brian. Tina gled ned fra sengen og faldt på knæ foran sin søn. Hun spredte hans knæ for bedre at kunne inspicere hans pik. Hendes mund løb i vand af ren og skær lyst til at give sin søn en god sutning. Forsigtigt tog hun om den halvstive pik. Gav forsigtigt det store hoved et klem med tommelen. Brians pik blev øjeblikkelig hård – i voldsomme ryk. I løbet af få sekunder var den hård som jern, og stod ret ud mellem hårene, pulserende og rykkende foran hendes ansigt.

– Uh, Brian. Det tænder dig virkelig, at mor rører ved din pik, gør det ikke? Er det dejligt, når din pik er helt stiv? – Ja, det er det…. men men… det her er ret pinligt, mor! – Du skal ikke være flov, Brian. Jeg er jo din mor. Jeg har jo set den, lige siden den store flotte mandepik var en lillebitte babytissemand. Men det er jo ved at være længe siden, jeg så den sidst. Tina lukkede hånden hårdt om roden af pikken. Hun stirrede intenst på hovedet, mens hun langsomt begyndte at gnide hånden frem og tilbage. Små dråber af sperm samlede sig på hovedet. – Din pik er vist utæt, Brian. Tror du at du har en stor ladning sperm til at ligge og vente? – Det har jeg vel. – Det må gøre ondt at have så stiv en pik, og at have pungen fyldt op med varm sæd, der bare venter på at komme ud. Onanerer du ofte flere gange i træk, Brian? For at få din pik til at føles nemmere?! – Ja!, svarede Brian. Han var ved at være helvedes liderlig. Tina begyndte at bevæge hånden frem og tilbage for fuld kraft.
– Er det sådan du gør når du onanerer? Får mors hånd din pik til at føles bedre? – Åhh mor! Det er virkelig godt!, stønnede Brian.

– Jeg havde en meget usædvanlig sag i dag, Brian. Knægten er 16 og helt normal, bortset fra at han dyrker sex med sin mor. Efter hvad jeg har hørt fra ham, så nyder de det begge to, meget. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal rådgive ham. Jeg er slet ikke sikker på, at der er noget i vejen med, at en mor lader sin søn kneppe sin stramme kusse hver aften. Når en pik bliver hård, kræver den jo øjeblikkelig opmærksomhed. Hvorfor skulle en mor ikke hjælpe sin søn ud af sådan en situation? Synes du at det er slemt at en mor gør sådan noget? – Det ved jeg sgu ikke!, svarede Brian stønnende. – Din pik er meget stiv nu, Brian. Jeg tror at du kan li’ det, som jeg gør ved den … Mmmmen… jeg tror, at det, der skal til, for at fjerne stivheden fra din pik, er en god, gammeldags piksutning. Jeg vil gerne ta’ din pik i munden, og få dig til at komme. Synes du det ville være forfærdeligt, hvis jeg suttede din stive pik? Brian svarede ikke. Tina fortsatte med at spille hans stive pik, og fik endnu et par dråber sperm til at løbe ud på pikhovedet. Hun sænkede hovedet, pressede læberne mod pikhovedet og gav det et varmt og krævende kys. Brian sukkede dybt og det gav et sæt i hans stive pik. Den liderlige mor blev ved med at spille og slikke på hans stive jern i et par sekunder, indtil hele hovedet glinsede af spyt.

– Du vil da gerne ha” at mor sutter din pik, vil du ikke? – Åhh jo mor! Sut min pik!, svarede Brian stønnende. Hun sænkede igen hovedet og lod hele pikhovedet glide ind i sin varme mund. Brian pik var så stor, at hun måtte strække læberne alt hvad de kunne for at få den ind. Hun pressede næsten en tredjedel af pikken ind i munden og begyndte så endelig at suge og sutte det bedste, hun havde lært. Hendes søns pik smagte vidunderligt. Tina lyttede til lydene af sutteriet. De tændte hende meget og hendes fisse blev drivvåd. Hun lukkede øjnene og forsøgte at koncentrere sig om sit aktuelle blowjob. Hun begyndte at sutte hårdere og hårdere. Hendes kinder blev lidt røde ved tanken om, at hun rent faktisk suttede pik på sin egen søn. Hendes tunge gled op og ned over det spændte pikhoved.

– Hårdere!, bad Brian. Han holdt hendes hoved fast med begge hænder. – Ugghhh, det er dejligt! Bliv ved…! Det er dejligt! stønnede han. Tina suttede hårdere og hårdere. Ivrigt skubbede hun sit ansigt mod hans behårede skridt. Pikken pulserede vildt og bankede mod hendes gane. Tinas kusse drev ved tanken om, at hun snart ville kunne sluge sin egen søns sperm. Hun vidste, hans orgasme kun var få sekunder væk, og hun flyttede sin venstre hånd ned mellem hans ben og op mellem balderne. Hun huskede et trick, der kunne få en mand til at komme øjeblikkeligt. Hendes søns hul føltes varmt og stramt, og hun stødte en finger ind. Brian gispede forskrækket. da han mærkede fingeren glide ind. Lå hans mor ikke dér og fingerkneppede ham! Utroligt, men godt.

– Åhhhh jeg kommer mor! ÅHHHHH!! NU!!!, stønnede han højt. Den store pik eksploderede i den liderlige mors varme mund. Tina klynkede lykkeligt og sank den dyrebare væske. Åhh mor! Det var dejligt!, stønnede Brian. Endelig løftede hun sit hoved og lod den store pæl glide ud af sin mund. Hun kiggede liderligt op på ham, mens hun stadig spillede den store pik. Den var stadig stiv. Stiv nok til at glide ind i hendes varme kusse og give hende orgasme.

– Den er god at slikke på. Mor synes at det var mindst lige så dejligt som du synes, sagde Tina. – Føler du dig dårligt tilpas over at din mor sutter din pik?, fortsatte hun. – Egentligt ikke, svarede Brian efter et øjebliks tøven.
– Jeg er villig til at gøre det meget oftere, hvis det kan få din pik til at føles bedre, skat. Vil du gerne ha’ at mor sutter din ståpik, hver dag? – J… ja, svarede Brian stille. – Din pik er stadig meget stiv. Jeg tror at du har brug for at komme mindst en gang til. Ved du hvad? Alt det sutteri har gjort mors fisse meget våd. Vil du gøre mig en tjeneste: Lade mig vise dig hvordan man boller?Brian sank en klump og nikkede svagt. Den liderlige mor rejste sig. Hun stirrede på den enorme pæl, mens hun langsomt smed Ole Lukøjenatkjolen og afslørede sin nøgne krop for sin søn. Hun gik over til sengen og lagde sig fladt på ryggen.

– Jeg har store bryster, har jeg ikke, Brian? Hun lod hænderne glide op ad kroppen og op til de store meloner og begyndte forsigtigt at ælte dem. – Vil du gerne være sød og sutte lidt på mors bryster, inden vi går videre? Brian nikkede. Han lagde sig forsigtigt oven på sin mor, og sænkede grådigt ansigtet til de skønne babber. Han tog en stiv brystvorte i munden og suttede grådigt med læberne. Tina stønnede af nydelse og aede hans hår. Lod ham sutte så meget han ville.

– Du kan godt lide at sutte på mors bryster, kan du ikke?, stønnede hun svagt. – Minder det dig om dengang du var en lille dreng, skat? Jeg vil vædde med at du ville ønske at du kunne sutte varm mælk ud af mine bryster lige nu?!, fortsatte hun hæst. Brian nikkede, mens han febrilsk flyttede munden fra brystvorte til brystvorte. Pludselig løftede han ansigtet og gjorde et klunpet forsøg på at bestige sin liderlige mor. – Ikke så hurtigt, ikke så hurtigt!, fnisede Tina. – Vær nu en god dreng og gør som mor siger. Sæt dig på knæ mellem mine lår. Jeg vil hellere end gerne lære dig alt om sex. Brian adlød sin mor. Han satte sig på knæ mellem hendes lår, og lod pikken svaje lige over hendes våde kusse. Tina flyttede røven lidt, så den lå godt til, når hun skulle kneppes. Hun løftede sine pigeben så højt som hun kunne, indtil hendes knæ næsten hvilede på hendes egne skuldre, og hendes kneppeklare kusse åbenbarede sig for hendes søn. Tina tog fat i han store elskovsorgan, trak den – og ham – fremad og styrede hovedet direkte ind i sin hungrende elskovskanal.

– Så ved du vist godt, hvad man skal gøre, ikke?, fnisede Tina. Resten er rent instinkt. Selv dyrene véd, hvordan man gør det. Brian spredte sine knæ lidt og støttede sig på strakte arme. Han kiggede ned og så, hvordan pikken langsomt gled ind i moderens stramme kusse. Så begyndte han ivrigt – meget ivrigt – at støde den store pik ind i den hede kusse. Tina klynkede lidt og bed sig i underlæben, da kussen gav efter og lod det store organ glide ind. – Åhh… Brian. Den er så stor!, klynkede hun. Tina slap knægtens pik. Der var ikke længere risiko for, at den røg ud. I stedet koncentrerede hun sig om at møde hans stød. – Er det dejligt, skat? Du kan godt lide at kneppe mor, kan du ikke?, stønnede hun. Brian nikkede. Han var lærenem. Den liderlige dreng havde allerede fundet en god bollerytme. Han stødte lidt hårdere og pikken gled endnu dybere ind i den varme kusse. Tina kiggede ned igen, opstemt af at se den hårde pæl pløje sig vej ind mellem de blodfyldte, hævede skamlæber.
– Stød så til, stønnede hun. Du skal ikke bekymre dig om, hvis det i begyndelsen gør lidt ondt på mig. Mor elsker at blive bollet hårdt af store pikke. Stød så til, Brian! fortsatte hun, vildt stønnende.

Brian lagde sig fladt oven på sin mor, og masede derved hendes store babser under sin brystkasses vægt. Hans hofter hamrede mod hendes underliv. Hele længden af hans pik blev ved hvert stød hamret op i den indbydende kusse. Nu begyndte han for alvor at kneppe. Hårdt og hurtigt. Han stønnede tungt mod sin mors hals, mens han hamrede sin store pik ind og ud af hende.
– Det er godt, Brian!, stønnede Tina højt. Hun samlede benene bag hans ryg og hjalp ham med at støde hårdere. Hun stødte fra med røven og mødte hvert af hans stød. Uggh… mor elsker din store, flotte pik. Uhhg! Knep mig! Brians fortumlede ansigtsudtryk viste, at han holdt endnu mere af at kneppe sin mors stramme fisse, end at få sin pik suttet af hende. Han kneppede hårdere og hårdere. Tina følte det som om hele hendes krop var i brand. Små spasmer skød igennem hendes fisse.
– Åhh.. du får snart mor til at komme! Åhh… knep mig hårdere! Hårdere! Uggnh! ……Åhh, jeg kommer! Jeg kommer! nærmest skreg hun. Det er helt vidunderligt, dreng! Deres maver klaskede sammen, og sengen knirkede faretruende under deres hede elskov.

– Åhh…hurtigere! Åhh… nu kommer jeg! NU!!!, skreg Tina og kastede hovedet fra side til side.
Det var en af de voldsomste orgasmer i hendes liv. Hendes kusse åbnede og lukkede sig helt ukontrolleret. Hun kunne endog mærke orgasmen i sit stramme røvhul. Den lille brune ring spasmede, mens orgasmen rullede igennem hendes krop.
– Åhh! Nu kommer jeg også! stønnede Brian mod hendes hals. Tina mærkede spermen sprøjte i sin stramme kusse. – Det er godt, Brian! Kom! KOM! K-O-M!!!, stønnede hun, mens hun skamløst brugte sine skedemuskler til at malke de sidste dråber ud af sin søns pik.

Han faldt helt sammen ovenpå hende. Som om han kollapsede. Han stønnede tungt. Hun nød disse pragtfulde øjeblikke hundrede procent. Pikken var stadig inde i hende. Dér, hvor den hørte hjemme, tænkte hun. Dér, hvor den skulle komme meget, meget oftere!

4.kapitel: Tina og Thomas

-Hvor længe har du fantaseret om et seksuelt forhold med din mor, Thomas? spurgte Tina.
-Er det hvad hun fortalte dig? Thomas løftede øjenbrynene. At jeg fantaserede om det? -Er der da andet jeg bør vide? Thomas tøvede. -Nej, nej, overhovedet ikke. Det er alt hvad der er i det. Jeg har fantaseret meget om det på det seneste! Thomas smilede let. Tina flyttede sig lidt forlegent på stolen, og bankede meditativt blyanten mod sin notesblok. Hun tænkte på Thomas’s mors opringning samme formiddag. Lenes nærmest vanvittige stemme, da hun næsten tiggede hende om at arrangere et møde med Thomas. Thomas mødte frem som aftalt, men havde følt sig en smule trykket, da han – hjemme hos Tina Tobiesen – var blevet ført ind i baglokale, der gjorde det ud for Tinas konsultation. Tina sad netop og overvejede den lystige tone, hvormed Thomas havde sagt ordet “fantaseret” og overvejede. om Thomas måske allerede havde bollet sin mor. Det var en mulighed. Det ville ikke røre Tina det mindste, hvis det var sådan. Tina hjalp ofte drenge – efter skolebestyrelsens ønske – der havde det lidt svært i skolen. Hvad skolebestyrelsen ikke vidste, var at hun hjalp dem ved at bolle med dem. Ja, at den eneste grund til at hun arbejdede som sexrådgiver for skoler var, at hun fik chancen til at kneppe med en masse unge fyre på Thomas’s alder.
Tina var 36, men så yngre ud. Hun var lille med mørkebrunt hår, en ungpigekrop der i høj grad blev domineret af hendes enorme bryster.

Tina havde giftet sig, da hun var meget ung. Hun havde fået en dreng, Brian, som snart fyldte 16. Hun var blevet skilt fra sin mand for tre år siden, levede af de hustrubidrag han gav dem, og ikke mindst, hvad hun tjente som rådgiver. Det ironiske var, at Tinas mand havde ladet sig skille fra hende, pga. hendes enorme sexbehov, især overfor drenge på Thomas’s alder. En ung pik kunne blive meget hårdere og sprøjte langt mere varm, velsmagende sperm ud end de lidt ældre. Unge drenge kneppede altid hårdt og hurtigt – og dét var lige netop, hvad Tina kunne li”. Desuden kunne de bolle hele natten uden at blive trætte. Endnu et plus til ungdommen! Tina havde forført mange, unge drenge, der var blevet sendt til hende af skolebestyrelsen. Den bedste kur mod de unge drenges problemer var en god gammeldags omgang lagengymnastik eller et godt “blowjob”, mente hun. Tina var altid ivrig for at hjælpe disse unge drenge, især hvis deres pikke var lange og tykke. Bulen i Thomas’s bukser indikerede, at hans var lang og tyk. Tina havde altid haft en uforklarlig trang til at sutte store, fede pikke, til de kom i munden på hende. Tinas mand havde været godt udrustet, og det havde været det kunstige lim i deres ægteskab. Hendes natlige sutteture havde bundet dem sammen.

Nu følte Tina sig frygteligt ophidset over den blotte tanke om at Thomas måske havde kneppet sin egen mor. De mest intense fantasier, hun havde, undertrykt af sin barndoms strengt religiøse opdragelse, handlede om at lære sin egen søn alt om sex. Hun havde selv prøvet at forføre sin far, men helt og aldeles uden held.

SEX I DAG?

-Det kan godt være det bare er mig der har misset pointen, Thomas, men da jeg snakkede med din mor tidligere i dag, fik jeg indtryk af, at du forsøgte at få disse fantasier ført ud i livet. At du allerede havde forsøgt at etablere et seksuelt forhold med din mor. Nu får jeg fornemmelsen af at du allerede er gået langt længere end de mor indikerede. Er det sandt? – Hvis hun sagde det., så…. sagde Thomas mens han trak på skuldrene.

– Boller du med din mor, Thomas? Thomas stirrede bare på hende. Tina flyttede sin stol lidt nærmere til Thomas. -Det er helt okay med mig, hvis du gør det, Thomas. Mor-søn incest er langt mere fremherskende, end de fleste tror. En pik, som din, på en ung dreng, kan sagtens – uden større provokation – blive stiv adskillige gange om dagen. Drenge på din alder kan være meget seksuelt aggressive, og det er kun naturligt at de lægger an på ledige kvinder. Jeg vil gerne gøre det klart, Thomas, at en enhver indrømmelse du kommer med her, forlader ikke lokalet. Fortæl mig nu sandheden. Du HAR allerede kneppet din mor, ikke sandt? Thomas tøvede et kort øjeblik. -Jo, det har jeg. Han sagde det med et lidt genert smil.
– Hvem startede den seksuelle kontakt?, spurgte Tina, mens hun mærkede hvordan hendes fisse blev varm og våd.
-Det gjorde jeg. Min mor tror at det var hende. Det var derfor hun sendte mig herhen.

-Hvorfor ønskede du at kneppe din mor, Thomas? Var du bare så liderlig, at enhver fisse ville være fin, eller var det en dyb trang til netop hende?, spurgte hun, mens hun automatisk begyndte at glide lidt frem og tilbage på stolen.
-Begge dele, tror jeg, svarede Thomas ærligt.
-Vil du sige at du har et stort behov for sex? Tina tog blyanten og lod som om hun tog noter.
-Meget stort, smilede Thomas.
-Onanerer du meget, Thomas? Hvor mange gange om dagen gør du det? – Fem eller seks. Thomas svarede uden omsvøb. Han følte sin pik begynde at røre på sig.

-Det var mange. Skyder du altid en stor ladning af, eller er det nogen gange små portioner? -Som regel store ladninger. Tina kunne mærke sin fisse banke. Hun stirrede på drengens skridt. Så at denne samtale – som hun havde ventet – havde givet ham enorm ståpik.

-Jeg kan ikke undgå at se, du har fået stådreng. Sker det tit? -Ja.
-Det føles godt når din pik er helt hård og stiv, gør det ikke? Tina lagde blyanten fra sig.

– Thomas, nu vil jeg be’ dig gøre mig en stor tjeneste. Jeg vil gerne ha’ at du rejser dig op og smider bukserne og viser mig din ståpik. Jeg tror min rådgivning vil blive mere seriøs, hvis jeg undersøger din pik. Der kan jo være noget galt med den.
Thomas rejste sig og så kort på den storbarmede brunette. Knappede sine bukser op og trak både dem og sine boxershorts af. Pikken ud mellem kønshårene som et baseballbat. Lang og tyk. Den pulserede, vippede op og ned med regelmæssige sammentrækninger. Tina kunne mærke hvordan hendes mund løb i vand, mens hun stirrede lystent på den enorme pik.
-Uh, Thomas. Den er godt nok stor… og flot! Den må jeg vist hellere se nærmere på, Thomas.
Hun rejste sig. Mærkede hvordan hendes fisse begyndte at pulsere, idet hun rejste sig for derefter at sætte sig på knæ foran sin unge klient. Hun undertrykte et suk som hun sad dér – ansigt til ansigt med den massive stav. Hun gav det blåviolette hoved et lille klem, og lod fingrene glide ned over det kødfulde lem. Pikken vippede og pulserede foran hendes ansigt.
– Den ser fuldstændig sund ud, sagde hun åndeløst. Føles det godt når jeg rører ved din pik på den her måde?.
– Ja for helvede!, stønnede Thomas.

Tina knyttede hånden om roden af hans pik, og begyndte langsomt at gnide frem og tilbage. Hun kiggede på hans spermkanal på pikspidsen. Den skiftevis åbnede og lukkede sig omkring et par dråber pre-sperm.
-Føles det her bedre, Thomas? Er det sådan du gør, når du river den af derhjemme? fortsatte hun skamløst.
-Jeg tror det ville føles meget bedre, hvis du tog den i munden, Tina!, stønnede Thomas. Han havde forlængst fanget, hvad Tina i virkeligheden var ude på.

– Det er jeg vel nødt til … for at undersøge den nærmere, hviskede Tina svagt.
Hun trak langsomt forhuden tilbage og pressede langsomt sine varme læber ned over hans manddom. Thomas” pik smagte vidunderligt, og det gjorde den smule sperm, som allerede var kommet ud også. Tina kunne allerede nu se for sig, hvordan det ville føles, når hun om lidt slugte hele den enorme ladning, der snart ville vælte ind i hendes mund. Hun lukkede øjnene. Koncentrerede sig om smagen og velbehaget ved dette “blowjob”. Gradvist skilte hun sine læber og lod derved mere og mere af pikken glide ind i sin varme mund. Thomas kiggede ned og nød synet af den halvgamle brunette, der netop nu var ved at sluge hans pik. Alderen ragede ham. Hun kunne sin metiér. Bedre end pigerne i skolen.

Tina stoppede, da hendes læber ikke kunne strækkes mere. Hun suttede og trak derpå langsomt hovedet til sig igen – for så påny at skyde det fremad. Hun vidste hvor meget en ung dreng elskede et hårdt, vådt og varmt blowjob. Thomas skælvede af nydelse og holdt hendes hoved fast med begge hænder. – Hårdt!, stønnede han. Sut hårdere endnu! Tina forestillede sig Thomas’s mor på knæ foran Thomas, netop som hun selv var nu, mens hun suttede sin søns hårde lem. Billedet virkede meget ophidsende på hende. Hun måtte huske at spørge nærmere til detaljerne omkring Thomas’s kneppen sin mor. Tanken om at give hendes egen søn, Brian, samme omgang røg gennem hendes hoved. Det var hendes mest forbudte fantasi, men samtidig også den mest ophidsende – nu hvor hun sad her. Hun rødmede svagt ved tanken om sex med sin egen søn. Men blev hurtigt kaldt tilbage til virkeligheden.

– Hårdere!, stønnede Thomas. Oh fuck, du sutter så godt! Tina begyndte at rive pikken af med sin hånd, samtidig med at hun suttede af alle kræfter. Lyden af pikken, der fór ud og ind i hendes mund blev gradvist højere og fyldte snart lokalet. Efter et næsten 5 minutters hårdt “blowjob” var Thomas’s pik nu mere hård end jern. Ja føltes som en jernpik med fløjlsovertræk – hvis nogen kan forestille sig sådan én! – Jeg kommer! Jeg kommer nu! stønnede Thomas højt. En geyser af varm sperm sprøjtede ind i Tinas mund. Tina klynkede svagt og slugte det hele. Hun trak vejret tungt gennem næsen, mens den varme sperm væltede ind i hendes mund. – Ååååårrrrhhhhh! Åååårrrrhhhh! Thomas”s udbrud var et brøl af vellyst.
Endelig, endelig stilnede orgasmen af. Tina tog pikken ud af sin mund.

– Ja, Thomas, sagde Tina. Du havde ret i, at du skyder en stor ladning af. Jeg kan ikke undgå at se at den stadig er stiv. Er du tit nødt til at komme to gange i træk, for at få den smertefulde stivhed ud af din store pik?, stønnede hun.
– Ja, pustede Thomas. Nogle gange mere end det! -Så lad os da hellere prøve en anden form for terapi, udbrød Tina. Du kan bolle mig lige her på gulvet hvis du har lyst, og så kan du tænke på din mor, mens du gør det. Lyder det ikke som en god ide, Thomas?, sagde Tina.

-Jo, for helvede! sagde Thomas højt. Han ville ikke tænke overhovedet, bare kneppe. Og her var åbenlys fri fisse på alle hylder. Den lystne brunette rejste sig op uden at fjerne øjnene fra hans ståpik. Hurtigt smed hun tøjet, afventede den effekt som hendes smukke krop ville ha’ på Thomas’s pik. Thomas stønnede. Han stirrede på hendes vidunderlige krop. Tina var stolt af sin krop. Hun var lille over det hele, undtagen brysterne. De var store og faste. Hun elskede at løbe ærinder i en stram, hvid T-shirt uden at tage bh på, mens mænd så på hendes overdådige bryster, som bølgede og hoppede, når hun løb eller gik. Også Thomas stirrede betaget på de store babser. Oghan skulle ikketænke sig til noget som tilskuerne til hendes løbeture. Han skulle ha” dem. Serveret lækkert garneret på et kødfad. Lige til at spise, jkage pikken op imellem, og…
Tina lagde sig strakt ned på gulvtæppet til en god bolleposition. Hun stirrede stadig på hans store kæp, spredte villigt benene og afslørede sin allerede våde fisse.

– Kom bare Thomas. Kom herover og knep min våde fisse! ingen forsinkelser. Knep mig, knægt! stønnede Tina uhæmmet. Thomas faldt på knæ over hende. Hans mammutepik vippede svagt over hendes mave. Han tog pikken i hånden og pressede sig ind i hendes stramme fisse. Tina kiggede ned, ivrig for at se knægtens blåpandede bore sig ind i hende.

-Er min kusse stram nok, Thomas. Kan du lide at kneppe min fisse lige så meget som når du knepper din mor? stønnede Tina højt. Thomas svarede ikke. Han svævede på strakte arme over hende. Hans knæ var spredte imellem hendes ben, og hans balder bevægede sig, hver gang han stødte sin lange pik ind i hendes fisse. Den store pik spændte hende til det yderste. Tina gispede af nydelse, hver gang han stødte ind i hende. Hun begyndte at vrikke og støde imod sin unge klient for at hjælpe ham i bund.
-Åhhh….det er så dejligt, Thomas. Dybere…stød til!, stønnede Tina, sanseløs af nydelse. Knep mig ligesom du knepper din mor. Jeg har også brug for et godt, hårdt knald!, fortsatte hun.

Thomas lagde sig fladt ovenpå hende og maste hendes patter ind mod sin brystkasse. De store, før så lækre og tiltrækkende batterier var glemt nu. Han tænkte end ikke på dem, da han masede sig ned over dem. Hvem tænker på andet end fisse, når man lige er blevet inviteret indenfor i én? Så begyndte han at kneppe. Ved hvert stød blev Tinas lille, faste, rødmende røv stødt mod gulvet.

-Er det sådan, du knepper din mor, Thomas? Ugghhhh! Åhhh…knep min våde kusse, det er så dejligt!, gispede Tina sanseløs af nydelse. Hun løftede sine ben så højt, hun kunne. Lagde sine ankler op over hans skuldre. Hun åbnede fuldstændigt sin skedegang for den enorme pæl. Thomas lavede en utydelig grimasse, mens han bollede hendes våde indre. Hurtigere og hurtigere hamrede han sin pik ind i hendes stramme kusse.
-Du kan godt lide at kneppe, kan du ikke Thomas? Uggh! Det er derfor du knepper din mor, er det ikke? Du vil bare have en dejlig, stram fisse, du kan bolle, er det ikke rigtigt? Thomas svarede ikke. Gryntede blot svagt for hvert dybt stød. Tina vrikkede og trykkede imod hvert af hans stød for at opnå så meget nydelse som muligt.

– Har du en liderlig mor, Thomas? Er hun ligeså vild med at kneppe dig som jeg er? Åååhhhh….bliv ved! Det er dejligt at ha’…uggghhh….at ha’ en mor som er vild med kneppe dig, er det ikke? Du behøver ikke at skulle finde en villig pige, når din pik bliver hård. Du kan bare blive hjemme og bolle din egen mor, ikke?!

Thomas var ved at blive lidt træt af al den sygelige mor-snak Dette her var bare gedigen kællingefisse. Men hvis Tina trængte til en undskyldning overfor sig selv, så… Hun bukkede sig sammen om pikken og strammede fissemusklerne i et forsøg på at malke ham ud. Thomas bollede så hårdt han kunne. Han lå fladt på hende og stønnede hæst ned over hendes hals, vanvittigt tændt på hendes stramme fisse, men også – trods irritationen – de obskøne ting, hun sagde om ham og hans mor. Tina kunne mærke at orgasmen var tæt på, og hun indså at det var på tide at holde op med at drille Thomas med hans mor, og i stedet koncentrere sig om sin egen orgasme.

-Åhhh….min kusse er så våd! Knep mig! Knep mig hårdere endnu! Dit dejlige, unge handyr! Thomas stødte af alle kræfter, hamrede sine hofter ned mod hendes skød. Tina stødte imod som en vanvittig for at møde ham Hendes tunge bryster var fladmaste under hans brystkasse. En skøn fornemmelse.

-Åhhh….jeg kommer om et sekund, Thomas! Jeg kommer! Knep for helvede, mand!, brølede hun, da orgasmen rullede gennem hendes krop. Den var lang og hård. Formelig dundrede gennem hende, og fik hendes fissemuskler til at trække sig ekstra hårdt sammen om hans stive pik. Thomas blev ved at kneppe så hårdt han overhovedet kunne. Pludselig hamrede han den helt i bund, og lod den blive der. Tina vidste at nu kom også. han.

-Åhh, og nukommer jeg!, gispede Thomas højt, og en hård stråle af sperm sprøjtede dybt, dybt oppe i Tinas fisse. Hun rystede af nydelse. Kunne mærke pumpen – og spermen, der væltede ind i hende.
-Det er godt, Thomas! Skyd det hele ind i mig!, stønnede Tina.

Endelig var han færdig. Trillede sig ned fra hendes nøgne krop. Pikken røg ud af kussen med et lille plop. Tinas fisse var stadig drivvåd og hævet. En stor dråbe sæd løb ud af hendes behårede revne, og ned på tæppet.

– Thomas, du efterlod et frygteligt svineri dernede. Har din mor ikke lært dig at gøre rent efter dig? sagde hun. Thomas stirrede på hendes da hun endnu en gang spredte sin ben vidt fra hinanden. Hun stak en finger ind i sin liderlige fisse. -Jeg kan ikke tage mine trusser på igen, når jeg er fyldt op med sperm. Du er nødt til at gøre rent efter dig!, stønnede hun. Thomas stirrede stadig vantro på hende, chokeret over at en fin dame som hende kunne finde på at bede ham om sådan noget. Men tanken tændte ham. Så smilede han og lagde sig fladt på maven mellem hendes spredte ben. Hans eftersperm gik lige i hyrdetæppet, men det tænkte ingen af dem på. Det var langt fra første gang, nogen havde efterladt sperm i tæppet. Måske var det disse rester, som gav Tinas konsultation den særlige duft, der – ubemærket af klienterne – gjorde dem letfængelige for Tinas efterstræbelsen. Tina stirrede ivrigt på Thomas, da han stak tungen ud og begyndte at slikke hendes hede kusse ren.
-Det var godt, Thomas. Du kan lide at slikke fisse, kan du ikke? Unngghh! Jeg vil vædde med at din mor også godt kan lide det, når du slikker hendes fisse, ikke? Thomas havde for travlt med at slikke til at kunne svare. Han skød tungen ind mellem de hævede skamlæber, slikkede sin egen sperm i sig. Tina holdt fast ved hans hoved, løftede røven fra gulvet og stødte den våde kusse mod hans ansigt.

-Jeg tror, dit eneste problem, Thomas, er at du er så liderlig. Jeg kan hjælpe dig med det problem! Hver gang din pik bliver stiv, kan du bare besøge mig, og kneppe mig, i stedet for din mor. Jeg ville elske det., stønnede Tina, mens han slikkede hendes stramme fisse. Thomas nikkede, travlt optaget af at slikke de sidste dråber sperm op, så fissen igen kun glinsede af fissesaft og spyt. Han flyttede munden højere op og suttede direkte på hendes klit. Hun stønnede højt og pressede hans ansigt imod den. Den forbudte fantasi med sin søn kørte fortsat rundt i hovedet på hende. Hun havde fået en en allerhelvedes vild lyst til at bolle ham! Men lige nu var Thomas pik nærmest.

5. kapitel: Tina og Brian – igen

Det var aftenen efter, at Tina havde forført sin søn. Hun lå nu igen på ryggen. Hendes ben var strakt opad. Hun havde lagt dem rundt om sin søns nakke for at få hans stive pik endnu længere ind i sin elskovskanal.

-Ååårrrhhh! Det er lige noget du kan li, hva” Brian! Det er helvedes dejligt! Brian! Hvor er du en god knepper! – Det kunne høres på hendes måde at udstøde råbet på, at hun selv var helt vild – her midt i nattens anden superbedækning.
Brian sagde ikke et ord. Havde kun ét i hovedet: Udløsning! Endelig havde han fundet det, han havde drømt om hver gang i sine ensomme onaneringer. Han hamrede bare løs i sin mors pragtkusse. Jog sit opsvulmede skaft dybt i sin mors stramme glædeskanal. Ind og ud – ind og ud – ind og ud …gik det i sindssygt hurtigt tempo. De havde længe ligget og småliret efter nattens første hedetur. Hun havde leget med sin søns nosser, kælet for skaftet, af og til suttet hans pik dybt og varmt og vådt. Han havde til gengæld suttet hendes bryster, mens han med den den ene hånd legede med sin mors fisse. Kælede for klitten og nød at mærke deres fælles safter løbe sig om fingrene, resterne af deres sidste samleje… for en halv times tid siden… eller var der længere? De nød hinanden i fulde drag. Væk var al generthed, alle tanker om blodskam og moralbegreber. Tilbage var kun den rene skære seksuelle nydelse.

Hun havde ikke undgået at bemærke, at Brians pik blev stiv igen, voksede i hendes hænder som .. som… ja, som et kondom, der bliver blæst langsomt op. Men ingen tænkte på kondomer eller andre sikkerhedsforanstaltninger. Tinas P-piller sikrede dem mod uønsket graviditet – og kønssygdomme var der ingen grund til at tænke på. Hun passede altid på med sine kneppepartnere i konsultationen, for det meste unge mænd, der ikke havde kneppet ret mange. Det var som oftest det, der var deres problem. Derfor kom de til hendes konsultation! Og Brian havde været jomfru, da hun i aftes – helt bevidst – havde forført sin søn. Liderlig efter at have haft unge Thomas i konsultation og efterfølgende optræning.

Pludselig var Brians pik igen helt vildt stiv og opsvulmet. Føltes i hendes hånd som et jern, overtrukket med fløjl. Med ét var djævlen røget i knægten. Han var faret op på hende og havde i ét eneste hug hamret sin pik ind i hendes varme, våde skede. Åh, hvor skøøøøønt. Hun skulle kneppes igen. Hun nød det helt utroligt. Han kneppede bare – som en rasende. Tina kunne ikke lade være med at snakke til sin søn, selv om han overhovedet ikke svarede. Hun kunne ikke kneppe nogen som helst, uden at lade munden løbe – med frække ord i en evindelig strøm. Hun om det, tænkte Brian: – Du elsker at kneppe mors stramme kusse, ikke Brian? Mor elsker at have dig dybt i sig…. Årrrrhhhh, det er dejligt…. helt ufatteligt skøøøøønt! Tina var ved gud ingen dødknepper. Lå ikke bare dér og lod sig bedække som et andet hundyr, der kun gør det for at blive med rogn. Nej, Tina var altid selv aktiv i elskerinderollen. Hun huggede sine hofter op imod Brians bækkenparti. Igen og igen og igen og….. Brian svarede ikke på hendes spørgsmål. Bare hun lod ham få lov til at gå, måtte mor gerne lade munden løbe. Han var alt for travlt optaget af sit “arbejde” med at hamre sin pumpestok med det jernstive skaft ind og ud af sin mors kusse. Skønt det ikke var den første vilde gang, men den anden i aften, kunne han ikke holde udløsningen tilbage i timevis. Bare han kunne… men…
Så mærkede hun, at afskydningsøjeblikket nærmede sig for Brian. Hans pik voksede sig pludselig endnu større – skønt hun havde svært ved at forstå, den overhovedet kunne blive større. Han satte tempoet op. Huggede og huggede, vildere og vildere, hårdere og hårdere, igen hurtigere og hurtigere i sin mors snævre, våde, varme, lystne kusse. Og hun fulgte sin søn i rytmen. Hun havde den træning, han manglede. Til gengæld havde han den ungdom, denne ustyrlige kunnen i pikken, som hun trængte så helvedes til. Og så voksne mænd aldrig vil kunne hamle op med….

Og så… SÅ… NU… N-U!!! kom han! Hun mærkede spermen komme – hele vejen gennem pikskaftet til pikhovedet… hvor sædklumpen lige holdt en brøkdel-af-et-sekunds pause – og så mærkede hun sammentrækningerne i hans pik og sin egen kusse. Brians unge pik sprøjtede med vild voldsomhed op mod hendes livmodermund. Hun tog med fryd imod hele den ladning, hun fornemmede som meget stor – og i hvert fald kogende varm.
Måske var det slet ikke nødvendigt med alle hendes foranstaltninger for ikke at blive gravid. Med den sædtemperatur kunne sædceller sikkert slet ikke overleve.

Det føltes som om Brian ikke kun sprøjtede sæd i hende, men ligefrem også pissede i hende. Det viste sig, at det havde han slet ikke gjort. Det var kun de varme sprøjt af den opstemmede sæd, hun havde følt. I øvrigt ville det ikke have gjort nogen forskel på hendes vellyst. Sæd eller tis! De kom fra samme pik. Fra hendes egen søns pik, som hun i flere år havde luret på. Nu var den atter hendes – som for 16-17 år siden, da hun legede lidt med den, når hun lagde ble på ham.
Brian faldt sammen på hende. Lagde sig hen over hendes patter og stønnede: – Mor! Jeg elsker at kneppe! Efter en lille pause, vovede Tina et forsigtigt spørgsmål: – Honey! Kunne du tænke dig at gøre mig en tjeneste? – Som for eksempel at kneppe dig en gang til? – Også det, Brian, men jeg tænkte nu på noget andet.

– Mor, indrøm det. Hverken du eller jeg tænker på andet end at bolle, kneppe, knylla, elske.
– Ja, det er derfor jeg vil spørge dig om det her: Vil du gøre mig en tjeneste: Kneppe en anden kvinde – for min skyld? – Hvorfor kan du ikke gøre det selv. Pigesex må da være mindst lisså dejligt som m/k-sex? Men … man kan vel altid gøre sin mor en tjeneste. Hvem er det? – Hendes navn er Lene Schmidt. Hun er 34 år. Jeg er sikker på, det lige er en kvinde for dig – Hvorfor ikke os to, mor? – Jamen, den ene skubber vel ikke den anden ud. Kan du ikke klare både ude- og hjemmefisse? – Jo, selvfølgelig, mor. Hvis det kan glæde dig… og hvis det så også er lækkert for mig, så… for min skyld ingen alarm! – Hun er blond, meget smuk med utroligt flotte bryster og en kusse lisså krævende som mors! Hun er liderligheden selv. Trænger til pik efter at være blevet skilt for et halvt års tiden, men kan slet ikke forliges med tanken om, at hun får det… af sin egen søn.
– Det lyder som en humanitær opgave, jeg med glæde vil påtage mig. Men vil hun, mor? Og for resten: Hvorfor vil du ha” mig til det? Tina tøvede et øjeblik. Tænkte på sin tavshedspligt. Den brød hun jo, hvis hun fortalte sin søn om en af sine klienter.
– Jeg véd, at jeg kan stole på din diskretion. Hun må selvfølgelig ikke vide, at det er mig, hendes søns psykiater, der har sendt dig. Ellers kan jeg få en fandens ballade, så…
– Hold nu lige op, mor! Stoler du ikke på mig? Tror du virkelig, at…
– Selvfølgelig stoler jeg på dig. Det var osse dumt af mig at sige sådan. Her er historien, kort og præcis: I går kom der en ung mand op til mig i konsultationen. Han hedder Thomas. Hans mor havde sendt ham til mig, fordi han er helt vild med at kneppe sin mor.
– Har han så ikke bare gjort det? – Jeg ved det ikke rigtigt. Han spyttede ikke lige ud. Besvarede mine spørgsmål dobbelttydigt.

– Hvad gjorde du så ved den sag, mor. Sagde du ikke, at det var da en god idé. Som for os to? – Jo, jeg sagde noget i den retning. Han vil gerne kneppe sin mor. Han tager på hendes bryster, når de er sammen i køkken og stue…
– Men ikke i sengen? – Jeg véd det ikke, Brian. Det vil jeg gerne finde ud af, og så…
-…så synes du lige, at jeg kunne bruges til spion? – Nej, ikke sådan, Brian…. Mere noget andet… Jeg håber ikke, du blir jaloux, hvis jeg fortæller dig noget? – At du kneppede Thomas i konsultationen – og nu vil du have ham for dig selv? Er det sådan? – Nej, det er IKKE sådan. Joe… joe, han forførte mig på konsultationen.
– Du lagde vel selv op til det? – Nej… Jo, gu” gjorde jeg så! Men det er ikke derfor, jeg vil have dig hen og kneppe hans mor. Jeg har en helt anden idé. Vi to fortsætter med at elske hinanden i sengen. Thomas og hans mor fortsætter med at elske sammen. Men derudover knepper jeg med Thomas og du med hans mor. Og hvis Lene Schmidts dårlige samvittighed over det, de gør sammen, forsvinder, så kunne vi lave et fælles møde, hvor…

– En 4-kant altså? – Ja, sådan er det faktisk jeg tænker. Så vil hendes skam forsvinde, når hun ser, at også andre gør det samme: Du og jeg. Hun tror, at hvis hun finder en anden elsker, og han en anden elskerinde, så kan hun holde sin søn ude af sine trusser.
– Det lyder da totalt idiotisk, at en flot kvinde ikke skulle nyde sexlivets glæder, når hun har en god pik gående frit omkring i huset, grinede Brian.

– Du har en fandens måde at sige tingene lige ud på, Brian. Men jeg er bestemt ikke uenig.
– Så var det godt, du tog initiativet i dag, mor. Selv havde jeg aldrig vovet at foreslå hold-det-i-familien-knepning! – Jeg har ham i konsultation i morgen eftermiddag kl. 14. Indtil kl. 17 er banen fri hos fru Schmidt. Her er adressen! – Er han så go”, mor? – Hvad mener du? – Er han en så god tyr, at han kan holde dig i ånde – eller du ham – i tre timer? – Når jeg siger 3 timer, kan du være helt sikker, Brian. Så bliver han hos mig i 3 timer! – du mener: I dig i tre timer, ha-ha! Der blev en pause. Mor og søn lå i hinandens arme og nød disse intime øjeblikke. Tina kunne mærke sin søns pik blive stiv igen. Mærkede det op ad sit lår. Lige om et øjeblik ville han garanteret igen “krybe på såret”.

– Brian! Hvis du vil love mig at aflægge Lene Schmidt et besøg i morgen formiddag, når hendes søn er på skole, og hun formentlig ligger med et dødssygt massageapparat og selvknepper… – Hvad så? – Så skal du få en flot og lækker “mandelgave”! – Få lov at elske dig endnu en gang? – Ja, lige netop! Ved at mærke Brian gribe “mandelgaven” og straks kaste sig ud i nydelsen, mente Tina nok, at han havde accepteret hendes forslag. Lene Scmidt trængte til overbevisende argumenter for at få sin liderlighed under en smule kontrol. Tina var sikker på, at Brians pik ville virke meget overbevisende. I det øjeblik mærkede hun sin drengs pik mod sine skamlæber. Han var på vej ind. Deres samtale var på vej ud. Nu havde de kun ét i deres 17-årige og 35-årige hoveder.

Lene lagde sine ankler op på Brians skuldre. Hjemmeterapien begyndte forfra.

porno med danske piger