Med mor på stranden

SPAR MANGE PENGE

Nu kunne jeg mærke hendes ene hånd begyndte at fiske min pik ud af mine bukser, så rykkede hun tættere på mig igen, og pludselig kunne jeg mærke hvordan min pik…

Jeg er en ung fyr på 19, jeg bor stadig hjemme hos min mor, min mor og far blev skilt for 8 år siden, han havde fundet en ny kvinde som han mente var mere spændende en min mor.

Min mor er 38 år, hun er omkring 165 cm høj, og vejer ca. 75 kg, hun har, hvis i spørger mig, en superlækker krop, med en røv der får de fleste mænd til at vende sig efter hende på gaden, og et par pæne store bryster, noget jeg selvfølgelig har lagt mærke til når jeg har set hende i badedragt eller undertøj.

Jeg selv er som sagt 19 år gammel, i lære som elektriker, jeg er 180 cm høj og vejer 90 kg, jeg er helt almindelig af bygning, jeg har altid været en slags ”mors dreng” men det har jeg det helt fint med at være.

Jeg begyndte at lægge mærke til min mor da jeg var omkring 14 år gammel, og jeg har ikke sjældent drømt om hende når jeg onanerede, og jeg har også, desværre uden held, forsøgt at få et glimt af hende når hun var nøgen, men hvor hurtigt det skulle ændre sig vil jeg fortælle om her.

Historien her er ca. 1 måned gammel, og startede en af de første sommerdage hvor det var vejr til at tage til stranden, min mor havde spurgt om vi ikke skulle tage af sted i det gode vejr, og den var jeg helt med på.

Da vi kom ned til stranden, var der ikke ret mange mennesker, men det var jo også en af de første dage hvor vejret var til at tage på stranden i, vi fandt hurtigt en tom gryde der lå lidt afsides som vi kunne ligge og slikke sol i, min mor havde som sædvanligt en badedragt på, og jeg havde mine badeshorts på, jeg var nødt til at lægge mig på maven, det ville jo være pinligt hvis min mor så at jeg lå med en stå pik.

Efter lidt tid spurgte hun om vi ikke skulle gå en tur i vandet, jeg mente at det stadig var lidt for koldt, men blev dog overtalt til en lille tur, på vejen derned, kom jeg til at gå bag ved min mor, og havde dermed udsigt til verdens bedste røv, min pik begyndte at røre på sig igen, men heldigvis var der ikke mange mennesker på stranden, og min mor gik forrest så hun ikke kunne se bulen i mine badebukser.

Vandet VAR koldt, men nu skulle vi altså ud i det mente min mor, stille og roligt gik vi ud i vandet, og da vandet gik os til livet dykkede min mor ned under vandet, jeg fulgte hendes eksempel, og efter et par minutter føltes vandet ikke så koldt mere, og vi begyndte at pjatte med hinanden, ved først at sprøjte vand på hinanden, men pludselig kom min mor hen og skubbede til mig så jeg røg helt under vandet, men jeg udnyttede det til min fordel og dykkede hen til min mor, uden hun så det, løftede jeg hende op af vandet, og slap hende så hun selv røg under vandet, da hun kom op igen stod vi begge og grinede.

Min mor begyndte at bevæge sig hen imod mig igen, men denne gang var jeg forberedt på hvad hun ville, så da hun hoppede op imod mig greb jeg hende i stedet for, så hun endte med et ben på hver side af livet af mig, det gjorde alligevel at jeg fik overbalance, og vi væltede begge to om og ned under vandet.

Mens vi lå og rodede under vandet, blev jeg pludselig opmærksom på at hendes skridt kørte ned over min pik, så jeg igen begyndte at få ståpik, det var som om at min mor også kunne mærke noget, der gik et par ekstra sekunder inden hun slap mig, og da vi kom op til overfladen igen kiggede hun lidt mærkeligt på mig.

Vi fortsatte med vælte hinanden om, og flere gange kunne jeg mærke hvordan min pik og hendes skridt mødtes, det var som om at det varede længere og længere tid inden vi slap hinanden, og på et tidspunkt hvor min mor kastede sig hen imod mig, var jeg forberedt på det, så jeg greb hende i luften og sank sammen i mine knæ, så hun kom til at sidde overskrævs på mine ben, og med min stive pik presset direkte mod hendes skridt.

Der var ingen af os der tog initiativ til at rejse os, til gengæld kiggede vi hinanden dybt i øjnene, mens vores læber mødtes i et kys, det ene kys blev til flere, og nu kunne jeg mærke hvordan min mor var begyndt at bevæge sit skridt mod min pik.

”Hvad er det jeg kan mærke? er det din tissemand der er blevet stiv? Er det mig der har gjort det?

”ja, det er jeg bange for at det er mor, undskyld”

”Det skal du bestemt ikke undskylde skat, det tager jeg som en kompliment, det er længe siden jeg har mærket en stiv tissemand”

”Jeg kunne bare ikke undgå at den blev stiv, efter den vandkamp vi lige har haft gang i”

SEX I DAG?

”Jeg synes at det er dejligt at mærke, at min søn kan blive hård og stiv af at lege med sin gamle mor”

”Mor du er ikke gammel, jeg synes du er dejlig og smuk”

”Tak skal du have skat, prøv lige at vente lidt”

Min mor flyttede sig lidt væk fra mig, og nu kunne jeg mærke hendes ene hånd begyndte at fiske min pik ud af mine bukser, så rykkede hun tættere på mig igen, og pludselig kunne jeg mærke hvordan min pik blev ført op i noget vådt og varmt.

”Kan du lide det her skat?

”Ja mor det føles dejligt, er jeg virkelig oppe i dig, eller kan du et eller andet tricks så det bare føles sådan?”

”ja min skat, du er oppe i mig, skal jeg rejse mig igen?”

”Nej, nej, mor helst ikke, det er dejligt det her”

”Mmmm det synes jeg også skat”

Min mor begyndte at bevæge sig frem og tilbage på min pik nu, mens vi kyssede hinanden, efter et par minutter sagde hun.

”Jeg ved godt det er dejligt det her, men jeg synes at vandet er ved at være for koldt, skal vi ikke gå op og tørre os i solen, og så tage hjem og fortsætte det her?”

”Jo mor, jeg synes også at det er ved at være koldt, selvom det her er det bedste jeg nogensinde har oplevet”

Da vi gik op af vandet igen, havde jeg stadig ståpik, jeg håbede bare ikke at nogen ville opdage det.

Da vi kom tilbage til vores plads i gryden, lagde vi os ned på tæppet igen, jeg lagde mig ned på ryggen denne gang, mens min mor lagde sig på siden, mens vi lå der snakkede, grinede og kyssede lagde min mor sig oven på mig igen, jeg trak mine badebukser lidt ned om lårene, så min pik var ude i det fri, min mor trak sin badedragt lidt til side, og satte sig ned over min pik igen.

”Åh mor, jeg kunne altså ikke vente med at mærke dig igen til vi kom hjem”

”Jeg ved hvad du mener skat, det kunne jeg heller ikke, kom så du skal kneppe mig”

”Ja mor, det her er en drøm der går i opfyldelse for mig”

”Åååååhhh ja min elskede skat, det er det også for mig, jeg har længe drømt om at gå i seng og elske med dig”

Jeg begyndt at kneppe min mor nede fra, og vi fandt hurtigt ind i en dejlig rytme, jeg kunne mærke at der ikke ville gå lang tid før jeg ville komme.

”Uuuuuuhhh mor, du får mig snart til at komme”

”Ååååååhhh det er helt i orden skat, du skal bare komme, jeg vil gerne have at du sprøjter op i mig”

”Jaaaah mor, det sker nu, jeg kommer, jeg sprøjter min sæd op i dig nu”

”Oooooohh hvor er det dejligt skat, jeg kan mærke at du bliver stor nu, kom så sprøjt op i mig, sprøjt din dejlige sæd op i din mors fisse”

”Jaaaahh mor her kommer det, jeg kommer op i dig nu jeg sprøjter min sæd op i din dejlige fisse, åååååhhhhh ja mor, aaaaahhh kan du mærke det? jeg sprøjter dybt op i dig, åååhhh ja, åh ja, hvor er det bare dejligt”

”Ååååååååhhhh ja min skat, jeg kommer også nu, jeg kan mærke at du kommer, jeg kan mærke min søn sprøjte sin dejligt tykke sæd op i mig, ooooohh ja, sprøjt det så langt op i mig du kan, jeg elsker dig, åååhh ja, åååh bliv ved med at sprøjte i mig, uh hvor er du dejlig min skat”

Efter at vores fælles orgasme havde lagt sig, blev min mor liggende oven på mig, med min pik i sin dejlige fisse, jeg havde heller ikke lyst til at trække mig ud af hende igen, hun var uden tvivl den dejligste kvinde jeg nogensinde havde haft sex med.

Efter ca. 5 minutter, gled min pik ud af min mor igen, vi fortsatte med at kysse og kramme, i noget tid endnu, før vi blev enige om at pakke sammen og tage hjem for at fortsætte vores leg der.

Det er nu en måned siden vi havde denne oplevelse, jeg er flyttet ind i min mors soveværelse, og vi dyrker hed sex stort set hver eneste dag, vi kan bare ikke få nok af hinanden, hverken i eller udenfor sengen.

porno med danske piger