Min kusine og tante blev med barn

SPAR MANGE PENGE

Pludselig kravlede Hanne hen til mig og omfavnede mig og strøg følsomt sine hænder ned ad min ryg. På dette tidspunkt var min pik blevet stiv af vores meget intime snak…

Som sædvanligt tilbragte jeg min sommer hos min farbror Thor, tante Bente og min kusine Hanne. Det havde jeg gjort siden jeg var 7 år. Først som almindeligt feriebarn under krigen og senere kunne jeg være til nytte på gården, som lå på Varde egnen. Hanne og jeg havde det, som om vi var søskende. Vi kendte næsten hinanden bedre end vi kendte vore forældre.

Den sommer i 1954, var jeg blevet 17 år, Hanne 19, tante Bente var kun 38 mens farbror Thor var en del ældre, 54 år. For 19 år siden havde han overrasket Bente, snuppet hendes mødom på vej hjem fra et krobal. Det var der kommet Hanne og et ægteskab ud af. Han var ikke helt så stærk mere så det passede derfor fint, at jeg kunne klare noget af det tunge arbejde sammen med ham og Hanne.

Hanne havde haft en kæreste – Frederik – siden hun var 16½ år. 14 dage inden jeg skulle ankomme, havde Hanne skrevet til mig, at hun havde fyret Frederik, fordi han var taget ud og sejle, for over et år siden og han ikke havde ladet høre fra sig i mere end 4 måneder.

Hanne var en meget smuk lille pige på ca.160 cm, naturblond, godt og vel skulderlangt bølget kraftigt hår, som omkransede hendes smukke lille ansigt. Hun var slank og havde smukke bryster, lidt under middel, men meget spidse og faste. Hendes bryster var toppede med små fine brystvorter, på størrelse med en jakkeknap. I mine øjne var hun simpelthen henrivende. Hun passede fint i en størrelse small.

Man kunne tydeligt se at tante Bente var Hannes mor. Hendes hår var pageklippet, fyldigt og ligeledes blond, lidt mørkere. Hendes mål var meget lig Hannes, men hendes bryster var lidt større, mere runde og bløde. Hendes brystvorter var på størrelse med en frakkeknap. Hun var lige som Hanne billedskøn og alderen havde endnu ikke vist sine tegn på Bente.

Stakkels onkel Thor havde haft lidt helbredsproblemer og havde ikke passet sine ægteskabelige pligter gennem nogle år og når det lykkedes for ham var det altid med kondom for at undgå flere uønskede resultater.

Og så lidt om mig selv – Lars -. Som sagt 17 år, 172 cm. Normalt bygget og lidt rødblond hår. Kom fra et hjem uden økonomiske problemer. Skulle i 2. g efter ferien. Hjemme hos min far og mor var der meget høj moral og etik. Sex blev ikke omtalt. Det hørte ægteskabet til og det fandt jeg nok ud af når den tid kom. Jeg var derfor fuldstændig uden viden om formeringsprosessen – sex. Den eneste nøgne kvinde jeg havde set var min mor. Min forestilling om kvinder kom udelukkende fra ugeblade og en enkelt gang da jeg så ”Variete” hos frisøren. Billederne af de nøgne piger fik mit blod til at koge voldsomt.

Nogle af disse fakta blev åbenbaret for mig lidt efter lidt den sommer.

Det startede den tredje morgen af min ferie.- Kl. 5.30 stod jeg op. Det var sent, for resten af familien stod op før mig, men som gæst i huset fik jeg lov til at sove længe og i øvrigt var der kun et badeværelse med wc. Jeg vågnede med en kæmpe vandpik og var meget tissetrængende, så derfor ravede jeg ud på gangen med kurs mod badeværelset, kun iført et par underbukser, som ikke kunne skjule min tilstand. Med et brag ramlede ind i Bente, som kom op ad trappen med en masse nyvasket tøj. Hun tabte det hele. Jeg begyndte straks at hjælpe hende med at samle det op. Hun kunne ikke undgå at se min tilstand. Jeg oplevede det som flere timer, da hun gloede på mit underliv. I det samme åbnede Hanne badeværelsedøren og så hele postyret. Hun holdt kun lige et håndklæde op for sig. Hun glemte at hun var nøgen, da hun vendte om sig for at gå tilbage i badeværelset, så jeg så hende helt nøgen bagfra. – Åh hvor smuk hun dog var. Jeg kaldte på hende for at få lov til at komme ind og bruge wc’et og lade mit vand”. I modsætning til mine forældre var denne familie trods alt noget mere frisindede i deres omgang, så hun lod mig straks komme ind. Det var umuligt for mig at stå op og tisse, fordi min pik stod lige op langs maven, så jeg måtte sætte mig på wc’et og bøje mig godt fremover og havde stort besvær med at få kalorius i skudstilling. Det blev selvfølgelig ikke bedre af at Hanne vimsede rundt uden tøj på. Også hun bemærkede min tilstand. Hun så lidt på mig og sagde, den der behøver du ikke at skamme dig over, den vil gøre underværker i en ægteseng. Så vendte hun ryggen til mig og begyndte at tørre sig. Da hun skulle tørre sine fødder foregik det med strakte ben så hun kom til at vise mig hele agterspejlet. Jeg så den lille blegrøde stjernerosette og en stor bule med filtret hår, med lige som en ganske smal revne som i en overmoden blomme. Jeg rødmede voldsomt og blev endnu mere ophidset.

Senere på dagen skulle vi føre en ko bedækning og overvære akten. Den store tyr der rejste sig på bagbenene med sin strittende tyrepik, der søgte ind i koens bagdel. For mig så det ud som om den ramte enden og havde ingen anelse om, at den var trængt ind i koens kønsdele. Da tyren havde afleveret sin ladning dybt inde i koen var der intet ydre tegn, på at den havde sprøjtet sin sæd ind i koen. Det kan være ret ophidsende for en uerfaren københavner som mig. Jeg havde igen en voldsom rejsning, som jeg måtte prøve at skjule for Hanne og bedre blev det ikke af, at hun havde en let sommerkjole på der svøbte sig om hende når vinden pustede, så kjolen tegnede konturerne af hendes smukke skikkelse, ikke mindst de dejlige faste bryster anedes tydeligt under stoffet.

Ved aftensmaden spurgte Bente, om jeg ikke havde en kæreste i København. Det havde jeg ikke og havde heller ikke haft det. Allerede sidste ferie havde jeg indset Hannes skønhed og jeg kunne ikke se, at de piger i min omgangskreds kunne nå Hannes til knæene. Ergo havde jeg heller ikke været i seng med piger og deraf ingen erfaring med sex overhovedet. Bente frittede hele tiden, så til sidste undskyldte jeg genert og gik op på mit værelse. Jeg begyndte at læse i min bog og tænke over tingene. Jeg var skamfuld, ked af det og overvejede at tage tilbage til København næste dag, men jeg var også klar over at jeg faktisk var lidt forelsket i min smukke, lille kusine, selv om hun var lidt ældre. Hvis jeg tog hjem nu, ville jeg ikke kunne være sammen med Hanne.

SEX I DAG?

Jeg var nedtrykt og træt og slukkede lyset for at sove. Pludseligt hørte jeg en svag skraben på døren. Jeg åbnede den og uden for stod Hanne i en kort, tynd natkjole. Må jeg komme ind hviskede hun. Ja selvfølgelig svarede jeg. Og pludselig var livet igen værd at leve.

Jeg satte mig i hovedenden med udstrakte ben og hun satte sig på tværs af sengen hen over mine ben. Vi talte meget sammen og det kom frem at hun allerede sidste sommer var blevet klar over, at jeg var blevet lun på hende og da Frederik ikke havde skrevet i lang tid, opdagede hun at hun ikke savnede ham. Det gik op for hende, at hvis hun slog sig sammen med en anden mand, ville det betyde, at vi ikke længere kunne ses om sommeren. Hun fandt ud af at hun også holdt af mig på en anden måde end søskende. Det havde ikke været svært for hende at fyre Frederik. Hanne spurgte mig om det virkelig var sandt at jeg var fuldstændig uden erfaring med sex. Atter måtte jeg skamfuldt bekræfte at det havde jeg altså ikke.

Jeg vidste ikke hvor jeg skulle gøre af mine hænder og derfor lagde jeg dem på Hannes bare lår og begyndte ubevidst at stryge hende op og ned af det. Et øjeblik lukkede hun sine øjne og der undslap hende et dybt suk af velvære og længsel. Så fortalte hun mig, at hun havde mistet sin mødom sammen med Frederik for 2 år siden. Det havde været så skønt, at siden da havde hun kneppet med Frederik så tit som muligt ofte 2 – 3 gange om dagen. Hun erkendte at hun trængte umådeligt til at blive elsket og det bestemt ikke var blevet bedre af at hun var blevet mindet om sin længsel i morges da hun så mig i mit stiveste puds. Der var en god ting ved Frederik, han havde været en forsigtig fyr, der altid havde beskyttet sig så de ikke var kommet i ulykke.

Pludselig kravlede Hanne hen til mig og omfavnede mig og strøg følsomt sine hænder ned ad min ryg. På dette tidspunkt var min pik blevet stiv af vores meget intime snak og tankerne tilbage på dagens begivenheder, men den blev endnu mere stiv nu. Så satte Hanne sig over for mig med benene korslagt og derved dækkede den korte natkjole ikke længere hendes bare skød. Hanne kyssede mig. Denne gang var det ikke det sædvanligt søsterlige kys. Det var en mund fuldt af lidenskab og længsel, der kyssede mine lukkede læber. Hun var meget forundret over at opdage min manglende viden om at kysse, men det tog kun et øjeblik før hendes tunge trængte ind i mund og ivrigt begynde at tungekysse mig. Den nye følelse var virkelig dejlig for mig og jeg kastede mig straks om halsen på hende. Vore kys var vilde og lidenskabelige. Så tog hun min ene hånd og satte den til hendes bryst uden på natkjolen. Jeg mærkede hendes lille, hårde brystvorte gennem stoffet. Hele tiden blev vi mere og mere ophidsede. Så ledte hun min anden hånd ned til sit skød og viste mig, hvordan jeg forsigtigt skulle kærtegne hendes klit. Mine fingre arbejde ivrigt og begyndte at stryge hende i hendes elskovskløft. Den var meget våd og jeg spurgte dumt, om hun skulle tisse. Hun lo hjerteligt og forklarede at sådan blev hun når hun var liderlig. Nu tog hun også mig på pikken og gned stille og roligt på den. Den var for længst kravlet ud af mine underbukser. Hanne trak pludselig sin natkjole over hovedet, derfor skyndte også jeg mig at hive mine underbukser af.

Stille sagde Hanne, at jeg godt måtte elske med hende, hvis jeg lovede at jeg ikke ”gik” inde i hende. Nu sad vi overfor hinanden. Jeg spredte mine ben og Hanne skrævede hen over mine og kom nærmere og nærmere til min pik. Jeg kunne mærke hendes elskovskrat gnide mod min pik. Hun gned sit dejlige, fugtige skød mod mig. Jeg så ned på hende smukke bryster og smukke flade mave. Det føltes endnu mere vildt at kærtegne hendes små, spidse bryster nu hvor hun var helt nøgen. Igen fandt min hånd ned til hendes våde skød. Så blev det for meget for os. Med et lille hop fik Hanne placeret min pik i sin stramme, varme grotte. Nu var min jomfrurejse ind i venusbjergets dyb begyndt og jeg trængte forsigtigt ind i Hanne. Jeg skulle lige vænne mig til den helt nye vidunderlige, følelse af at være begravet i et kvindeskød. Forsigtigheden blev hurtigt afløst af et vildt tempo. Det blev bare ved med at blive dejligere. Ville det bare fortsætte med at blive skønnere og skønnere? Pludseligt forvandlede Hanne sig til en vild furie. Hun klamrede sig til mig og låste sig fast til mig. Hendes skød begyndte at sende lange bølgende malkebevægelser hen over min pik og strammede sig om den. Hun kom med en svag rallen da ekstasen greb hende for alvor. Hanne prøvede at dæmpe sit skrig så hun ikke vækkede resten af huset. Jeg pressede mig endnu længere ind i Hanne og lige pludselig fik jeg nærmest et elektrisk stød, da jeg ramte bunden af hendes skød, men når jeg bare pressede på og hele tiden holdt kontakten inde i hendes skød blev det kun endnu bedre. Pludselig mærkede jeg noget helt nyt. Jeg sprøjtede fuldstændigt vildt og ubehersket inde i Hanne, men det var slet ikke som når jeg tissede. Det her var den vildeste følelse, den skønneste kløe, jeg nogen sinde havde oplevet. Jeg blev ved og ved med at sprøjte i Hannes skød. Hanne begyndte også at vride sig i fuldstændig ukontrollable bevægelser og hendes skød trak sig endnu mere sammen og malkede pin pik, som var den et yver der skulle have været malket for to timer siden. Vi kunne ikke vriste os fra hinanden. Først nu lagde Hanne sig bagover og trak mig med ned over sig. Længe lå vi sammen og lod ophidselsen klinge af. For første gang havde jeg elsket en kvinde og også oplevet en orgasme og dens fantastiske lykkefølelse og så endda i den skønneste kvinde på jorden. Vi var ikke et øjeblik i tvivl om at skæbnen have udset os til at leve sammen.

Så gik du jo alligevel i mig. Har du aldrig onaneret, spurgte hun. Ja! men jeg vidste jo ikke hvad der skulle ske, og jeg måtte svare nej til det der med onani. Min far sagde at det var farligt, svarede jeg. Hanne lo hjertelige og sagde, hvad tror du der skete med tyren og koen i formiddags?
Vi faldt en dyb afslappet søvn tæt omslynget og jeg var stadig begravet inde i hende. Vi vågnede noget senere og blev enige om at Hanne nok hellere måtte gå tilbage til sit værelse, men inden vi fik sagt god nat var min pik igen stiv, så Hanne mente at vi nok hellere måtte få den lagt ned. Så lagde hun sig om på maven og spredte sine ben samtidig med at hun løftede bagen op mod mig, nu vidste jeg hvad der skulle gøres. Du må ikke sprøjte i mig denne gang sagde hun, men efterhånden som tempoet og de dejlige følelser steg blev hun ved med at sige mere – mere og til sidste tryglede hun mig om at få det hele og med et brag sendte jeg mit livs anden voldsomme udladning af livgivende sæd ind i Hannes unge skød. Da vi var færdige rullede Hanne mig hurtigt af og satte sig over skrævs på min mave så min sæd kunne løbe ud af hendes skød. Der var så megen sæd, at det løb ned af siderne på min mave og ned på dynen. Så fik Hanne travlt med at komme ind til sig selv. Der var kun en time til hun skulle op. Da hun gik hviskede hun, at det var meget bedre at elske uden gummi og hun havde aldrig haft så dejlig en orgasme som denne gang, men hun håbede dog, at det ikke ville få konsekvenser – barn.

Næste formiddag skulle Hanne og onkel ind til Herning og købe stort ind. Vil du med spurgte de mig, men nej tak, jeg vil gerne se om jeg kan se nogle urfugle. Således var jeg og Bente alene på gården.

Der skulle hænges vasketøj til tørre og jeg blev bedt om at rigge tørresnoren op. Jeg hængte den højt op så lagnerne ikke skulle slæbe på jorden. Det skulle vise sig at være en god ide.

Nu kom Bente med vaskekurven og jeg tilbød at hjælpe, da hun ikke kunne nå snoren. Jeg hentede en taburet, som hun kunne stå på. Når hun rakte op efter snoren blev hendes kittel løftet så meget at jeg kunne se hendes bare skød. Det kom som en overraskelse for mig, men jeg havde set at hun ikke brugte bh, når solen lys faldt rigtigt. Hun bemærkede min bule i mine bukser og sagde at jeg vist hellere måtte hænge tøjet op og så kunne hun række mig det våde tøj. I det hun skulle ned af taburetten snublede og forvred hun sin ankel.
Jeg prøvede at gribe hende og kom derved til at tage på hendes dejlige bryster, men uheldet var sket. Jeg havde selv prøvet at forvride anklen ret tit, så jeg beordrede hende til at lægge sig på ryggen og holde benet løftet så der ikke løb blod til skadestedet. Hun gjorde det uden at tænke på at hun derved igen blottede sit bare skød. Jeg løb ind i køkkenet og hentede nogle isterninger, lagde dem i en karklud. Jeg tog et viskestykke med så jeg kunne lægge det kolde omslag på anklen. Da det var gjort kunne jeg ikke lade være med at kærtegne hendes ben. Hun lukkede øjnene og sukkede. Gør det ondt spurgte jeg. Ja og Nej, foden gør ondt, men ikke så meget mere, men det er rigtigt dejligt når du masserer mig på benet. Jeg tog det som en opfordring til at blive ved og kom længere og længere op på hendes lår og tilsidst gled jeg forsigtigt en finger hen over hendes kilder. Der drev væde ud af hendes elskovsrevne nu. Jeg dyppede en finger og gned den fugtige finger rundt på hele hendes fisse. Nu var hun meget trængende. Onkel Thor har ikke været i mig i 2 år, så jeg trænger sådan til kærlighed.

Isen var begyndt at smelte og vandet silede ned at hendes ben og lagde sig i en lille vandpyt lige ved hendes bare fisse. Jeg begyndte at slikke vandet op og havnede nede ved hendes blottede skridt. Du skal trøste mig lidt, vil du ikke nok elske lidt med mig, hviskede hun kærligt. Da du stødte ind i mig i går morges fik jeg sådan en lyst til at mærke din dejlig stav. I det samme tog hun mig i på pikken og stønnede, det har du, kan jeg føle. Hun knappede sin kittel op og slog den til siden så hendes dejlige bryster blev blottet.

Ja men Bente må vi det? – Kom bare, sagde hun. De andre er jo kørt og kommer først om 2 timer, svarede hun. Hun hev mine bukser af mig og trak mig ned til sig. Så begyndte vi at kærtegne hinanden over det hele. Jeg spurgte om det gik bedre med foden. Jo nu var den helt Ok, så jeg fjernede omslaget og kyssede mig hele vejen ned til hendes skød og begyndte at kysse hende i fissen. Det var for meget for hende, for nu tog hun fat i min pik og styrede den direkte ind i sig. Jeg fik ikke lov til at trænge helt ind i hende, men lidt efter lidt fik jeg lov at presse mig ind i det dybeste dybe af hendes dejlig stramme, varme, våde, levende grotte. Et kort og hektiskt ridt begyndte, men hun nåede at sige at jeg ikke måtte lade den sprøjte i fissen. Kort efter mærkede jeg, at jeg snart skulle komme og trak mig ud. Lidt efter var trangen igen væk og jeg trængte atter ind i hende. Nu var hun så langt henne, at da jeg igen ville trække mig ud, klamrede hun sig til mig og stønnede, bliv ved lidt endnu, så kom dog med det. Og det var lige hvad jeg gjorde, fordi hendes fisse lavede så voldsomme malkebevægelser, at jeg ikke kunne modstå længere. Atter sendte jeg en ordentlig ladning sæd ind i et hungrende, frugtbart kvindeskød. Det var så skønt at vi ikke kunne løsrive os fra hinanden i lang tid efter. Vi var begge klar over at det var gået galt.

Vi skyndte os at hænge resten af vasketøjet op og imens drev vores elskovssafter ud af Bentes fisse og ned ad hendes lår. Jeg stod på jorden og Bente på taburetten, så jeg kunne betragte det dejlige syn. Der gik ikke længe før min pik igen var klar så Bente syntes, at hun havde så meget til gode at vi lagde os igen ned på plænen og bollede til vi igen kom samtidig.

Jeg vidste at jeg nu havde gjort to kvinder gravide og det endda inden for 24 timer.

Bente var en fin pige. Næste aften var det Skt. Hans aften. Hun serverede en fin aftensmad og trak et par flasker rødvin op (I ved den med tyren). Onkel Thor blev meget livlig og det endte med at Bente fik lokket Thor med i kanen.
Hun havde, som sædvanligt, sat et kondom på Thor pik, men forinden havde hun skåret et lille hul i det. Da han efter et langt udmattende samleje, havde fyret kanonen af og trak den ud af Bente, var det gummiet revnet og sad rullet sammen oppe om pikroden. Så kunne han bedre forstå at det havde været så dejligt, men han håbede dog på, at der ikke var sket noget alligevel. Bente vidste dog bedre.

Hanne og jeg elskede hver nat og ofte om dagen nede i skoven, men Bente ville også have min opmærksomhed, så Hanne og Thor blev ofte sendt til byen efter store indkøb og imens elskede jeg med Bente. Heldigvis var jeg ung og viril dengang.

Syv dage efter Sankt Hans kom Bentes bror på besøg fra Bornholm. Så det blev aftalt at han skulle sove i min seng. Bente og Thor turde ikke lade mig sove hos Hanne. (De vidste endnu ikke at vi var kærester, så de ville ikke risikere at vi lavede det vi ikke ”måtte”). Jeg skulle derfor ligge i Bentes og Thors dobbeltseng med Thor i midten. Da Thor var ”natpisser” vågnede jeg da han krøb hen over mig. Da han kom tilbage hviskede han at jeg hellere måtte lægge mig ind i midten så jeg ikke ville blive vækket igen næste gang han skulle ud på das. Som sagt så gjort. Hanne var også blevet vækket og lidt efter følte jeg en forsigtig hånd krybe ind under dynen og aede min mave. Jeg var lige pludselig helt vågen og jeg lod min hånd finde hendes dejlige bryst. I mellemtiden forkyndte en højlydt snorken at Thor var i en anden verden. Forsigtigt vendte Hanne sin ryg mod mig. Jeg flugte forsigtigt efter og lagde mig i ske med hende. Nu kunne jeg bedre kærtegne hendes bryster og også lade mine flittige hænder lege den lille liflige leg med hendes skød. Naturligvis var vi begge meget liderlige så der gik ikke lang før jeg forsigtigt trængte ind i hendes snævre fisse. Meget stille begyndte vi at elske. Jeg lå nærmest stille og lod Hanne gøre arbejdet, så det tog en rum tid før vi kom i en meget behersket udløsning. Mængden af sæd jeg sendte ind i hende var der dog ikke noget i vejen med. Jeg måtte blive inde i hende ind til hun stod op for at der ikke skulle komme sædpletter på sengetøjet. Hanne var først oppe om morgenen og hun måtte holde en hånd for sit skød for ikke at dryppe sæd ud af fissen på vej til badeværelset.

Hannes bror blev i tre nætter og hver nat endte det med at Hanne og jeg fik den dejligste elskov.

Gode læsere, husk lige på at i 1954 var abort ulovligt og der var endnu lang tid til p-pillen.

Det siger sig selv, at det kun er Bente og mig, der kender den hele sandhed. Inden jeg rejste hjem kunne Hanne meddele mig det glædelige budskab at hun var gravid og ”tilfældigvis” skete det samme for Bente. Thor glædede sig over at skulle have en lille efternøler og Hanne og jeg blev gift i en fart. Alt endte således i fryd og gammen.

porno med danske piger