Sammen med Mormor & Morfar

SPAR MANGE PENGE

Denne hurtige og hårde ridning af min pik, gør jeg ikke kan mere. Alt imens min Mormor stønner i takt med hun rider mig, så kan jeg ikke holde min ladning tilbage og med et “FUCK”…

Hej alle sammen – Jeg har længe gået med en meget stor hemmelighed, så da jeg faldt over Erotikmix’s Novelle samling, så jeg min mulighed for at fortælle det jeg har holdt inde et par år.

Lad mig starte med begyndelsen: Jeg har haft en meget besværlig barndom, hvor mine forældre blev skilt tidligt og jeg boede ved den éne og så den anden. Derfor var jeg en del hos min Mormor og Morfar, som lod mig bo hos dem i måneder af gangen. Jeg elskede det, da de boede i yderkanten af den lille by hvor jeg boede, men havde en stor grund med et lille hobbylandbrug. Dejligt idyl og der kunne jeg slippe væk fra omhverden og mine forældre.

Men til min historie. Jeg var lige fyldt 19, havde slået op med min længerevarige kæreste, som hidtil var den eneste jeg havde haft sex med. Jeg var taget ud til min Mormor og Morfar får at slappe af hen over påskeferien og for at komme lidt væk fra det hele. Min Mormor var 62 år og min Morfar var 65. De havde været sammen hele deres liv, men var stadig utroligt friske og udadvendte. Min Mormor er ca. 160 høj, med mellemstørrelse røv og små bryster. Pæreformet uden at være tyk. Min Morfar er ca 190 høj og alm bygget, med tydlige tegn fra et liv med manuelt arbejde.

Efter vi havde fået vores middagsmad den ene dag, så satte jeg mig op på første sal foran computeren og surfede lidt rundt. Mormor og Morfar tøffede rundt nedenunder og i haven. Efter jeg kedede mig lidt, kiggede jeg rundt hvad der lå på computeren. Efter lidt tid, søgte jeg efter billeder og videoer og endte i en mappe der hed: Arbejde. Her lå der 5 videor og ca. 30 billeder. Jeg blev nysgerrig hvad det kunne være og åbnede det første billede. Her stod min Mormor i et lille frækt stuepige kostume!! Jeg var helt oppe og køre og min interesse var vakt. Jeg gik alle billederne igennem, som endte med min Mormor på alle fire i sofaen i stuen, samtidig med hun havde sin ene finger i røven. Jeg var ophidset og lillemand var STIV. Jeg kunne næsten ikke vente med videorne, så bukserne kom af og pikken i min hånd. Den første video var en onani video med min Mormor, som i ca. 4 minutter lå på sengen, onarnerede og stønnede højlydt. SWEET! Anden video var et blow-job af min Mormor til Morfar. Jeg var lidt chokeret over at se Morfar’s pik… Den var sku stor! 3. video var et kort cumshot på Mormors patter og sidste video var Mormor og Morfar i doggy-style, hvor Morfar i ca 2 minutter HAMREDE sin store pik ind i Mormor. Hun stønnede og skreg næsten under hele akten, og det endte med at jeg kom, ca. samtidig med Morfar. Jeg var godt tilfreds og var sikker på at jeg nok skulle få dem kopieret inden jeg smuttede igen, samt spille pik til det et par gang mere inden jeg smuttede om et par dage.

Samme aften var der aftensmad og jeg syntes at stemningen var lidt underlig. Både Mormor og Morfar sagde ikke meget og det hele var lidt underligt. Efter maden fik vi et par øl og spillede lidt kort. Igen blev der ikke sagt meget og jeg blev lidt urolig. Efter min Morfar’s 5 øl, så kunne jeg se at han tog mod til sig og spurgte så: “Så du fik set vores videoer?” ….. Jeg blev KOKS-rød i hovedet og sagde ikke noget i et par sekunder….. Jeg var mundlam. Min Mormor kom over og sagde: ” Ja, du havde ikke lukket døren helt og jeg gik op for at spørge om du kunne hjælpe i haven. Jeg så du sad og så vores videoer. Ja, jeg hørte lyden ude på gangen.” Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige og tog en STOR mundfuld øl. “Vil du have noget stærkere?” spurgte Morfar. Jeg nikkede, han hentede whiskeyen og jeg tog et ordentligt dram. “Kunne du lide dem? Du virkede MEGET glad for dem!” sagde Mormor med et lille smil. “Jeg så på til du var færdig.” sagde hun så. Jeg tog mod til mig og sagde: “Jeg ville ikke snage, men fandt dem og var liderlig. Det skal ikke ske igen!” Mormor og Morfar kiggede på hinanden og Mormor sagde så: “Vi vil meget gerne lave en mere, men Morfar kan ikke både filme og kneppe mig. Måske havde du lyst til at operere kameraet?!” Jeg kiggede blankt ud i luften. Tøvede lidt, men nikkede herefter. “Godt, så lad os gå ovenpå!” sagde Mormor og tog min hånd.

SEX I DAG?

De næste par minutter er lidt slørede, men det næste jeg husker er at Mormor at allerede halvt afklædt og Morfar er nøgen. Jeg står med kameraet i hånden og stadig med et måbende udtryk. I dette øjeblik fjerner Mormor BH’en og hendes meget pæne og lidt hængede bryster kommer til syne. “WOW” tænker jeg of tænder kameraet. Så bukker hun sig forover og tager underbukserne af. Hendes vel behåret fisse er blåttet og jeg er HÅRD. Heldigvis for mig har jeg cowboy-bukser på og den kan nogenlunde gemmes. Jeg kigger over på Morfar som også er tændt. Igen ligger jeg mærke til hans store pik. Den var i hvertfald større end min og jeg husker at tænke, at Mormor må virkelig kunne tage en stor pik. Mormor ligger sig på sengen, Morfar kravler op på hende, kigger på mig og siger: “Kører kameraet?” Jeg nikker og rykker mig lidt så jeg kan se det hele. Morfar stikker den langsom op i Mormor, mens hun klynker en smule, men så går over i et lettere glædes støn. Så tager Fanden, ved min Morfar som begynder at virkeligt “gennem-kneppe” Mormor. Jeg er rystet, fascineret og liderlig på samme tid. Jeg kigger kun på hvordan min Morfar støder sin enorme pik i bund på min Mormor’s behåret fisse imens de begge stønner. Efter ca. et minut få jeg øjenkontakt med min Mormor, som smiler til mig og holder øjenkontakten. Herefter kommer der et par hårde stød fra Morfar, som derefter udbrøler et støn og stopper med sin afstraffelse af Mormor’s fisse. Jeg kigger på min Mormor og har slet ikke lagt mærke til at kameraet på dette tidspunkt peger mod jorden og jeg højstsandsynligt ikke har optaget en skid. Min Morfar kravler af min Mormor, imens jeg kan se sæden og diverse safter drive fra fissen på min Mormor. Her siger min Morfar så til mig: “Fik du det? For jeg kan ikke lige med det samme igen.” Jeg er forstenet og nikker dog, selvom kameraet stadig peger mod jorden.

Min Mormor rækker ud efter et lille håndklæde og tørrer sin fisse et par gange. Min Morfar kommer over og tager kameraet ud af min hånd. “Skal du være stjenen i den næste optagelse?” siger min Morfar og kigger over på min Mormor. Jeg ANER ikke hvad jeg skal sige og er som forstenet. Mormor sætter sig på sengekanten og siger så: “Kom herover!” med en sød hviskende stemme. Jeg gør dog intet og er stadig som forstenet. “KOM HEROVER NU!” siger hun så med en meget bestemt stemme. Jeg går over til hende og hbun meget stive pik er stadig gemt af bukserne, men lige ud foran hendes ansigt. “Tag din trøje af.” siger hun så imens hun rækker ud efter mine knapper i bukserne. Jeg kaster T-Shirten næsten over mit hoved samtidig imens Mormor knapper mine knapper op og trækker ned i mine bukser. Der står min pik så lige direkte ud i ansigtet på min Mormor, og jeg bliver igen knald-rød i hovedet. Hun ligger sin hånd om den og kigger på mig. “Den er pæn. Og den er større end jeg kunne se på den da du ornanerede.” Jeg sagde intet, men husker at hun havde et meget intenst blik og holdte øjenkontakt imens hun langsomt kørte min pik frem og tilbage.

Pludselig rejser Mormor sig op, trækker mig rundt og nærmest KASTER mig på sengen. “Jeg kan se at du vist ikke kan gøre meget af arbejdet!” Herefter kravler hun hen over mig og sætter sig på mine ben, så min pik er lige ud foran hendes fisse. Jeg var ved at sprænge og kunne kun tænke på hvor meget jeg gerne ville kneppe hende. Hun smiler til mig imens hun piller ved sine brystvorter. De bliver længere og jeg kan se at hun niver i dem. “Jeg knepper dig kun på én betingelse.” siger hun så. “At vi deles om alt! Og holder dette hemmeligt!” Jeg nikker hurtigt og Mormor kaster et blik over på Morfar som har kameraet klart. Mormor slikker på sine fingre, piller sig i fissen for at gøre den lidt våd og kravler herefter op over min pik. Hun tager den i hånden, peger den mod sin fisse og begynder at sænke sig ned over den. Jeg er ligger helt stille, men inden i mit hovede farer tankerne igennem. Hun glider helt i bund og udstønner et lille Mmmmmm….. Hun kigger på mig imens min pik er helt opslugt af hendes meget våde fisse. Jeg husker at den var meget varm og meget våd. Hun tager mine hænder og putter dem på hendes patter. “Du må gerne nive, ælte, og trække godt i dem. Det tænder mig!” siger hun så. Hun begynder at ride mig og jeg kan huske at jeg tænker på; at dette bare ikke sker. Jeg har endnu ikke gjort noget ved hendes bryster selvom jeg ikke har flyttet mine hænder. Efter kort tid tager hun sine hænder uden på mine og begynder at ælte hendes bryster. Allerede nu KÆMPER jeg for ikke at komme, da jeg IKKE vil have at dette skal ende. Hun fjerner sine hænder igen og som helt af sig selv, så begynder min hænder at arbejde på hendes vorter. De er lidt længere end dem jeg var vant til, men stadig hårde og strittende.

Nu retter Mormor på sin krop, jeg slipper hendes bryster og hun kigger mig i øjnene med et lille smil. Herefter begynder hun at hoppem op og ned på mit underliv, alt imens min pik boller hende både hårdt og dybt. Efter et par minutter af denne hurtige og hårde ridning ag min pik, kan jeg ikke mere. Alt imens min Mormor stønner i takt med hun rider mig, så kan jeg ikke holde min ladning tilbage og med et “FUCK” skyder jeg den dybt op i min Mormor. Hun stopper med at ride mig, kigger på mig og smiler. “Du er ikke helt uden evner.” siger hun så imens hun smiler til mig. Jeg er fuldstændig ovenpå og smiler bredt. Jeg kigger på min Mormor imens hun står op i sengen, igen med sæd og safter drypper fra hendes fisse. “Vi er dog ikke færdige endnu,” siger hun og kigger over på min Morfar. Jeg kigger ligeså overpå ham og ser at han sætter kameraet på kommoden og vender sig om mod os igen. Hans store pik er nu stiv igen og han går over til sengekanten imens han ornanerer let på den. “Vi deler alt. Ikke?” siger Mormor så. Jeg kigger op på hende igen og er ikke helt sikker på hvad der skal ske. Hun tager fat i mine hænder imens hun rejser mig op så vi begge sidder på sengekanten. Hun smiler til mig og siger så: “Jeg vil gerne have at du sutter Morfar’s pik” Jeg er rystet, men før jeg ved af det, så står Morfar foran os, Mormor har taget min hånd og lagt den op på hans lem. Hun bruger min hånd til at ornanere hans pik og kigger på mig igen. “Slap af. Vi skal nok hjælpe dig. Og tro på mig når jeg siger at dette bliver frækt.” Jeg kigger på min Morfar’s pik og kan nu mærke hans hånd på mit baghoved. Han presser let og langsomt mit hoved nærmere hans lem, stadig mens Mormor bruger min hånd til at ornarere den frem og tilbage. Jeg ved til den dag i dag, stadig ikke hvorfor, men jeg åbner min mund og ligger mine læber omkring hans store pik. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre, men Morfar presser nu sit lem frem og tilbage i min mund, uden at jeg gør andet en at følge med. Mormor rejser sig op og jeg lader min hånd falde væk fra pikken, stadig som den kører langsomt ind og ud af min mund. Mormor kommer tilbage med kameraet og filmer mig med Morfar’s pik i min mund. “Du har set et par porno-filme før. Så du ved vel godt hvordan man kan sutte en pik. Ikke?” siger hun til mig og smiler bag kameraet. Her har min mund været om Morfar’s pik i ca. et minut og jeg starter nu med at bruge tungen på pikhovedet stadig mens Morfar mundknepper mig blidt. Jeg husker at den var varm, stor og jeg kunne mærke hans blodåre på mine læber.

Efter 5 minutter sutter jeg det bedste jeg kan. Jeg ved ikke om det var et godt blowjob, da det var mit første, men Morfar havde et sagligt smil på læben. Jeg kan mærke at min pik igenn er ved at blive stiv og jeg kan huske at jeg tænker på om jeg måske kunne være biseksuel. Morfar stopper mig pludselig og tager pikken ud af munden på mig. Han tager kameraet fra Mormor, som går på knæ og tager min pik i munden. Hun sutter hårdt og dybt, imens min pik bliver stivere og stivere. Da den igen er ved fuld mast, så lægger Mormor sig op på sengen igen og siger næsten beordrene til mig “Du skal nu slikke mig!” Hun spreder sine ben og jeg tager plads imellem dem. Jeg husker at jeg tænkte på hvordan den smagte og næsten kastede mig ned i hendes fisse. Den smagte FREMRAGENDE!! Jeg slikkede det bedste jeg havde lært og slurprede alle hendes safter i mig. Efter et kort øjeblik kan jeg se at Morfar går over til kommoden, tager et kondom på og hiver en flaske glidecreme frem. Jeg vidste udemærket godt hvad der skulle ske og gjorde mig klar ved at sætte mig op på mine knæ uden på nået tidspunkt slippe Mormor’s fisse med min tunge.

Morfar placerede sig bag mig og trækte min røv lidt ud, så den stikkede lige ud i luften. Mormor rykkede med ned, så jeg stadig kunne slikke hende og så kunne jeg mærke det kolde glidecreme mod mit anus. Jeg var meget nervøs, men var mærkeligt nok klar til det Mormor. Hun kiggede op på mig og sagde “Bliv ved! Bliv ved! Jeg er næsten ved at være der!” I al forventningen med mit forekommende første anal-sex, så havde jeg ikke lagt mærke til at min Mormor havde stønnet højere og højere. Jeg startede med at slikke igen og nu begyndte Morfar også at stikke pikken ind i mig. Det var en smule smertefuldt i starten, men før jeg kunne tænke mere på det, så sprøjtede Mormor mig halvt i ansigtet, halvt i munden. Samtidig udbrød hun et brøl, som jeg ikke havde hørt endnu. Jeg stoppede og kunne så mærke at Morfar trængte dybere ind i mig. Mormor lå stadig og klynkede imens hun mumlede “Fremragende… Det var fandme godt!” Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre, men her tog Morfar det store skridt og skubbede hans store pik næsten helt i bund på mit “jomfru” anus. Det var smertefuldt, dejligt, forvirrende og grænseoverskridende på samme tid. Morfar løftede min røv en smule op, imens hans pik forblev inde i mig. Han trak mine ben ud over sengekanten, så jeg nu stod op. På intet tidspunkt forlod hans pik min røv. Mormor rykkede nu rundt på sig så hun havde sig hoved ved min pik igen. Hun tog fat i min pik og trak den ned i hendes mund, så jeg måtte næsten ligge mig oven på hende. Min pik gik helt i bund på hende og jeg kunne høre hende gagge en smule i den. Herefter gik hendes tunge i gang og jeg nød hendes leg med hendes tunge mod mit pikhoved. Morfar lænede sig samtidig ind over mig og sagde så: “Slap helt af. Og nyd det!” Han begyndte at trække sin pik ud af min røv, hvor jeg faktisk troede at det så var det. Men pludselig trykkede han den ind igen, så min røv bevægede mit underliv og igen gaggede min Mormor. Jeg var næsten elektrisk. Dette var fantasktisk.

Morfar satte tempoet op og bollede mig nu i solidt tempo. Hans store pik gled nemt ind og ud af min røv samtidig med at Mormor suttede på min pik. Morfar begyndte samtidig at stønne og sagde så: “Kan du lide det? Er du Morfar’s dreng? Kan du lide at have min pik inde i dig, og din pik i din Mormor? Hva?” Jeg havde indtil her næsten ikke sagt noget, men her kunne jeg ikke holde mig mere: “JAA. Knep mig!” sagde jeg samtidig med at jeg begyndte at stønne. Jeg kiggede mig over skulderen og kunne se at min Morfar stadig havde kameraet i den ene hånd. Han smilede til mig og tog kameraet ud til siden, så han kunne få min Mormor pik-sutteri med. Jeg kiggede igen lige frem og så skete det… Morfar satte tempoet op og stak den samtidig dybere ind i mig. Efter kun et par enkelte stød mere, så var tempoet sat op til samme hastighed som Morfar bollede Mormor med, for intet mindre end ca. 45 minutter siden. Det begyndte at gøre en smule mere ondt, men Mormor’s jerngreb om min pik med sin mund, gjorde at jeg intet sagde og bare lod ham gøre det. Morfar stønnede nu endnu højere, alt imens han nu hamrede sin pik ind i mit mere og mere ømme røv. Pludselig trak han sig ud og jeg kunne høre at han tog kondomet af. Jeg kiggede igen over skulderen og kunne se ham med et sagligt smil på læben. Han kravlede over til min venstre side og drejede mit hoved mod sin pik. Jeg åbnede bare munden og han stak den dybt ind i min mund. Og lige herefter kom han i et stort støn og pressede mit hoved over hans pik. Jeg kunne ikke slippe hans pik med min mund og samtidig med at han fyrede sin ladning dybt ned i halsen på mig, holdt han mit hoved fast og sagde at jeg skulle sluge. Jeg slugede hver eneste dråbe han efterlod i min mund og han trak sig herefter ud af min mund.

Jeg rejste mig op og Mormor satte sig på sengekanten. Min røv var øm og jeg var endnu ikke kommet anden gang. Morfar stod med et stort smil på og havde stadig kameraet i hånden. Jeg tænkte lige kort på at Mormor og Morfar nu havde et minde som varede for evigt med Morfar kneppe mig og afslutte i min mund. Men jeg når ikke at tænke mere før Mormor lægger sig på alle fire og kigger sig over skulderen. “Din tur! Min Røv!” siger hun og blinker til mig. Morfar springer næsten forbi mig og tager glidecremen frem. Jeg sætter mig tilrette bar Mormor, hvor Morfar hælder glidecreme over min pik og nænsomt påfører det med sin hånd. Han filmer mig lige i ansigtet og af en eller anden grunnd smiler jeg til kameraet. Han fører min pik mod Mormor’s lidt behårede anus og siger til mig “Knep hende godt.” Jeg fører den langsomt ind i hende, dog glider jeg hurtigt helt i bund. “Åhhhhh..” Udbryder Mormor, kigger sig over skulderen og siger så: “Knep mig hårdt! Udnyt mit røvvhul!” Fanden tager ved mig og alt i mens Morfar filmer ALT, så hamrer jeg min pik op i min Mormor’s anus. Jeg glemmer alt om at jeg ikke har kondom på og bliver bare ved med at kneppe min Mormor hurtigere og hårdere. Jeg smækker hende hårdt i hendes røv i mens hun stønner MEGET højt. Jeg kigger ned og kan se dellerne på hendes baller danse, hver gang jeg rammer i bund med min pik. Morfar filmer stadig og siger til mig “Bliv ved! Hårdere. Hun skal have det hårdt!” Efter flere minutter hvor jeg bare HAMRER min pik ind og ud af min Mormor’s anus, samtidig med hun nu nærmest skriger, så tager jeg et sidste hårdt ryk og begraver min pik dybt oppe i hende, mens jeg kommer i et stort støn fra min side af.

Jeg trækker mig ud af hendes røv og kan se at en del af min sæd følger med. Mormor kollapser næsten på sengen med et stort støn og udbryder: “Det var du godt nok god til!” Morfar slukker kameraet og jeg sætter mig på sengen. Han ligger hånden på min skulder og siger: “Måske vi skulle gå til ro alle sammen.” Jeg rejser mig for at gå, men han tager min hånd og laver en gestus som og siger jeg skal ligge mig i deres seng. Mormor rykker over og jeg ligger mig ved siden af hende. Morfar åbner et vindue og ligger sig ved siden af mig. Mormor lægger sin arm henover mig og presser sig ind til mig. Jeg kunne mærke både hendes varme hud, hendes stive brystvorter og hendes våde fisse. Jeg lukkede øjnene med et smil og faldt kort tid efter i søvn.

Jeg vågnede op stadig nøgen i deres seng, dog nu alene. Jeg gik ud af soveværelse døren og sagde: “Hallo?!” – “Vi er nedenunder!” kom der fra min Mormor. Jeg hoppede i mine boxershorts og gik nedenunder. Min Mormor lavede mad og min Morfar sad ved køkkenbordet. “Tak for sidst” udbrød de i munden på hinanden. Jeg smilte og satte mig. Min røv var stadig øm, men jeg havde en dejlig følelse i kroppen. Morfar tog kameraet frem og rakte mig det. “Vil du se det?” spurgte han. Jeg nikkede med store øjne og min Mormor satte en tallerken foran mig. “Vi kan altid lave en mere, når du har spist” sagde hun og smilede til mig.

Jeg kan fortælle at vi faktisk har 5 videoer med os alle tre på nuværende tidspunkt, dog ikke nået som vi lægger på nettet. Vi vil gerne beholde vores gode omdømme og vi bor i et samfund hvor alle kender alle. Vi har også planlagt et swingerparty med et andet par i 40-erne. Når jeg har denne oplevelse overstået, så skriver jeg igen.

porno med danske piger