Næste gang er det mig der bestemmer

SPAR MANGE PENGE

Satte mig omvendt på ham og førte hans pik ind i mig. Hvor var han bare hård, tænkte jeg. Jeg begyndte at hoppe hårdt og bestemt. ”årh min lille ludertøs” stønnede han…

SEX I DAG?

I går var jeg til fest hos min kusine. Hun fyldte 18.Hun har altid set op til mig, fordi jeg er 2 ½ år ældre end hende. Der var en masse fra familien. Også min mor og hendes mand. Han havde været gift med min mor, siden jeg var 13. Han så ultra godt ud i aften. ”godaften min ven” sagde han og klappede mig bag i. ”Godaften Brian” sagde jeg og smuttede over til min fætter og kusine. Jeg havde købt hende et par sko og lidt smykker, som hun takkede mig vildt for. Vi spiste en god middag og under middagen, mærkede jeg et ben på min stol. Uden sko. Nogle tæer pillede ved min fisse og jeg var i forvejen nem at tænde, da der var gået lidt, siden at jeg havde fået pik eller smagt på en dejlig fisse. Kiggede over på Brian, som smilede og skålede til mig. Jeg blinkede og skålede tilbage. 10 min senere, fik jeg en sms. ”mød mig ovenpå”. Det var fra Brian. Jeg sagde til min kusine, at jeg lige måtte gå på wc og smuttede oven på. De bar talerkerne ud og Brian forsvandt op af trappen, uden at blive set. Jeg havde sat mig ind på kusine Marias værelse og han kom derind. ”Hey” sagde han. Jeg rejste mig op og gav ham et kram. ”Hey”. Han tog mig om lænden og kyssede mig. Imens skubbede han mig hen til sengen. ”tag dit tøj af for mig” sagde han og var selv begyndt at tage tøjet af. Jeg tog min bluse og bukser af. Derefter røg undertøjet. ”jeg har altså ægløsning, så vi skal passe på” sagde jeg. ”uhm” kom det bare fra ham, da han stak sin pik hen imod mig. Kiggede op på ham og tog den så i munden. Hans hænder fandt frem til mine patter og han slog dem. Stille men hårdt. ”kom” sagde han og lagde sig på sengen. Jeg satte mig omvendt på ham og førte hans pik ind i mig. Hvor var han bare hård, tænkte jeg. Jeg begyndte at hoppe hårdt og bestemt. ”årh min lille ludertøs” stønnede han og det fik mig bare til at hoppe hårdere. Da han var ved at komme, væltede han mig om på alle fire og stak en finger op. ”jaah årrrrh” stønnede jeg.. ”jah det kan du li hva tøs?”….” år uhhm jaaha”. Han tog fingeren ud og tvang mig til at sutte den. ”Smag dine safter”. Han lod sin pik banke op i mig og han kørte hårdt, til vi begge kom. Han lagde mig ned og slikkede spermen af mig. ”fuck hvor er du fræk” grinede han frækt, da han få minutter efter var på vej ned til de andre. Jeg lå og pustede på sengen. Shit, tænkte jeg. Havde jo ægløsning. Tanken var egentlig meget fræk og alligevel var jeg nervøs. Jeg gik ud på badeværelset og vaskede mig.

Da jeg gik hjem den aften, tog jeg en fortrydelses pille. Ikke at jeg fortrød det dejlige sex med min sted far, men alligevel. Jeg fik en sms fra ham senere: ”Hej frække, jeg skal til at duske din mor, men vil hellere knalde dig.” Svarede tilbage at: ”det måtte vi da finde ud af, men næste gang bestemte JEG.” Og dén var han med på!

porno med danske piger