Tante ville have den

SPAR MANGE PENGE

Jeg opdagede at der lå et par sorte g- strengs trusser over sofaryggen, og nysgerrig som jeg var, måtte jeg jo lige snuse og rører dem. Det dunkede lidt i mit lem…

SEX I DAG?

Det var en lørdag morgen, og onkel var taget til fodbold. Han havde åbenbart glemt at han havde bedt mig hjælpe ham med haven. jeg var 20 år dengang, og min tante var 37. Hun ser for at sige det ligeud pisse godt ud, og der var ikke den herre i deres omgangskreds der ikke fik ståpik af hendes udseende. Slank og naturlig smuk, med den lækreste lille røv, og nogle små faste patter. Kl. var 8.45 da jeg ankom til deres hus, og vanen tro gik jeg bare ind. Huset var stort, så da jeg ikke lige kunne høre andet end kaffemaskinen som brummede, satte jeg mig ned i deres sofa.

Jeg opdagede at der lå et par sorte g- strengs trusser over sofaryggen, og nysgerrig som jeg var, måtte jeg jo lige snuse og rører dem. Det dunkede lidt i mit lem, men skyndte mig at ligge dem tilbage. Men for sent!! Tante stod nu i døren ind til stuen og spurgte hvad jeg havde gang i ? og hvad jeg egentlig ville der! Jeg måtte jo forklare om aftalen med onkel, og det andet kløjs jeg lidt i. Flov er ikke ordet, tusind tanker strøg igennem mit hoved. Løbet er kørt, tænkte jeg. Men fuldstændig Uforberedt gik hun frem mod mig, tog hånden op under sin korte nederdel og tog de trusser hun havde på af. Vil du lugte mere? Spurgte hun og smed dem over på mit skød. Jeg var helt rød i hovedet, og samtidig mega liderlig. Mit lem dunkede og dunkede. Hun strøg op i sofaen og skubbede mig længere ned, hun sad nu overskrævs på mit ansigt, så jeg havde hendes dejlige kusse lige i hovedet. Nu kunne jeg ikke holde noget som helst tilbage længere, jeg fik udløsning i mine bukser. Jeg kunne ikke nå at tænke en noget som helst, så begyndte at slikke hende. Hun vred sig over mit ansigt, og hun var drivvåd. Efter et par min flåede hun mine bukser af, så man kunne se mine spermfyldte boxershorts. Hun smilede på sin frække måde, og sagde ingenting. Hun gik til den i stedet, jeg havde for længst fået jern på igen. Hun satte sig på knæ foran sofaen, og begyndte at sutte min pik. Det var fantastisk, aldrig har jeg prøvet noget lignende. efter 5 min kom jeg i en kaskade i hendes mund. Hun slugte det hele, og mit blik må have været et syn for guder. Tante sagde stort set ingenting, men begyndte hurtigt at spille min pik igen. Så snart jeg var stiv nok, begyndte hun  at ride mig, jeg masserede hendes bryster uden på trøjen, for der havde jo slet ikke været tid eller kontrol til at få den af. Hun kunne det der, hun red løs på mig og var i fuld kontrol over mig, og det havde jeg ikke det fjerneste imod! (samtidig præger den dårlige samvittighed sig over for onkel). Men kneppes det skulle og ville hun. Jeg rev nu fat i hende og drejede hende rundt, løftede op i nederdelen og stak den ind bagfra. Hun stønnede blidt mens jeg oksede løs, og nød synet af hendes røv. Til sidst var den så spændt som en bue, og blev trykket af oppe i hende. Kæft hvor var det vildt og dejligt på samme tid. Hun drejede hovedet og smilede frækt, "så snakker vi ikke mere om det sagde hun". Jeg fik hurtigt bukserne på og vi aftalte at det var vores hemmelighed. Hun sagde jeg skulle smutte for i dag, og at hun nok skulle sige til min onkel jeg havde ringet mht. haven, men at jeg var blevet syg.

Vi har aldrig siden snakket mere om hvad der skete den dag, men onani fra min side er det blevet til mange gange efter den oplevelse.

porno med danske piger