På ferie med min mor

SPAR MANGE PENGE

På et tidspunkt kom billedet af min mor i den våde, gennemsigtige bikini, jeg blev vildt ophidset af tanken og spillede hurtigere og hurtigere…

Første gang jeg havde sex, var jeg 15 og på ferie med min mor på Cypern.

Min far og mor blev skilt, da jeg var 7, og jeg har boet med min mor lige siden.

Hun har haft et par kærester gennem årene, men de sidste par år havde der ikke været nogen, ikke nogen jeg kendte til i hvert fald.

Hun er sådan meget pæn, som man nu synes om sin mor. Altså, jeg havde jo set hende, når hun var i bad, og hun har faktisk en lækker krop af en på 37.God røv, ikke sådan konet, og virkelig lækre bryster, stadig faste og de sidder også næsten som på en model.

Selvfølgelig havde jeg haft tanken om at have sex med hende, men jeg turde alligevel ikke rigtig fantasere om det, når jeg spillede den af – synes det var lidt for ulækker at tænke på hende på den måde.

Derhjemme plejer jeg at tage en spiller hver dag – for det meste finder jeg en side med babes, når jeg sidder på mit værelse om aftenen.

Jeg har været lige ved at blive fanget af min mor et par gange, hvis hun har stukket hovedet ind på mit værelse for at sige godnat eller noget, men heldigvis har jeg nået at lukke siden ned og smide et tæppe henover pikken, inden hun har set det.

Det ka sgu godt være at hun har vidst, hvad det drejede sig om, men hun har i hvert fald ladet som ingenting.

Nå, vi var ankommet på hotellet, hvor vi havde et dobbeltværelse, og den første nat vi skulle i seng, havde hun taget tøjet af, så hun kun stod foran spejlet i trusser og bh, mens jeg lå på sengen og kiggede.Jeg fik vist gloet lidt for rigeligt, for hun fangede mit blik i spejlet og med et lille smil sagde hun "nå, er jeg pæn nok til at du vil følges med mig på stranden?".

Jeg blev pænt rød i kinderne, og mumlede hurtigt "ja,ja" og lagde mit hovede tilbage på puden.

Hun kom hen og lagde sig, lænede sig indover mig og satte et hurtigt kys på min pande, "godnat,skat", og vendte sig om på siden.

Jeg lå og kunne ikke rigtig falde i søvn og tænkte på, om jeg skulle gå ud på badeværelset og tage en spiller, men jeg var ikke sikker på, om min mor sov, så jeg blev liggende.

Efter noget tid faldt jeg endelig i søvn, men kun for at vågne midt om natten med vandpibe på.Jeg lå lidt og ventede på at den skulle lægge sig,så jeg kunne komme ud og pisse, men den blev stående.

Mine øjne havde vænnet sig til mørket, og jeg kunne se min mor havde taget tæppet af sig i varmen, så hun nu lå på ryggen ved siden af mig kun i trusser.

Mit blik gled ned over hendes krop, hendes bryster så lækre og runde ud, og jeg kunne ane revnen gennem hendes trusser – nærmest ubevidst havde jeg taget fat om min pik og lå og klemte lidt om den, og pludselig gik det op for mig, at jeg lå og blev godt kåd af at se på hende.

Jeg begyndte at file lidt frem og tilbage, mens jeg blev mere og mere ophidset, og så kom tanken – hvis jeg helt forsigtigt…hvis jeg kunne liste min anden over og røre ved det ene bryst.

Jeg holdt vejret, og førte min hånd hen over brystet – helt forsigtigt sænkede jeg hånden ned mod brystet og snittede brystvorten med et par fingre og flyttede den så hurtigt igen. Min mor sov tungt og rørte ikke på sig, så jeg prøvede igen. Denne gang lod jeg fingrene glide frem og tilbage over brystvorten et par gange, og den rejste sig langsomt.

Min vejrtrækning blev tung, og ivrig af successen flyttede jeg hånden ned over trussekanten, men uden at røre.

Uendelig forsigtigt sænkede jeg hånden og krummede den om trekanten mellem hendes ben.Jeg kunne tydeligt mærke skamlæberne gennem de tynde trusser, og min langemand lå i revnen mellem dem.

Langsomt prøvede jeg at køre fingrene længere ned mellem hendes ben, men i det samme fejede hun min hånd væk og vendte sig om på siden…helt stiv lå jeg musestille…var hun vågnet, havde hun opdaget, hvad jeg var i gang med ?

Jeg turde næsten ikke trække vejret, og lå i flere minutter uden at røre mig, men det lod til at hun sov tungt, så jeg rejste mig og gik ud og fik overstået tisseriet.

Tilbage i sengen lå jeg og tænkte over, hvad der var sket.Hvad fanden havde jeg haft gang i ?

Jeg havde ligget og ravet på min egen mor, nu måtte jeg styre mig.

Med de tanker faldt jeg i søvn, og vågnede først da min mor vækkede mig – hun havde været i bad og var i tøjet.

Jeg skævede til hende, var der noget fra nattens episode at spore ?

"Godmorgen, min skat, har du sovet godt – se lige at komme i gear, ellers når vi ikke morgenmaden", hun virkede ikke som om, hun havde opfattet noget af mit lille eventyr.

Jeg tog et hurtigt bad og kom i tøjet, og vi gik ned i hotellets restaurant og spiste morgenmad.

Vi havde pakket en taske med håndklæder osv, så vi gik direkte til stranden bagefter.

Min mor lagde sig med en bog, mens jeg lå på maven og slikkede sol og spottede piger. Mine tanker blev også ved at kredse om den foregående nat, og jeg blev mere og mere tændt af det og af alle honey’erne i bikini på stranden efterhånden som dagen gik.

Jeg havde jo også fået fyret godt op under sædproduktionen i nattens løb, men da der ligesom ikke var sket mere, var mine nosser godt fyldt.

Min mor rejste sig og spurgte, om jeg ville med i vandet, men jeg havde fået lidt for meget jern på, så jeg blev liggende på maven og sagde, at jeg ville vente lidt.

Jeg lå og fulgte hende med øjnene, mens hun gik ned til vandet, og tænkte at hun faktisk var lige så lækker, som mange af de unge piger på stranden.

Dagen inden vi var taget afsted, havde min mor været ude og købe et par nye bikiner, og den hun havde på nu, var vist lidt et fejlkøb. Den var helt hvid, og lige så snart hun havde været under, blev den nærmest gennemsigtig. Man kunne tydeligt se både brystvorterne og kussehårene igennem, og jeg så, at der var flere af mændende på stranden som også det.

Da hun havde pjasket lidt rundt, kom hun op igen og lagde sig ovenpå mig. Hun grinte og sagde, at jeg var en piveskid og at vandet var skønt, men jeg hørte slet ikke efter. Det eneste jeg kunne tænke på var synet af den gennemsigtige bikini og at jeg kunne mærke hendes brystvorter på min ryg.

Hun lagde sig på maven og løftede hofterne lidt og rettede på trusserne, og jeg tænkte at, hun lå som en pornobabe, der skal til at ha den bagfra.

Jeg kiggede på hende, mens hun lå og blevet tørret af solen, og der var kun en tanke i mit hovede. Jeg måtte ha en spiller, og det skulle være nu.

Jeg ventede lidt til jernet havde lagt sig, og så sagde jeg, at jeg havde hovedpine, så jeg ville gå tilbage til hotellet og tage et par piller.

"Du har sikkert ikke drukket nok,skat – skal vi bryde op og gå hjem ?", spurgte hun.

"Nej, bliv du bare", fik jeg sagt…rigtig hurtigt.

Hvis jeg ikke fik den spiller nu, ville jeg dårligt kunne gå.Mine nosser føltes som to betændte vabler på størrelse med fodbolde.

Jeg rejste mig og tog mit håndklæde og begyndte at gå tilbage mod hotellet, mens mine tanker kredsede om den forestående spiller.

Selvom jeg havde haft hånden i trusserne på et par piger, så var det aldrig blevet til mere, men selvfølgelig gik jeg som alle andre drenge på den alder og ventede på, at det skulle ske rigtigt….hele tiden.

Jeg tror, at 90% af min vågne tid gik med at tænke på sex.

Da jeg var kommet tilbage på værelset, smed jeg badebukserne, og lagde mig på sengen med et rejsekatalog.

Jeg fandt et par sider med babes i bikini, og begyndte at hive lidt i pikken for at varme lidt op…eller, det er løgn…for jeg var så varm, som man kan være…det var mere for at trække det lidt ud, så det ikke bare var tre ryk og en aflevering.

Da jeg havde ligget i en ti minutters tid, var min pik ved at eksplodere, og nu skulle det være.

Jeg gik ud på badeværelset og stillede mig under bruseren, mens jeg tog en flaske med hårbalsam og klemte en ordentlig klat i hånden.

Med lange,seje træk begyndte jeg at spille den af, helt oppe fra toppen af hovedet og ned til roden og op igen, mens jeg blev ved med at se alle pigerne fra stranden for mig. På et tidspunkt kom billedet af min mor i den våde,gennemsigtige bikini, og jeg blev vildt ophidset af tanken og spillede hurtigere og hurtigere. Det begyndte at rykke i nosserne og jeg støttede med den ene hånd på væggen, for nu skulle kanonen fyres af.

I det samme gik døren op og der stod min mor…."hej, skat jeg ville lige se om….." mit blik mødte hendes og hjertet fløj op i halsen på mig, mens jeg spjættede af forskrækkelse.

"U-undskyld" stammede hun helt rød i kinderne, drejede om på hælen og lukkede døren.

Fuck,fuck,fuck…fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck og mer fuck…pissegodt gået, der stod jeg med verdens stiveste blyant og kælede med mig selv med min mor som tilskuer. Jeg var så flov, at jeg ville være løbet ud i afløbet med vandet, hvis jeg kunne.

Hvad fanden skulle jeg nu gøre…jeg havde meget lidt lyst til at gå ud af badeværelset og se hende i øjnene, men på den anden side, hvis jeg blev stående for længe, troede hun måske, at jeg stod der for at gøre mig færdig, og det ville være lige så slemt.

Min pik var skrumpet ind til rosin, og jeg var næsten lige ved at tude. Ikke nok med at jeg lige havde haft det pinligste øjeblik i mit liv, men jeg havde ikke engang fået lettet trykket, og mine nosser var så sprængfyldte, at jeg dårligt kunne samle benene.

Jeg stod med lukkede øjne under bruseren og lod vandet løbe, mens jeg prøvede at tage mig sammen til at gå ud, da jeg hørte døren åbne igen.

"Skat…"

SEX I DAG?

Jeg åbnede øjenene og så min mor træde ind på badeværelset…uden tøj på!

I et hurtigt skridt var hun inde under bruseren sammen med mig.

"Det må du virkelig undskylde" sagde hun lavt, og prøvede at fange mit blik.

Hvis jeg var flov før, så var jeg totalt forvirret nu….

Hun tog min hånd og gav den et klem.

"Du må ikke være flov, det er helt naturligt, og jeg tænkte mig heller ikke om", sagde hun, "du er ved at være stor, og du er begyndt at få behov"….

Jeg kiggede forsigtigt op og mødte hendes øjne.

"Har du nogensinde været sammen med en pige…sådan rigigt"? spurgte hun.

Jeg rystede på hovedet.

"Kunne du tænke dig at prøve det…med mig ?", hun sank en klump.

Mens hun talte, havde hun ført min hånd op og lagt den på sit ene bryst, så jeg kunne mærke brystvorten kilde i håndfladen.

Igen fløj mit hjerte op i halsen, men denne gang var det af en helt anden grund.

Jeg stirrede på hende i en blanding af forvirring og håb, og jeg kunne mærke min pik begyndte at rejse sig igen.

Jeg nikkede og stammede "ja", og min mor rykkede tættere på mig, mens hun lod den ene hånd glide ned af min mave og fandt min pik.

Hun hulede hånden om den, og begyndte at spille den i lange, blide tag.

Den føltes stivere end den nogensinde havde været før, og jeg begyndte at ånde tungt.

Langsomt sank hun ned på knæ, mens hun stadig gned på min pik.

Da hun var helt nede,så hun op og fandt mit slørede blik,åbnede munden og lod tungen glide helt nede fra roden og op ad pikken.

Lige før hun nåede strengen, stoppede hun et par sekunder, og med tungespidsen slikkede hun strengen langsomt op til pikhovedet.

"Ååååååååhhhhhhhhhhhh",stønnede jeg og lænede mig fremover og støttede med begge hænder på væggen – milisekunder fra at komme, men hun fjernede tungen og løftede sin åbne mund henover pikhovedet.

I et hurtigt hug sænkede hun munden over min pik og med læberne tæt omsluttet tog hun den længere og længere ind.

Stadig med læberne tæt omkring pikken løftede hun hovedet helt tilbage så kun læberne berørte pikhovedet, og så langsomt ned til roden igen.

Hver gang hun kom op til pikhovedet, masserede hun strengen med tungen og lod den danse henover hovedet, før hun lod læberne synke ned over pikken igen.

Jeg kunne kun tænke en tanke – det her var det fedeste i Verden, og jeg ville ønske, at det øjeblik kunne blive ved for evigt, men efter et minut, måske to, begyndte min ben at sitre, og mine nosser trak sig sammen.

"Aaaahhhh…aaahhhh…aaahhhhh", gispede jeg, mens jeg kunne mærke udløsningen komme.

Min mor kiggede op på mig, da hun kunne mærke, at jeg var ved at komme, og nu holdt hun pikken så langt inde, at læberne bevægede sig omkring midten af skaftet.

SPRØØØØØØØØØØØJT……jeg skød den første ladning af – det føltes tykt som tapetklister og blev ved i flere sekunder.

"Ååååååååååårhhhhhhhhhh", jeg brølede ladningen i munden på min mor, sprøøøøøjt…næste ladning, igen føltes det som flere deciliter.

Sprøøøjt…sprøøjt….sprøjt…sprøjt, langsomt begyndte min udløsning at ebbe ud, og jeg sank sammen på gulvet med ryggen op mod væggen.

Min mor var fulgt med og lænet sig forover, så min pik stadig var inde i munden på hende, og nu trak hun sig langsomt tilbage, og slikkede rundt om hovedet og ned af skaftet og tilbage om hovedet igen.

Til sidst løftede hun hovedet og smilede til mig, "det var vist lige hvad, du havde brug for, skat – kom lad os lægge os ind på sengen".

Hun hjalp mig på benene, og jeg vaklede ind og smed mig på sengen.

"Jeg skal lige skylle efter", sagde hun og stillede sig med ryggen til mig foran minikøleskabet.Stadig nøgen bukkede hun sig efter en danskvand og flashede sine skamlæber,der var lige så indbydende at se på som nogen pornobabe, jeg havde set på nettet.

Da hun havde drukket, lagde hun sig ved siden af mig, og spurgte, om jeg ville ha en tår.

Jeg var så udmattet, at jeg kun kunne ryste på hovedet, og sekundet efter sov jeg.

Hvor længe jeg havde sovet ved jeg ikke, men da jeg vågnede, lå hun stadig ved siden af mig, og med hånden kælede hun mig op og ned af maven.

"Nå, velkommen til overfladen", sagde hun og så mig dybt i øjnene.

Hendes hånd bevægede sig ned af min mave igen og forsatte ned over min pik til nosserne, som hun ridsede helt blidt med neglene.

Min pik reagerede prompte, og min mor så på mig og sagde "jeg regnede med, at det ville gå hurtigt før, men det ser ud til, at du er klar igen ?"

Jeg lod blikket glide ned over hendes krop, standsede ved hendes strittende bryster, og forsatte ned til hofterne, stirrede sultent på revnen mellem hendes ben, før jeg mødte hendes blik og svarede "ja, helt sikkert".

"Det håbede jeg også", sagde hun, "forstår du, jeg har jo også behov, og nu da vi har taget hul på det, kan vi jo godt blive ved lidt endnu".

Hun gned stadig på min pik, som var ved at være helt oppe igen, og sagde "mine bryster har altid været meget følsomme og nogen gange da jeg ammede dig, var jeg lige ved at komme, så dejligt suttede du på mine bryster – vil du gøre det igen ?"

Om jeg ville….?

Jeg nikkede bare, og hun lagde sig om på ryggen.

Jeg lagde mig halvt ind over hende og satte læberne om det ene bryst. Jeg kørte tungen henover brystvorten, som blev stiv.

Min mors vejrtrækning blev tungere, og hun buede ryggen opad som om hun ville presse brystvorten længere ind i munden på mig.

Jeg skiftede over til det andet bryst og gav det samme behandling og min mor åbnede munden halvt og stønnede svagt.

Min hånd lå på hendes mave, og hun tog den og skubbede den ned mod sit skød, "Rør…rør ved mig" sagde hun hæst.

Jeg lod min hånd glide det sidste stykke ned gennem hårene.

Min mor spredte benene og jeg lod hånden glide længere ned til jeg ramte skamlæberne.

Med det samme gled min langemand ind i revnen, for hun var sjaskvåd….min mor, sjaskvåd fordi hun ville ha sex med mig…

jeg blev så ophidset, at jeg næsten ikke kunne trække vejret.

Jeg trak fingeren lidt ud igen og så stak den så lidt ind – prøvede at køre den op og ned langs med skamlæberne.

Jeg viste godt, at der var noget der hed klitoris og havde også set de sædvanlige billeder i skolen, men det ville være løgn at sige at jeg vidste nøjagtigt hvor den var….men det opdagede jeg.

Nærmest lidt tilfældigt trak jeg fingeren op gennem revnen og lige inden jeg nåede trekanten af hår ramte jeg en lille, hård dims.

Samme sekund jeg kørte fingeren henover den, stønnede min mor "åååhh,jah,jah" og skød hofterne længere ned mod min hånd.

Aha…så det var der den var, tænkte jeg, og lod fingeren glide ned over den.

Igen stønnede hun "ååhh,ja,hmmmmmmm".

Jeg kørte fingeren op og ned over hendes klitoris, og hun spredte benene endnu mere, og hendes hofter begyndte at vugge i samme takt, som jeg bevægede min finger.

Hun hvæsede gennem tænderne "fhhhhhhhhh" og begyndte at stønne "Ååååh….ååååhh….ååååhh…ååååhh ja, hvor det dejligt".

Hun drev af saft og hofterne gik op og ned – hvis jeg bevægede fingeren længere ned og ind i revnen, løftede hun sit skød op mod min hånd, mens hun hvæsede og stønnede og ind imellem udstødte små hvin gennem næsen.

Hendes bryster hævede og sænkede sig mens hun stønnede, og brystvorterne stod stift op – jeg satte læberne over den ene brystvorte igen og slikkede på den, mens jeg sugede.

Nu blev hun helt vild "åh,jah,åh,jah….", hun hev mig ind over sig, og lagde benene om ryggen på mig," kom, jeg vil mærke dig nu".

Hendes hånd fandt vej til min pik, og hun nærmest trak den hen til revnen.

Og så sank jeg ind….for første gang i mit liv kom min pik ind i en fisse…

Jeg begyndte at pumpe løs som en glad kanin, men min mor foldede hænderne bag min nakke og trak mit hoved hen til sit, "rolig, rolig" hviskede hun, "ellers er det overstået om et øjeblik".

Hun løftede hovedet en smule og kyssede mig – først bare på læberne, men meget hurtigt mærkede jeg hendes tungespids glide ind i min mund og vikle sig rundt om min.

Sådan lå vi og snavede, mens hun fik mig ned i tempo til jeg lå og stødte i lange seje stød. Hun bevægede sine hofter, så jeg kom næsten helt ud og så stødte helt ind igen.

Hun flyttede sine hænder ned på mit bryst og skubbede mig af sig – "læg dig på ryggen, skat".

Lydigt vendte jeg mig og hun fulgte efter, satte sig overskrævs på mig og førte min pik ind mellem benene.

Langsomt sank hun ned over den, og jeg lagde mine hænder på hendes hofter.

Hun red langsomt og rytmisk næsten uden at løfte sig, så hendes klitoris hele tiden gned frem og tilbage på stykket lige over pikken.

Hendes hofter begyndte at bevæge sig hurtigere og hun stønnede med lukkede øjne.

Efter kort tid kastede hun hovedet forover og hun udstødte et "Ååååååååhhhhhh,jeg kommer nu, jeg kommer nu,åååååhhhhhh, ååååhh, åååååhhhhh,åååååhhh,ååååhhhhh,og så sank hun sammen oven på mig.

Nå, tænkte jeg, så er det bal forbi. Ikke fordi det gjorde så meget – jeg havde jo fået noget så eftertrykkeligt allerede, men jeg var 15,fik fisse for første gang, og var smaskliderlig stadigvæk.

Jeg havde nu ikke noget at bekymre mig over, for da vi havde ligget lidt, pustede hun mig i øret, og hviskede "så ligger du der og kan en hel masse stadigvæk – det må vi vist gøre noget ved".

Hun satte sig op på min pik, som stadig var oppe i hende og stenhård og begyndte at ride på den.

Helt i bund og så helt op så kun hovedet var indenfor, helt i bund og op igen.

Jeg prøvede at bevæge mine hofter, men kunne ikke finde rytmen, så min mor lagde en hånd på min mave og holdt mig nede, mens hun vuggede på spidsen af min pik og masserede pikhovedet med kussen.

Hold kæft hvor var det godt, jeg blev helt vild – jeg strammede mit greb om hendes hofter og forsøgte at trykke hende ned over pikken, men hun rystede på hovedet – "nixen bixen, det er mig, der bestemmer farten", sagde hun, spændte imod og vuggede videre med kun pikhovedet indenfor.

"Åååååååårrrhhhhhh" – Jeg begyndte at stønne dybt og langtrukkent, og hun svarede ved at bue ryggen nedad, så min pik nærmest gled ind og ud af hende på langs med revnen.

Jeg kunne mærke hendes klitoris glide op og ned af skaftet, og hun begyndte at klynke – "hhhmmuu, hhhmmmmmm,nu jeg kommer igen, huuuuuu,huuuuuu".

Hun kom ud af sin egen rytme, og trykkede sig længere og længere ned over min pik, stønnende og klynkende.

Det var mere end jeg kunne klare – for anden gang den dag begyndte det at snurre i nosserne, og så kom det – jeg mærkede hvordan det rykkede i pikken, da jeg sprøjtede en ladning sæd i min mors fisse, og så igen, og igen, og igen – det var så godt, at det næsten gjorde ondt.

Så var jeg også færdig – helt færdig. Jeg kunne ikke have været mere færdig, hvis jeg havde løbet to marathoner i træk.

"Så kan vi vist godt sige, at du har fået, hva skat", sagde min mor, og rullede sig om på sengen ved siden af mig.

porno med danske piger