Forbudt kærlighed og sex med min kusine.

SPAR MANGE PENGE

I denne historie jeg skal til at fortælle handler om den forbudte kærlighed og om den pige jeg aldrig fik. Den handler om min kusine Anna.

Den gang jeg første gang fik følelser for hende, var jeg måske ikke mere end 13 år gammel. Hun var fantastisk søde og dejlig og havde nogle øjne der kunne få mig til at smelte inden i og et smil der kunne få mit blod til at koge af lyst. Hun var ikke meget ældre end mig. Kun ca. 6-8 mdr. Hun havde mørkeblond farvet hår, briller og var måske lidt tynd og havde dengang ikke så store bryster, men en røv der sagde spar 5 til det hele.

Selvfølgelig dengang som 13 årig, var man ikke helt sikker på, hvad alt det betød og da hun var min kusine og da jeg var strengt opdraget, måtte jeg opgive mine følelser for hende. Men glemme hende kunne jeg ikke. Hun lå altid og spøgte i mine erindringer.

Nu her mange år efter, hvor vi ikke har haft kontakt, genså jeg hende til en familie fest for et par år tilbage. Hun havde sin mand med, så det satte jo en dæmper på rigtigt meget, men smilet og øjnene, fik et væld af følelser til overfladen igen. Ikke mindst mange af mine barndoms minder om hende kom frem og jeg sad og beundrede hende imens hun og hendes familie var med til familiedagen. Hun var blevet en rigtig kvinde. Lige så smuk som jeg huskede hendes fra dengang, men der var kommet nogle flere former og hendes bryster var til at savle over.

Vi  fik desværre ikke rigtigt snakket og de tog hjem, så måtte endnu engang begrave mine følelser for min fantastiske kusine Anna.

Der gik et par år. Ja 2-3 stykker og vi havde familie fest igen. Denne gang fik jeg muligheden for at snakke med hende privat, da hun ikke havde sin mand med. Det var første gang, siden jeg måske var 16-17 år gammel. Ja jeg er 34 nu, så det er en del år siden, så med et munters smil og glæden ved at snakke med hende, fandt jeg ud af at mine følelser havde været gengældt, da vi var unge. Hun kendte ikke til mine følelser, men hun havde det på samme måde som mig.

Selvom vi var ved at skulle hjem og sige farvel til hele familien, blev vi enige om at udveksle telefon numre og et par gange om ugen siden da, skriver vi sammen om fantasier og følelser. Lidt trist, at hun er gift, for mit begær for hende er enormt og nu er hun jo en fuldvoksen kvinde og det gør bare at jeg ønsker hende endnu mere end dengang…

Nu ca en måned senere kom vi til at skrive sammen igen, hvilket vi nu så ofte gjorde på sms, når hendes mand ikke var hjemme. Hun fortalte at hun var på stranden med sine børn og uden manden. Jeg forslog at køre ud og mødes med dem. Der kunne jo ikke ske noget ved at sige hej til sin kusine og hendes børn, så jeg pakkede et tæppe, et håndklæde, et par shorts og satte mig ud i bilen og kørte afsted. 20min senere var jeg på samme strand som dem og jeg fandt dem nede ved vandet. Ungerne var oppe og slappe af, så vi sagde alle hej, da jeg kom og sad og snakkede lidt.

Efter et stykke tid blev ungerne rastløse og ville i vandet igen, så de løb ud i vandet imens min kusine og jeg blev inde på stranden og holdte øje med dem imens vi sad og talte sammen.

I starten var det meget uskyldig snak, men når vi kiggede hinanden i øjnene, kunne jeg mærke at vi begge ikke var færdige med vores følelser for hinanden. Jeg bed mig i kinden i ren ærgelse over, hvorfor hun var gift og hvorfor Anna var min kusine.

SEX I DAG?

Jeg vendte mit håndklæde og lagde mig på maven og hun gjorde det samme ved siden af på hendes håndklæde. Vi lå og snakkede et stykke tid, imens vi så ud imod børnene, men det var som om at vores nærhed, blev elektrisk.

Jeg rettede mig i sandet og kom 1-2 cm tættere på hende. Der gik ikke mange sekunder før hun gjorde det samme og kom lidt tættere på mig. Vi lå måske 12-15 cm fra hinanden og bare nød hinandens selskab og uden jeg var klar over det, havde jeg fået spredt mine ben så meget, at jeg ramte hendes tær. Jeg kunne mærke hendes varme fødder og så kunne jeg mærke, at hendes ene fod, begyndte at kæle op af min fod.

Ingen af os sagde noget. Vi lå nu bare helt stille og kælede med vores fødder, imens vi holdte øje med børnene og engang imellem mødes vores øjne…puha jeg havde det varmt nu.

Hun rettede sig og kom 2-3 cm tættere på og ikke mange sekunder efter gjorde jeg det samme. Vi lå nu kun med få cm. imellem hinanden og denne gang var det vores ene arm, som ramte hinanden…jeg kiggede på hende og hun bed sig i læben…

Jeg var helt solgt…i det sekund kunne jeg have flået tøjet af og sprunget på hende, som en tyr i brunst, men ungerne…for pokker jeg ville ønske, at vi havde været alene nu…

Vores hænder mødtes nu og vi lå og kærtegnede hinandens håndflader og fingre. Stadigt uden at sige noget og imens vi holdte øje med ungerne, tog hun fat i min hånd, løftede sit underliv og lagde min hånd ind under hende. Så tog hun sin hånd og pressede den ind under mig imellem min pik og håndklædet. Hun tog fat i min pik uden på mine shorts, med et hårdt greb og begyndte at kæle for min pik.

Da hun gjorde det listede jeg mine fingre ind til hendes fisse og lå og kælede hende uden på hendes badedragt lige oven på hendes skamlæber. Hun var våd og min pik var stiv som en flagstang. Havde svært ved at koncentrer mig om at holde øje med børnene, men uden at sige et ord, lå vi og kælede med hinanden, med vores blikke rettet mod vandet og børnene som legede og byggede sandslotte på det lave vand.

Det var dejligt at mærke hende og jeg kunne mærke at hun nød at klemme og kæle for min pik. Jeg måtte holde mit underliv lidt oppe, for at hun kunne komme til og det samme gjorde hun. Hun spredte sine ben lidt og jeg listede 2 af mine fingre ind under hendes badedragt, så jeg kunne mærke hende. Hun var våd som et vandfald. Kørte mine fingre over hendes klit og over hendes fugtige skamlæber. Jeg kunne ane ud af øjenkrogen, at hun nød det og der kom et svagt suk af nydelse engang imellem fra hende. Jeg havde svært ved selv at tie stille og det gjorde det ikke nemmere, da hun kørte hendes hånd ned i mine shorts og tog fat om min pik og mine boller. Fuck det var dejligt. Hun kørte hendes fingre op og ned langs min stive pik og kørte forhuden frem og tilbage med fast hånd. Jeg lå modsat og kælede hende, men nu kørte jeg 2 fingre hårdt op i hendes fisse, så langt de kunne nå. Jeg kunne høre hun gispede og jeg kiggede over til hende. Hun havde lukket øjene i nydelse over at få finger, som om det var mange år siden, hun havde prøvet det sidst.

Jeg kørte mine finre dybt op i hende og begyndte at ælte hende indvendigt. Hele hendes fisse fik en kærlig behandling og jeg kunne høre at hun nød det. Hun begyndte at trække vejret meget tungt og fra tid til anden, var det som om hun gispede efter vejret. Jeg tog nu min tommelfinger i brug også. Det passede med, at når jeg kørte mine fingre op i hende, så kunne min tommelfinger køre op af hendes klit. Det var vist noget hun godt kunne lide, for hendes åndedrag blev hurtigere og hurtigere.

Jeg var godt tændt af hele situationen og kunne mærke at der ikke var længe igen inden jeg selv ville komme. Jeg vendte mig forsigtigt og lagde mig helt op af hende med min pik lige imod hendes røv…Hun kiggede på mig og ud imod ungerne, som stadigt legede og ikke anede hvad der forgik oppe hos os på stranden. Hun kørte min pik op imod hendes røvballer med sin hånd inde under mine shorts…Jeg tror aldrig jeg har været så stiv før og jeg kunne mærke at hun kunne lide tanken om min pik op af hendes røv. Dog ville hun ikke vende sig også, så jeg trak min hånd til mig og kørte den op imellem hendes ben oven på hende, så hvis nogen havde gået forbi os, ikke havde været i tvivl om hvad der havde været forgået der. Jeg fjernede hendes badedragt og kørte den ud på siden, så der var frit udsyn til hendes fisse. Jeg stak nu 3 fingre op i hende og hun gispede højt. Jeg masserede hendes fisse dybt og jeg kunne mærke at hun blev mere og mere liderlig af min behandling af hendes fisse. Nu kunne hun ikke modstå længere og hun vendte sig på siden lige som jeg havde gjort med ryggen imod mig. Hun trak ned i mine shorts, så min pik kom til syne og skubbede sin røv over imod mig. Hun bukkede benene lidt og kørte min pik langsomt og forsigtigt op i hendes fisse, hvor jeg havde spredt hendes skamlæber.

Imens hun stadigt holdte fast i min pik begyndte hun nu at presse hendes røv imod mig i bløde bevægelser, imens hun holdte øje med hendes børn. Jeg havde på dette tidspunkt glemt alt om dem og lå bare og nød hendes bevægelser. Langsomt kørte hun sin røv hurtigere og hurtigere imod min pik og jeg kunne mærke at hun nød det. Hun slap nu min pik og lod mig presse min pik helt op i hende. Jeg pressede den så dybt op i hende som jeg kunne og jeg kunne høre at hun nu lå og stønnede. Jeg forsatte med at kneppe hendes fisse med blandet dybe stød som blev udskiftet med nogle hårde stød op i hende en gang imellem….det var pisse dejligt at mærke hende og jeg kunne nu ikke selv lade være med, at stønne også…

Hun hviskede: ”hårdere….hårdere!” og jeg kørte pikken hårdt op i hende, så hun endte med at gispe højlydt. Jeg kneppede hendes fisse i hårde træk nu og kunne mærke at jeg ikke kunne holde meget længere, hvis det forsatte på denne måde. Hvad jeg ikke viste var at hun var ved at komme mig i forkøbet, for pludseligt kunne jeg mærke at hele hendes krop begyndte at ryste og febrislk pressede hun sit underliv og røv imod mig, hver gang jeg stødte min pik op i hendes…

Hun kiggede sig over skulderen og sagde at nu var det min tur til at komme og det var ikke en ting hun skulle sige 2 gange. Jeg pumpede nærmest hendes fisse nu og det gik ikke mange sekunder, før jeg sprøjtede min spærm op i hende og hun kom med et højlydt gisp igen…

Vi begge faldte nu sammen og lå helt stille imens min pik langsomt gled ud af hende. Vi rettede vores kroppe så vi igen lå på maven. Sveden glinsede i hendes ansigt og jeg kunne se at det var en dejlig og tilfredsstillende orgasme hun havde fået sig. Jeg selv var helt færdig også og heldigvis var vi nået og blive færdige, da begge unger kom løbende op imod os.

Anna rettede hurtigt sin badedragt og jeg fik trukket min pik tilbage ind i mine shorts og imens vi kiggede på hinanden grinte vi indforståede på hinanden og vi begge vidste, at det ikke var sidste gang, at vi skulle nyde hinandens selskab…

Forfatter: MRC

porno med danske piger