Sex med min gode ven ved et uheld

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde en rigtig god kammerat, som jeg ofte festede sammen med, han havde dengang en kæreste, som oftes gik tidlig i seng, selvom vi andre hyggede og og festede videre.

Men denne gang skulle være anderledes end normalt. Da vi er meget gode kammerater har vi altid kunne nusse og kramme og hygge om hinanden selvom vi havde kæreste, ikke noget intimt bare ren venne hygge, og denne nat havde mine venner fået drukket mig godt fuld, så fuld at det hele kom op igen ude på toilettet, min kammerat kom ud og hjalp mig igennem det forfærdige tidspunkt hvor det bare ikke ville stoppe.

Derefter hjalp han mig ind i seng, ved siden af hans daværende kæreste…. vi lå og krammede lidt som vanligt, mere end det husker jeg i hvertfald ikke…. faldt i søvn og min kammerat fortsatte sin fest i stuen med resten af slænget. Jeg havde sovet et stykke tid da jeg pludselig for op af sengen pga. råben og skrigen, hans daværende kæreste var stået op og var gået amok, tænkte med det samme at det havde noget med mig og min ven at gøre, men var det virkelig muligt at hun havde taget det til sig da vi krammede og ups kyssede et par gange mens hun sov?. tror det for det, for det var mig snakken handlede om.

SEX I DAG?

Pludselig hørte jeg at det slog op med hinanden og han smed hende ud af sin lejlighed, jeg gemte mig under dynen mens de fik hentet hendes ting i soveværelset, og jeg lod som om jeg sov. Da jeg hørte døren smække rejste jeg mig op og bevægede mig ind i stuen for at høre hvad der var foregået, og der sad nogle få mennesker tilbage mens min ven forklarede sig og sluttede af med et skævt smil.

Han tog det ikke særligt tungt så drak en øl og fortsatte mig færden ud på badeværelset for at børste tænder. Da gæsterne var gået gik vi sammen i seng, han iagttog mig tydeligt da jeg tog tøjet af og lagde mig under dynen, han kravlede med og inden længe begyndte han at røre ved mig, var stadig en anelse fuld og nød det fuldt ud. Pludselig spændte han mine hænder fast i remme som sad i sengen, så jeg intet kunne gøre, og kravlede under dynen, hvor han slikkede mig godt og grundigt, nød bare hans tunge som cirklede rundt mellem mine ben, samtidig med at skyldigheden sværmede over mig, men hvor var det skønt.

Nu kneppede han mig bagfra, jeg stønnede og skreg af nydelse, mens han bare i takt med min krop stødende mig, og kneppede løs i min fisse med sin stive piercede pik, Årh hvor var det skønt, vi fortsatte længe før vi begge måtte gi op for orgasmer, resten af denne nat tænkte jeg ikke over episoden, lagde mig til at sove.

Den næste morgnen efter viste jeg næsten ikke hvad ben jeg skulle stå på da det egentlig gik op for mig hvad mig og min bedste ven havde lavet om natten, fyldte mig lidt dum og nem, og alligevel nød jeg det fuldt ud…. måtte gå og vi kyssede farvel.

Længe efter havde vi stadig seksuel kontakt med hinanden, indtil jeg havde fået nok, var nok i bund og grund bange for at spolere vores forhold som venner. Den dag i dag er ham og hans daværende kæreste igen sammen, resten af vores vennekreds havde hurtigt lugtet lunten, så de drillede os ofte når hans kæreste ikke høre det.

porno med danske piger