En lækker sild fra jobbet

SPAR MANGE PENGE

De næste dage på jobbet mailede vi og beskederne blev efterhånden mere vovede. Vi blev enige om at mødes efter arbejde og køre en tur i min lille røde Italienske sportsmodel…

Dagligt så jeg hende i kantinen, på gangene og rundt om i den store virksomhed hvor vi begge arbejdede, men havde aldrig talt med hende. Hun var gudesmuk, langt mørkt hår, et smuk ansigt og en utroligt veldrejet krop. Når man sad og spiste i kantinen var det helt tydeligt at ”drengene” kiggede efter hendes lækre røv når hun gik forbi med sin bakke.

SEX I DAG?

Tiden gik og vi skulle have vores årlige kick-off nede i midtbyen og efter det officielle gik de flese ned til bare og lyttede til orkesteret der spillede i salen. Ved baren stod den smukke tøs fra jobbet og jeg stillede mig ved siden af og bestilte en øl. ”Fed bil du har” sagde hun til mig og ja, min bil var ganske fin og det gjorde indtryk på mig at hun havde set den og lagt mærke til at den blandt de flere hundrede biler der stod på P-pladsen hver dag. Vi faldt i snak og havde det ret sjovt og jeg følte virkelig at vi svingede rigtig godt sammen. ”Jeg skal desværre hjem nu” sagde hun efter en time eller to, jeg har lovet ikke at komme for sent hjem. Med hjem mente hun jo nok til manden – heldige stodder. Med ét var hun gået og jeg besluttede også at tage hjem.

De næste dage på jobbet mailede vi en del sammen og beskederne blev efterhånden mere og mere vovede. Vi blev enige om at mødes efter arbejde og køre en tur i min lille røde Italienske sportsmodel. Vi kørte rundt om fjorden og talte utroligt godt sammen og efter kort tid kunne vi vidst begge mærke hvor det bar henad. Nu var det jo en kvinde med virkelig stil og ikke sådan en man kaster om på bagsædet og gennemknepper, så vi blev enige om at leje et hotelværelse og så sagt så gjort. Knap var vi kommet inden for døren på værelset før hun skubbede mig om på sengen og satte sig over skrævs på min krop. Hun kyssede mig dybt og inderligt mens hun gned sin kusse mod min efterhånden meget hårde bule i bukserne. Jeg rullede hende rundt, rejste mig let og trak bukser og trusser af hende. ”Tager du ikke tøjet af” hviskede hun og mens jeg gjorde det tog hun selv resten af hendes tøj af og kravlede ind under dynen. Hun lå med et lille smil og så på min afklædte krop og min pik der stod lige ud i luften. ”Kom” hviskede hun og trak dynen til side. Jeg lagde mig på ryggen ved siden af hende og hun begyndte straks at kysse mig – først på munden og langsomt ned af kroppen. Jeg havde allerede regnet ud hvor det bar hen og kunne næsten ikke vente. Hun var nu nået derned og begyndte at slikke mine nosser og sugede let på dem mens hun kunne høre mig stønne. Hun lå på alle fire med røven ud til siden og jeg kunne se hvor lækker den var og at hun klart var skabt til at blive kneppet fra den vinkel også. Kun slikkede min pik, kyssede hovedet og begyndte at sutte på hovedet mens hun flyttede underkroppen over mod mit hoved. Hun skrævede hen over mit ansigt og pressede sin drivvåde fisse ned over mig. Hun suttede min pik samtidig med at hun nærmest gnuppede fissen mod min mund. Jeg kunne høre at hun stønnede og hendes krop begyndte at ryste mens hun gned sin fisse hurtigere og hurtigere mod mit ansigt. Jeg har været sammen med mange piger og har oplevet meget, men aldrig en pige der fik så kraftig en orgasme – jeg troede næsten der var noget galt men hun var bare pisse liderlig.

Hun lagde sig om på ryggen og spredte benene. Vore blikke mødtes da jeg lagde mig tilrette mellem hendes flotte slanke ben. Hun stak hånden ned mellem sine ben og førte min pik på plads mellem hendes skamlæber og langsomt begyndte jeg at kneppe hende. Hun var bare så ufattelig liderlig og hylede igen som om der var sket noget og samtidig var det som om hun prøvede at skubbe mig af, som om jeg ikke længere måtte være indeni hende. Jeg tøvede lidt og fattede langsomt at hun ville tages med magt for samtidig med at hun skubbet på min overkrop, stønnede hun vildt og voldsomt ”tag mig, knep mig”. Jeg tog fat om hendes hænder og trak dem op over hendes hoved og holdt dem der med den ene hånd mens jeg satte mig lidt op så mine ben pressede hendes ben længere ud til siden, og så rå-kneppede jeg hende. Det var vildt liderligt – hun vred sig og prøvede på at komme fri mens hun stønnede så højt at dem ved på værelset ved siden af nemt kunne høre hende. Min pik bankede ud og ind i hendes drivvåde fisse så mine nosser klaskede mod hende.

Jeg havde stadig hendes røv i tankerne og tænkte at jeg måtte tage hende bagfra. Jeg slap mit tag i hende hænder, trak min stive pik ud af hende og rullede hende rundt på maven. Hun rejste sig hurtigt på alle fire og nu så jeg for alvor den røv jeg i så mange uger havde kigget på i kantinen. Den var der lige foran min pik og ventede kun på at jeg skulle stikke pikken ind igen og kneppe løs. Det var næsten for meget af det gode. Hun lå med ansigtet ned mod sengen og jeg kunne mærke hvordan hun masserede min pik og langsomt førte den hen mod hende fisse igen. Jeg pressede den langsomt ind igen, tog fat om hende hofter og begyndte igen at kneppe hende og nu skete det samme igen. Hun vred sig og forsøgte at komme væk fra mig men nu var jeg med på legen, jeg tog et fast greb om hendes hofter og pulede løs men hun stønnede og hylede. Jeg skubbede hende fremover på maven og holdt hendes hænder ud til siden men mine ben holdt hendes ben spredte og så pumpede jeg ellers løs som aldrig før. Igen og igen bankede jeg min pik ind i hende og når jeg kiggede ned kunne jeg se hendes fantastiske røv lige der foran min pik. Nu kunne jeg ikke mere, mine nosser spændte og jeg måtte skyde den af oppe i hende. Hun kunne nok høre mit åndedræt blive hurtigere og tungere og stønnede ”sprøjt i mig” hvilket nok var kodeordet. Jeg klaskede mine nosser mod hendes lækre røv mens jeg pumpede sæd op i hende men en kraft jeg ikke havde oplevet før. Det var en utrolig fornemmelse, hun pressede sin røv op mod mig og kunne virkelig presse fissen sammen om pikken så hun nærmest malkede den.

Vore kroppe var våde af sved da jeg faldt sammen over hende og vi lå længe og pustede. Hun skubbede mig til side og rejste sig for at gå ud på badeværelse for at tage et bad. Mens jeg kunne høre bruseren råbte hun ”kommer du ikke…” og det gjorde jeg. Jeg gik ind under bruseren og kyssede hende og efter ganske kort tid kunne jeg mærke at min pik begyndte at rejse sig igen. Hun smilede og sagde ”får jeg en tur til” og det gjorde hun – bortset fra at vi nu byttede plads og jeg kunne ligge nederst og se hende ride min pik. Igen stønnede hun højlydt mens hun langsomt red mig og hendes bryster hele tiden gyngede over mit ansigt. Jeg suttede på hende bryster og da hun satte sig op og tog et fast tag i mine nosser var der ikke mere at gøre – hun så mig i øjnene og smilede frækt ”skyd den så af” og det gjorde jeg så igen. Bagefter tog vi et bad sammen og blev enige om at dette måtte vi gøre om en anden gang og det gjorde vi faktisk, men det er en anden historie.

porno med danske piger