5 nye og hotte sex-trends i 2024 (VILDT..!)

5 nye og hotte sex-trends i 2024 (VILDT..!)

SPAR MANGE PENGE

Nye sexting i 2024Årets frække trends og nyheder med sex og samliv

Trekantsex og swingerklubber er “so much last year”. Det samme gælder Tantra og BDSM som hører 10’erne til. Så hvad skal du så kaste dig ud i for at være med på beatet.

#1 – Seksuel wellness.

At sex sagtens kan være meget mere end bare sex – I al sin enkelthed er det en bedre forståelse af, at sex ikke nødvendigvis bare er penetration – men noget, der kan blive bedre, hvis man både tænker på det fysiske, psykiske og sociale.

Producenterne har skræddersyet en masse nye produkter i 2022, som skal holde gang i lagnerne hos danskerne.

Kvindernes favorit: Womanizer Premium Eco Klitoris Stimulator: Dybere, mere intense og endda mulighed for sprøjte og/eller multiorgasmer!

Mændenes favorit: Male masturbator Go Soft: Selvforkælelse i en ly liga. Mere fokus på mønstret, som stimulerer endnu vildere.


#2 – Heterofleksibilitet

I 00’erne var pigesex det der hittede. Råsnavende piger på landets diskoteker var til stor glæde for de måbende fyre – og sikkert også til pigernes glæde. Nu er denne flirt med bi-seksualitet, som med et mere moderne ord kaldes heterofleksibilitet, angiveligt også noget for mænd.

SEX I DAG?

Pegging: Manden har også erogene zoner i numsen, og man kan endda stimulere hans prostata den vej. Med en strap-on-dildo kan mandens kvindelige partner tage ham analt. De faste roller er byttet om, så manden bliver taget, kvinden dominerer og der e ligestilling i soveværelset.


#3 – Åbne parforhold

Ifølge undersøgelser er fuldstændig monogami blevet mindre almindeligt. Mange forhold er åbne med samtykke. Det vil sige, at du godt kan have en fast partner, men det er tilladt for jer begge at bolle udenom, uden at det vil blive betragtet som utroskab.

I 2022 vil der komme en stigning i åbne forhold og dermed også utroskaber, da ikke alle vil dele men kun selv vil fornøje sig i det skjulte.


#4 – Menstrubation

Der kommer et nyt ord i ordbogen – eller i hvert fald i folkemunde. Du skal ikke blive overrasket, hvis hende derhjemme pludselig har en vibrator liggende i natbordsskuffen. Men det er ikke til fælles fornøjelse. Det er til onani.

Det er nemlig blevet almindelig kendt, at onani hjælper på smerter – og i særdeleshed på menstruationssmerter. Deraf ordet menstrubation (en sammentrækning af menstruation og masturbation).


#5 – Orgasmisk meditation.

Finger orgasme med fingrene Sex uden at bolle, Er det overhovedet sex??? Det er i hvert fald en trend i 2022. Erotisk massage, tungelege – både som kys og slik overalt på kroppen – og afsluttende fælles onani. Sex uden at bolle bringer også sex uden samtykke ud af spil.

Uforpligtende orgasmer på stribe til kvinder
Den amerikanske forretningskvinde, Nicole Daedone, som også har en bachelorgrad i kønskommunikation, har skabt et begreb, som hun insisterer på at omtale som en bevægelse kaldt Orgasmisk meditation.

Det går ud på, at du og en tilfældig kvindes mødes, og så skal du kun ved brug af din pegefinger give hende orgasme. Og det må ikke tage mere end 15 minutter. Bagefter går I hver til sit, som om intet var hændt.

Det lyder til at 2022 bliver et skønt år, vi glæder os til at følge med og se de sextendenser der kommer.

porno med danske piger